Doom 3 : The Legacy

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Le-Martin wrote:NU am nimic impotriva celor carora le place acest joc, dar sa imi explice si mie ce li se pare asa de interesant. Este o clona imputita.
In momentul in care vezi similaritati intre 2 jocuri, cel aparut mai tarziu este clona? What kind of crap is that? Reaminteste-ti de cand e Doom 3 in productie.
Aky

Post by Aky »

Pentu cei ce au instalat Windows Server 2003, Windows 98SE, Windows ME si vor sa joace DOOM 3, dar nu pot, aveti un tutorial complet aici pentru a-l face functional :wink:
How To Run Doom 3 on Windows Server 2003
If you just snagged your copy of Doom 3 and find you can't install it because you are not running Windows XP or Windows 2000, our very own One of the Twelve has come up with a way to overpass this limitation. All you will need to play Doom 3 on your non-Windows 2000/XP PC is your purchased Doom 3 CD, InstallShield Developer or Orca. Though this tweak has been confirmed for Windows Server 2003, it should work for Windows 98 and Me. Read more for procedure.
(\__/)
(='.'=)This is Bunny. Copy and paste bunny into
(")_(")your signature to help him gain world domination.
pixelmonster

Post by pixelmonster »

daca vretzi sa avetzi un mic shooock... deskidetzi consola (ctrl+alt+~)... shi bindazi doua taste... una pt r_bumpskip 0 shi una pt r_bumpskip 1... sa vedetzi in ce hal arata jocu la unele kestii fara bump... modelele de la zombi sau oameni in general sunt super ultra varza... geometria e la pamant pentru un joc de aşa faima...
la ce draq au lucrat aia de la id atat!??!?!... modelarea sucks, umbrele sunt prea din topor... trebuiau nishte soft shadows ceva... nu aşa taiate cu foarfecu!!! umbrele personajelor din doom 3 existau shi in quake 3 ... daca activai cg_shadows 2 ... bah ce ma oftic... :P
daniel_il67

Post by daniel_il67 »

esti sadic bossman. :snipersmile: ma omori cu screenshoturile .miine il instalez.
in rest sa auzim numai de bine
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Truth is relative. Pick one that works
Dr.LED

Post by Dr.LED »

Fix pe uratul asta il uitasem, ma mir ca nu l-a atasat nimeni.
Attachments
shot00021_resize.jpg
Erebus

Post by Erebus »

Din toate ce am citit pe acest topic am decis ca mai bine il cumpar din romania cu 3 la 100.000 decat original din SUA. Grafica nu e atat de impresionanta, comparata cu far Cry. Nu ma pot pronunta doar din trailler.
follow instinct not a trend, go against the grain until the end
lordofthesewers.blogspot.com
alexwinfast

Post by alexwinfast »

Mersi Bossman pt benchmark sper sa fac rost si de joc cat mai curand.a rulat cineva acest benchmark?Cate puncte ati scos?
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
PSS 214

Post by PSS 214 »

HF2 o sa stearga pe jos cu asa zisa grafica a lui Doom3 :D
inca 3 screenshoturi cu plasma gun :black:
se vede bine imaginea la mine ? :roll:
Attachments
shot00003.jpg
shot00004.jpg
shot00005.jpg
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
alexwinfast

Post by alexwinfast »

Bossman mie imi zice ca fisierul ala arhivat cu comenzi este corupt si nu imi merge! :(
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
Cayn

Post by Cayn »

Bun... N-am nimic impotriva celor care nu le place jocul... Dar in fond este un joc. Nu-ti place nu-l juca. Eu cred k este f bun ptr fanii vechiului Doom 2. Este pastrata aceeasi atmosfera... demoni & arme. :) Mie personal imi place si are o grafica buna... chiar f buna. :) Acum nu il ridic in slavi k se putea si mai bine (mai ales la fizica - poate ceva in gen havok :D ). Imi place faza cu lanterna dar... pacat k nu poti tine si o arma in acelasi timp k ar fi fost f bine... Jocul merge destul de bine pe Very High dar cred k il voi pune la High si atat, pana in momentul unui upgrade la comp.
Cei care aveti sisteme 4.1 sau 5.1... are sunetul misto? :) K eu am doua boxe amarate. :(
unknown_humanoid

