Ce sisteme audio detineti?!
Moderator: Moderatori
Re: Ce sisteme audio detineti?!
Pai...ce sa spun? Am un Genius Home Theatre 5.1, dala la 120 W RMS. Am dat pe el 4.800.000 si sunt multumit de el. Sunt chiar foarte multumit. La banii astia ai un woofer care scoate bass, nu gluma, niste sateliti nebuni in care se aud inaltele meserias si plus ca vine cu tot felul de chestii (telecomanda fara fir, cabluri, chiar si de 8 metri, cabluri ca sa legi sistemul la ce vrei...) si daca pui sistemul pe o placa de sunet Crative Soundblaster Live 5.1, totul este OK. Sper ca am o configuratie mishto. 

eu am...
eu n`am sistem... cel puţin cand zic sitem ma duc cu gandu` la ceva de genu 2.1 5.1... ca sa zic sistem as putea zice ca am 2.0; dar sa zic odata ce am:
amplif ELECTROMURES + 2 boxe HOME-MADE!
amplif de 2 x 30W + boxe de ~40W
urmeaza sa imi fac amplif 2 x 400W (custom-instalation mosfet) + 2 boxe de 600W (home-made cu dif`uri profesionale bass: 18" mid: 10" + 2" horn-tweeter)
amplif ELECTROMURES + 2 boxe HOME-MADE!

urmeaza sa imi fac amplif 2 x 400W (custom-instalation mosfet) + 2 boxe de 600W (home-made cu dif`uri profesionale bass: 18" mid: 10" + 2" horn-tweeter)
io.ro
Eu am o combina Philips ceva mai veche de vreo 50Wx2 RMS dar cu ajutorul unor plug-inuri de prin winamp de schimbare a hz-lor, se schimba toata joaca. Weekend-ul acesta "m-am trezit" cu usa camerei mele deschisa din cauza Bassului de frecv. joasa si de putere destul de maricica pt o camera (100W RMS).
.
Mai usurel cu sutele acelea de W pt ca nu e chiar asa. Daca-ti pun un dif de 15" care intr-adevar are 500 W (dif de discoteca) e de cel ptn 3 ori cat tot sistemu' tau. Nu te supara dar....cam asa e daca stai sa te gandesti ptn!
Daca Logitechu' ala scoate 505W RMS inseamna ca eu cu vreo 2 sisteme dalea as putea da discotecaMax Inc wrote:La Computer am Audigy 2 Zs cu Logitech Z-5500 (criminale boxe). - 505W RMS

Mai usurel cu sutele acelea de W pt ca nu e chiar asa. Daca-ti pun un dif de 15" care intr-adevar are 500 W (dif de discoteca) e de cel ptn 3 ori cat tot sistemu' tau. Nu te supara dar....cam asa e daca stai sa te gandesti ptn!
In cazul in care nu stiai Logitech Z-5500 chiar au 505W RMS insa nu pot emite acelasi nr de decibeli ca in cazul unei difuzor de 15" care are intr-adevar 500W(la care mai ai nevoie si de o statieVaKe wrote:Daca Logitechu' ala scoate 505W RMS inseamna ca eu cu vreo 2 sisteme dalea as putea da discotecaMax Inc wrote:La Computer am Audigy 2 Zs cu Logitech Z-5500 (criminale boxe). - 505W RMS
.

- indianuiute
Sony "vintage" amp + 2 floorstandere
Salut!
Ce detin eu in momentul asta: un amplificator ma batran ca mine (si ca multi de pe frouml asta).. si eu am 21 de ani
este un SONY TA-F30 ce debiteaza o putere de....2X30W ..pare putin dar este puterea reala (a impresionat posesorii de combine Philis,Panasonic, etc ..care se lautau cu 100+ Wats/canal)Boxele fac fatza cu brio..acceptand teoretic 75W pana la limita distrugerii,desi nu m-au costat mai mult de 4mil(second hand).Cat despre sura de semnal audio...aceasta este o Creative Live! 24Bits!...inlocuitorul mai vechii SB Live!...(multi sustin ca noul sb live ar fi defapt un audigy1..desi nu sunt in totalitate de acord cu aceasta afirmatie).Oricum placa am achizitionat-o recent..(2 weeks ago). si aveam de ales intrea aceasta si Audigy Ls.(pe hartie aceste 2 placi seamana f. mult).
Pana la creative am ascultat la On'boardul Realtek....iar prima ascultare cu noua placa (am ascultat cateva mp3-uri) nu m-a impresionat prea tare(nici pe fratele meu)...practic diferenta nu se prea simtea, asa ca am decuplat ampul.. si am bagat castile in Placa.In acel moment am realizat diferenta majora intre placa Creative si cea on-board.Sunetul era mult mai puternic,clar,etc.
Cat despre jocuri...ei bine trebuie sa recunosc faptul ca desi nu prea joc jocuri...am fost impresionat cand am jucat Vietcong..(are suport pt EAX)...(de ex vlocile se auzeau diferit in functie de unde se afla personajul care vorbea-in tuneluri se auzea..ca intr-un tunel...
etc)
Pe viitor sper insa ca voi putea upgrada la un M-audio Revolution.. si la un sistem de sunet mai performant..deocamdata ma multumesc cu ce am.
Ce detin eu in momentul asta: un amplificator ma batran ca mine (si ca multi de pe frouml asta).. si eu am 21 de ani

