Top 10 formatii/cantareti
Moderator: Moderatori
-
Top 10 formatii/cantareti
Top 10
sau daca nu puteti sa faceti o ierarhie enumerati pur si simplu
sau daca nu puteti sa faceti o ierarhie enumerati pur si simplu
I like pie
fishbone, eu m-am limitat la 10
ca asa, pot sa umplu randuri intregi....Rank 1, Airwave, Antiloop, Armin van Helden, Axel Bartsch & Asem Shama, Blank & Jones, Cass & Slide, Chemical Brothers, Chicane, Cosmic Gate, Delerium, DJ Raoul, Dumonde, Earthbound, Faithless, Kai Tracid, Mauro Picotto, Peace Division, Pulsedriver, Rui Da Silva, Sasha, Scooter, The Prodigy, VNV Nation, Wolfsheim....si nici nu am inceput inca!!

In the 7-th Day, GOD created Trance!
- marius_nicolescu
CELINE DION
Celine Dion
Cam asta e topul meu!
Domnu' Nicolescu, aveti una bucata avertisment pentru postul dumneavoastra. Sa nu se mai repete. Void.
Cam asta e topul meu!
Domnu' Nicolescu, aveti una bucata avertisment pentru postul dumneavoastra. Sa nu se mai repete. Void.
http://alternativeonline.tk
Revista on-line de alternative la inclutura si mediocritate.
http://alternativeonline.tk
Revista on-line de alternative la inclutura si mediocritate.
- m0rpheus``
Pana de curand eram fan inrait al muzicii house si trance. Numai din astea ascultam. Acum cu noua mea prietena mi-am dat seama ca nu e asa cool muzica asta, asa ca noul meu top ar fi urmatorul:
Abba, Prezioso, Gigi D'Agostino, Vangelis, Ocarina, Kaoma, Loona, Amedeo Minghi, Celine Dion, Whitney Houston. Nu le-am pus in ordinea preferintelor ca ar fi foarte greu sa ma gandesc.
)
Abba, Prezioso, Gigi D'Agostino, Vangelis, Ocarina, Kaoma, Loona, Amedeo Minghi, Celine Dion, Whitney Houston. Nu le-am pus in ordinea preferintelor ca ar fi foarte greu sa ma gandesc.

- Ady G Elber
listili astea...
@ mihai7645: putintica atentie: airwave era un mix al celor de la Rank 1; iar numele lui van Helden este Armand, l-ai pomenit anterior pe Armin van Buuren!)
dintre cei pe care i-am vazut la noi nu apar mai sus SASHA si SANDER KLEINENBERG. sunt super tari!
dintre cei pe care i-am vazut la noi nu apar mai sus SASHA si SANDER KLEINENBERG. sunt super tari!
Joe Cocker, Elvis Pressly, Ozzy Osbourne, Vama Veche , Vita de Vie, Parazitii, the Platters, Eminem, Dr. Dre and Zdob si Zdub
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
la formatii ar fi cam asa(in ultimul timp):
summoning,moonspell,samael,therion,bathory,satyricon,amon amarth,limbonic art,dark sanctuary,isengard
la compozitori ar fi cam asa(in ultimul timp):
rachmaninoff,beethoven,smetana,bach,debussy,liszt,wagner,rimsky-korsakov,mendelssohn
la cantareti ar fi:
copilu minune,costi ionita,aia de la parazitii, si pana la 10 completati cu alti retarzi
summoning,moonspell,samael,therion,bathory,satyricon,amon amarth,limbonic art,dark sanctuary,isengard
la compozitori ar fi cam asa(in ultimul timp):
rachmaninoff,beethoven,smetana,bach,debussy,liszt,wagner,rimsky-korsakov,mendelssohn
la cantareti ar fi:
copilu minune,costi ionita,aia de la parazitii, si pana la 10 completati cu alti retarzi

Alt-F4