Cel mai infricoshator joc jucat vreodata
Moderator: Moderatori
Cel mai infricoshator joc jucat vreodata
Nosferatu : Wrath of Malaki!
A jucat cineva jocu asta vreodata, ca eu lam jucat shi era sa fac pe mine de frica mai ales ca era 12 noaptea, lumina stinsa, shi boxele altec lansing erau date cam tare. Mie mi se pare cel mai infricoshator joc jucat vreodata.... Undying mi se pare parul de sub ceas fatza de acest joc ... : evilbat:
A jucat cineva jocu asta vreodata, ca eu lam jucat shi era sa fac pe mine de frica mai ales ca era 12 noaptea, lumina stinsa, shi boxele altec lansing erau date cam tare. Mie mi se pare cel mai infricoshator joc jucat vreodata.... Undying mi se pare parul de sub ceas fatza de acest joc ... : evilbat:
Dupa cum a spus si <Corbu'> "Resident Evil 2 si 3" cu o mentiune
RE2 E mult mai bun ca RE3(parerea mea).E mai profund,si te captiveaza mai usor.in RE3 ai arme din prima si munitie cacalau.
desigur ca mai este si System Shock 2 un joc impecabil(care nu vrea nici in ruptul capului sa mearga pe XP
)si foarte multe altele
si far cry de exemplu are faze in care te sperie(pe mine cel putin)
RE2 E mult mai bun ca RE3(parerea mea).E mai profund,si te captiveaza mai usor.in RE3 ai arme din prima si munitie cacalau.
desigur ca mai este si System Shock 2 un joc impecabil(care nu vrea nici in ruptul capului sa mearga pe XP

si far cry de exemplu are faze in care te sperie(pe mine cel putin)
The man that GOD makes fun of
Resident Evil 2, AvP 1.
Cel puţin in RE fazele cu mainile din perete shi cu anemalul ala cu l...(imi scapa numele) m-au infipt in tavan de multe ori. Ca sa nu mai spun in AvP, cu marineul, cand îţi aparea pe radar puhoiul de puncte shi auzeai shi "copilashii" in jurul tau shi nu shtiai unde sunt..
Cel puţin in RE fazele cu mainile din perete shi cu anemalul ala cu l...(imi scapa numele) m-au infipt in tavan de multe ori. Ca sa nu mai spun in AvP, cu marineul, cand îţi aparea pe radar puhoiul de puncte shi auzeai shi "copilashii" in jurul tau shi nu shtiai unde sunt..
I saw a light at the end of tunnel. I went closer and I was right...It was a light...The light of a flamethrower
CEL mai infricosator joc!
Salut !
Cred ca cel mai inficosator joc este Silent Hill tota seria incepand incepand
de pe primul playstation ,ps2 ,x-box,eu pe acesta leam jucat si ca atmosfera este peste rezident evil!
Cred ca cel mai inficosator joc este Silent Hill tota seria incepand incepand
de pe primul playstation ,ps2 ,x-box,eu pe acesta leam jucat si ca atmosfera este peste rezident evil!
- jollyfellow
AvP era genial, nu stiu ce avea dar nu am mai intalnit exact acelasi sentiment de "mai raman in camera asta juma de ora ca n-am chef sa vad ce e dupa usa" in nici un joc
erau si cateva faze in half Life care m-au impresionat... mai ales cand ti se teleporta in fata cate un monstru din senin... nice.
imi aduc aminte si o faza cand trebuia sa mergi pe pe o conducta deasupra unei camere inundate si sub tine sunt nisyte rechini...
tre sa reiau halful neaparat...
erau si cateva faze in half Life care m-au impresionat... mai ales cand ti se teleporta in fata cate un monstru din senin... nice.
imi aduc aminte si o faza cand trebuia sa mergi pe pe o conducta deasupra unei camere inundate si sub tine sunt nisyte rechini...
tre sa reiau halful neaparat...
I'll be ok..
If you're going to tell people the truth, be funny or they'll kill you
If you're going to tell people the truth, be funny or they'll kill you
Intr-adevar AvP1 e taticul lor(in rol de marine), sigur, si DOOM parea scary initial dar iti trecea repede cand vedeai ca nu prea iti fac aia mare lucru. La AvP cam toata lumea a vazut filmele Alien si stia la ce sa se astepte, de aici sangele care-ti ingheta in vine.
Pe locul 2 as pune FarCry pentru misiunile de interior cu mutantii. Odata ce intelegi ca nu rezisti la mai mult de 2 gheare te ia tremuriciu.
Pe locul 2 as pune FarCry pentru misiunile de interior cu mutantii. Odata ce intelegi ca nu rezisti la mai mult de 2 gheare te ia tremuriciu.
Elroy was here
Ce nasol mi-a fost mai ales ca jucam cu castile si cu volumul dat destul de tare. Intr-un final nu am mai rezistat si am pus castile pe umeri ca sa nu mai transpir de frica.WarlordBA wrote:Pe locul 2 as pune FarCry pentru misiunile de interior cu mutantii. Odata ce intelegi ca nu rezisti la mai mult de 2 gheare te ia tremuriciu.

