Am o placa d baza Abit AN7 cu sunet incorporat nvidia storm
Dupa cum am precizat, nu pot sa ascult mp3-uri atunci cind este accesat CD Rom sau RW.
Vede cineva vreo solutie care sa-mi protejeze auzul?
"pacane" sunetul cind accesez cd-romul
Moderator: Moderatori
Asigură-te că ai instalat ultima versiune de drivere nForce (5.10) şi să ai activate DMA-urile la HDD şi CD-ROM.
La multe plăci cu nForce 2 au fost întâlnite asemenea probleme. Erau destul de complicate şi de multe ori pentru rezolvarea lor se cerea dezactivarea ACPI şi instalarea unor driveri IDE alternativi. Şi eu aveam problema asta deşi DMA-ul era activat. Văd că ultima versiune de drivere nForce (5.10) a rezolvat necazul.
La multe plăci cu nForce 2 au fost întâlnite asemenea probleme. Erau destul de complicate şi de multe ori pentru rezolvarea lor se cerea dezactivarea ACPI şi instalarea unor driveri IDE alternativi. Şi eu aveam problema asta deşi DMA-ul era activat. Văd că ultima versiune de drivere nForce (5.10) a rezolvat necazul.
cam aceasi problema, alta configuratie...
Eu am un Gigabyte 7VA, sunet onboard, si tot asa patesc si eu, merge sacadat Winampu' in timp ce copiez de pe CD (de fapt un LG combo).
Mai demult am vazut pe-un forum ceva setare de buffer, dar nu am notat din pacate...
Stie cineva sa ma ajute?
THX!
Mai demult am vazut pe-un forum ceva setare de buffer, dar nu am notat din pacate...
Stie cineva sa ma ajute?
THX!
Asigurate ca ai activat DMA-ul la CD-ROM si RW 

AMD64 3000+ Winnie 939 | Gigabyte K8NS-939 | 2x512DDR400 KingMax TinyBGA 2.5-2-2-5 | MSI ATI 9800PRO@XT 128DDR Hynix 2.8ns | Audigy 2 ZS 7.1 + Genius 5.1 5000W | WD 80GB S-ATA 8MB & Seagate 60GB | DVD-RW LG 4163B & CD-RW Teac | Sursa Rhycom 550W | TFT Samsung 710N