Distribuitor DECK in IASI ? (TFT SAMSUNG 710N)
Moderator: Moderatori
- Constantin
Distribuitor DECK in IASI ? (TFT SAMSUNG 710N)
Va cer ajutorul...
Am "pus ochii" pe un monitor 710N de la Samsung.
Am vazut ca este la vanzare online pe samsungshop.ro mai exact:
http://www.samsungshop.ro/showprod.php?prodid=519
la doar 13,9 mil lei
merită sa-l comand online? Pericol de pixeli morti etc. l-as putea returna de la inceput ?
Peste tot in Iasi pe unde l-am gasit (la ultrapro cel mai ieftin: 15,7 mil) e mult mai scump!!!
Deci logic ar fi sa iau (sau macar sa intreb) de DECK din IASI.
Cine ma poate ajuta ?
Am "pus ochii" pe un monitor 710N de la Samsung.
Am vazut ca este la vanzare online pe samsungshop.ro mai exact:
la doar 13,9 mil lei
merită sa-l comand online? Pericol de pixeli morti etc. l-as putea returna de la inceput ?
Peste tot in Iasi pe unde l-am gasit (la ultrapro cel mai ieftin: 15,7 mil) e mult mai scump!!!
Deci logic ar fi sa iau (sau macar sa intreb) de DECK din IASI.
Cine ma poate ajuta ?
De la Samsung Romania :
Monitoarele TFT sunt certificate ISO13406 class II.
Se admit:
Pentru monitoarele de 15" max. 7 puncte defecte admise
Pentru monitoarele de 17" si 19" max. 10 puncte defecte admise
Pentru monitoarele de 21" pana la 24" max. 17 puncte defecte
Deci daca ai pana la 10 pixeli morti nu ti-l schimba nimeni !
La Intend.ro il gasesti sub 13 mil .
Ai citit macar un review la el ? Monitorul nu e grozav insa pretul e ok. Cineva povestea pe un alt forum ca a fost la Deck si i-au adus vreo 2-3 toate aveau pixeli morti si mai multe nu i-au mai aratat si ca urmare a renuntat omul ...
Politica cu pixeli morti e insa valabila la majoritatea firmelor ... cel mai bine e daca poti sa-l vezi inainte de a da banii. Din pacate e destul de greu mai ales in provincie nu prea aduce nimeni TFT decat la comanda. Si iti dai seama ca in provincie la comanda trimit cele care au fost refuzate la magazin in Bucuresti ...](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Monitoarele TFT sunt certificate ISO13406 class II.
Se admit:
Pentru monitoarele de 15" max. 7 puncte defecte admise
Pentru monitoarele de 17" si 19" max. 10 puncte defecte admise
Pentru monitoarele de 21" pana la 24" max. 17 puncte defecte
Deci daca ai pana la 10 pixeli morti nu ti-l schimba nimeni !
La Intend.ro il gasesti sub 13 mil .
Ai citit macar un review la el ? Monitorul nu e grozav insa pretul e ok. Cineva povestea pe un alt forum ca a fost la Deck si i-au adus vreo 2-3 toate aveau pixeli morti si mai multe nu i-au mai aratat si ca urmare a renuntat omul ...
Politica cu pixeli morti e insa valabila la majoritatea firmelor ... cel mai bine e daca poti sa-l vezi inainte de a da banii. Din pacate e destul de greu mai ales in provincie nu prea aduce nimeni TFT decat la comanda. Si iti dai seama ca in provincie la comanda trimit cele care au fost refuzate la magazin in Bucuresti ...
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
- Constantin
Pana la urma l-am gasit la pretul de 13,8 mil la Piatra Neamt (la 2 ore de Iasi) .... nu stiu daca sa ma duc sa-l iau, oricum e mai aproape decat la Bucuresti.
De ce zici ca nu-s grozave ?
Eu am vazut ca e mult mai ieftin decat unul LG de 17" (1710S) care are si 16 ms timp de raspuns.. dar totusi e Samsung raport pret /calitate foarte bun...
De ce zici ca nu-s grozave ?

Eu am vazut ca e mult mai ieftin decat unul LG de 17" (1710S) care are si 16 ms timp de raspuns.. dar totusi e Samsung raport pret /calitate foarte bun...
In Craiova am gasit la destui pe stock si am putut alege pt un prieten un astefel de monitor, de fapt primul a fost si cel ales(aveau 3), n-a avut nici un pixel mort, testat cu nokia monitor test cam 10minute. Au fost si baietii de treaba...
