ati face 17 luni de inchisoare pentru 6 milioane de dolari?

Discuţii generale însă nu în general. Orice depaşeşte limitele interesantului va fi imediat şters.

Moderator: Moderatori

poe

ati face 17 luni de inchisoare pentru 6 milioane de dolari?

Post by poe »

A former Microsoft Corp. employee accused of stealing more than $6 million worth of company software and reselling it was sentenced Tuesday to 17 months in prison for mail fraud.

That sounds like a pretty good deal actually. If you gave me $6 million, I’d actually SIGN UP to go to prison. I know this guy only sold his stuff for like $100k, but you get the idea. Anyone got $6 million to see me go to jail?

deci? :D
http://www.hardocp.com
cimi

Post by cimi »

cool :)
pt $6 mil cred ca ma risc la 17 luni de odihna :lol:
Don't piss me off. i'm running out of places to hide the bodies.
Edge

Post by Edge »

Numai 17 luni frate??? Si pe la noi se fura gaini cu 5 ani inchisoare!!! 8) Sign me up anytime.Vad si eu cum e viata dupa zabrele :Fade-color
X5

Post by X5 »

Da...fac si mai mult pe suma aia..... :wink:
Intel D820(2.8Ghz),Thermalright XP120 cooler,1 GB DDR2 800Mhz GeIL Ultra,Asus P5ND2-SLI ,Leadtek PX9600 GT TDH 512MB,Seagate Barracuda ES.2 500GB,Creative Audigy 7.1,ANTEC P160 Case,Enermax MODU82+ 525W
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

6000000$ pt 17 luni de inchisoare...asta inseamna 11764$ pe zi...
Pai mi-am bagat dopul in cur si i'm off to prison :D
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
Raducutzu

Post by Raducutzu »

DA DA DA DA DA DA DA Pentru un an jumate de parnaie ...mai scap si eu de oamenii care ma streseaza si mai fac si bani ....cum sa nu :D :D :D :D :multi: :multi: :multi: :multi: :Fade-color :Fade-color :Fade-color
"My name is Pedro, I kill people for 10 pesos,
but you are my friend, I kill you for nothing"
novi

Post by novi »

M-as risca si eu!:wink:
OceanSoul

Post by OceanSoul »

Numai sa nu nimeresc cu toti criminalii si ciudatii sa devin "their bitch". In rest m-as baga si eu... Ce naiba, ajung in top 300 :D
+RIP+ Undernet... | last.fm
"Românii sunt o naţie de miei în drum continuu spre abator." Alain Gavriluţiu
Edge

Post by Edge »

Ocean Soul wrote:....toti criminalii... devin "their bitch"...
Chiar de nimeresti, cu 6 mil $ imi repar "posterioru" si tot raman cu 5,999k$.
Sanguine

Post by Sanguine »

YEEE, daca tot va duceti asa multi pregatiti-mi si mie un pat la voi in celula ca vin si eu. O sa fie un fel de "Intalnire a membrilor forumului XtremPC" :drinking:

Later edit: O sa facem si niste lan party-uri intre celule si o s-o numim "Aripa Xtremishtilor"
Even later edit (dupa 1 minut de reflectare): Puscariasii vechi o sa mituiasca paznicii sa li se aduca droguri, noi o sa-i mituim sa ne aducem calculatoarele si ne facem abonament la XtremPC sa ni-l aduca direct "acasa".
Proud member of the "Brothel for slating intellectual lusts"
Promoter of the New World Order.
osiris

Post by osiris »

vin si eu cu voi
asta ar insemna sa nu mai misc un deget toata viata, cred ca merita 17 luni de sacrificiu, in orice ar consta acesta :-?
LordSauron

Post by LordSauron »

I'm in! Unde tre` sa semnez?? :drinking:
Fa cum vrei, oricum o sa iti para rau!
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

M-as risca si eu :evilbat: . 17 luni in care trebuie sa ai grija sa nu scapi sapunu... nu cred ca m-as spala prea des :) . Plus ca am auzit ca aia din inchisoare au si internet mai nou.
PARAMEDICS

Post by PARAMEDICS »

doar o periutza de dintzi
si o pereche de bocanci...

PARAMEDICS isi face bagajele... ne vedem peste 17 luni la o bere si in top300.... oricum probabil ar fi fost cei mai cinstit facutzi bani din top300 :D
§řMę ţęřţŁę T꣣ Mę THŞT ď ńęęĐ HęŁţ...
§řMę ţęřţŁę çŞń FľçK řFF ŞńĐ Gř Tř H꣣...
icub4ucm

Post by icub4ucm »

Eu aduc UTP-ul shi cleshtele de sertizat...unde ne vedem? :evilbat:
I saw a light at the end of tunnel. I went closer and I was right...It was a light...The light of a flamethrower
k2ds

Post by k2ds »

Well paint me black and call me Bubba.. i would love to do that! Lock me up fellas,we've got 17 months of r&r comin up :D

Btw,sunt deja vreo 15 oameni care ar vrea...15 x 6,000,000 $ e destul de mult..da faliment USA daca mai vor multi :D
poe

