Discutii aproape generale... ca-ntre gameri :)

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Guest

Post by Guest »

Acu am si eu o intrebare asa,ma bag si eu in seama.....azstazi discutam cu un amic ce terminase de curand PoP Warrior Within si ma intrebam oare cand o sa apara continuarea...ca sigur trebuie sa mai faca alta,stiti voi ceva ?s-au auzit ceva zvonuri de o noua continuare?
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Fani RPG, rejoice:
Microsoft Game Studios au anuntat ca Fable, popularul RPG aparut pe Xbox in septembrie 2004, va fi portat pe PC sub numele de Fable: The Lost Chapters avand, fata de versiunea de Xbox, grafica imbunatatita, quest-uri, inamici si zone noi. Data aparitiei este toamna acestui an.
Screenshot-uri si anuntul oficial @ CG.ro
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Eu n-am prea fost impresionat de Fable, dar totusi... despre ce-i vorba in el?
Dum zomfies...
-klb-

Post by -klb- »

Alta treaba cum...am 4 CALCULATOARE in casa si nici unul nu este capabil sa ruleze fluent KOTOR...nici MACAR KOTOR I...sa nu-ti vina sa te impusti...oricum, internetul a ajuns un lux pt moi...toti tovaraseii mei din proximitate au net si retea....nu, eu nu pot avea ca vine bacu peste 1 an...problema e ca bacu asta tot vine de vreo 4 ani incoace pentru parinti....
Accept invitatia, Ammon-Ra, poate ne vedem :D
They wanna lock us all up, and throw away the key/
Don't wanna see us come up, don't wanna see us makin G's/
As long as we know this is the key to our destruction/
Let's make moves, no discussion
Guest

Post by Guest »

Crysummoner wrote:
eu daca as fi fost manager la Blizzard, as fi facut domle sa se joace si omu sarac din Africa sau Romania ca doar suntem la fel de saraci ca si aia din africa.
si as fi facut cu mai multe tipuri de tarife :
1$ pt. saraci
5$ pt. clasa medie
20$ pt. mai istariti
100$ pt. bogati ..... si nu numai
si la fiecare abonament sa ai anumite avantaje si dezavantaje..
de ex. la shop-urile cu item-uri de calitate sa nu aiba acces cei cu abonament de 1$,
ori si cum mie mi se pare aberanta chestia cu abonamentul fix de 12 sau 15 $, deoarece eu si daca as avea bani astia eu mai mul de 15 ore pe saptamana nu as avea timp sa joc si atunci sa dau 15$ pe 60/ore de joc mi se pare mult mult.......+9$ abonamentul internet
15$+9$=24$ = 4 zile de lucru (atata castig eu in 4 zile)
si normal ca pt. american nu este mult 15$ ca el ii castiga in 1 maxim 2 ore .............. nu ??
si as mai face clanul abonatilor cu 1$ sa mergem sa ii batem pe cei cu 100$ uuuuuuuuuuaaaaaaaaaa ce multi am fi
cred ca am fi huarde intregi
fiecare in mana cu pari si sabi ruginite
Si eventual sa ne numim clanul Romania si avem unitate de elita Tzigani cu Sabii iar unique item sa fie Mareata Blana cu un Cui in Ea (+5-10 damage poison/tetanos) :laughing6: [smilie=Victory.gif]
jollyfellow

Post by jollyfellow »

deci ca fapt divers urasc Monkey Island 4. artwork-ul. ma dispera. poate daca era un joc de sine statator nu ma deranja dar jezuz, asta e continuarea lui The Curse of Monkey Island man!

adica:
Monkey 3
Image

Monkey 4
Image

multumesc pentru timpul acordat
I'll be ok..
If you're going to tell people the truth, be funny or they'll kill you
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Te inteleg man, de-asta nu l-am jucat. Asta si faptul ca nu clipesc personajele, lucru care m-ar fi dus la nebunie.

De ce, Lucas Arts? De ce? De ce nu mi-ai dat Sam&Max 2? De ce ai renuntat la aspectul ala cartoon?

They're all staring at me!
Last edited by Trickster on Tue Aug 02, 2005 12:20 pm, edited 2 times in total.
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

E foame de jocuri !!!