Pana la creative am ascultat la On'boardul Realtek....iar prima ascultare cu noua placa (am ascultat cateva mp3-uri) nu m-a impresionat prea tare(nici pe fratele meu)...practic diferenta nu se prea simtea, asa ca am decuplat ampul.. si am bagat castile in Placa.In acel moment am realizat diferenta majora intre placa Creative si cea on-board.Sunetul era mult mai puternic,clar,etc.
Cat despre jocuri...ei bine trebuie sa recunosc faptul ca desi nu prea joc jocuri...am fost impresionat cand am jucat Vietcong..(are suport pt EAX)...(de ex vlocile se auzeau diferit in functie de unde se afla personajul care vorbea-in tuneluri se auzea..ca intr-un tunel...

Pe viitor sper insa ca voi putea upgrada la un M-audio Revolution.. si la un sistem de sunet mai performant..deocamdata ma multumesc cu ce am.
sb live 7.1 + uun amplificator Korting Transmare adus din Olanda foarte probabil mai batran ca mine si 2 boxe modeste cu cate 4 cai fiecare(2 inalte, 1 medii, 1 joase) care scot binisor. Salivez la un creative 5.1 

For a list of all the ways technology has failed to improve the quality of life, please press three.
Eu avam un pick-up vechi ...cu boxe super tare scoate dar intre timp mi`am luat o statzie SONY 60W si am doua boxe de 80W fiecare :> rup tot

Vreau sa stiu si cu cum îţi merge M-audio Rev. 7.1 ca am vrut s`o cumpar acum catava luni .... am auzit ca merita bani.MM wrote:Placa de sunet M-audio Revolution 7.1, un preamplif NIKKO, un amplif NIKKO de 120W si doua boxe JBL E60.
Disparut JACK SHEPARD doctor american.
La data disparitiei purta costum si o servieta de piele.
39 de ani; 1,88 m
La data disparitiei purta costum si o servieta de piele.
39 de ani; 1,88 m
M-Audio 7.1 merge foarte bine...inainte am avut un no-name si este o diferenta de calitate extraordinara. Drivere super bune si facilitati multe (mai trage cate un pacanit cand dai enable/disable la bass management). Singura problema este daca ai TV-tuner (eu am un Leadtek DV2000) pentru ca nu o sa poti sa controlezi nivelul sunetului din telecomanda. Am trimis un mesaj la ei la suport si mi-au spus ca ei fac by-pass la mixer-ul din WinXP si din aceasta cauza sunt probleme cu TV-tuner-ul. Asa ca acum am in sistem doua placi de sunet Revo pentru muzica si vechiul no-name ptr tuner. 

tevion dds 2200
eu am un tevion dds 2200 100W rms.il dau la maxim si nici macar 3% nu distorsioneaza, poate ca nu credeti da asa e
care il gaseste pe piata luati-l isi merita banii.
PS: 100w te scoate afara din casa![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)

PS: 100w te scoate afara din casa
![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)

My Pc is faster than a Porsche
Amplituner Sony STR-DE675
Boxe
Sony - MF600H (front)
Sony - MB250H (center & surround)
am postat si niste poze ca sa va dati seama despre ce este vorba (am dat jos mastile la boxe ca sa vedeti difuzoarele...)
vibreaza tot in casa cand le dau drumul
Boxe
Sony - MF600H (front)
Sony - MB250H (center & surround)