Post by poe »

ok then... daca tot suntem atat de multi, eu zic sa inaintam o cerere in acest sens primului ministru si dac nu ne da la fiecare 6 mil $ si o binemeritata pauza de 17 luni, facem si noi greva, ca e la moda

P.S. iar din astia 6 mil $ eu zic sa strangem cate 100 $ fiecare sa mituim paznicii sa ne lase cu arme virtuale :D
osiris

Post by osiris »

nu stiu cat de usor ar fi cu upgrade-urile, ca in 17 luni o sa avem antichitati deja
si apoi release-urile de DEVIANCE, oare cum le facem rost pe-acolo :D ?
Edge

Post by Edge »

Cum a spus si initiatorul topicului, cel ca re afurat n-a ramas cu 6 mil $ ci cu doar vreo 100-200k max. Si asta sunt bani, da' la americani sunt "pocket change"... :-?
.:. Just passing by...don't mind me. .:.
OceanSoul

Post by OceanSoul »

Editat de consiliul de administratie - sesiunea de offtopic se inchide.
+RIP+ Undernet... | last.fm
"Românii sunt o naţie de miei în drum continuu spre abator." Alain Gavriluţiu
PARAMEDICS

Post by PARAMEDICS »

offtopic: DEViANCE nu se ocupa cu releasuri de sisteme de operare... doar jocuri...

Editat de administatie - no flame aloud
§řMę ţęřţŁę T꣣ Mę THŞT ď ńęęĐ HęŁţ...
§řMę ţęřţŁę çŞń FľçK řFF ŞńĐ Gř Tř H꣣...
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Ma bag si eu! Si pentru astfel de infractiuni te aranjezi sa stai la un fel de Club Med cu zabrele la piscina, cablu TV samd...
Avea un suflet... candva...

Currently very active, thank you very much Image
sorin

Post by sorin »

Inca nu sunt in clar cu patru lucruri:

1. pe cine fur de 6 milioane?
2. care e gherla de rezidenta oferita?
3. in ce celula e Paramedicu?
4. titlul topicului nu e cumva ATI face inchisoare pentru 6 milioane de dolari?
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
SG

Re: ati face 17 luni de inchisoare pentru 6 milioane de dola

Post by SG »

A former Microsoft Corp. employee accused of stealing more than $6 million worth of company software and reselling it was sentenced Tuesday to 17 months in prison for mail fraud.
Daca iei un CD cu Windows XP original si vinzi 300 de copii cu 100 de mii CD-ul, se cheama ca le-ai produs pagube de, sa zicem ca ei obtin 100$ pe licenta, 100*300=30000$, iar tu te-ai ales cu 100*300 = 30.000.000 de lei. Intre 30 de mii de dolari si 30 de miloane de lei nu e chiar egalitate. In instanta, se zice ca ei au pierdut 30 de mii de dloari, nu ca tu ai facut 30 de milioane de lei. Asta e un exemplu banal, care arata diferenta dintre a provoca pierderi de 6 milioane, si a te face cu 6 milioane. Mai concludent cred ca ar fi urmatorul exemplu: Gigel de la Microsoft isi scrie un CD cu Windows 2004 cu doua luni inainte de aparitia lui oficiala, si il da spre download pe internet. Pierderea companiei nu este pretul unei singure licente, cat a furat Gigel fizic, ci mult mai mare, pentru ca in momentul in care vezi la vecinu' de la 2 ca are Windows 2004, normal ca nu zici "Vai, de-abia astept sa apara ca sa mi-l cumpar si io!", ci zici "Ba, fa si mie o copie". Deci multi dintre cei care ar avea de ales intre a cumpara o licenta peste doua luni si a lua acum un CD pirat prefera a doua varianta. Bine, ca sunt si care zic ca isi pun acuma si o sa ia o licenta mai incolo. In SUA poate. In Romania nu cred ca sunt prea multi care si-ar lua o licenta de bunavoie si nesiliti de nimeni daca nu e neaparat necesar.
Deci, suma reala = mai nimic, paguba care se plateste = mai mult decat face.
That sounds like a pretty good deal actually. If you gave me $6 million, I?d actually SIGN UP to go to prison. I know this guy only sold his stuff for like $100k, but you get the idea. Anyone got $6 million to see me go to jail?
Nu-i nimic, nici asta n-a inteles.
Last edited by SG on Fri Nov 28, 2003 1:35 am, edited 1 time in total.
The grass was greener...
I am death...
SG

Post by SG »

Un exemplu mai de pe meleagurile mioritice, astia de fura doa canistre de benzina, fura doua canistre = 1.500.000 lei, lasa "robinetu'" deschis si provoaca pagube = 1.500.000.000 lei. Daca ii prinde, nu-i intreaba nimeni de alea doua cansitre, ci de tonele care "fertilizeaza" pajistile.
The grass was greener...
I am death...
Sir_KnupSkull

Post by Sir_KnupSkull »

oricum cu atatia banii imi schimb "funduletzu" probabil mult batut de cei din parnaie :lol: :lol: :lol:
mihai7645

