GTA: San Andreas
Moderator: Moderatori
- Neozeelandezu
Trailer aici (cred ca e primul, nush sigur): http://www.linkmania.ro/downloads/download.php?ID=2297
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
O sa fie super ca lumea.
O sa te poti ingrasa.
Poti sa iti face ce "freza" vrei tu(aproape ce freza vrei tu)
De abia astept.
Singurul lucru care o sa-l strice va fi GRAFICA.
O sa te poti ingrasa.
De abia astept.
The world will end in 5 minutes. Please log out.
www.alyn3d.com (Portofoliu foto)
www.alyn3d.com (Portofoliu foto)
Din pozele alea eu vad grafica destul de buna. Prima poza (aia cu elicopterul) chiar m-a impresionat la grafica.alyn3d wrote:O sa fie super ca lumea.
O sa te poti ingrasa.
De abia astept.
Sunt curios cat de mult poti sa te ingrasi si cat de slab poti sa ajungi

Grafica a fost buna intradevar in ambele. Dar mai mult mi-au placut texturile din GTA3, parca Vice City a fost cam exagerat de colorat pentru gustul meu. Sper ca San Andreas sa semene mai mult cu GTA3 la chestia asta.smartyman wrote:grafica a fost buna si in 3 si in vice city... deci.... in san andreas o sa fie exceptionala
Asa am avut si eu impresia cand am jucat prima data vice. Insa mai apoi am observat adevata diferenta dintre cele 2.GabYO wrote:Grafica a fost buna intradevar in ambele. Dar mai mult mi-au placut texturile din GTA3, parca Vice City a fost cam exagerat de colorat pentru gustul meu. Sper ca San Andreas sa semene mai mult cu GTA3 la chestia asta.smartyman wrote:grafica a fost buna si in 3 si in vice city... deci.... in san andreas o sa fie exceptionala
Eu am jucat GTA3 atat de mult incat stiam toate orasele pe dinafara si stiam deasemenea numele la toate masinile. Vice City nu le stiam mai deloc, mi-a placut mai mult GTA3 si d'aia am explorat mai mult la el, deci eu as vrea ceva gen GTA3 dar mai bun.
Eu am jucat GTA3 atat de mult incat stiam toate orasele pe dinafara si stiam deasemenea numele la toate masinile. Vice City nu le stiam mai deloc, mi-a placut mai mult GTA3 si d'aia am explorat mai mult la el, deci eu as vrea ceva gen GTA3 dar mai bun.
dar in gta 3 nu ai scutere, motociclete, elicoptere, etc.

Deci tu ai vrea ceva GTA 3 combinat cu cele mai bune chestii din Vice City cred + San Andreas, cred. :lol:
Oricum in san andreas nu vor fi aceleasi denumiri etc.
![Sign-Leet [smilie=Sign-Leet.gif]](./images/smilies/Sign-Leet.gif)
M-ati inteles gresit.AeOLuM wrote:@GabYO si ce a avut Vice City de a fost asa de diferit ?
Treaba cu numele este aiurea.Ca le stiai tu este total altceva !
Nu vreau aceleasi nume la vehicule (Doamne fereste!) ci am vrut sa zic ca GTA3 m-a atras asa de mult incat l-am jucat pana invatasem denumirile. Vreau ca si acest GTA sa ma faca sa-l joc destul timp si sa invat noile denumiri de vehicule.
Exact, asta vreau. Dar vreau si niste chestii in plus (care din cate am citit o sa fie destule).smartyman wrote:dar in gta 3 nu ai scutere, motociclete, elicoptere, etc.
Deci tu ai vrea ceva GTA 3 combinat cu cele mai bune chestii din Vice City cred + San Andreas, cred.
Si as vrea neaparat un alt tip de control la elicopter. Nu mi-a placut cum mergea elicopterul ala. Cred ca ar trebui un control de genul celui din Joint Operations care mi s-a parut absolut perfect.
Am vazut trailerul, si din cate am vazut, va fi un candidat pt cele mai bune jocuri ale anului. Adica este super bestial...am ramas far cuvinte.
They wanna lock us all up, and throw away the key/
Don't wanna see us come up, don't wanna see us makin G's/
As long as we know this is the key to our destruction/
Let's make moves, no discussion
Don't wanna see us come up, don't wanna see us makin G's/
As long as we know this is the key to our destruction/
Let's make moves, no discussion
Grand Theft Auto: San Andreas - trailer, imagini, detalii @ Pixelrage.ro
Truth is relative. Pick one that works
- Ghena-OMEGA
grand theft auto san andreas
Eu chiar acum joc jocul pe ps2 si pot sa spun ca e demential , fara doar si poate e cel mai tare grand theft auto la toate capitolurile daca aveti ps2
luatil nu mai stati ,cei care au pc stau runda asta pe bara pana la primavara vara.
luatil nu mai stati ,cei care au pc stau runda asta pe bara pana la primavara vara.
Din moment ce niste tipi din internat au niste PS2 prafuite si euroi gramada pentru joace...uite ca am apucat si eu sa pun mana pe Joystick si sa incerc putin noul GTA.Nu stiu ce sa va spun...la capitolul grafica consola SUCKS
.Misiunile sunt de cam acelasi tip(interesante,unele oarecum fustrante) si noul oras e bine facut.Cel mai adevarat lucru sunt masinile tunate cu NOs.Blur-ul de viteza e garantat.Deh....NFS U...

- unknown_humanoid
Re: grand theft auto san andreas
...mmmda....deci la capitolurile romane nu?Ghena-OMEGA wrote:...e cel mai tare grand theft auto la toate capitolurile...
...AND PEOPLE SAY SEQUELS ARE NEVER AS GOOD AS THE ORIGINAL!
pe gamespy cel putin, la release date scrie tot "TBA 2005" (To Be Announced)
http://pc.gamespy.com/pc/grand-theft-au ... gamefinder
http://pc.gamespy.com/pc/grand-theft-au ... gamefinder