Serviciul militar-pierdere de vreme?
Moderator: Moderatori
- Pretorianu'
Dilybau !...ai facut armata ???! Daca ai facut-o, inseamna ca ai avut noroc si n-ai mancat mult f***i. Da' daca n-ai facut-o, esti cea mai mare gaina de pa forumu' asta si itz doresc armata usoara ! 0X
Mai oameni buni, eu vreau sa va spun ca am facut armata...o luna...dupa care m-am intors acasa. Inainte cu 2 zile de juramant, am venit acasa. Nu mi-a placut deloc, da' chiar deloc. Si eu care plecasem cu gandul ca voi ramane in cardul armatei pentru a face cariera... :lol: :lol: :lol: ...sa ma deznod de ras, nu alta... :lol: :lol:
Este cea mai mare prostie pe care o poate face un barbat in toate mintile!!
Daca puteti, fentati-o ! Asa am facut si eu (medical) si n-am nici cea mai mica urma de remuscare. Cata PROSTIE vezi in armata romana ... Doamne fereste ...
N-are rost sa va povestesc ce m-a oripilat de-a dreptul...sau mai bine zis cate...ca m-as intinde prea mult si v-as plictisi...
Bafta !
Mai oameni buni, eu vreau sa va spun ca am facut armata...o luna...dupa care m-am intors acasa. Inainte cu 2 zile de juramant, am venit acasa. Nu mi-a placut deloc, da' chiar deloc. Si eu care plecasem cu gandul ca voi ramane in cardul armatei pentru a face cariera... :lol: :lol: :lol: ...sa ma deznod de ras, nu alta... :lol: :lol:
Este cea mai mare prostie pe care o poate face un barbat in toate mintile!!
Daca puteti, fentati-o ! Asa am facut si eu (medical) si n-am nici cea mai mica urma de remuscare. Cata PROSTIE vezi in armata romana ... Doamne fereste ...
N-are rost sa va povestesc ce m-a oripilat de-a dreptul...sau mai bine zis cate...ca m-as intinde prea mult si v-as plictisi...
Bafta !
Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
<ul>Armata este o pierdere de vreme!
Este o insulta la adresa fiecarui barbat din tara asta, la adresa umanitatii.
Sunt cu totul de acord cu sistemul american, unde armata este o meserie,
unde te duci daca vrei, deci decizia este a ta.
La noi este o bataie de joc si mi se pare strigator la cer cand aud pe oricine
spunand ca "daca n-ai facut armata nu esti barbat". Este cea mai mare obscenitate pe care mi-a fost dat sa o aud vreodata.
Pe de-alta parte, daca tii sa vezi ce inseamna zero respect pentru fiinta umana, este recomandata o "cura" de armata de vreo sase luni.
</ul> :-?
Este o insulta la adresa fiecarui barbat din tara asta, la adresa umanitatii.
Sunt cu totul de acord cu sistemul american, unde armata este o meserie,
unde te duci daca vrei, deci decizia este a ta.
La noi este o bataie de joc si mi se pare strigator la cer cand aud pe oricine
spunand ca "daca n-ai facut armata nu esti barbat". Este cea mai mare obscenitate pe care mi-a fost dat sa o aud vreodata.
Pe de-alta parte, daca tii sa vezi ce inseamna zero respect pentru fiinta umana, este recomandata o "cura" de armata de vreo sase luni.
</ul> :-?
Pentru orice tara care se respecta, o armata este o necesitate. Dar o armata inseamna militari pregatiti sa faca fata unui razboi sau unui dezastru natural major (cutremur, inundatie,etc.) si nu o turma de oameni indobitociti care sar pe burta in noroi pentru ca sa zice sergentul! Eu am facut armata acum cativa ani buni
adica inainte de marea pacaleala din decembrie. Pe atunci era ceva mai greu decat acum dar inca mai gaseai cativa ofiteri si subofiteri care erau militari adevarati. Din toti cei pe care i-am intalnit intr-un an si jumatate de armata, sunt doar 5 oameni cu care as fi avut incredere sa merg la lupta (si numai in cazul in care era absolut necesar) si pot spune ca am fost super norocos ca am gasit atat de multi. Cat priveste comportamentul gradatilor si tablagiilor (a-i numi pe acestia subofiteri, ar insemna sa injuri haina militara) asta reflecta nivelul de cultura al societatii si metodele cel putin tampite de instructie in armata romana. Pe mine armata m-a invatat sa ma feresc de prosti si modul in care poti sa-i detectezi pe acestia inainte de a nimeri in situatii fara iesire.
