Liga 1 si Cupele Europene
Moderator: Moderatori
Din pacate Dinita nu va juca deoarece e accidentat.....si pe rare si Radoi! Amandoua sunt pierederi importante..djclausz wrote:Trebuie sa recunoastem ca Dinamo are noroc in continuare!!!
Cu putina atentie cred ca ar putea face o figura frumoasa in continuare, iar Steaua (sunt stelist) cred ca o s-o cam fure de la Liverpool.
Daca ar ataca mai cu cap, altcineva in afara de Claudiu Raducanu, care e doar un oportunist, ar avea sanse. Cred ca Dinita ar fi cheia succesului!!!
Problemele complicate au intotdeauna raspunsuri, pe intelesul tuturor ,dar gresite.
Steau se califica mai departe ?
Eu zic ca Raducanu va marca goluri pentru Steaua in meciul cu Liverpool (chiar daca din prostie). Sper ca norocul sa fie de partea Stelei si ghinionul de partea celor de la Liverpool. Voi ce ziceti?
FORTZA STEAUA !!! :evilbat:
FORTZA STEAUA !!! :evilbat:
C-tin
Vazand meciul "bun" facut de dinamo in seara asta pot spune ca urmatoarea egalitate "dinamo=PENIBIL" este satisfiabila pentru orice aparitia a cainilor in cupele europene ...
Sa vedem ce va face Steaua .... hmm ... cred ca e de bine ca se aud urlete pe holul caminului ....
editat: este 1 - 1 ... ce greu actualizeaza astia sait-urile .....
Sa vedem ce va face Steaua .... hmm ... cred ca e de bine ca se aud urlete pe holul caminului ....

editat: este 1 - 1 ... ce greu actualizeaza astia sait-urile .....
"No one but me can save myself"
Steaua a dat dovada inca odata ca e mult mai buna decat Dinamo...cel putin in seara asta a demonstrato.
Bravo steaua

Bravo steaua
Intel D820(2.8Ghz),Thermalright XP120 cooler,1 GB DDR2 800Mhz GeIL Ultra,Asus P5ND2-SLI ,Leadtek PX9600 GT TDH 512MB,Seagate Barracuda ES.2 500GB,Creative Audigy 7.1,ANTEC P160 Case,Enermax MODU82+ 525W
Pentru cei care zic ca Steaua merita sa castige, cred ca uitati cateva mari ocazii avute de liverpool. Sa ne aducem aminte ca la 0-1, radoi a scos un gol ca si faut, si au avut si ei ceva contraatcuri foarte periculoase, si in ultima instanta, in fotbal nu castiga cine merita, ci acela care marcheaza mai multe goluri. Sa speram ca la Liverpool, Steaua o sa castige.
I know Kung-Fu!!!
De ce guvernul, statul asta imputit isi pastreaza stadioanele pentru ei? Oare aici nu inseamna tot privatizare? Sau privatizare inseamna la ei doar restructurare?!!!
Stadionul Steaua ar arata altfel daca l-ar vinde lui Becali. Stiu ca omul asta are un dram de nebunie si ar face mult pentru El in primul rand prin Steaua. Sau sa il concesioneze grupari Fc Steaua. Nu conteaza atata timp cat are de castigat sportul, fotbalul romanesc.
Domnilor Guvernanti, pana cand ne mai jucati cum vreti voi?
Stadionul Steaua ar arata altfel daca l-ar vinde lui Becali. Stiu ca omul asta are un dram de nebunie si ar face mult pentru El in primul rand prin Steaua. Sau sa il concesioneze grupari Fc Steaua. Nu conteaza atata timp cat are de castigat sportul, fotbalul romanesc.
Domnilor Guvernanti, pana cand ne mai jucati cum vreti voi?
Din acest motiv nu mi-a placut deloc de aceasta echipa care vinde jucatori pe banda rulanta...jucatori care daca ar mai ramane sa zicem maxim 3 ani la aceasta echipa...ar face din Dinamo una de talie europeana...exemple sunt multe : Cernat, Stoican, Zicu,Mitea si altii. Sa ia si ei exemplu de la Steaua...in ultimii 2 ani a plecat numai Trica si iata ca rezultatele se vad...djclausz wrote:Dinamo nu se mai satura de bani. L-a vandut si pe Zicu pe 500 000$ (1 000 000: jumate victor becali)
Nu puteau sa mai astepte macar returul cu Spartak? Cine isi baga toti banii astia in buzunar? E clar. La Dinamo nu se vrea performanta.
Problemele complicate au intotdeauna raspunsuri, pe intelesul tuturor ,dar gresite.
Si la Steaua cred ca s-au facut unele greseli: de exemplu, l-au tinut pe banca pe Miu, pentru ca acesta nu a vrut sa-si prelungeasca contractul. Nu poti tine jucatorii cu forta, nu? Cred ca acum sunt totusi pe drumul cel bun, nenea Gigi a inceput sa umble la buzunar ca sa ii pastreze, nu sa-i ameninte cu pusca.
