Votati unitatile CD-RW
Moderator: Moderatori
Plextor 5224A Black. E o unitate buna si cred ca e cea mai buna dintre toate cate am avut.
Am mai avut SONY, TEAC si SAMSUNG.
Nu am avut probleme cu nici una dintre ele. Am luat Plextor-ul asta doar pt ca e negru si ca nu am gasit altceva pe negru... si se pare ca am facut bine! E foarte interesant softul ala PlexTools... in rest sper ca diferenta de bani sa exprime calitatea.
Am mai avut SONY, TEAC si SAMSUNG.
Nu am avut probleme cu nici una dintre ele. Am luat Plextor-ul asta doar pt ca e negru si ca nu am gasit altceva pe negru... si se pare ca am facut bine! E foarte interesant softul ala PlexTools... in rest sper ca diferenta de bani sa exprime calitatea.
Il am de mai putin de 11 luni (4 cred), dar sunt de acord cu Cylixpher...ASUS 5224A merge perfect.Eu am "ars" cu el aprox. 200 CDuri si nu am avut nici o problema.Cylixpher wrote:ASUS 5224A-52x/24x/52x
Il am de 11 luni si am scris pe putin 100 de CD-uri, merge perfect.
To catch me, you gotta be fast... to find me, you gotta be smart...but to be me...DAMN, you gotta be kidding
Io am schimbat 3CDRW de la Flamingo pana acum doua Sony 48x12x48x primul a murit dupa ce a scris la vit de 48 un cd in 1 min juma ,al loilea a murit dupa un an si dupa vreo 250-300 CDuri iar acum stau cu Teac 52x24x52 care nu am avut tupeu sa scriu cu el mai mult de 40 ca sa ma tina multtimp de acum inainte...de ce?? pt ca cu celelate numai la 48 sau rar la 40 scriam..

Zborul nu este periculos, periculos este sa te prabusesti 

CD-RW Teac W552E 52/24/52
CD-RW Teac W552E 52/24/52. Sunt extrem de multumit.
Nu mia busit nici un CD pana acum si am scris si pe oglinzi la impresionanta viteza de 48X.
Ce ar putea fi un dezavantaj la aceasta unitate este doar timpul de eject si load, in rest la capitolul calitate/performanta/pret este .
A OK
Nu mia busit nici un CD pana acum si am scris si pe oglinzi la impresionanta viteza de 48X.
Ce ar putea fi un dezavantaj la aceasta unitate este doar timpul de eject si load, in rest la capitolul calitate/performanta/pret este .

Nu mor asa usor !
am 2 LG-uri
un 8x4x32x care are 3 an isi a scris >1200 CD-uri si se tine bine inca
tot acest timp l-am folosit si la citire pt ca nu am avut un cd-rom pe langa
un 52x24x52x luat vara trecuta care a scris si el ~400 CD-uri deja si se tine bine
celui din urma am 2 reprosuri sa ii fac: vibreaza foarte tare la citirea CD-urilor matritate si la CD-uri foarte zgariate are cateodata unele probleme de citire
de asta am si pastrat si unitatea veche ca nu avea rost sa o vand pt 15 EURO
un 8x4x32x care are 3 an isi a scris >1200 CD-uri si se tine bine inca
tot acest timp l-am folosit si la citire pt ca nu am avut un cd-rom pe langa
un 52x24x52x luat vara trecuta care a scris si el ~400 CD-uri deja si se tine bine
celui din urma am 2 reprosuri sa ii fac: vibreaza foarte tare la citirea CD-urilor matritate si la CD-uri foarte zgariate are cateodata unele probleme de citire
de asta am si pastrat si unitatea veche ca nu avea rost sa o vand pt 15 EURO
Folosesc un BTC 48X si abia astept sa imi crape sa imi pot cumpara alta
HOME....: http://www.neo2.dap.ro
Asus
Am un ASUS 52X32X52
- Specifications -
Write Speed: 52X CD-R, 32X CD-RW
Read Speed: 52X CD-ROM
Interface: ATAPI / E-IDE
Buffer: 2MB
OS Support: Windows XP/2000/Me/98SE
Features: FlextraLink and FlextraSpeed technologies
Remark: Retail
Model#: CRW-5232AS QuieTrack
L-am cumparat prin februarie. De`atunci am scris cu el peste 200 de CD`uri si sunt EXTREM de multumit de el. Nu l-as scimba cu altul, manca-l-ar tata pe el...
- Specifications -
Write Speed: 52X CD-R, 32X CD-RW
Read Speed: 52X CD-ROM
Interface: ATAPI / E-IDE
Buffer: 2MB
OS Support: Windows XP/2000/Me/98SE
Features: FlextraLink and FlextraSpeed technologies
Remark: Retail
Model#: CRW-5232AS QuieTrack
L-am cumparat prin februarie. De`atunci am scris cu el peste 200 de CD`uri si sunt EXTREM de multumit de el. Nu l-as scimba cu altul, manca-l-ar tata pe el...

