NFS: Most Wanted

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Locked
PSS 214

Post by PSS 214 »

alexwinfast wrote:Un demo ceva cand apare?
ar cam trebuii sa apara in curand.... :sad1:
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
dexter

Post by dexter »

HasH|sH wrote:Eu zic sa nu va mai plangetzi atata...pt ca ...la o adica...nu stiu daca 5% din voi dau banii pe originale...asa ca...la pretul de 9000 lei cat e un DVD Blank...eu zic ca e un joc super...:) Voi nu sunteti de aceeasi parere? Daca ati da bani grei pe el ati avea tot dreptul sa va plangeti si sa il criticati...dar cum nu e asa...eu zic ca ar fi cazul sa lasati pe altii sa isi exprime parerile...
Daca ar aparea joc care sa merite cu adevarat atunci ma duc si il cumpar cu inima impacata. Dar cat timp unele jocuri sunt semi-rateuri...
shaark

Post by shaark »

Eu zic ca este imatur sa criticam si sa tot zicem bla bla bla cand nici macar nu am vazut produsul finit, iar cand NFSU2 a iesit inainte cu o sapt deja toti erau transpirati si cu respiratia la gura si dupaia lau jucat ca niste disperati.Deci nu vad motivul criticii asa de adanci la adresa EA care face jocuri fff bune , iar sa nu uitam ca nimic nu este perfect jocul perfect nu va exista niciodata.
dr_dream

Post by dr_dream »

de acord cu shaark
PSS 214

Post by PSS 214 »

sper sa-l lanseze vineri... imi vine si mie placa video in sfarsit \:D/
alexwinfast

Post by alexwinfast »

PSS wrote:sper sa-l lanseze vineri... imi vine si mie placa video in sfarsit \:D/
Ce placa? :tongue3:
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
surcix

Post by surcix »

ok... nu stiu daca este permis, dar ma risc.... am gasit pe un site cu torrent-uri demoul de la nfs most wanted ?!?!?!?! care-i faza ??? a aparut demoul si nu stiam eu ???
Attachments
nfsu3.JPG
"Same Sh*t, Diferent Day !!!!"
dr_dream

Post by dr_dream »

sa nu fie teapa........
Allex
Moderator

Post by Allex »

surcix wrote:ok... nu stiu daca este permis, dar ma risc.... am gasit pe un site cu torrent-uri demoul de la nfs most wanted ?!?!?!?! care-i faza ??? a aparut demoul si nu stiam eu ???
E demo de XBOX. L-am gasit si eu dar e pentru XBOX.. :sad1:

P.S. Post-urile cu aroma de flame s-au dus la gun.. "arhiva", adica. Hai sa fim mai calmi..
PSS 214

Post by PSS 214 »

alexwinfast wrote:
PSS wrote:sper sa-l lanseze vineri... imi vine si mie placa video in sfarsit \:D/
Ce placa? :tongue3:
aia pe care o vezi in semnatura... de 3 sapt o astept :( cred ca a facut si pui pana a ajuns in Romania... acu cica e la vama...
Cristi23

Post by Cristi23 »

DR Dream:Da,dar ce rost are sa pui aceeashi masina care a fost si in cealalta serie de NFS,eu sincer daca as gasi un mod pentru NFS 1 sau 2 sa il pot juca pe sistemul actual as fii cel mai fericit.Seria NFS s-a dus dracu de la Hot Pursuit 2,dupa care au avut o idee buna cu Underground dar prost aplicata, iar acum cu Most Wanted cu siguranta iar vor da cu mucii in fasole in cel mai pur stil EA.
Car listul ala este o tampenie nu are nici un sens,pana acum in toate NFSurile car listul era facut cu cap,acum vad o combinatie de sedanuri familiale cu compacte si masini exotice(ce pana mea chiar era asa de greu sa puna Caddy CTS V??,a trebuit sa puna un banal CTS normal..asta ar fii un exemplu).
Btw haideti sa vedeti ce inseamna un joc klumea facut,si nu chestia asta care se vrea simulator auto:

http://projectgothamracing3.com/

Image

Si interiorul unui TVR(Tuscan cred ca e)

Image

De gran turismo nici numia are rost sa aduc vb...