Post by unknown_humanoid »

Nu e o deziluzie.
Nu stiu la ce pana mea va asteptatzi mai oameni buni? La jocul secolului?
Nu stiatzi ca e Doom? Adica 'pif-paf'? Povestea e doar un motiv de a pune in evidetza calitatzile engine-ului. Poate nu ma credeti, dar e cel mai tare engine la ora actuala, tehnologic vorbind (potential).
Eu m-am speriat de cateva ori. Mi-a placut faza cu "came over here..." de ex. Unele bucati din joc sunt chiar sinistre. Si imi plac si armele. Sunt destul de veridice (activati show decals in game options)

Cu toate astea ID-ul ne-a dat tzeapa!!! De ce? Pai privitzi si voi cu uokii vostrii.
Am atasat doua imagini: Una cu Doom3 inainte de vestea cum ca se face si pe XBox, si una proaspata (1024x768, high, 4x8x)

MAI DEPARTE COMENTATI VOI CA EU M-AM ENERVAT DEJA!!! :agrue:
Attachments
doom3_screen001.jpg
doom3_screen001b.jpg
...AND PEOPLE SAY SEQUELS ARE NEVER AS GOOD AS THE ORIGINAL!
DjNiki4

Post by DjNiki4 »

DIn imaginile pe care le-ati atasat grafica nu prea ma incanta. Sincer sa fiu ma asteptam la ceva mai bun, in curand voi face rost de joc si voi pune cateva imagini :wink:
AMD64 3000+ Winnie 939 | Gigabyte K8NS-939 | 2x512DDR400 KingMax TinyBGA 2.5-2-2-5 | MSI ATI 9800PRO@XT 128DDR Hynix 2.8ns | Audigy 2 ZS 7.1 + Genius 5.1 5000W | WD 80GB S-ATA 8MB & Seagate 60GB | DVD-RW LG 4163B & CD-RW Teac | Sursa Rhycom 550W | TFT Samsung 710N
unknown_humanoid

A!!! Si mai e ceva!

Nu exista nici o diferentza (vizual vorbind) intre medium, high, si ultra!
Texturile sunt defapt la fel! cu exceptia ca pe medium sunt compresate toate, pe high nu sunt compresate normal-maps-urile, iar pe ultra nu e compresata nici una!

Poate Carmak crede ca noi suntem prosti si nu stim ca nu se pierde nici un fel de calitate (vizibil) prin compresiile alea, iar toate jocurile existente folosesc compresii d-alea :evil:

Defapt high si ultra e tot medium quality pt. ca ID s-a decis ca varianta de XBox sa arate la fel cu cea de pe PC, si au facut un compromis pt. PC.
Mai ne-au bagat si pe gat Anisotropic8x la high si ultra ca sa se justifice vreo schimbare. Numai ca nu se observa! De ce? Pt. ca Anisotropic-ul se foloseste la texturi mari unde mai multi pixeli ai texturii pica pe unul singur de pe ecran. Atunci exista acea fluctuatie sau puricaceala...cum vretzi sa-i spuneti. Dar la Doom3 nu e nevoie de asa ceva (de-aia nici nu se observa) pt. ca texturile sunt varza!

Message for ID:
Nici nu aveam nevoie de texturi necompresate! Aveam nevoie de texturi la rezolutie mai mare compresate bulangiilor!!
Attachments
doom3_medium.jpg
doom3_ultra.jpg
VDtot

Post by VDtot »

unknown_humanoid wrote:A!!! Si mai e ceva!

