Cum fac hub DC++ pt lan ?
Moderator: Moderatori
Cum fac hub DC++ pt lan ?
Vreau sa fac un hub DC++ pt reteaua dintr-un camin si habar nu am cum sa fac asta. Motivele sunt mai multe. 1. Nu prea se da share din windows pentru ca reteaua merge infernal de prost. 2. Daca vrei un fisier anume trebuie sa cauti de nebun prin directoarele sheruite(functia search din DC++ ar fii binevenita aici). 3. Se impiedica utilizatorii sa vada filmele din retea de pe calculatoarele altora direct( vrei filmul ? da-i download si lasa-ma in pace) 4. Se poate observa viteza reala de transfer.
Si inca multe alte chestii. Cine este din caminele de medicina din Bucuresti stie despre ce vorbesc.
Cateva mentiuni trebuie facute totusi:
1. Reteaua are un server in camin, ma gandesc ca hubul ar putea fii pus acolo
2. Porturile DC++ sunt blocate ziua pt a se impiedica downloadul masiv. Din pacate ISP-ul (nu spun numele dar incepe cu R**) este cam zgarcit. Oricum ma gandesc ca se poate evita acest lucru din moment ce eu vreau sa mearga EXCLISIV pentru lan.
Sau un alt programel care sa faca chestia asta exista? Unul super simplu deoarece majoritatea userilor din retea abia au cunostinte de baza in ale calculatoarelor.
Astept va rog un ajutor de la cine se pricepe. Va multumesc !
Si inca multe alte chestii. Cine este din caminele de medicina din Bucuresti stie despre ce vorbesc.
Cateva mentiuni trebuie facute totusi:
1. Reteaua are un server in camin, ma gandesc ca hubul ar putea fii pus acolo
2. Porturile DC++ sunt blocate ziua pt a se impiedica downloadul masiv. Din pacate ISP-ul (nu spun numele dar incepe cu R**) este cam zgarcit. Oricum ma gandesc ca se poate evita acest lucru din moment ce eu vreau sa mearga EXCLISIV pentru lan.
Sau un alt programel care sa faca chestia asta exista? Unul super simplu deoarece majoritatea userilor din retea abia au cunostinte de baza in ale calculatoarelor.
Astept va rog un ajutor de la cine se pricepe. Va multumesc !
Nope! Nu stiu din ce motive nu este, dar asta e realitatea. Viteza slaba comparativ cu Roedu, retea facuta cam cu picioarele si servicii.....pauza. Dar dragilor, doar traim in Romania, tara tuturor posibilitatilor. Si daca vrei sa faci ceva......mai bine faci singur!Ninja wrote:Vrei sa zici ca nu e roedu?
- Ady G Elber
am pus un server (opendchub) pe retea, totul merge(a) bine si frumos 9mb/s (eh nu chiar la toti) si acum "expertul" retelei a interzis folosrirea dc++ pt ca pune tensiune pe retea si switchurile nu mai fac fata :o . [si ca sa nu isi ridice lumea in cap a mai precizat: macar pana trece vremea rea]
- cand auzi asa ceva, iti dai seama ca nu traiesti destul ca sa auzi toate tampeniile din lume.
- cand auzi asa ceva, iti dai seama ca nu traiesti destul ca sa auzi toate tampeniile din lume.

- DJPitagora
- DJPitagora