Acum ziceti si voi oameni buni,este chiar asa de greu ca si EA sa incerce sa faca ceva asemanator?
Jin

Post by Jin »

P.G. si Gran Turismo sunt jocuri lansate exclusiv pentru console (Xbox360 respectiv PS2). Fiecare consola are nevoie de un joc must have care nu trebuie sa lipseasca din colectia unui jucator pasionat de simracing-uri consolistice. Pina una alta EA produce jocuri de larg interes, predispuse la piratare, jocuri care le joci citeva ore si le arunci in sertar, uitind de ele. Pina una-alta EA si-a facut bugetul lansind jocul cutare, jocul avind suport pentru toate platformele (PC, PS, Xbox , Nintendo, etc.) Si uite asa curg banii din toate partile. Chiar nu inteleg de ce ar face jocuri mai calumea, care sa concureze cu vre-un Gran Turismo sau Project Gotham, atit timp cit banii curg.
"Jumatate din lume este compusa din idioti, cealalta jumatate din oameni care sunt suficient de inteligenti pentru a profita de ei in mod indecent"
Image
PSS 214

NO COMMENT !!!

Post by PSS 214 »

no comment :-# :d

@nfs-planet.de
NFS U: Servers will be shut down

NFSU After two years NFS Underground is disused and EA shuts the online servers down at the beginning of 2006:

Servers for NFS Underground will no longer be in service as of January 13, 2006. You may continue to play the game up until the closure date, although certain community programs may begin to close down prior to that date. Please be advised that this does not affect PC peer-peer (IP-IP) play that may be a feature of certain games.

All of us at EA would like to thank you for participating in such a special online community and hope that your enthusiasm for these games will continue on beyond this game experience with some of our updated titles.
Racer

Post by Racer »

Cu alte cuvinte, daca iti cumperi un joc marca EA, termenul de garantie e de 2 ani!!!!Nici macar nu explica de ce vor sa inchida serverul.
P.S. Serverul de Starcraft functioneaza si acum nu?
Reducere 1% la PC Garage: NQTB2Z1R
Alex_230

Post by Alex_230 »

pana la NFS 5 inclusiv ,EA a facut pe plac gamerilor ,si ii asculta in ceea ce priveste propunerile facute pt respectivul joc. atunci EA era cam cea mai tare companie de jocuri (ma refer strict la seria NFS!) ,nu facea marketing la greu ,ca alte companii de pe atunci! si totusi banii curgeau si pe vremea aceea! de la NFS 6 incoace ,au renuntat la a fi bunul samaritean ,si au inceput sa faca totul dupa placul lor. marketing-ul a inceput sa fie principala problema a lor ,calitatea jocurilor lasand de dorit (fata de cele anterioare). asta se vede si prin faptul ca ,cu seria underground s-a lansat ca sponsor oficial pt Formula D ,lansarile celor doua jocuri (UGD 1 si 2) soldandu-se cu mega lansare (a se intelege marketing CURAT) pe diferite circuite de racing din America ,cu show de tuning ,masini ,femei si un 5-10% info despre jocul in curs de lansare!
in rest ,reclama frate ,ca fara aia pierd teren!
si totusi ,nici asa nu voi renunta sa joc NFS MW si cele urmatoare ,pt ca sunt fan ,si chiar daca le va scadea calitatea in timp ,vor fi jocuri cat de cat bune si jucabile ,dar sper sa nu atinga punctul critic in viitor (ceva de genul "worst game of the year" ca atunci va fi bai mare!)
timpul va da vredictul...
Racer

Post by Racer »

Cel mai tare exemplu de marketing din seria NFS o reprezinta reclama "Cingular" prezenta non stop in UG 2.Totusi cred ca NFS Most Wanted o sa aduca imbunatatiri deoarece, din ce am vazut in screenshoturi, foloseste texturi reale si nu "desene animate" ca in UG 1 si 2.Sa fim seriosi, blocurile din UG 2 aratau de parca erau desenate cu carioca.
Reducere 1% la PC Garage: NQTB2Z1R
dr_dream

Post by dr_dream »

intre Grand Turismo 3 si NFSU2, as alege NFSU2. Imi este mult mai pe plac. Imi place mult NFSU, chiar daca nu este asa "bine realizat" ca GT3, cum ar spune unii. Mie imi place genu asta mai arcade, nu sunt fan Formula1, mult mai funny este NFSU cand poti aduce modificari exagerate masinilor. Eu chiar sunt curios cum e sa iasa Most Wanted asta. Cum s-a mai spus, nu cred ca este cazul sa comparati Most Wanted, de acum deja, cu alte jocuri. Vad ca tot o faceti. Fiecare cu parerile si gusturile sale, insa gusturile se discuta deoarece apartin de estetic ;) Sa vedem cum va fi sa modifici un Lamborghini sau Porsche Carrera GT, abia astept!
surcix

Post by surcix »

Racer wrote:Cu alte cuvinte, daca iti cumperi un joc marca EA, termenul de garantie e de 2 ani!!!!Nici macar nu explica de ce vor sa inchida serverul.
P.S. Serverul de Starcraft functioneaza si acum nu?
nu ti se pare o metoda de marketing foarte "ieftina" dar foarte banoasa ???
la fel k si faza mentionata de tine cu reclama la cingular, sau ceva de genul asta.
dc sa rogi pe cineva sa faca ceva pentru tine cand poti sa-l fortezi ???? [smilie=maniac.gif]
"Same Sh*t, Diferent Day !!!!"
PSS 214