Nu exista nici o diferentza (vizual vorbind) intre medium, high, si ultra!
Texturile sunt defapt la fel! cu exceptia ca pe medium sunt compresate toate, pe high nu sunt compresate normal-maps-urile, iar pe ultra nu e compresata nici una!

Poate Carmak crede ca noi suntem prosti si nu stim ca nu se pierde nici un fel de calitate (vizibil) prin compresiile alea, iar toate jocurile existente folosesc compresii d-alea :evil:

Defapt high si ultra e tot medium quality pt. ca ID s-a decis ca varianta de XBox sa arate la fel cu cea de pe PC, si au facut un compromis pt. PC.
Mai ne-au bagat si pe gat Anisotropic8x la high si ultra ca sa se justifice vreo schimbare. Numai ca nu se observa! De ce? Pt. ca Anisotropic-ul se foloseste la texturi mari unde mai multi pixeli ai texturii pica pe unul singur de pe ecran. Atunci exista acea fluctuatie sau puricaceala...cum vretzi sa-i spuneti. Dar la Doom3 nu e nevoie de asa ceva (de-aia nici nu se observa) pt. ca texturile sunt varza!

Message for ID:
Nici nu aveam nevoie de texturi necompresate! Aveam nevoie de texturi la rezolutie mai mare compresate bulangiilor!!
Sunt complet de acord cu tine.Doar ca mie mi s-a parut saltul de la normal la high destul de mare.Pe normal arata ca half life unu cu iluminare reala iar pe high apar texturi mai detaliate.Oricum nush ce naiba sunt asa sterse texturile si pe high.Parca nu au avut idei sa le varieze.

Sunt de acord ca e shooter insa asta nu inseamna ca nu puteau sa duca ceva nou seriei.Adica ei nu stiau ca lumea se asteapta la ceva deosebit de la ei ca doar sunt inventatorii genului, nu??Asa au cazut in mediocritate cu un joc ce speculeaza faima precedentelor.
Erebus

Post by Erebus »

Maine apare in SUA, merită sa il iau original?
Le-Martin

Post by Le-Martin »

Erebus wrote:Maine apare in SUA, merită sa il iau original?
NU.
Zombies = the communist product of tampering with science and opposing democracy
Erebus

Post by Erebus »

Mai multa lume a spus nu.
Nu e definitiv. Not available la tras CDuri anymore
J_Brujah

Post by J_Brujah »

K vreau sa spun si eu ceva , desi nu m-am jucat Doom3 , stiu o sa mi se sara in cap si mi se va spune sa ma joc si sa vad, dar asta e eu tot spun. Se vede ( din screenuri ) ca unele elemente ( locatii , texturi ) sunt facute cum trebuie , unele nu . Si aici ajung la ce vroiam sa spun . Puterea ID se bazeaza pe John @ Bros care sunt intr-adevar genii cand vine vorba de realizat engine-uri , dar in rest cam scartaie , nu stiu pe cine au ei la game design , level design , texturi ,adika tot restul ce ar trebui sa faca un joc sa fie chiar most wanted ( poate nici nu vor sa ia asemenea persoane pt ca iubesc ideile astea la nebunie , cine stie ) dar de la wolfenstein , doom , quake , etc , incoace au aceleasi idei , inteleg ca ei au lansat revolutia FPS , dar nu prea au evoluat o data cu ea . Asta e , atat pot sa faca , banii o sa si-i scoata ( sunt multi fani ai seriilor lor ) si sa speram ca va veni cineva sa foloseasca enginul Doom 3 la adevaratul potential . Asta pana vor termina cei de la Epic Unreal Engine 3 care ... dar ma rog stiti si voi . Revenind Doom 3 e din nou povestea bravului soldat ( Schveic daca vreti voi :P ) care trece prin baze futuriste omoara si iar omoara si salveaza lumea de unul singur ( poate o avea ajutoare in joc , dar eu nu stiu , asa ca imi fie iertata greseala daca este ) cu arsenalu-i zdrobitor intr-un spirit demn de un american patriot bla bla bla . M-as mai intinde dar poate nimer pe laturi avand in vedere ca nu l-am jucat .
I smoke too much , i know
Corbu'