Toate jocurile interesante incep sa apara abia din octombrie. Pana atunci..... ](*,)

In momentul de fata ma joc Diablo 2 si de abia astept sa ma bransez la fibra optica ca sa ma joc Guild Wars dar intai si intai uite ca Marti am Examenul de Licenta, iar dupa examen ma duc la mare o saptamana. Cand ma intorc ma bransez la fibra si bag Guild Wars.
energy

Post by energy »

Deoarece nu am gasit un topic in care sa postez o intrebare privind Delta Force: Xtreme.... si nu vreau sa mai spammez forumul cu topicuri de 2,5 lei, adresez o intrebare celor care au jucat jocul asta si poate l-au si terminat.
Am terminat prima suita de campanii (sunt 3 la numar)... l-am deferit justitiei pe Carlos ala... am trecut in a 2 a ...prima misiune ok... la a doua vine intrebarea mea: misiunea incepe cu personajul meu mergand printr-o zona infestata de payzannes cu kalashnicoave in spatele unei motociclete... ajung la waypoint slammer si imi apare ca si tzel: infiltrate rat's nest at waypoint slammer... trec dealul.. ajung la un grup de case..omor tot ce misca... scrie pe ecran: rats nest infiltrated... merg mai departe..fac restul goals-urilor... ajung la elicopter... si de aici prbl: la goals scrie 3/4 deoarece ala cu rats nest nu mi s-a bifat in lista... ce naiba sa fac? nu pot trece mai departe... am omorat tot ce misca.. pana si ciorile de pe cer... cum naiba activez optiunea aia, adica rats nestul ala blestemat? turbez, nu alta.... daca nu va e mila de mine... fie-va mila de tastatura mea logitech! :d

EDIT am trecut misiunea... era din cauza soferului motocicletei in spatele caruia calaream si eu... nu vroia sa se dea jos de pe ea la destinatie.. rezultatul era un goal neactivat... al naibii sofer. deci rezolvat [smilie=Victory.gif]
Last edited by energy on Tue Aug 02, 2005 12:50 pm, edited 1 time in total.
Jin

Post by Jin »

Daca cineva tot a inviat topicul asta, incerc si eu sa apelez la cunostinele si ajutorul voastru. Incerc cu disperare sa gasesc jocul pe nume Onimusha Warlords. L-am cautat prin Best Computers, Diverta il are doar pe site, magazinele din aripa Calarasi (tot din Unirea Mall) nu il mai au demult, eu ramin fara jocul preferat. Ma poate ajuta cineva cu o informatie, something...anything...
"Jumatate din lume este compusa din idioti, cealalta jumatate din oameni care sunt suficient de inteligenti pentru a profita de ei in mod indecent"
Image
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

De ce nu mi-ai dat Sam&Max 2?
Sa-mi inghit cuvintele...e de bine
Trickster
Radioactiv

Re: Discutii aproape generale... ca-ntre gameri :)

Post by Trickster »

Hehe, foarte tare poza de aici: http://www.destructoid.com/elephant/pho ... o_key=7440 Sa va vad, cate jocuri recunoasteti :)
Dum zomfies...
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Super misto..pacat ca e in rusa :(
Am recunoscut: Worms, UT, Hitman, Doom, Serious Sam, Duke Nukem, Soul Reaver, Star Wars, Sam&Max, Monkey Island 3 (cred), American McGee's Alice, Army Man, Lemmings, Matrix, Max Payne. Sper ca nu am uitat nimic :)
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Eh, ar mai fi si Mafia, Pirates, Bomberman, Grim Fandango, Dungeon Keeper, Starcraft, Full Throttle, Final Fantasy 7, Command&Conquer, Halo, Half Life, Larry, Day of the Tentacle, Evil genius, Thief, Silent Hill, Earthworm Jim, Dune, Quake, Fallout, AvP, hogs of war, Diablo, Beyond Good & Evil, Planescape Torment, Prince of Persia, Rayman si tona care nu le-am recunoscut sau le-am ratat si eu :)
Dum zomfies...
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Mdea, am vazut si eu HL, Grim Fandango, Dungeon Keeper, BomberMan, HALO, Carmageddon, Thief, Larry, Beyond Good and evil, Prince of Persia, AvP, Pac Man, Diablo

Lol, daca dai scroll mai jos vezi cu label toate personajele ;). Sunt o gramada :D
burner
Radioactiv

Post by burner »

Am mai gasit: Nox, Splinter Cell, Warcraft, HoMM (3 presupun), Tomb Raider, Sin, No One Lives Forever, Blood Rayne. This is fun :D
True knowledge exists in knowing that you know nothing.
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Omg, ratat complet varianta cu label-uri, foarte tare :D Ruins all the fun though...
Dum zomfies...
Snow

Post by Snow »

Mai era Simon the sorcerrer,Alice,Leisure Suit Larry,Thief,Halo (I think),Soul Reaver
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

In afara de Simon the Sorcerrer s-au zis restul :)
Cort

Post by Cort »

Mai sunt Kate Walker din Syberia (dreapta sus) si ceva mai jos Patrick din Undying si capul lui Bethany, langa purple tentacle e Dark Savant din Wizardry.
Post Reply