...
mi se pare ilara chestia...
nu stiu altii cum sunt, dar eu cand jucam Diablo ii, rupeam scaunul sub mine; poate sunt eu mai slab, poate am probleme cu inima dar cand ma trezeam cu zeci de chestii in jurul personajuui meu ragaind si scotand alte sunete la fel de ciudate mi se ridica parul pe spate... si jucam si la 2-3 noaptea, chior de somn...
nu stiu altii cum sunt, dar eu cand jucam Diablo ii, rupeam scaunul sub mine; poate sunt eu mai slab, poate am probleme cu inima dar cand ma trezeam cu zeci de chestii in jurul personajuui meu ragaind si scotand alte sunete la fel de ciudate mi se ridica parul pe spate... si jucam si la 2-3 noaptea, chior de somn...
- omul_maimutza
Re: ...
ha-ha-ha la Diablo!!!oZ wrote:mi se pare ilara chestia...
Daca joci ceva gen horor faci stop cardiac!

Uite-te la serious sam sa vezi ce sperietura tragi!

picz or it didn't happen
- Zâna Măseluţă
- Admin
Blood. La vremea lui avea cele mai groaznice creaturi. Am mai spus: rechinii ăia care ieşeau din piscină mă făceau să arunc orice armă şi s-o rup la goană ...
AvsP2. Am descărcat zeci de încărcatoare în toate uşile care se mişcau, în frunzele bătute de vânt, în conductele sparte, în umbra mea ... când m-a alergat haita aia de alieni am ţipat ca o femeie.

AvsP2. Am descărcat zeci de încărcatoare în toate uşile care se mişcau, în frunzele bătute de vânt, în conductele sparte, în umbra mea ... când m-a alergat haita aia de alieni am ţipat ca o femeie.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Primul joc spookie ce l-am jucat,a fost Diablo,dar predecesorul Diablo2 era si mai si,mai ales la primul nivel in padurea aia cand te atacau amazoanele alea cu sulite din toate partile si il mai si jucam seara cu castile date tare!un prieten dupa ce a jucat Diablo2 a inceput sa aiba cosmaruri :Fade-color ,de atunci s-a lasat de diablo!
Return to Castle Wolfenstein era spookie in catacombe,unde dupa ce ca mai era ceata si praf iara nu vedeai de unde apar monstrii!
Return to Castle Wolfenstein era spookie in catacombe,unde dupa ce ca mai era ceata si praf iara nu vedeai de unde apar monstrii!
- omul_maimutza
- omul_maimutza
Personal Half Life mi s-a parut GENIAL...Atmosfera apasatoare, diverse sunete ce nu puteau fi localizate si bineinteles dragutii Headcrabs care aveau prostul obicei sa-ti sara in scafarlie de unde nici nu te astepti, si sa nu ii uit pe 'aia' care se incarcau cu energie si faceau ceva in genul 'oorikaa....ooooorikaa' , toate combinate cu o varsta relativ frageda si o camera intunecata = economie de apa la buda...am spus.
E periculos sa traiesti.. s-ar putea sa mori.
serios vorbind...
cel mai spooky game pt mine a fost resident evil (cred ca 1). era undeva o faza unde iesea un zombie din perete... si io stiam de el... dar cu toate astea de fiecare data reusea sa ma sperie(si ca tot veni vorba - obijnuia si sa imi ia toata viata)
ar mai fi si hl... si faza cu catacombele din rtcw da mai putin
cel mai spooky game pt mine a fost resident evil (cred ca 1). era undeva o faza unde iesea un zombie din perete... si io stiam de el... dar cu toate astea de fiecare data reusea sa ma sperie(si ca tot veni vorba - obijnuia si sa imi ia toata viata)
ar mai fi si hl... si faza cu catacombele din rtcw da mai putin
- m0rpheus``
Undying...cit am strins din "obrajiori", mergind incet prin pivnita plina de scheleti a acelei manastiri (sau ce-o fi aia). La fiecare schelet aparut cit mai din senin - o saritura zdravana de pe scaun.
Hmm cred ca o sa-l instalez din nou..tocmai mi-am facut o pofta...
![Eek [smilie=Eek.gif]](./images/smilies/Eek.gif)
Hmm cred ca o sa-l instalez din nou..tocmai mi-am facut o pofta...
"Jumatate din lume este compusa din idioti, cealalta jumatate din oameni care sunt suficient de inteligenti pentru a profita de ei in mod indecent"

