Ce va mai jucati acum?
Moderator: Moderatori
Lock-On: Modern Air CombatMitzone wrote: Stie cineva un simulator de avioane militare mai nou si mai bun?In ultimul an nu prea am mai vazut nimic in domeniul asta.
True knowledge exists in knowing that you know nothing.
Am terminat Syberia 1 si 2 (a fost foarte frumos ca nu am pierdut nici un detaliu in poveste jucandule unu' dupa altu'). Mi-au placut foarte mult filmuletele la jocurile astea 2. Azi m-am apucat de Dead To Rights. Ca prima impresie (adica dupa 5min de joc :oops: ): un joc bun si captivant.
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
- unknown_humanoid
Pana apare Doom 3 mai termin vreo 2 joace (minimunknown_humanoid wrote:eu nu mai joc nimk. Astept Doom3.
SA APARA MAI REPEDEEEE!!!

ai dreptate aici. eu care inainte terminam jocurile ca pe tzigarilaoedi wrote:nimic , deoarece nu mai exista jocuri ca acum multi ani in urma, apar 2-3 bune pe an cu rejucabilitate 0 si restul "chiftele"!!!

In a world without walls and fances who needs Windows and Gates ?
- Widsith the Wanderer
- alexwinfast
Eu am terminat acu 2 zile Manhunt,iar acum 3 minute am terminat Sacred,pe astea 2 le jucam in paralel.In rest joc MULT QUAKE 3 in retea si Warcraft 3 Frozen Throne de asemenea.Ca mai toata lumea astept DOOM 3
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
Absolut nimic ! Sunt în pană de jocuri. Acum câteva zile am terminat Hitman Contracts şi nu mai am nici un joc neterminat.
Când sunt chiar plictisit mai bag un UT2004 sau un Quake3 ...
Bine măcar că a apărut Doom3 pe piaţă (deocamdată nu cea din România) şi mai am ceva speranţe. Dacă îl mai amânau mult cred că nu mai apărea deloc.
Când sunt chiar plictisit mai bag un UT2004 sau un Quake3 ...
Bine măcar că a apărut Doom3 pe piaţă (deocamdată nu cea din România) şi mai am ceva speranţe. Dacă îl mai amânau mult cred că nu mai apărea deloc.
When ATi is going to beat nVidia in OpenGL applications, make peace with whatever your god is... the end of the world will be comming soon.
- alexwinfast
Revin super fericit de maine o sa ma apuc tare sa joc Doom 3 mult de tot
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
Am terminat Dead to Rigths si ma apucasem de Beyond Good & Evil. Dar acum am instalat si Doom 3. Sunt in dilema pe care sa-l joc mai intai. Cred ca pana la urma le joc concomitent.
Joc UT2k4, am avansat la boti pe masterful si cred ca bag mai departe ca merge destul de usor... Mai joc cate un Broodwar in retea. Sacred-ul o sa-l sterg ca nu mi se mai face chef de joaca. La fel si NFSU s-a dus pentru moment.
+RIP+ Undernet... | last.fm
"Românii sunt o naţie de miei în drum continuu spre abator." Alain Gavriluţiu
"Românii sunt o naţie de miei în drum continuu spre abator." Alain Gavriluţiu
- KILLER2000+
M-am apucat de Pirates of the Caribbean de ieri. Imi place foarte mult jocul (chiar daca nu prea am jucat genul asta pana acum), e jocul care m-a facut sa stau cel mai mu;t in fata calculatorului.
ce jocuri jucam
Mai io joc halo lam terminat de doua ori acum astep halo2 bineinteles
pe xbox ,mortal combat 5 ,ninja gaiden super joc mai calumea ca doom3!
pe xbox ,mortal combat 5 ,ninja gaiden super joc mai calumea ca doom3!
Dupa ce am facut si pe piratul (in mare parte atacam nave inamice, le capturam si le vindeam, ca sa strang bani pt batalia finala [la Pirates of the Caribbean] reusind sa strang peste 1 mil) acum fac pe detectivul in Crime Scene Investigation: Dark Motives.
- m0rpheus``
Eu de curand am zis sa iau un joc care mai demult nu imi mergea si adica Age Of Wonders: Shadow Magic. Vi-l recomand, mie mi-a placut fff. mult.
In afara de el, mai dau o tura cu mouse-ul pe la PainKiller desi recent ma cam enerveaza cerintele ptr. cartile de tarot, un pic de Counter-Strike si ceva mai mult Diablo 2.
In afara de el, mai dau o tura cu mouse-ul pe la PainKiller desi recent ma cam enerveaza cerintele ptr. cartile de tarot, un pic de Counter-Strike si ceva mai mult Diablo 2.
March! : Offworld Recon.
http://overmind.ro - World's best C&C: Red Alert - Yuri's Revenge 2 mod and a top-3 Star Trek: Starfleet Command 3 mod !
Pai,acuma ca mi-am pus retea locala + internet enumerez:Empire Earth, Starcraft, Age of Empires II, CS, si nu in ultimul rand NFS:U online cu baietzii veseli(cei mai mari cheateri de pe planeta).In concluzie numai jocuri ce se pot juca in retea fara a fi nevoie de compuri pretentioase.
Reducere 1% la PC Garage: NQTB2Z1R
Intre cursele de la Underground am inceput sa joc Manhunt. Il mai incepusem odata si renuntasem pt alte jocuri mai "puternice", dar acum voi "analiza" Manhunt la adevarata lui valoare, cel putin incerc.