.... Nu va incurajez nici sa "fentati" armata, nici sa o faceti (asa cu este acum). Hotararea va apartine...
Pentru cei care vor sa ajunga la lunetisti sunt 3 posibilitati:
1- Sa nimereasca la infanterie si in special la regimentul de garda sau la un regiment de infanterie specializata (motorizata. paza aeroporturi, etc)-Parerea mea: nerecomandat. Instructie tampita si prostie cat incape.
2- Jandarmerie- Nu stiu prea multe despre asta dar acolo exista sectiuni speciale de lunetisti selectati dupa rezultatele tragerilor si dupa "pile" intr-o oarecare masura. destul de greu de ajuns intr-o asemenea unitate.
3- Vanatori de munte- Instructie grea si periculoasa dar in acelasi timp posibilitatea de a intalni cativa dintre putinii ofiteri adevarati din armata romana. Prostii sunt ceva mai putin aici pentru ca de obicei isi rup gatul prin munti
...

Pentru cei care vor sa ajunga la lunetisti sunt 3 posibilitati:
1- Sa nimereasca la infanterie si in special la regimentul de garda sau la un regiment de infanterie specializata (motorizata. paza aeroporturi, etc)-Parerea mea: nerecomandat. Instructie tampita si prostie cat incape.
2- Jandarmerie- Nu stiu prea multe despre asta dar acolo exista sectiuni speciale de lunetisti selectati dupa rezultatele tragerilor si dupa "pile" intr-o oarecare masura. destul de greu de ajuns intr-o asemenea unitate.
3- Vanatori de munte- Instructie grea si periculoasa dar in acelasi timp posibilitatea de a intalni cativa dintre putinii ofiteri adevarati din armata romana. Prostii sunt ceva mai putin aici pentru ca de obicei isi rup gatul prin munti

Nea` Pretorianu`...am facut armata. Vreau sa zic ca inainte sa plec eram disperat ca ma omoara gradatii acolo..instructie la greu, mancare naspa, ca n-o sa vin acasa....
Fiind genul "cotitor"..m-am strecurat si i-am fentat. Vreo 3 luni de zile
am stat pe net de dimineata pana seara..o luna am fost infirmier..10 ore de instructie in toata armata, si alea bataie de joc din partea noastra, planton de vreo 5 ori si de doua ori am bagat garda, weekend-urile acasa pt unii..eu daca eram la 500 de km distanta eram pe Valea Prahovei. Cu trancanu` am tras de vreo 20 de ori..si a fost super marfa.
A, uitasem...am fugit o data de la curatat de cartofi si m-au bagat sergent de serviciu la poarta vreo 2 zile. Restul...somn..televizor...schimburi de melodi la telefoane si plictiseala. Atat.
Iar pt. cei care se tem ca-si pierd slujba din cauza armatei..uita un singur lucru...ca in zilele noastre nu mai e singur nici un loc de munca..asa ca nu vad de ce isi fac probleme...si oricum angajatorul serios cauta oameni cu armata facuta ca sa nu aiba surprize ca-i pleaca omu` in toiul productiei si-l lasa cu buza umflata.
Parerea mea e ca armata trebuie facuta la timp ca sa nu ai surprize sau sa te trezesti ca-ti trebuie pt. nu stiu ce post bun....Aveam pe unu`, psiholog tipu de vreo 32 de ani care-i trebuia armata sa se angajeze in SIE...si omu` lua perne in bostan de la niste copii cu 10 ani mai mici decat el(nu prea ii conveanea...dar la turneele intre camere cu batai de perne prin surprindere..se participa si involuntar).
Am uitat un singur amanunt...am facut armata la politie si colegi de armata i-am avut pe toata crema leprelor, putorilor - copii de bani gata si copii de generali.
Nu ma pasioneaza daca unii de aici vor sau nu sa faca armata dar ce-i care se cotesc, eu ii consider niste neadaptati.
Fiind genul "cotitor"..m-am strecurat si i-am fentat. Vreo 3 luni de zile
am stat pe net de dimineata pana seara..o luna am fost infirmier..10 ore de instructie in toata armata, si alea bataie de joc din partea noastra, planton de vreo 5 ori si de doua ori am bagat garda, weekend-urile acasa pt unii..eu daca eram la 500 de km distanta eram pe Valea Prahovei. Cu trancanu` am tras de vreo 20 de ori..si a fost super marfa.