Post by Corbu' »

Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Mda, acum că mă apropii de finalul jocului, pot să spun cu certitudine că Doom 3 nu e nici pe departe atât de revoluţionar pe cât se vorbea ... în afară de un engine grafic cu foarte mult potenţial, în termeni de gameplay jocul scârţâie puternic de tot ... 8.8 până acum ...
Jackal

Post by Jackal »

Zic si eu un pic:nu orice joc BUN e controversat?Adica FarCry mi se pare ca are grafica foarte buna si sistem de fizica (parca asa se numeste) de asemenea foarte bun,dar cam atat...
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Da, dar când vorbeşti de Doom, parcă e altceva ... Far Cry a fost ilustrul necunoscut, Doom-ul e aşteptat de ani de zile ...
VDtot

Post by VDtot »

Urasc sa ma repet dar doom 3-ul e facut in scarba.Parca aia d eid software au stat 6 ani degeaba si se mai opreau din distractie ca sa mai faca un monstru sau ceva.....De genu hai baietii azi mai facem ceva?? NUuuuuu.Bine da maine facem textura aia ca ramanem in urma......Si uite asa a iesit doom 3 facut in dorul lenii deoarece erau siguri ca banii si-i scot.Si asa este.Foarte multi cumpara jocul chiar daca au auzit ca e prost.Doar din curiozitate doar e urmasul lui doom 2 nu?? Chiar daca dupa aceea le pare rau..Ce conteaza banii intra la id in cont si la activision. Dupa episodul doom 3 a mai cazut o firma mare.....Pacat... Mai sunt in cursa Blizzard Valve si Bioware ca singurele firme ce nu au dezamagit niciodata, desi in cazul lui valve e greu de spus deoarece nu au avut decat un joc pana acum....
unknown_humanoid

Jackal wrote:Zic si eu un pic:nu orice joc BUN e controversat?Adica FarCry mi se pare ca are grafica foarte buna si sistem de fizica (parca asa se numeste) de asemenea foarte bun,dar cam atat...
Mie mi se pare ca FarCry e copiat dupa Doom3. Unele interioare, monstrii, etc. Asa e cand pui totul pe tava de la inceput! A fost o mare greseala strategia de marketing. Au aratat mai mult decat au dat la sfarsit!

Dupa cum observati in screen-urile de mai sus, eu am dat acelasi frame-rate si pe MEDIUM si pe HIGH si pe ULTRA. Si dupacum observati in alte screenuri mai vechi de pe net Doom3 ar fi trebuit sa aiba mai multe poligoane! Se pare ca avem o versiune de XBox!
Din cauza asta a incaput pe amaratele alea de 3 CD-uri!

Asa ar fi trebuit sa arate DOOM3.....
Attachments
TheOldDoom3.jpg
Le-Martin

Post by Le-Martin »

fishbone wrote:
Le-Martin wrote:NU am nimic impotriva celor carora le place acest joc, dar sa imi explice si mie ce li se pare asa de interesant. Este o clona imputita.
In momentul in care vezi similaritati intre 2 jocuri, cel aparut mai tarziu este clona? What kind of crap is that? Reaminteste-ti de cand e Doom 3 in productie.
Pai e simplu. Doom 3 e in productie din 2000 (e un trailer pe http://www.computergames.ro unde zice asta). Iar Half-Life, System Shock 2 si Unreal (1) au aparut inainte de 2000. The Thing are la baza filmul, deci nu avea cum sa copieze vreo idee din Doom 3.
Iar Doom 3 este un fel de mutant genetic creat prin imperecherea mamei (iD Software) cu vreo cativa tati (Valve, Irrational Games si Looking Glass Studios, Digital Extremes).

