A sa imi spun si eu parerea despre boxele mele Hercules 50W RMS sunt multumit de ele avand in vedere bani dati pe ele, se aud bine nu prea distorsioneaza., numai la volum mare.
Altec Lansing AVS300B.
Se aud bine pana la o treime din volum dupa care subwofer-ul se aude din ce in ce mai slab si mai prost, cu satelitii nu e problema merg pana pe la 70%.
Bune pt pretul lor.
Home made 2XStereo din 2 boxe de 2W dalea facute in barca si 2 boxe de pickup (dala vechi cu diskuri in caz ca nu mai stitzi cu ce se mananca) de 17W bucata , se aud excelent (difuzoare Pioneer , incinta lemn...superb)
Altec Lansing XA3031 sunt super multumit, insa ocazional me cam zgarii pe ochi pt. ca putem sa-mi iau ATP-ul dar.... asta e din cauza vanzatorului :evil:
True knowledge exists in knowing that you know nothing.
Nu ştiu dacă mesajul meu se pune dar a trecut azi pe lângă mine în intersecţie un BMW tuned care oprind la semafor am apucat să văd şi eu ce minunăţie avea în spate :o Fraţilor, avea 1 tun de bas Sony Xplode 400W RMS + 2 Sony Xplode de 170W pe laterale :o Acuma eu vin şi mă întreb, chiar poate scoate maşina aia 740W şi dacă da, cât durează până zboară caroseria de pe ea? :-?
Look wrote:Dr Led , cum le ai conectate la pc ? 5.1 sau stereo simplu ?
Daca le ai 5.1 , cum faci sa asculti mp3 in toate boxele ?
Offtopic :
5.1 si se aud toate boxele. Nu le-am facut nimic, placa ma ajuta (cu Audigy simplu centrul nu se auzea). Prea multe explicatii nu stiu sa-ti dau pentru ca, sincer, partea asta nu prea ma intereseaza si nu sunt documentat. Sfatul meu este sa-l intrebi pe ricardo, el este pasionat si are tot un Genius HT.
raspuns la mesajul lui T.J - nu prea cred ( totusi e un BMW ) . si cunosc persoane care au mult mai multi W in masina( 1500 RMS ) si luneta sta linistita la locul ei. ma scuzati pt. offtopic.
System
DO NOT underestimate the power of PINK chicks
Audigy + Inspire T5400 74W RMS. Nu-mi pare rau de banii dati pe ele.
While politicians is sounding like strippers to me
They saying
But I don't wanna hear it
"Ooo baby you want me
Now you can get this lapdance here for free"
Daca nu l-ai luat de la Flamingo e ok ...
A... eu am cam asa Audigy 2S 7.1 + pt.surround Inspire T7700 7.1 92W RMS + pt. muzici & vecini :lol: combina Sony 2x100W RMS
Last edited by drankon on Sat Feb 14, 2004 11:06 pm, edited 1 time in total.
Altec Lansing 5100 - cam scumpe la vremea respectivă, am avut şi o "mică" problemă chiar înainte de a se termina garanţia în urmă cu vreo două luni că s-a ars transformatorul ( la partea din spate se simte încins, iar şuruburile exterioare frig literalmente ), dar merită fiecare bănuţ.
Pentru a cincea oară în al cincilea topic clonat - am o perche de căşti Sony MDR CD-480 pe care nu le-aş da pe nici un sistem cu boxe. Mi se pare extraordinar să ai un sistem 5+1 într-o cameră de 5×4, nu.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Gata cu laudele. Circulaţi, circulaţi.
Şi eu parcă mai postasem aşa ceva. Chiar m-am uitat de două ori să nu postez acelaşi lucru de două ori în topicul ăsta.
drankon wrote:Daca nu l-ai luat de la Flamingo e ok ...
A... eu am cam asa Audigy 2S 7.1 + pt.surround Inspire T7700 7.1 92W RMS + pt. muzici & vecini :lol: combina Sony 2x100W RMS
Din pacate pt. tine le-am luat de la Flamingo, dar sunt multzumit de ele.
While politicians is sounding like strippers to me
They saying
But I don't wanna hear it
"Ooo baby you want me
Now you can get this lapdance here for free"
ironwolf ideea era ca la Flamingo sunt 5 mil iar la Best 4mil . ( Eu am dat doar vreo 3 mil in plus fata de tine pe placa si boxe, insa normal nu la Flamingo :lol: )
Ca sunt ok normal ca sunt si eu de acord cu tine doar am cam acelasi lucru :