Si DS e RPG ?gigel wrote:Mi se pare super jocul.... nu-i inteleg pe cei care zic ca nu-i rpg.. ce are dungeon siege si nu are asta la dezvoltarea personajului?
RPG de calitate.. asta este fable....
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Moderator: Moderatori
Si DS e RPG ?gigel wrote:Mi se pare super jocul.... nu-i inteleg pe cei care zic ca nu-i rpg.. ce are dungeon siege si nu are asta la dezvoltarea personajului?
RPG de calitate.. asta este fable....
Mie mi-a placut pana unde am jucat... parca ii lipseste ceva, parca e prea "consolistic" dar merge... dupa seceta de jocuri prin care am trecut, asta chiar imi place...Sabia din piatra se scoate avand Physique, Health si Toughness la maxim. sau, atunci cand incerci prima data sa o scoti, jocul inregistreaza cat ai la cele 3 atribute, iar ca sa o scoti la a 2-a incercare, trebuie sa ai Physique de 5 ori mai mare, iar celelalte de 2 ori
Nu dar poti alege la final daca vrei sa faci rau sau bine, cam de koko. Adica poti parcurge tot jocul sa fii cel mai rau si deodata la final sa faci alegerea buna si viceversa.TheLastHope wrote:terminat Fable... o singura parere de rau.. prea scurt... nu prea am chef sa`l incep pe dark - sidee vreo diferentza finalul jocului in funcite de aliniamentul personajului?
Pui sapa pe un hotkey, te duci deasupra terenului ce vrei sa il sapi si apesi hotkey-ul respectiv.Zeus_XP wrote:stie cineva cum sapi la jocul asta ? am un quest in care trebuie sa dezgrop o comoara a unui fost pirat, actual fantoma...
Iti apar automat in selectia de barbi / freze la barber cand ai gasit un style cardcrimson_cosmos wrote:Stie careva cum se pot folosi "Style Card"-urile personale la Barber? Am cateva gasite prin oras/ghilda, dar la "Barber" am doar optiunea Buy....o.O
Mersi!