Si daca vrei, ne putem intoarce si mai mult in timp in zilele in care Doom 2 tocmai aparea pe piata si in care primul System Shock trecea ignorat de public, dar adorat, venerat, laudat de critici. Deci conceptul de joc horror SF first person e cam de demult pe piata si facut inca de atunci mai bine. DECI DOOM 3 E O CLONA A PRIMULUI SYSTEM SHOCK

Pentru ca da, daca un jocul A are drept sursa de inspiratie jocul B, aproape copiindu-l atunci jocul B este o copie, clona a jocului A.

Iar Doom 3 nu e in acelasi subgen de shooter ca Doom 1, nu, Serious Sam e in acelasi subgen de shooter ca Doom 1.
Si nici faza ca Doom 3 e un remake al Doom 1 nu tine, vreti sa vedeti cum se face un remake? Pai dati cu ochiu in System Shock 2, care nu e altceva decat System Shock 1 cu grafica noua si o poveste foarte putin modificata. Initial trebuia sa se numeasca System Shock, dar s-au gandit ca poate vor pierde fanii primului care daca ar fi crezut ca e EXACT acelasi joc nu il vor mai lua, deci hop cu numele de System Shock 2. Si asta a fost un remake genial.

Iar despre Far Cry nu pot spune decat ca e infinit mai bun ca Doom 3. Motivele ? Pai e simplu, Far Cry are si nivele outdoor imense, are si vehicule, are si un A.I. foarte bun, are o grafica pe care eu o gasesc superba si mult superioara celei din Doom3 si pe deasupra mai are si nivele de interior cu tenta de claustrofobie si chiar cu o tenta mai mult decat clara de horror si nivele foarte variate si foarte diferite (ba pe vapor, ba prin ruine, ba prin jungla, ba in laboratoare). Are inamici creati genetic, o poveste pe care eu o consider mult mai credibila decat cea cu o poarta spre Iad, sau cel putin mai interesanta. Far Cry avea si el elemente din alte jocuri (System Shock, Delta Force, Halo, etc) dar nu le copia cu exactitate ci doar avea acelasi gen de chestii. Pai Doom 3 are faze copiate cu EXACTITATE din Unreal 1. Far Cry este si va fi pe veci pentru mine un joc mult mai complex si complet decat Doom 3. Far Cry are Doom 3 in el (si mai bine facut), Delta Force (si mai bine facut) si pe deasupra mai are si vehicule. Tineti minte la Doom 1 acel ecran care arata cum trecea personajul nostru de la o cladire la alta? Pai puteau sa il inlocuiasca cu o plimbare cu vreun jeep-ulet intre cladiri cu care sa mai salvezi vreun omulet, ceva. Nu stiu, arunc si eu cu idei, dar pe langa libertatea din Far Cry, linearitatea din Doom 3 e parca luata dintr-un joc de acu nu stiu cati ani, sau dintr-un joc facut de o echipa cu bani putini in garajul unuia.
Pentru mine e clar ca Doom 3 este o versiune "prostita", simplificata de System Shock. Ce naiba au furat pana si design-ul meselor (sunt unele identice cu cele din System Shock 2).

Si daca avem varianta de XBOX tot una e. Avem doar o scuza pentru grafica, ca in rest cele doua variante sunt identice. Deci mecanica jocului care e atat de simpla si neinteresanta e tot aia.
Zombies = the communist product of tampering with science and opposing democracy
pixelmonster

Post by pixelmonster »

... am ajuns in joc la nivelul delta lab sector 3 ... sa moara draq de nu de 15 ori am vrut sa-l inkid... prea repetitiv... monshtrii deja i-am invatzat unde apar...
e chiar de cacao ... tre sa fugi ca bou dupa key carduri shi sa ai tasta de salvat langa cea de fire...
prea linear... prea repetitiv ... actziune de frectzie...
unknown_humanoid

Le-Martin wrote:Si daca avem varianta de XBOX tot una e. Avem doar o scuza pentru grafica, ca in rest cele doua variante sunt identice. Deci mecanica jocului care e atat de simpla si neinteresanta e tot aia.
Da, dar macar ne puteam mandri cu grafica. E clar ca daca ar fi bagat texturile la rezolutia care trebuia si poligoanele lafel, ar fi fost o grafica mai buna ca in FarCry. Dar asta e. E un joc compromis.

