ON-BOARD C-MEDIA 5.1 si PHILIPS A2.310 20W 2.1 se aude bine oricum eu nu sunt maniac sa sparg geamurile le-am luat mai mult pt fidelitatea sunetului, una peste alta sunt multumit deocamdata
Eu ma multumesc cu boxele de la o combina AIWA care sunt destul de generoase ca volum si ca fidelitate. In noapte tarziu imi pun castile Technics RP-DJ1200 dar nu rezist mai mult de 1 ora cu ele pe urechi.
Io's cu boxele de la o combina Sony care e pe duca.
Oricum, prefer s'ascult muzica tare in mashinutza si mai in 'surdina' acasa. Iar cand ma apuca si acasa, punem cashtile pe urechi, dam coolerele la maxim (sa facem curent la picioare) and here we go
Audigy 2 + boxe creative 6.1 ... sunt multumit de combinatia asta.
Pentru muzica si filme in sufragerie am un amplituner CAT cu boxele aferente 5.1 ... bun si asta pentru o camera de bloc.
Pe un sistem am creative cambridge soundworks fps 1500 4+1 (sub plastic) pe placa de sunet sound blaster live!
Pe celalalt Altec Lansing ATP3 (sub lemn) sound on bord 2+1.
Nu-mi pare rau de nici un sistem cat am dat pe el, creativul il am de 4 ani si altecu de 2 si nu am nici o problema cu ele, altecul suna mai bine.
Monitoare pentru studio Behringer TRUTH B2031. Nu sunt de putere foarte mare (150W) dar sunt ultralineare si calitatea sunetului e de nota 10.
Caracteristici:
Extremely linear frequency response from 50 Hz to 21 kHz
Two high-power amps with 150 and 75 Watts
8 3 /4 " long-throw polycarbonate woofer
1" HF driver with ferrofluid-cooled aluminum dome
Integrated 2-band limiter for effective overload protection
Phase-optimized wave guide for controlled dispersion pattern and extremely large sweet spot
Flexible frequency and room acoustics adaptation
Full electromagnetic shielding
Sa inteleg ca iti renovezi apartamentul de 3-4 ori pe an, la 200W in casa, nu?
While politicians is sounding like strippers to me
They saying
But I don't wanna hear it
"Ooo baby you want me
Now you can get this lapdance here for free"
NVIDIA SoundStorm cu GENIUS HT 5.1. Se aude perfect. Nu le-am dat niciodata peste jumatate ca volum pt. ca e insuportabil de tare . Subwooferu sta la o treime din volum din nvmixer pt. ca ultimele drivere nvidia au marit volumul subului de vreo 3 ori (fata de niste drivere mai vechi) si se aude MUULT prea tare subu.
Audigy Player + Altec 641.
Cand mi-am luat combinatia asta mi se parea ca se aude super bine, dar m-am saturat de ele. Vreau sa scap cat de curand de ambele si sa-mi iau ceva mai misto...
Astazi mi-am luat boxele Home Theatre 5.1 Genius DeLuxe. Am asteptat mult dar in cele din urma le-am luat. Sunt impresionat placut de bass si de puterea totala a boxelor. La UT2004 spre exemplu se simte cand te loveste o racheta . Momentan boxele sunt conectate la placa de sunet de pe placa de baza (Epox 8RDA3I).
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.
eu folosesc un kit creative , adika placa de sunet creative digital sound blaster live 5.1 si un sistem deasemenea creative inspire p580 si sunt foarte multumit de el , ma refer in primiul rand la raportul calitate pretz
Eu folosesc momentan Soundstorm-ul de pe un Epox 8rda+ de care sunt ff multumit si un sistem Philips A2.610(parca)e ala negru 5.1,l-am luat pe la vreo 4 mil de la Best,si sunt destul de multumit de el.Pt o camera e ff bun.M-ar multumi mai mult cel de 200w de la Altec care nu prea m-am obosit sa aflu cum se cheama pt ca era vreo 14 mil...
statie kashtan cu boxe originale de acum aprox 20 de ani. ce? ce are mah? e slaba? se aude ca dracu? nu am claritate? ce? zice ti may ce are? habar n-am de ce va hliziti.
am in plan un atp3 ca m-am saturat! pe bune ca m-am saturaaaaaaaaaaaaaat!
Parca am mai scris undeva pe forum. Am un tub de bas de 1m si ceva din teava de gaze plus un tower. Tubu e pe left toweru e pe right trecute printr`un amplificator de televizor (doar placa) de 2 ori 35W asa si cam atat. Sunt f multumit de el cu toate ca as lua un difuzor mai bun pt tub un sony ceva daca sunt in bani.
Sunt destul de multumit de el avand in vedere ca a costat cam 2.800.000 si merge bine pana la 80-90%din volum unde apar distorsiuni. Placa mea de sunet e una integrata pe un Epox rda3i si merge acceptabil