Oameni buni, am citit articolul din revista despre clientii de e-mail si sunt foarte nedumerit si putin dezamagit. Momentan folosesc Outlook Express, singurul client de mail care stiu ca suporta e-mail http... Chiar nu are inlocuitor?! Chiar nu mai este nici un alt client de e-mail care sa suporte verificarea conturilor tip hotmail?!
daca tot e deschis topicul am sa intreb aici (sper ca nu se supara cineva)
sunt ceva utilitare care sa caute automat daca exista mail-uri noi ? (adica de fiecare data cand deschizi calculatorul sau din 30 in 30 min sa caute daca o aparut un mail nou si sa te anunte )?
Xscape wrote:daca tot e deschis topicul am sa intreb aici (sper ca nu se supara cineva)
sunt ceva utilitare care sa caute automat daca exista mail-uri noi ? (adica de fiecare data cand deschizi calculatorul sau din 30 in 30 min sa caute daca o aparut un mail nou si sa te anunte )?
IncrediMail are o perioadă de timp care o setezi tu la câte minute să verifice server-ul de email-uri noi.
Xscape wrote:daca tot e deschis topicul am sa intreb aici (sper ca nu se supara cineva)
mi se pare so Outlok suporta optiunea asta.. si el verifica din x in x minute si t anuntza cand ai primit un mail nou
Doua sunt una,viatza si moartea totuna... Sa nu-ti faci masina dupa asemanarea mintii umane
Eu am incercat The Bat si nu mi-a placut! Nu a fost in stare sa citeasca mail-ul de pe xnet de pe un PC din reteaua ASE.
Eu prefer Pegasus, pentru resurse putine, optiuni si pentru ca sunt obisnuit cu el.