Eu, cand am vazut prima oara screen-uri din varianta de XBox, am observat ca erau texturi mai nashpa si poligoane mai putine, dar nu mi-as fi imaginat ca sunt atat de nesimtiti incat sa o bage si pe PC. Aceeasi varianta de kkt.
Last edited by unknown_humanoid on Tue Aug 03, 2004 3:43 pm, edited 1 time in total.
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

După eforturi de voinţă destul de substanţiale, am reuşit să termin şi eu jocul ... per total, destul de mişto ... cel puţin de la Hell încolo level design-ul parcă devine mai interesant, dar gameplay-ul allround e boring rău de tot, iar multiplayer-ul reuşeşte să dezamăgească ... au mai fost totuţi câteva faze în single când am tresărit un pic, dar nimic care să mă înfricoşeze cu adevărat ... noroc cu grafica şi log-urile audio, că altfel ...
Last edited by Bossman on Tue Aug 03, 2004 4:59 pm, edited 1 time in total.
burner
Radioactiv

Post by burner »

l-am jucat si eu ceva si pot sa-mi dau cu parerea:

Intai am observat ca unele probleme semnalate de voi sunt inexistente: apar urme de gloante pe pereti si pe corpuri, iar acestea din urma raman atat timp cat nu sunt facute bucatele (desi toti se sparg la fel, ma rog) obiectele care se misca cand le impingi se misca si cand tragi in ele, desi fizica si interactiunea cu mediul sunt sub Far Cry. Pana acum nu am vazut apa pe nicaieri, m-am speriat rar, puteau lucra mai mult la sunet, sa creeze o atmosfera mai marfa... mostri sunt prosti... Grafica e buna, mai mult decat buna, texturile la fel... mie imi par a fi cel putin la nivelul celei din Far Cry (asta e singurul joc cu care pote fi comparat) asta jucand pe medium. Poveste nu e cine stie ce, dar insa faptul ca joc DOOM ma face sa-l continui fara drept de apel. in concluzie pana acum e bun, s-a ridicat pana la niveul asteptarilor mele. Dar.... Half-Life mai poate fi intrecut doar de Stalker :P
True knowledge exists in knowing that you know nothing.
unknown_humanoid

Sunt perfect de acord cu tine Burner. Si mie imi place grafica si atmosfera in general desi e cam lineara. Designul incaperilor e destul de complex, lafel si masinile. Armele imi plac.

Dar cu texturile si poligoanele am mai spus, ne-au dat tzeapa. Priviti sceen-urile de mai sus.
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

La o analiză mai atentă, după ce am stat şi am pus pe hârtie toate plusurile şi minusurile jocului, am ajuns la concluzia că în realitate, jocul nu merită mai mult de 85 sub nici o formă ...
Dr.LED

Post by Dr.LED »

unknown_humanoid, ai incercat, de curiozitate, sa le trimiti mail celor de la ID Software in care sa le povestesti ce ai spus si aici. Tare curios sunt ce ti-ar raspunde...

Sa speram ca cei de la Valve vor baga la cap si nu vor iesi cu un HL2 de kko.
Le-Martin

Post by Le-Martin »

