"textura" de iarba, daca se poate numi textura , este facuta in Photoshop si deci este o poza care si ea ar fi avut potential dar nu am stiut eu sa pun bump mapping si alte asemenea. atunci nu stiam sa fac iarba in max, asta era prima mea tentativa, fiind in photoshop.
Impresionant ca intotdeauna! In prima imagine insa cred ca parul personajului e cam prea "dintr-o bucata de plastic"..riscurile poligoanelor . Per ansamblu, insa, imaginile stralucesc(la figurat).
Nimeni nu e Pro din prima, dar cu putin talent poti ajunge mai sus decat un Pro.Keep up the good work(mie-mi place hummerul ala cu toate ca putea fi mai finisat dar nimic n-are un sfarsit in afara de viata deci keep up the good work)
dexter wrote:atunci , fara suparare...dc mai judeci ?
Fara suparare iti raspund si eu: trebuie sa fiu as in 3D ca sa pot sa-mi exprim o parere despre o imagine? Mergand pe rationamentul tau comentatorii de fotbal ar trebui sa fie cel putin la fel de buni ca jucatorii de pe teren... :-?
96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool. Radical dreamer
Mai, dar voi le mai finisati vreodata, imaginile astea?
Sau raman ca drumurile din Bucuresti?
Chiar sunt curios daca cei care au postat aici imagini vor reveni dupa ce le vor perfectiona.
Daca te uiti bine in post ai sa vezi c-am scris "prea finisata" asta insemnand ca am finisat-o dar nu mi-a iesit exact cum vroiam eu sa iasa.Oricum cu drumurile din Bucuresti e alta poveste(nu se mai fac, nu ca nu se finiseaza).
Intr-adevar... Catalin tu ai ceva de spus... si o faci bine , doar ca trebuie sa dai mai multa atentie detaliilor.
Pentru modelarea organica un site foarte bun este http://www.metagons.com
Cat despre masini... ce nevoie aveti de max? Autocadul e ok... sa fiim seriosi.... tehnica nu e totul... mai trebuie si un pic de viziune artistica... sau renuntam la max si trecem la utilizarea extensiva a aparatelor foto smd. A reproduce cu fidelitate maxima realitatea poate fi un goal pentru cineva... totusi fiecare percepem realitatea altfel. Eu cred ca lucrarile lui Catalin demonstreaza pe deplin ca e un talent dar inca nu stapaneste foarte bine instrumentele de lucru. Tine-o tot asa si sa vedem si alte lucrari... pe mine m-ai convins. It worth more than a look!
arata binisor...da de ce le-ai pus aici!!??...le-ai trimis si nu au fost publicate!!??...mai asteapta si tu...ca nu or sa fie publicate in aceeasi luna in care le trimiti tu
1.leam pus aici pt ca nu le-am trimis inca
2.astept sa apara nr 47 ca sa trimit imediat ce apare ,ca sa mi le puna(daca mi le pun)in nr 48 al revistei(Sa dea DOMNU)
3.Multumesc pt aprecieri
4.Merita sa mi le trimit la revista???
io zic sa incerci ca nu te omoara nimeni...am trimis io una si mai nasoala (bine eram abia la inceput) si a fost publicata...daca ai nr 41 poti sa te uiti acolo e o masina albastra...cam nashpa da a fost publicata...si tu cred ca ai sanse cu ale tale...trimitele...si stai si tu mai mult timp sa le lucrezi texturi mai detaliate,modele mai bine facute...nu sari de la o scena la alta asa repede...termina o lucrare
am inceput sa fac o scena belea belea, dar imi tre' timp,rabdare dar in primul rand timp pt ca de cand am inceput scoala, ei bine nu-mi mai vad capul de cate am de facut(parca a innebunit lumea).Oricum am trimis luna trecuta o lucrare,de fapt 2 sau 3, acum nu stiu daca o sa le publice(daca DA or sa apara in nr de pe octombrie)
Catalin1505 wrote:am inceput sa fac o scena belea belea, dar imi tre' timp,rabdare dar in primul rand timp pt ca de cand am inceput scoala, ei bine nu-mi mai vad capul de cate am de facut(parca a innebunit lumea).Oricum am trimis luna trecuta o lucrare,de fapt 2 sau 3, acum nu stiu daca o sa le publice(daca DA or sa apara in nr de pe octombrie)
Trust to hope. Si eu am timis multe lucrari. Ne fiind publicate le-am postat aici. Pe de alta parte eu cred ca aici ai "a better exposure' si noi te putem critica sau lauda si astfel ai numai de castigat. De cand expun pe renderosity am invatat multe din criticile celor de acolo. Desigur publicarea e ceva... ceva ce poate fi aratat prietenilor smd... Dar eu sunt mai mult pentru existenta unui site, a unei galerii on line... Si acest topic e un mare pas inainte... poate va exista candva si http://www.xtrempc3D.ro... o lume a noastra a celor care postam aici... dar asta e un fel de vis deocamdata.
De acord, ar trebui scos asa ceva de romani, si de ce nu chiar de XtremPC?M-am gandit si eu ca aici criticile si aprecierile ajung mai bine, si ma bucur ca si altcineva e de acord cu mine.