- Ce ai Bulă în sacul ăla? / - Şoareci!
- Şi de ce-l tot scuturi? / - Să nu cumva să se organizeze şi să-mi roadă sacul! ( & don't click here )
- predaeduard
am un TEAC W552E...52x24x52x......bun..foarte bun....am mai avut un MSI 48x16x48x s-a dus saracul dupa vreo 4-5 luni (cred ca facusem cu el doar vreo 50 de cd-uri).....asta asa..ca sa vedeti ce rahaturi circula prin romania. cred ca in afara de teac si plextor, nu prea merita sa aruncati banii pe "prajitoare"
- predaeduard
[quote="predaeduard"]am un TEAC W552E...52x24x52x......bun..foarte bun....am mai avut un MSI 48x16x48x s-a dus saracul dupa vreo 4-5 luni (cred ca facusem cu el doar vreo 50 de cd-uri).....asta asa..ca sa vedeti ce rahaturi circula prin romania. cred ca in afara de teac si plextor, nu prea merita sa aruncati banii pe "prajitoare". toti au dat-o in balarii: asus, lg, sony.
predaeduard wrote:..ca sa vedeti ce rahaturi circula prin romania. cred ca in afara de teac si plextor, nu prea merita sa aruncati banii pe "prajitoare". toti au dat-o in balarii: asus, lg, sony.

nu mai scrieti dintr`astea pe forum, ca s-ar putea sa intre si altii si sa le ia de bune. geezz !!
...dar in definitiv, e opinia ta !!! :
- predaeduard
opinie
:evil: ...dupa cum am scris mai sus, fiecare are dreptul la propria lui opinie.
Am eu motive intemeiate ca Teac`ul merge "ca porcu`"... I`ll not change my mind about that
& btw... vecinul meu are o firma de componente IT. And guess what? A fost nevoit sa primeasca inapoi o sumedenie de Teac`uri bushite !!! (ca sa vezi chestie...
)
Am eu motive intemeiate ca Teac`ul merge "ca porcu`"... I`ll not change my mind about that

& btw... vecinul meu are o firma de componente IT. And guess what? A fost nevoit sa primeasca inapoi o sumedenie de Teac`uri bushite !!! (ca sa vezi chestie...

Am avut pana in momentul de fata Yamaha, TEAC, Plextor.
Cel mai multumit si care mi-a placut cel mai mlt a fost Yamaha, dar pacat ca nu se mai produc
, despre TEAC (52/24/52) merge... da ii cam sec
(se inchide trapa destul de brutal), iar Plextor... abia am scris 50-60 CD-uri cu el deci nu pot sa-mi formez o parere din atatea CD-uri.
deci clasamentul ar fi:
1. Yamaha
2. Plextor
3. TEAC.
Cel mai multumit si care mi-a placut cel mai mlt a fost Yamaha, dar pacat ca nu se mai produc

deci clasamentul ar fi:
1. Yamaha
2. Plextor
3. TEAC.
1."It is impossible to make anything foolproof because fools are so ingenious"
2."When all else fails, follow instructions"
2."When all else fails, follow instructions"
Am avut probleme cu TEAC. Am schimbat doua unitati 40x12x48 care nu voiau sa mearga in UDMA. Acum mi-au schimbat-o cu una 48x16x48 (se terminase stocul de 40-uri). Pe asta ultima o am de un an si sunt destul de multumit. Singura problema este ca XP-ul o muta din cand in cand in PIO. Dar asta e alta problema.
Am si eu un Yamaha CRW 3200E 24x/10x/40x de prin iulie 2002 si nu mi-a busit decat maxim 5 CD-uri de atunci (insa din neglijentele mele) la peste 1500 scrise. Sunt foarte multumit de el, nu am ce zice si am observat si la altii legat de Teac ca sunt cam "ciudate"; timpul de acces destul de mare, inchiderea brutala a trapei, si un zgomot destul de mare. Benq ? Oare de ce se mai fabrica astea? Cat despre Plextor cred ca sunt taticii CD-ROM si CD-RW cum erau odata Yamaha. Pacat ca nu se mai fabrica.
Io am ASUS 52,24,52.
http://overmind.ro - World's best C&C: Red Alert - Yuri's Revenge 2 mod and a top-3 Star Trek: Starfleet Command 3 mod !
- BlackNight
Asus 52X/32X/52X (foarte multumit)
Last edited by BlackNight on Sat Jul 31, 2004 9:12 am, edited 1 time in total.
- DarkAngell™