Monitorul mi se pare superb, nu stiu cat de grozav vrei sa mai fie, si e si pretul bun pt RO...
Monitorul mi se pare superb, nu stiu cat de grozav vrei sa mai fie, si e si pretul bun pt RO...
Constantine->salutare
eu is din piatra si vreau sa iti spun ca multe monitoare din astea sau dat pe aci(710N)si is faine
eu am UN SAMSUNG 172X si e superb
nu cred ca ar trebuii sa iti mai faci probleme cu pixelii morti la Samsung deoarece nus pe ce site se super ridicau in slavi ca au tehnologie noua cu ajutorul careia se elimina aceasta problema
bafta si la multi ani
am vazut acu in xtrempc reclama la samsung-ul ala nou cu contrast de 1000:1 si 178grade pe verticala si orizontala.si ca sa fie meniul complet ei ne spun ca are si 12ms
impecabil(my new love)
oare ce pret are?
offtopic:recent am vazut la Altex un Televizor LCD Panasonic cu,(virgula)culori impecabile
cred ca are contrast de 1000:1
eu is din piatra si vreau sa iti spun ca multe monitoare din astea sau dat pe aci(710N)si is faine
eu am UN SAMSUNG 172X si e superb
nu cred ca ar trebuii sa iti mai faci probleme cu pixelii morti la Samsung deoarece nus pe ce site se super ridicau in slavi ca au tehnologie noua cu ajutorul careia se elimina aceasta problema
bafta si la multi ani
am vazut acu in xtrempc reclama la samsung-ul ala nou cu contrast de 1000:1 si 178grade pe verticala si orizontala.si ca sa fie meniul complet ei ne spun ca are si 12ms
impecabil(my new love)
oare ce pret are?
offtopic:recent am vazut la Altex un Televizor LCD Panasonic cu,(virgula)culori impecabile
cred ca are contrast de 1000:1
The man that GOD makes fun of
- Constantin
@2002angel: ti-am citit posturile de pe site (nu numai threadul asta_, iti urez sanatate si ma bucur pt ca ai 172x (pt mine e prea scump, dar si 710N merge merge).
Multumesc tuturor pt raspunsuri....
M-am decis pana la urma sa-l cumpar online (am facut comanda, dar se pare ca nu-l au pe stoc la Deck... probabil lunea viitoare le vine monitorul pe stoc -> saptamana viitoare marti, miercuri poate ajunge la mine in Iasi ... am zis ca astept).
Sper ca am facut o alegere buna daca am comandat online (pretul e mai mic cu 2,8 mil fata de UltraPro -> oare asta de la UltraPro e varianta cu pivot ?)
Multumesc tuturor pt raspunsuri....
M-am decis pana la urma sa-l cumpar online (am facut comanda, dar se pare ca nu-l au pe stoc la Deck... probabil lunea viitoare le vine monitorul pe stoc -> saptamana viitoare marti, miercuri poate ajunge la mine in Iasi ... am zis ca astept).
Sper ca am facut o alegere buna daca am comandat online (pretul e mai mic cu 2,8 mil fata de UltraPro -> oare asta de la UltraPro e varianta cu pivot ?)
cu pivot = 710T care e 18 mil .
din review-ul de la xbit :
http://www.xbitlabs.com/articles/other/ ... -8_19.html
the SyncMaster 710N has a serious problem with white shadows from vertical lines that you should certainly pay attention to when shopping.
din review-ul de la xbit :
http://www.xbitlabs.com/articles/other/ ... -8_19.html
the SyncMaster 710N has a serious problem with white shadows from vertical lines that you should certainly pay attention to when shopping.
- Constantin
unu e drept dar e si cel mai serios care l-am citit. La TomsHardware de ex. le pun la gramada N si T si spun doar ca T are DVI si pivot. La xbit insa concluzia e ca N e un V cu specificatii un pic mai bune si cu ceva pb.
Acum l-ai comandat asta e sper sa fi multumit de el. Asteptam impresii obiective !
Acum l-ai comandat asta e sper sa fi multumit de el. Asteptam impresii obiective !
- Constantin
XBit Labs cred ca se inseala, au avut doar un model pentru teste...
Eu am vazut si testat un monitor din asta la UltraPro si mi-a facut impresie foarte buna, l-as fi luat atunci cu bani in mana daca nu era pretul asa mare (16,6 milioane!!! - cand la SamsungShop.ro este 13,6 milioane!, nu stiu de ce UltraPro nu ajusteaza preturile dupa nivelul Euro-ului - care a scazut vreo 2000 lei de curand).