On topic: O sa fie greu la liverpool, presiunea o sa fie teribila, dar cu putina sansa, am putea marca un gol pe contraatac, ceea ce cred ca le-ar mai taia elanul englezilor.
On topic: O sa fie greu la liverpool, presiunea o sa fie teribila, dar cu putina sansa, am putea marca un gol pe contraatac, ceea ce cred ca le-ar mai taia elanul englezilor.
I know Kung-Fu!!!
3-1 pt dinamo! Un joc frumos, sau mai bine zis o rep secunda frumoasa. Iar au avut astria oacazii cu duiumu' imi vine in minte numai batra sau sutul in portarul(sau in zicu) care toate cumulate ar fui putut aduce calificarea. Cum au zis si aia insa dinamo a iesit ca o invingatoare! dacă se poate zice asa... :roll:
P.S: Acuma vine steaua, desi nu sper prea mult poate poate...
P.S: Acuma vine steaua, desi nu sper prea mult poate poate...
AMD XP 2400+, 1024 DDR 333, GeForce FX 5900 ULTRA (A350-UL...), Gigabyte GA-7VAXP, Creative SoundBlaster 5.1, Leadtek TV 2000XP EXPERT, ThermalTake Xaser III, Genius 5.1 Home Theatre, Relisys 19', Philips COMBO, Teac 48x16x48
Asta e! N-a fost sa fie!
Totusi avem doua echipe care nu trebuie sa mai dea jucatori! Sa putem avea un cuvant de spus in Europa e esential sa tinem jucatorii si sa jucam cu curaj. De ce oare i-o fi lipsit curajul Stelei de data asta? SA fie inconsecventa?
Totusi avem doua echipe care nu trebuie sa mai dea jucatori! Sa putem avea un cuvant de spus in Europa e esential sa tinem jucatorii si sa jucam cu curaj. De ce oare i-o fi lipsit curajul Stelei de data asta? SA fie inconsecventa?
Last edited by DjKlausz on Thu Nov 27, 2003 11:45 pm, edited 1 time in total.
Dupa cum au spsu si comentatorii: Ambele echipe au jucat frumos, dar ce folos pt ca nu s-au calificat... Pacat acum mai trebuie sa steptam un an...
AMD XP 2400+, 1024 DDR 333, GeForce FX 5900 ULTRA (A350-UL...), Gigabyte GA-7VAXP, Creative SoundBlaster 5.1, Leadtek TV 2000XP EXPERT, ThermalTake Xaser III, Genius 5.1 Home Theatre, Relisys 19', Philips COMBO, Teac 48x16x48
Cred ca un moderator ar putea face lucrul asta, in care sa creeze si un poll pentru a putea vota echipa etapei, sau ceva de genul asta.
P.S. Daca intrati pe site-ul gazetei sporturilor, vedeti ca acolo scrie ca Steaua a fost eliminata la Londra>? Sa se fi discutat meciul la Londra fara sa stim, sau poate am jucat cu Arsenal!!! :o
P.S. Daca intrati pe site-ul gazetei sporturilor, vedeti ca acolo scrie ca Steaua a fost eliminata la Londra>? Sa se fi discutat meciul la Londra fara sa stim, sau poate am jucat cu Arsenal!!! :o
Niste habarnisti gazetarii astia.
Apropos de meci , cred ca Hamutovski e singurul rus pe care il iubesc.
Si mai am ceva de zis cu privire la galeriile celor doua echipe ale noastre, ce dracu s-au apucat aia la Liverpool sa strige m**e Dinamo, si astia la Bucuresti ii injurau pe Steaua?
Cred ca suntem undeva jos de tot in ceea ce priveste fair-playul. (Spun asta cu toate ca-s stelist inrait).
Si mai am ceva de zis cu privire la galeriile celor doua echipe ale noastre, ce dracu s-au apucat aia la Liverpool sa strige m**e Dinamo, si astia la Bucuresti ii injurau pe Steaua?
Cred ca suntem undeva jos de tot in ceea ce priveste fair-playul. (Spun asta cu toate ca-s stelist inrait).
Ai dreptate! Hamutovski e mare.kosmocos wrote:Niste habarnisti gazetarii astia.
Si in legatura cu galeriile..., demonstreaza ca suntem un neam de tigani. Vai de capul nostru. Eu unul am crezut in Dinamo desi sunt stelist. Era bine pentru fotbalul nostru sa se califice Dinamo. A avut toate sansele, dar nu au stiut sa profite. Barcauan e magar, a intrat criminal la adversar! Unde ne e civilizatia? Si mai dateam vina pe croat ca l-a scuipat pe Mutu. A fost un gest sportiv pe langa ce fac dinamovistii uneori. Alexa, Barcauan,etc.