A, uitasem...am fugit o data de la curatat de cartofi si m-au bagat sergent de serviciu la poarta vreo 2 zile. Restul...somn..televizor...schimburi de melodi la telefoane si plictiseala. Atat.
Iar pt. cei care se tem ca-si pierd slujba din cauza armatei..uita un singur lucru...ca in zilele noastre nu mai e singur nici un loc de munca..asa ca nu vad de ce isi fac probleme...si oricum angajatorul serios cauta oameni cu armata facuta ca sa nu aiba surprize ca-i pleaca omu` in toiul productiei si-l lasa cu buza umflata.
Parerea mea e ca armata trebuie facuta la timp ca sa nu ai surprize sau sa te trezesti ca-ti trebuie pt. nu stiu ce post bun....Aveam pe unu`, psiholog tipu de vreo 32 de ani care-i trebuia armata sa se angajeze in SIE...si omu` lua perne in bostan de la niste copii cu 10 ani mai mici decat el(nu prea ii conveanea...dar la turneele intre camere cu batai de perne prin surprindere..se participa si involuntar).
Am uitat un singur amanunt...am facut armata la politie si colegi de armata i-am avut pe toata crema leprelor, putorilor - copii de bani gata si copii de generali.
Nu ma pasioneaza daca unii de aici vor sau nu sa faca armata dar ce-i care se cotesc, eu ii consider niste neadaptati.
Fiecare are dreptul la parerea lui.Dilybau wrote:Nu ma pasioneaza daca unii de aici vor sau nu sa faca armata dar ce-i care se cotesc, eu ii consider niste neadaptati.
Insa s-o cauti cu lumanarea hotarand sa-ti pierzi timpul prin armata, mie nu mi se pare normal. Asa ca daca poti sa eviti sa pierzi intre 6 si 12 luni din viata, do it!
Haules-baules, fac pe ea de armata; eu am serviciu bun la niste francezi, si la angajare nu m-a intrebat nimeni dc am armata sau nu, ci dc stiu ceva programare. Asa ca lasa-ne cu armata.Dilybau wrote:Iar pt. cei care se tem ca-si pierd slujba din cauza armatei..uita un singur lucru...ca in zilele noastre nu mai e singur nici un loc de munca..asa ca nu vad de ce isi fac probleme...si oricum angajatorul serios cauta oameni cu armata facuta ca sa nu aiba surprize ca-i pleaca omu` in toiul productiei si-l lasa cu buza umflata.
BTW, tu erai singurul altfel din "crema leprelor, putorilor" cu care zici ca ai facut armata, sau imi pare mie ca erai tot dintre ei? Cred ca stiu raspunsul, dc ma uit pe la ortografia mesajului tau..ce dracu, la politie..
- Pretorianu'
Dilybau - atunci ai avut noroc...mare noroc. Sunt intr-adevar unitati unde se beleste p**a pentru ca sunt special facute pentru copii de bastani. Si acolo daca poti sa-ti aranjezi, ti se rupe p**a de ceilalti ca nu faci nimic 12 luni. Mai rau !!!! Sa-ti pierzi tu 12 luni din viata (oricum prea scurta) e un lucru aberant d.p.m.d.v.
Gandeste-te ca unii nu au fost atat de norocosi ca si tine, niste copii, ca nu poti sa le spui altfel, copii nevinovati, pe mormantul carora e deja mare iarba....
Gandeste-te ca unii nu au fost atat de norocosi ca si tine, niste copii, ca nu poti sa le spui altfel, copii nevinovati, pe mormantul carora e deja mare iarba....
Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit
- SharpShooter
Saptamana trecuta au dezertat 2 indivizi, de undeva din Braila parca, unul din ei mai avea 2 zile, celalt mai mult.
Acum vreo 2 luni la Sinaia unul a incercat sa se sinucida, si-a tras un cartus de manevra in piept, fara efect, apoi si-a taiat venele si beregata(asta nu a reusit) dar cu putin noroc a scapat.
INTREBARE ==>> cei care fac incorporarile iau in considerare faptul ca, daca un individ spune frumos ca nu vrea sa faca armata poate ar fi mai bine sa ii dea pace?