Asta e, intr-adevar, l-am comandat astept sa-mi vina.
Eu am vazut si testat un monitor din asta la UltraPro si mi-a facut impresie foarte buna, l-as fi luat atunci cu bani in mana daca nu era pretul asa mare (16,6 milioane!!! - cand la SamsungShop.ro este 13,6 milioane!, nu stiu de ce UltraPro nu ajusteaza preturile dupa nivelul Euro-ului - care a scazut vreo 2000 lei de curand).
Asta e, intr-adevar, l-am comandat astept sa-mi vina.
- Constantin
Salutari din nou!
Am cumparat intr-adevar monitorul de pe 16 Decembrie 2004.
Deci deja am 1 luna si 1 saptamana de folosire.
Impresiile mele sunt:
- favorabile: imagine foarte clara, culori bune, 12 ms timp de raspuns - foarte bun in jocuri dar e foarte bun si ca monitor de office...
- nefavorabile: unghi mic de vizibilitate (nu e nici pe departe ca in specificatii = 160 vertical si 160 orizontal, vertical nu e decat vreo 100-120 atat orizontal cat si vertical - vizibilitatea verticala e slaba - cand stau fix in fata lui e perfect, ma ridic de pe scaun devine mai luminos, iar de sub monitor imaginea e mult mai inchisa), culorile puteau fi mai calde (uneori am impresia ca datorita celor 12ms timp de raspuns numarul de culori este redus - in filme sau poze se vede ca pielea umana nu are chiar atatea degrade-uri cat ar trebui, oricum are destul de multe culori in rest, numai pt piele am observat ca nu e chiar asa cum trebuie)
E un monitor intr-adevar best-buy pentru ca am dat 13,450 mil pe el si l-am primit prin curier rapid (transport gratuit) de la http://www.samsungshop.ro (acum costa acolo deja doar 13,2 mil pentru ca a mai scazut euro-ul).
P.S. Daca ar fi sa cumpar din nou ... hm ... poate as lua un Samsung 710T sau 172x (dar astea sunt cu 5 respectiv 7 milioane mai scumpe) sau un LG L1710S (cu doar 16ms) dar are culorile mai bune, zic eu - dar si asta e cu 4 milioane mai scump.
Am cumparat intr-adevar monitorul de pe 16 Decembrie 2004.
Deci deja am 1 luna si 1 saptamana de folosire.
Impresiile mele sunt:
- favorabile: imagine foarte clara, culori bune, 12 ms timp de raspuns - foarte bun in jocuri dar e foarte bun si ca monitor de office...
- nefavorabile: unghi mic de vizibilitate (nu e nici pe departe ca in specificatii = 160 vertical si 160 orizontal, vertical nu e decat vreo 100-120 atat orizontal cat si vertical - vizibilitatea verticala e slaba - cand stau fix in fata lui e perfect, ma ridic de pe scaun devine mai luminos, iar de sub monitor imaginea e mult mai inchisa), culorile puteau fi mai calde (uneori am impresia ca datorita celor 12ms timp de raspuns numarul de culori este redus - in filme sau poze se vede ca pielea umana nu are chiar atatea degrade-uri cat ar trebui, oricum are destul de multe culori in rest, numai pt piele am observat ca nu e chiar asa cum trebuie)
E un monitor intr-adevar best-buy pentru ca am dat 13,450 mil pe el si l-am primit prin curier rapid (transport gratuit) de la http://www.samsungshop.ro (acum costa acolo deja doar 13,2 mil pentru ca a mai scazut euro-ul).
P.S. Daca ar fi sa cumpar din nou ... hm ... poate as lua un Samsung 710T sau 172x (dar astea sunt cu 5 respectiv 7 milioane mai scumpe) sau un LG L1710S (cu doar 16ms) dar are culorile mai bune, zic eu - dar si asta e cu 4 milioane mai scump.
Salut , si eu vreau sa-mi iau de ceva timp un 710n dar deocamdata nu am bani
...
La turbo zone ai verificat? E in iasi
http://www.turbozone.ro/modul/produse/306.html
vad ca e 13,6 mil
In jocuri in 1024 scade mult claritatea ?

La turbo zone ai verificat? E in iasi
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
http://www.turbozone.ro/modul/produse/306.html
vad ca e 13,6 mil
In jocuri in 1024 scade mult claritatea ?
- Constantin