Bossman wrote:La o analiză mai atentă, după ce am stat şi am pus pe hârtie toate plusurile şi minusurile jocului, am ajuns la concluzia că în realitate, jocul nu merită mai mult de 85 sub nici o formă ...
Iar eu zic ca esti mai mult decat darnic. Parerea mea e ca intr-o revista jocul asta nu ar trebui sa treaca de nota 7 sub nici o forma. Nu vad aici nimic care sa il ridice peste Star Trek: Elite Force II si Chaser, iar alea erau jocuri de nota 85 care aveau totusi cceva in plus pe langa Doom 3 si anume, atmosfera, poveste, ceea ce se numeste feeling si care este EXTREM de subiectiv.
Putea sa aiba grafica cu tona, restul e patetic.
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Le-Martin wrote: DECI DOOM 3 E O CLONA A PRIMULUI SYSTEM SHOCK
That, my friend is a load of crap. Doom 3 se bazeaza pe story-ul Doom.
Dr. LED wrote: Sa speram ca cei de la Valve vor baga la cap si nu vor iesi cu un HL2 de kko.
Oricum e mult prea tarziu pentru cei de la Valve sa schimbe ceva in HL2. Asta daca nu cumva au de gand sa mai amane data lansarii cu vreo 2 ani.
Le-Martin

Post by Le-Martin »

fishbone wrote:That, my friend is a load of crap. Doom 3 se bazeaza pe story-ul Doom.
Iar eu ma refeream, daca ai fi citit cu atentie, la tipul de joc, structura, atmosfera si nu la poveste.
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

mrk, revino cu păreri după ce o să joci mai mult de câteva minute Doom 3 [-X
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Le-Martin wrote:
fishbone wrote:That, my friend is a load of crap. Doom 3 se bazeaza pe story-ul Doom.
Iar eu ma refeream, daca ai fi citit cu atentie, la tipul de joc, structura, atmosfera si nu la poveste.
Ma repet, daca 2 jocuri par sa fie similare in vreun aspect asta nu inseamna ca sunt clone. Si din cate am auzit Doom 3 e groaznic de liniar, pe cand SS/SS2 nu au fost deloc. Deci structura n-are cum sa fie clona. Feeling-ul o fi el similar, insa aici revin la ce-am spus apropos de asa-zisele clone.
Acum vei veni sa-mi spui ca Dungeon Siege e si el o clona la Diablo/2
Esti sigur ca sti cine a lucrat la Doom 3? De asemenea, esti totusi sigur ca sti ce inseamna o clona?
andrei

Post by andrei »

jocul este frumos. nu vă mai certaţi degeaba, până la urmă NU este o clonă a altor shootere, dar acest lucru nu poate fi observat decât dacă este jucat pe plăci video de ultimă generaţie ca radeon9800pro,etc. Bineînţeles, cu toate efectele, umbrele şi alte asemenea puse pe LOW, jocul nu va avea nimic nou la capitolul grafică.
Am realizat acest lucru după ce am văzut far cry la un prieten, pe un radeon9800. mie nu mi s-a părut cine ştie ce jocul acela, dar eu am gf4ti4200. Dar pe acel computer am văzut foarte clar cât este de avansat Far Cry. Şi apoi, am rămas mut de uimire. La fel şi cu DOOM3. Puteţi să îl huliţi cât vreţi, dar faceţi asta după ce vedeţi jocul pe o placă video serioasă.

work harder
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

s|lent wrote:jocul este frumos. nu vă mai certaţi degeaba, până la urmă NU este o clonă a altor shootere, dar acest lucru nu poate fi observat decât dacă este jucat pe plăci video de ultimă generaţie ca radeon9800pro,etc. Bineînţeles, cu toate efectele, umbrele şi alte asemenea puse pe LOW, jocul nu va avea nimic nou la capitolul grafică.
Am realizat acest lucru după ce am văzut far cry la un prieten, pe un radeon9800. mie nu mi s-a părut cine ştie ce jocul acela, dar eu am gf4ti4200. Dar pe acel computer am văzut foarte clar cât este de avansat Far Cry. Şi apoi, am rămas mut de uimire. La fel şi cu DOOM3. Puteţi să îl huliţi cât vreţi, dar faceţi asta după ce vedeţi jocul pe o placă video serioasă.
Eu il joc pe Radeon GeXCube 9600 XT 256 DDR. E destul de "serioasa" placa asta?
La nivel grafic parca mai bun e FarCry dupa parerea mea.
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
Post Reply