Da, avetzi dreptate, Blood, care am avut shi eu ocazia sa-l joc pe vremea lu mama mare care incepe cu celebra fraza "I LIVE, .... AGAIN..."
Toate ca toate ba baietz, da care termina nosferatu eu cred ca merita un premiu pt ca dupa 5 min de joc eu m-am dat batut... (PS am prins 700 de frame in negru in nosferatu...)
Toate ca toate ba baietz, da care termina nosferatu eu cred ca merita un premiu pt ca dupa 5 min de joc eu m-am dat batut... (PS am prins 700 de frame in negru in nosferatu...)
lool pe mine mau speriat multe jocuri...
primul a fost Haiflife cand jucam pe k6-2 era prima mea intalnire cu un fps ... eram prin gelerala pe la vreo 11 ani...
si cand vedeam chestiie alea mutante cu bot retezat care alergau intruna si ma electrocutau incepeam sa tip ...
; al doilea joc care ma speriat a fost avp2, sa jucati in multi player 1 la 1, adversarul sa stie sa joace mai bine ca mine, sa fie predator si io sa fiu incepator si sa joc cu marinul...chestie asta ma inspaimantat cel mai rau chiar daca a fost anu trecut
muzica aceea si sa auzi cu toarce predatorul si simti ca e langa tine si nul vezi... vine deodata prin spatele tau si iti reteza capul apoi til mananca si se aude zgomotul acela ascutit infiorator... ganditiva cum e sa auzi suround si noapte singur in casa pe intunerec.....jesus....aaahh......
asta chiar a fost infiorator....
asa imi mai e frica si in cs cateodata cand stai la panda si vine unu cu shotgun si rupe nanau din tine...

asa imi mai e frica si in cs cateodata cand stai la panda si vine unu cu shotgun si rupe nanau din tine...

Zborul nu este periculos, periculos este sa te prabusesti 

Mi se pare ca System Shock 2 aparut inainte de AvP si la fel de inspaimantator. Unul dintre cele mai scary jocuri pe care le-am jucat vreodata.
Urmeaza Undying, pe care din nefericire n-am apucat sa- joc asa de mult, dar promitea destula spaima. L-am "testat" nopate, cu camera plina de intuneric si volumul tare si-mi cam venea sa chem un prieten.
PS: daca avp si resident mai sunt scary.... da' diablo ?????!!! hai sa fim seriosi! erai stresat daca dai bine cu mousu intr-un bau-bau pe care-l vedeai de la o mila ?
Urmeaza Undying, pe care din nefericire n-am apucat sa- joc asa de mult, dar promitea destula spaima. L-am "testat" nopate, cu camera plina de intuneric si volumul tare si-mi cam venea sa chem un prieten.
PS: daca avp si resident mai sunt scary.... da' diablo ?????!!! hai sa fim seriosi! erai stresat daca dai bine cu mousu intr-un bau-bau pe care-l vedeai de la o mila ?
Poate nu am jucat eu greii genului, insa-mi este clar:
1. catacomble din Return to Castle Wolfenstain
2. Avp 2 (marime) ....... :oops: Avp1 nu l-am jucat...
1. catacomble din Return to Castle Wolfenstain
2. Avp 2 (marime) ....... :oops: Avp1 nu l-am jucat...
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
Dap, si filmul cred ca a contribuit mult la atmosfera jocului. Cand eram mic si dadeau filmul pe la 22:30 la TV si lumina era stinsa in camera, ma apuca o frica.....WarlordBA wrote:Intr-adevar AvP1 e taticul lor(in rol de marine) [...] La AvP cam toata lumea a vazut filmele Alien si stia la ce sa se astepte, de aici sangele care-ti ingheta in vine. [...]
Insa primul joc AVP a fost extraordinar! Nu puteam sa il joc cu boxele deschise.

![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
![Sign-Danger [smilie=Sign-Danger.gif]](./images/smilies/Sign-Danger.gif)
Super joc!

AVP2 nu a avut acelasi feeling, poate si pt ca deja stiam la ce sa ma astept.
AVP2 de departe cel mai datator de senzatii tari (sau moi si maro
).
Si in Far Cry, nivelele de noapte cu maimutoii mutanti care urlau si apareau de unde nu te asteptai mi-au oferit ceva senzatii neplacute (m-am speriat rau la o faza: il "snaipaream" pe unu' din tufisuri si mi-a sarit un mutant fix in vizorul lunetei...aproape am cazut cu scaunul... :black: )

Si in Far Cry, nivelele de noapte cu maimutoii mutanti care urlau si apareau de unde nu te asteptai mi-au oferit ceva senzatii neplacute (m-am speriat rau la o faza: il "snaipaream" pe unu' din tufisuri si mi-a sarit un mutant fix in vizorul lunetei...aproape am cazut cu scaunul... :black: )