P.S. cel care a incercat sa se sinucida, a fost "reparat" si apoi trimis la "Dilimaci" , cei care au dezertat v-or avea aproximativ 5 ani de BD
Acum vreo 2 luni la Sinaia unul a incercat sa se sinucida, si-a tras un cartus de manevra in piept, fara efect, apoi si-a taiat venele si beregata(asta nu a reusit) dar cu putin noroc a scapat.
INTREBARE ==>> cei care fac incorporarile iau in considerare faptul ca, daca un individ spune frumos ca nu vrea sa faca armata poate ar fi mai bine sa ii dea pace?
P.S. cel care a incercat sa se sinucida, a fost "reparat" si apoi trimis la "Dilimaci" , cei care au dezertat v-or avea aproximativ 5 ani de BD
deci.. eu am un frate care a intrat in armata.. de fapt a fost recrutat.. si din prima luna deja se saturase.. era la jandarmerie buhuuhuh, si acolo uniforma: un bocanc de un fel si celalalt de alt fel, era singurul care facuse o facultate din toti recrutii aia, gaseau cate un viermisor prin mancarica biach !
uniforma era cu gauri, rupta.
Unii ar zice ca d-aia e armata .. ca sa supravietuiesti in conditii grele.. astea deja sunt lipsa de igiena.. da-o naibii de treaba..

Unii ar zice ca d-aia e armata .. ca sa supravietuiesti in conditii grele.. astea deja sunt lipsa de igiena.. da-o naibii de treaba..
The future is now!
faza cu "faci armata ca sa te calesti si sa rezisti in conditii grele" e o mare prostie. este intr-adevar lipsa de igiena. cunosc pe cineva care s-a intors cu stomacul intors pe dos din armata si a intrat direct in spital. este bataie de joc.
in ceea ce ma priveste nu am de gand sa imi distrug corpul.
sunt <b>TOTAL</b> impotriva armatei. nu vreau sa imi pierd vremea invatand sa trag cu nu stiu ce arma. una este sa te joci pe calculator si alta este sa inveti sa omori in realitate.
in ceea ce ma priveste nu am de gand sa imi distrug corpul.
sunt <b>TOTAL</b> impotriva armatei. nu vreau sa imi pierd vremea invatand sa trag cu nu stiu ce arma. una este sa te joci pe calculator si alta este sa inveti sa omori in realitate.
work harder
- The Godfather
Decat sa-mi pierd timpul degeaba in armata, mai bine stau acasa, ma apuc de o afacere la firma lu taicamiu. Fac bani, plec in strainatate, vine vreun razboi pe unde ma duc, convoaca aia pa tot poporu' in armata si uite asa ma aleg yo cu un headshot. 

AMD XP 2400+, 1024 DDR 333, GeForce FX 5900 ULTRA (A350-UL...), Gigabyte GA-7VAXP, Creative SoundBlaster 5.1, Leadtek TV 2000XP EXPERT, ThermalTake Xaser III, Genius 5.1 Home Theatre, Relisys 19', Philips COMBO, Teac 48x16x48
- Dr. Voidberg
- Moderator
Pana la urma in varianta care s-a votat va trebui sa dam 4000 de $ ca sa scapam de armata sau nu?
96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.
Radical dreamer
Radical dreamer
<b>Toranaga</b> -> din cate am inteles eu, daca se scoate obligativitatea armatei inseamna ca cine vrea in armata o face de bunavoie si prin urmare trebuie platit. iar cum nu au bani sa plateasca voluntarii, cum se procedeaza in state, dansii mentin deocamdata obligativitatea armatei.Toranaga wrote:Pentru ce n-au bani, mai daemon, ca scoaterea serviciului militar i-ar scuti de niste cheltuieli, mi se pare
work harder
- The Godfather
- Pretorianu'
Repeti 1 an, ce-i asa greu ?!?!morbidus wrote:2007 ???!!!!???? :x io in 2006 termin facultatea .. cum draq o mai aman un an?

...sau poate 2006 cu tot cu repetari (poate le-ai calc. tu deja) ?!