Post by PSS 214 »

@nfs-planet.de

NFSMW: Demo is coming early November [smilie=Eek.gif]

NFSMWWe already reported a while ago, that the Need for Speed Most Wanted Demo for PC will be released at the beginning of November. On the official boards we got the confirmation:

We're still on track for a release in the early part of November. But PLEASE don't start hounding me on 11/1 about it. =)

Early November means 11/1-11-14. (As I interpret 11/15 to equate with mid-November.)

deci pe 11 noiembrie apare demo-ul [smilie=Victory.gif]

+ un filmulet frumos... >>DOWNLOAD<< enjoy :wink:

azi in timp ce ma duceam la cursuri pe strada am vazut un superb Alfa-Romeo 147 negru =P~ si ma gandeam ce marfa ar fi fost daca l-ar fi bagat EA in joc... chiar si un Fiat Stilo in loc de Fiat Grande Punto ar fi ceva... [smilie=Respect.gif]
Last edited by PSS 214 on Tue Oct 25, 2005 6:19 pm, edited 1 time in total.
dr_dream

Post by dr_dream »

nu functioneaza linku :(
PSS 214

Post by PSS 214 »

incearca aici http://www.nfs-planet.de/nfsmw_movies.php?lang=eng oricum la mine merge linku de mai sus... cred ca tu ai o problema cu netu... :-k
dr_dream

Post by dr_dream »

merci :)
PSS 214

Post by PSS 214 »

@nfs-planet.de
Heat & Speedbreaker
>>DOWNLOAD<<

+ un screenshot superb :)
Attachments
0205.jpg
Alex_230

Post by Alex_230 »

bun! uite o chestie care m-a deranjat rau de tot: se da lista de masini...nici urma de Nissan 350Z...dar totusi "inginerii" de la EA inregistreaza sunetul motorului acestei masini! de ce? nu au putut face rost de un Golf 5 GTi? de un Fiat Grande Punto? bine ca Porsche au gasit. si Lamborghini... nu inteleg de ce ne "fura" pe fata cu chestii de genul asta! citez: "The game will feature real authentic car engine sounds..."! adica cum? io ma dau cu Caddy CTS si suna a 350Z! nu suna rau nici Z-ul si nici nu stiu cum suna un CTS in realitate ,dar daca tot au facut efortul asta ,macar sa-l faca pana la capat ,nu sa fure din stanga si din drapta!
m-au dezamagit!
(si ute si dovada!: )
Attachments
0004.jpg
Cristi23

Post by Cristi23 »

Pai normal,inregistreaza doar sunetel de la porsche si lambo si restul le i-au din underground 2 :laughing6:
Funny thing...EA nu e in stare sa inregistreze pentru 30 de masini niste sunete...iar cei de la gean turismo au reusit pentru 800 si ....
Vagabond

Post by Vagabond »

Hai ma, nu au cei din staff'ul EA masinile care sunt in joc, sau macar o parte din ele ?! :D
Snow

Post by Snow »

Poate 350Z o sa apara in Black Edition...mai stii ?
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
Alex_230

Post by Alex_230 »

Black Edition:
In celebration of Need of Speed's 10th year anniversary, EA announced today that it will be shipping a Need for Speed Most Wanted collector’s edition in November, in conjunction with the launch of the game for PlayStation 2, Xbox, GameCube, PSP, Nintendo DS, GBA, PC and Mobile. The Xbox 360 version of the game will also ship as an Xbox 360 launch title. More details to follow.

The collector’s edition titled, Need for Speed Most Wanted Black Edition, will feature exclusive cars, races and specially-tuned rides, as well as a bonus DVD with behind the scenes footage of model/actress, Josie Maran, concept art, exclusive videos and much more. Need for Speed Most Wanted Black Edition will be available for the PS2, Xbox and PC.

Need for Speed Most Wanted combines the thrill of open-world street racing and customization with the intensity of strategic police pursuits. Need for Speed Most Wanted is the next release in the hit racing series that challenges players to become the most notorious and elusive street racer.

The Black Edition will be released together with the normal versions. The current releasedates you can find here.

Features:

2 Exclusive Vehicles — Get behind the wheel of a ’67 Camaro, the only American classic in Need for Speed Most Wanted, and a specially-tuned BMW M3 GTR street machine right out of the box in Quick Race and Online modes.

8 Custom Rides — Eight specially-tuned rides with hand-selected body kits, spoilers, rims, roof scoops, and more are unlocked and available for you to redline in Quick Race and Online modes. Supra, Lotus Elise, Porsche 911 GT2, Mercedes-Benz SL6500, AMG, Corvette C6, Mercedes-Benz SL 500, Porsche 911 Carrera S and Corvette C6.R.

