Salut.Sunt Cosmin si de ceva timp am un mic magazin unde
inchiriez DVD-uri...Problema este ca acum vreau sa fac back-up la ele
(au trecut pe la tot felul de clienti), deoarece unele au inceput deja sa nu mai mearga in nici un
DVD player/-rom.Intreb pe oricine ma poate ajuta, cu ce program sa le fac back-up.
Mentionez ca DVD-urile sunt originale, deci au protectie.Am incercat cu DVD Copy Tools
(cu care am facut imaginea iso), si cu nero cu care am ars imaginea...dar se pare ca amandoua au probleme
(DVD Copy Tools nu trece prea bine de protectie, nero imi pare dubios la ardere)...daca il fac doar cu DVD Copy
Tools (deci si arderea), la sfarsit imaginea e bruiata in patratele, se blocheaza, etc. ...
Va rog mult de tot, cine are o solutie as fi foarte recunoscator...
Sistemul meu : ECS nForce4 A939, Athlon 64 3000+, 2x256 Dual Ch Geil, HDD
WD 200GB SATA, Gigabyte NX66T128D GeForce 6600, DVD+/- RW LG GSA 4163, CD-RW LG...
Va Multumesc.
Back-up la DVD-uri Originale...
Moderator: Moderatori
Acum cateva zile m-am pus si eu pe lucru, avand un DVD-writer si experimentand cu diversele metode de a face copii a DVD-urilor personale. Dilema mea era oarecum ca si a ta. Au trecut niste DVD-uri la care tin prin mana prietenilor si au suferit ceva zgarieturi. Asa ca m-am decis sa-mi fac ceva copii.
Eu folosesc DVDShrink pentru copiere si Nero pentru scriere.
Daca nu ai DVD-uri Dual Layer, DVDShrink iti permite sa reorganizezi continutul. Poti elimina de exemplu dubbing-ul si titrajul care nu te intereseaza, poti elimina "extra features" si in final ramai numai cu filmul, pe care poti sa-l bagi linistit pe un DVD de 4.7GB
Eu folosesc DVDShrink pentru copiere si Nero pentru scriere.
Daca nu ai DVD-uri Dual Layer, DVDShrink iti permite sa reorganizezi continutul. Poti elimina de exemplu dubbing-ul si titrajul care nu te intereseaza, poti elimina "extra features" si in final ramai numai cu filmul, pe care poti sa-l bagi linistit pe un DVD de 4.7GB