ajutor cu o camera web BTC....
Moderator: Moderatori
ajutor cu o camera web BTC....
De curand mi-am luat o camera web BTC cu gandul sa o folosesc la supravegherea unei incinte , dar de la biroul unde am calc-ul pana la incinta cu pricina sunt vreo 50-60 metri . am prelungit cablul care are 4 fire dar nu merge , din ce cauza si care ar fi rezolvarea habar n-am (mentionez ca sunt bata la electronica )
e cam mare distanţa. apare cădere de tensiune pe firul cu care ai prelungit, astfel încât voltajul dat pe 5V (pinii extremi ai USB) şi/sau cel de transfer de date (pinii interiori), scad prea mult . ce ai folosit pentru prelungire? ce tip de cablu? încearcă un cablu cu firul de secţiune mult mai mare...şi prin asta înţeleg minim 1 mmp, deşi mă cam îndoiesc că va merge.
PS. La preţul unui webcam luai o cameră video a/n tip dome sau glonţ care dă semnal în peak-uri de 1 V (analogic) şi pe care o alimentai la 12V. Perfect vizualizabilă şi înregistrabilă în tunner TV.
PS. La preţul unui webcam luai o cameră video a/n tip dome sau glonţ care dă semnal în peak-uri de 1 V (analogic) şi pe care o alimentai la 12V. Perfect vizualizabilă şi înregistrabilă în tunner TV.
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
Am folosit fir de 1mm dar am probat si doua fire de 1mm lipite intre ele si tot nimic , ma gandeam daca exista ceva de genul amplificator de semnal sau ceva de genul asta , crezi ca ar putea merge fire care se folosesc la boxe de putere din acele groase ?
In schimb am cautat pe net camere de supraveghere si am gasit ceva dar nu stiu daca nu o sa se comporte la fel ....
In schimb am cautat pe net camere de supraveghere si am gasit ceva dar nu stiu daca nu o sa se comporte la fel ....
de curiozitate, ce tensiune ai pentru alimentarea de 5V la capătul dinspre webcam al firului de prelungire? repet, întreb din pură curiozitate, încă am dubii mari că ar putea merge vreodată. pierderile sunt mult prea mari.
101 lucruri despre mine:
Când spun cameră, înţeleg în cele ce urmează specimene CCTV. Adică dau semnal analogic.
Iată cele mai ieftine variante:
asa sau asa ceva. Site-ul de unde am dat linkuri este pur orientativ. Preturile se invart undeva de la 35 USD + TVA. Camerele contin lentile (elemente scumpe dacă ar fi de luat separat).
Se alimentează pe 12V, semnalul video îl preiei pe coaxial. Vizualizarea şi înregistrarea se poate face pe TVtunner
PS. Încearcă şi la Ultrapro. Dau şi ei din coate să intre între furnizorii de echipamente de securitate. Poate te surprind cu o ofertă bună. (deşi m-aş mira).
Iată cele mai ieftine variante:
asa sau asa ceva. Site-ul de unde am dat linkuri este pur orientativ. Preturile se invart undeva de la 35 USD + TVA. Camerele contin lentile (elemente scumpe dacă ar fi de luat separat).
Se alimentează pe 12V, semnalul video îl preiei pe coaxial. Vizualizarea şi înregistrarea se poate face pe TVtunner
PS. Încearcă şi la Ultrapro. Dau şi ei din coate să intre între furnizorii de echipamente de securitate. Poate te surprind cu o ofertă bună. (deşi m-aş mira).
101 lucruri despre mine: