Uahaaaa, ce foame mi'ati facut
(drept urmare, s'a si dus o Milka cu visine

)
La mine ziua incepe la 2.30AM cu un Tchibo sau Jacobs (dupa gust si apucaturi) foarte tare, cu vreo 4-5g coffetta si apoi un RedMarlboro fumat in draci. Asadar, am facut ochi...am inceput munca, si daca, eventual, imi aduc aminte, ar cam fi urmatoarele posibilitati (in ordinea preferintelor si in ordinea...normala

)
1) Niste LaDorna (ce'mi place numele) cu ceva prin farfurie (fie ca sunt cereale nush' de care, cerculete de'alea de la Nestle sau mai stiu io ce alte marafeturi)
2) Vreun sandwich facut la repezeala, insa fara nici un fel de verdeturi (nu obisnuiesc "carne cu iarba", ci doar CARNE

)
3) Un castrat verde, sau chiar mai multi, cu multa sare. Merg beton in fata PCului ca nu mai tre' sa beau atata suc si deci mai putine drumuri ...
4) Ceva carnitza?
5) Ceva peste afumat sau... vre'o bucata de salau/pastrav de ieri seara?
Si asta se intampla max. o data la 10 zile. In general (aprox. 9/10 zile) nu am timp sa mananc (a mai spus cineva faza cu renuntatu' la bunatate de somn pt un sandwich puturos

)
As a matter of fact, daca n'ar fi tigarile ar trece zile intregi fara sa mananc. De obicei la vreo 35-40 de ore de la ultima masa nu mai vrea stomacu' tigari, semn ca "trebuie" sa mananc. Si ca o chestie (de statistica si ca sa va mai plictisesc, ca uite ce post lung am facut la o asa intrebare simpla

), aprox. 60% din mancarea mea o reprezinta pulpele/pieptu' de pui si 30% pestele prajit. In rest, din cele 10%....CARNE sa fie