am postat si niste poze ca sa va dati seama despre ce este vorba (am dat jos mastile la boxe ca sa vedeti difuzoarele...)
vibreaza tot in casa cand le dau drumul
Last edited by sebastep on Wed Mar 05, 2008 12:26 pm, edited 1 time in total.
DFI NF4 Ultra Infinity / AMD Athlon64 4600+ / WD2000JD + WD2000JS/ Corsair TWINX2048-3200C2PT DDR400 / WinFast Leadtek PX8800 GTS TDH 640MB / DVDRW LG GSA-4163B / Chieftec LBX-02B-B-SL/420DF / Leadtek Winfast 2000 XP Expert/ Enermax ELT500AWT
Sistem de boxe 5.1 Trust SP-6100P
Placa de sunet (care va fi schimbată în curând) noname cu chipset CMI 8738.
Placa de sunet (care va fi schimbată în curând) noname cu chipset CMI 8738.
The world will end in 5 minutes. Please log out.
www.alyn3d.com (Portofoliu foto)
www.alyn3d.com (Portofoliu foto)
- alexwinfast
Am sistemul de sunet din semnatura si sunt f f multumit de el asta pe o amarata de Realtek integrata pe MB.Sunt curios cum se aud cu un Audigy 2 ZS.Oricum ofera o atmosfera inedita in filme dar mai ales in jocuri...
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
placa de sunet realtek 7.1 incorporata + sistem 5.1 Genius 120 w RMS se aude excelent + linie technics 2x120w frecventze joase sub 80 Hz + 2x60w medii+tweetere ,super fidelitate super bas , RUPE !!! , cam 300 w rms lejer , din start 1 sub de 45 w de la sistem + inca 2 superwoofere care au si ele 150 w rms .. deja cade casa , nu am dat niciodata la maxim !
la 60-70 % se misca tot prin dormitor si zguduie restul apartamentului . ![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
http://www.iplus.ro/images/boxe/genius%205.1.gif + Technics SA-EH570 (nu am gasit niciun link mai concis
)
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
http://www.iplus.ro/images/boxe/genius%205.1.gif + Technics SA-EH570 (nu am gasit niciun link mai concis

Last edited by NinJa#1 on Mon Sep 05, 2005 1:08 pm, edited 1 time in total.
[AMD Barton 2600+ (1.917 Ghz , 166x11.5 , 333fsb)][EPoX 8rda3+PRO nF2U400+gbit][PQI TURBO 512DDR (KIT 2x256ddr400 COOPER Heatsink 2.5-3-3-7][Gainward PowerPack! Ultra/1960 TV/DV 6600 GT 128ddr 2.0ns 500/900(doar in teste 590/1090)][Western Digital 160GB , S-ATA II 300 , cache 8mb , 7200 rpm (WD1600JS)]
-
am si eu
am si eu sitemul asta
asta stie sa faca
* Surround sound like at the cinema – for TV, video, DVD, HiFi system, play stations, PCs and many more!
* Q sound effect: 2 channel input with virtual tuning on 5 channels
* AC-3 and DTS compatible
* 5.1 channel input
* 3 stereo inputs
* 1 bass reflex active subwoofer
* 1 center speaker with integrated receiver
* 2 front speaker satellites, 2 effect speaker satellites
* Independent volume control for effect speaker and center speaker
* Remote control
* Incl. 26 m speaker cable
apropo il vand
asta stie sa faca

* Surround sound like at the cinema – for TV, video, DVD, HiFi system, play stations, PCs and many more!
* Q sound effect: 2 channel input with virtual tuning on 5 channels
* AC-3 and DTS compatible
* 5.1 channel input
* 3 stereo inputs
* 1 bass reflex active subwoofer
* 1 center speaker with integrated receiver
* 2 front speaker satellites, 2 effect speaker satellites
* Independent volume control for effect speaker and center speaker
* Remote control
* Incl. 26 m speaker cable
apropo il vand
- Attachments
-
- bench 2222.jpg (8.19 KiB) Viewed 2941 times
nu ma apuc sa insir toate combinele din casa si boxele din masina (like someones)..ma rezum doar la pc.eu am un sistem Medion de 70 w rms..20 w subwoofer si 5*10w satelitii. telecomanda IR si afisaj digital.Nu e f puternic dar sunt multumit la muzica , filme Dvd si jocuri.A...si mai am o placa Creative Sound Blaster audigy 2 value 7.1 care face toata treaba.
pe boxe am dat vreo 4 mil acum 2 ani iar pe placa 2mil si vreo 200 000 lei vechi.
pe boxe am dat vreo 4 mil acum 2 ani iar pe placa 2mil si vreo 200 000 lei vechi.
salut
am si eu niste boxe destulde bune zic eu ,baieti de ocupa de mult timp de boxe
ati auzit de firma jazz,alea is,j9940,suna f bine,costa destulde putin,subwooferul este cat casa,si are diful jos in fundul cutiei pus ,mie imi place,are 100w rms de ajuns pentru o camera,3/4m,placa de sunet zic eu f buna audigy2 zs si cam atat.sper ca ajunge
ati auzit de firma jazz,alea is,j9940,suna f bine,costa destulde putin,subwooferul este cat casa,si are diful jos in fundul cutiei pus ,mie imi place,are 100w rms de ajuns pentru o camera,3/4m,placa de sunet zic eu f buna audigy2 zs si cam atat.sper ca ajunge
va las sa va ganditi ,am oare comp tare?,sau nu?