Post by mihai7645 »

6 milioane de dolari si sa fac 17 luni inchisoare? adica pentru suma de 210000000000 lei...adica 210 MILIARDE sa stau la inchisoare 1 an si 5 luni? daca as avea banii dupa ce as iesi din inchisoare bineinteles ca as sta, mai ales ca as sta probabil intr-o inchisoare de minimal security unde probabil nici nu mai sunt gardieni, ci doar niste camere de luat vederi.
la noi cred ca daca ai fura 210 miliarde nu si-ar da seama nimeni pt ca se fura mult mai mult in tara asta deci poti sa furi mult si bine si fara sa ajungi in inchisoare.(parerea mea)
In the 7-th Day, GOD created Trance!
Alice

Post by Alice »

decat sa primesc $6mil si sa stau aproape un an si jumatate in inchisoare, mai bine $400 pe luna si imi vad de treaba mea...

Just my 2 cents.
...
smoke

Post by smoke »

-ma- da vad ca preferati sa stati la mitica decat sa va stoarceti creierii..cine stie -oate aveti vreo idee care valoreaza ceva..poate chiar milioane..
Cuvintele doar distrag atentia...

A Story
osiris

Post by osiris »

Alice wrote:decat sa primesc $6mil si sa stau aproape un an si jumatate in inchisoare, mai bine $400 pe luna si imi vad de treaba mea...
dar asa ar trebui sa muncesti 15000 de luni sa ajungi la aceeasi bani
pe langa 17 luni de stat degeaba... cred ca stiu cine e mai castigat, voi nu?
cross

Post by cross »

eu nu as alege 6 mil $ in schimbul a 17 luni din viata mea!
TLD

Post by TLD »

Vad ca multi agreeaza ideea unui lan party in parnaie. Pai atunci hai s-o facem fratilor. Si apropo in ce inchisoare il baga pe tipu care a castigat (la loto) 6 mil $ :evilbat:
AMD XP 2400+, 1024 DDR 333, GeForce FX 5900 ULTRA (A350-UL...), Gigabyte GA-7VAXP, Creative SoundBlaster 5.1, Leadtek TV 2000XP EXPERT, ThermalTake Xaser III, Genius 5.1 Home Theatre, Relisys 19', Philips COMBO, Teac 48x16x48
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

saint wrote:eu nu as alege 6 mil $ in schimbul a 17 luni din viata mea!
Dar cu cele 12 luni din viata pierdute in armata romana cum ramane? Daca ignoram stirea, intrebarea topicului e inutila, cum poti intreaba un om daca pentru 17 luni din viata lui ar primi banii pe care i-ar castiga legal in 2500 ani?
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
kornkid

Post by kornkid »

puneti-ma si pe mine pe lista, merg la inchisoare de banii aia.
Pai cu 6mil de para m-am scos pe viata, dupa ce ies traiesc ca un print si eu si 2 generatii dupa mine
E8400+P45-DS3R+WD6400AAKS+TWIN2X 2x2GB+9600GT+SONATAIII
Daedalus

Post by Daedalus »

Pentru banii aia ash ucide. Vorbesc serios! :snipersmile:
Omul bun la toate
cross

Post by cross »

Daedalus wrote:Pentru banii aia ash ucide. Vorbesc serios! :snipersmile:
:o e vorba de viata unui om! nu contest faptul ca unii nu ar merita sa traiasca dar nu noi hotaram asta...
Zana Maselutza una e sa faci parnaie pt 6 mil $ si alta e sa faci ceva rau si sa faci parnaie pt 6 mil $. Fara fapta rea ar fi ceva sa zicem onorabil... insa cu fapta rea nu ar mai fi asa!
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

saint wrote:
Zana Maselutza una e sa faci parnaie pt 6 mil $ si alta e sa faci ceva rau si sa faci parnaie pt 6 mil $. Fara fapta rea ar fi ceva sa zicem onorabil... insa cu fapta rea nu ar mai fi asa!
Nu am zis ca as face rau pentru banii astia, si nici intrebarea nu a fost pusa asa.
Daedalus, esti motivul pentru care exista CNA-ul...
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Yoshi

Post by Yoshi »

Eu n-as da libertatea mea pe banii aia. Fie chiar si pentru doar 17 luni.
Si dupa ce ai banii, vei regreta lunile alea.
andrei

Post by andrei »

no way! nu apuci sa vezi un chior din banii aia. daca nu te injunghie nimeni in prima luna, sigur cedezi psihic din a doua. nu concep nici macar a 3a luna de inchisoare, dar'mite 17.

work harder
SG

Post by SG »

s|lent wrote:no way! nu apuci sa vezi un chior din banii aia. daca nu te injunghie nimeni in prima luna, sigur cedezi psihic din a doua. nu concep nici macar a 3a luna de inchisoare, dar'mite 17.
Ai vazut prea multe filme. In puscarie nu-i chiar tortura. Mai ales in Romania. Si intradevar, mai degraba auzi de soldati sinucigasi decat puscariasi morti.
The grass was greener...
I am death...
Post Reply