primu cel mai horror a fost demoul de NOCTURNE, ca full-u nu lam jucat, era nivelul cu satul invadat de zombies, trebuia sa ii gasesti pe supavietiutiori. Era horor nu doar situatia in care te aflai, maraiturile zombi-iilor(sau care-o fi forma de plural pe romaneste), surpriza cand dadeai nas in nas cu cate unu (mai ales cand trebuia si sa aperi pe cate cineva, nu doar sa-ti scapi pielea), ci si modul de control defectuos al personajului, era frica aia gen, "oare o sa reusesc sa rasucesc la timp personajul si sa ridic pistolu' cu butoanele alea nenorocite?", o sa nimeresc inainte sa ma muste?
altu a fost in WHEEL OF TIME - un nivel mohorat, noapte, ruine, umbre, fulgere si creaturi dubioase (eu le ziceam "iepuri" pen.ca le cresteau din cap niste "urechi" pe care le tineau pliate la spate, si cand erai prin zona le "depliau" si te zgariau cu ele de la paispe metri departare)
si desigur UNDYING - frumos, chiar frumos horroru din undying, a fost unul din cele 2 jocuri pe care am renuntat sa le mai joc noaptea, de frica. Celalalt fiind NOCTURNE (demoul) dupa ce mi-a rasarit un zombie in spate, intr-o zona unde stiam eu ca n-ar trebiut sa am surprize de-astea, am tras o sperietura asa urata, incat l-am oprit. Desigur, am continuat ziua
era si HL cu atmosfera tensionata, frica de a da coltu la propriu ca sa nu il dai la figurat, dar nu a fost chiar asa de horor. Fain, tensionat, dar nu horror.
n-am jucat alte titluri mentionate de voi, asa ca nu ma pot pronunta in privinta acelora.
Concluzionand, UNDYING a fost cel mai horror. Foarte bine orchestrata frica si suspansul, excelent, cred ca nimanui n-are de ce sa-i fie rusine recunoscand ca i s-a facut frica jucand undying noaptea