- MAXKOOL999
- SharpShooter
iti cere vreo 2 ani si multi bani :lol:ai auzit de o chestie denumita masterat?
dupa toate concluziile trase pana acum, tot nu imi schimb parerea, raman tare pe pozitie, o sa o fac!!! cine stie poate o sa ma invart pe acolo, imi gasesc ceva de facut pe acolo, in 2007 se trece pe armata profi, eu o sa am vechime, o sa fiu la indemana, si uite asa ma var si eu intr-o trupa de elita, de duri adevarati 8) 8)
cine stie poate peste cativa ani o sa fiu un nou Vasiliy Zaitsev :snipersmile:
- Zâna Măseluţă
- Admin
- SharpShooter
- MAXKOOL999
Omule, in Romale e greu sa devii asa ceva, in primul rand din cauza dotarii de slaba calitate. pentru informatia ta : sniperii romani din trupele speciale au ca sniper rifle, pentru misiuni speciale, un Mosin-Nagant 91/30 cu un silencer de productie proprie. L-am vazut si m-am crucit; desi a fost o arma buna in WW2, acu sunt multe bolt-action mult mai precise, chiar rusesti, k sa pastram traditia...dar deh... (eu sunt f pasionat de arme usoare in general, asa ca de-aia bag texte de-asteaSharpShooter wrote: cine stie poate peste cativa ani o sa fiu un nou Vasiliy Zaitsev :snipersmile:

- Zâna Măseluţă
- Admin
Asta e un fapt, nu e un scenariu SF...The MAN wrote:Oare ce o sa se intimple daca brusc toate lumea nu o sa vrea sa faca armata.
Cine vrea sa faca armata , adica sa piarda un an din viata, servici, poate si prietena pentru a face plantoane noapte, a fi umilit de un rahat de fruntas si a spala wc-uri cred ca habar n-are ce inseamna de fapt armata, si ar trebui sa mai lase CS si filmele de comando americane...
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
- SharpShooter
[jet li wrote]eu sunt f pasionat de arme usoare in general, asa ca de-aia bag texte de-astea )[/quote]
si eu is foarte pasionat de arme si as face orice sa stau cat mai mult in preajma lor, sa le am la indemana.
-sunt deja vanator cu acte in regula, dar nu se poate mai mult decat e voie legal
-sportul cu arme e de asemenea foarte slab dezvoltat in Romania
si ce imi ramane sa visez cu ochii deschisii....... :roll: :roll: o cariera militara mai deosebita
si eu is foarte pasionat de arme si as face orice sa stau cat mai mult in preajma lor, sa le am la indemana.
-sunt deja vanator cu acte in regula, dar nu se poate mai mult decat e voie legal
-sportul cu arme e de asemenea foarte slab dezvoltat in Romania
si ce imi ramane sa visez cu ochii deschisii....... :roll: :roll: o cariera militara mai deosebita
- MAXKOOL999
Pai da ... da' vezi tu ... daca nu faci chestia asta nu esti suficient de "barbat" :lol:MAXKOOL999 wrote:Mai baieti, calmati-va, nu vedeti la stiri ca in armata acuma intra toti sinucigasii, se inroleaza, sta catva timp pana ii dau o arma si cand e singur noaptea de garda, teava in gura si PAC!!
Pai asta e armata?
You cannot ban yourself
- SharpShooter
asta pot sa fac si acasa, daca vreau, nu e nevoie sa ma duc la mama naibii stie unde.MAXKOOL999 wrote:Mai baieti, calmati-va, nu vedeti la stiri ca in armata acuma intra toti sinucigasii, se inroleaza, sta catva timp pana ii dau o arma si cand e singur noaptea de garda, teava in gura si PAC!!
eu cand spuneam ca vreau sa invat ceva, ma refeream la ceva tactici de lupta, camuflare, survival in salbaticie, cum sa folosesti cat mai practic ce ai la indemana, si mai ales cat mai multe chestii despre arme :x :x
- MAXKOOL999
Si asta poti sa o faci acasa, gasesti pe net tot felul de carti, casete video, dvd-uri, forum-uri, etc.SharpShooter wrote:eu cand spuneam ca vreau sa invat ceva, ma refeream la ceva tactici de lupta, camuflare, survival in salbaticie, cum sa folosesti cat mai practic ce ai la indemana, si mai ales cat mai multe chestii despre arme :x :x
Rule 37: There is no Overkill, only 'Open fire' and 'Time to reload'
MAXKOOL999 ma intreb cati oameni tre sa se mai sinucida, sa mai dezerteze si sa impuste niste oameni, ca ratatii aia din parlament sa scoata armata cat mai curand.MAXKOOL999 wrote:Mai baieti, calmati-va, nu vedeti la stiri ca in armata acuma intra toti sinucigasii, se inroleaza, sta catva timp pana ii dau o arma si cand e singur noaptea de garda, teava in gura si PAC!!
Pai asta e armata?
The future is now!