Exclusive Pursuit Challenge — Hone your cop evasion skills in this intense Pursuit Challenge that features waves of supercharged SUV cops and the most aggressive police tactics.

Three Exclusive Races — Ignite the streets in three races created specifically for the Black Edition, unlocked and available to drive right from the start.

Exclusive and Unlocked Vinyls — Personalize your ride faster than everyone else with dozens of unlocked vinyls as well as specifically-created Black Edition only designs.

Bonus DVD — Get under the hood of Need for Speed Most Wanted. Check out impressive vehicle showcases and exclusive car art gallery, or view ten Need for Speed Most Wanted movies, including a behind-the-scenes look at the creation of the stunning in-game cinematics with Josie Maran. A must-have for all Need for Speed fans over the last ten years.
deci vor fi doar niste masini tunarite de EA "special" #-o iar masinile ce or fi in plus sunt un amarat de Camaro din '67 si un BMW M3 GTR (cica!) special!
Z-ul iese din discutie in Black Edition!
am mai observat ca in filmele in care apare RX8-ul ,sunetul motorului este acelasi cu cel din UGD2!
LAME! [smilie=maniac.gif] (Cristi23 a intuit bine!)
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Need for Speed Most Wanted Movie Pack 61.92 MB @ComputerGames.ro
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
Alex_230

Post by Alex_230 »

o informatie "neortodoxa" :P :
colcaie (scuzati expresia dar e cea mai potrivita!) DC++ si torrent-urile de nfs most wanted demo si full (DVD rip .iso).
ma risc si eu la un download! full ,1.54GB
(sper sa nu iau vreun warning pt postul asta :D)
lxnet

Post by lxnet »

xbox sau tzeapa
a venit nashu cu sacu' si nasha cu diplomatu,
au venit cu-n sac sau doi pregatitzi pentru razboi
alexwinfast

Post by alexwinfast »

lxnet wrote:xbox sau tzeapa
Asa este!
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
Alex_230

Post by Alex_230 »

nu ,nu e tzeapa ,e pe bune pt ca il iau de pe DC++ si am vb cu tipu despre joc si zicea ca merge ,dar are ceva bug-uri grafice gen culori inexacte ,iluminare cam proasta (intunecat) ,si din cand in cand (destul de rar ,dar totusi...) iese din joc fara nici o eroare! si e versiunea de pc.
de gratis e bun daca merge ,pana apare versiunea finala ,respectiv in magazine cand voi putea sa o cumpar!

edit: imi iau gandul de a rula MW rip-uit! l-am downloadat ,avea 1.54GB ,iar cand am vrut sa-l montez in Damon tools am observat ca are pest 3.5GB!!! ,si nu il pot monta cu damon tools ,imi da eroare!
deci ,asa ,si prin urmare nu este inca most wanted rulabil sau bun sau sa nu fie tzeapa! am avut si imaginea de Xbox ,la fel si ea...
ehh ce mi-e inca 2 saptamani! :tongue3:
Attachments
mwiso.JPG
lxnet

Post by lxnet »

normal...putem sa mai asteptam 2-3 saptamani ptr. a ne putea bucura de joc asa cum trebuie.dacă era jocul mileniului mai ziceam...dreaq...mai ziceam..dar e doar al 9-lea joc din vesnica seria nfs
a venit nashu cu sacu' si nasha cu diplomatu,
au venit cu-n sac sau doi pregatitzi pentru razboi
PSS 214

Post by PSS 214 »

@nfs-planet.de

NFSMW: New information of the PC Demo
NFSMWElectronic Arts announced in the official Gamespot Union some new information of the PC demo of Need for Speed Most Wanted:

- You'll see a different part of the city of Rockport
- Different race modes than what was in the console version. (In fact, if you have the consolve version, you'll want to play this one as well.)
- Blacklist teaser - you'll see some of the opponents
- You'll get to see some new cars in action
- Tech specs are still TBD, but there have been a lot of good threads in the EA forums you can use as reference.

The Need for Speed Most Wanted PC Demo should be released between 1st and 14th November 2005.

credeti ca va merge pe high jocu cu placa video din semnatura ? :-k
Necrosero

Post by Necrosero »

PSS wrote:credeti ca va merge pe high jocu cu placa video din semnatura ? :-k
Probabil ca da, pe 1024x768, si fara shadows, antisotropic si FSAA... Mie de swap imi e frica...
Edge

Post by Edge »

Mie personal imi miroase a delay. Pana acum ceva vreme era vb-a ca jocul apare pe 7-10 noiembrie...acum de abia demo-ul apare in perioada aia, nu stiu ce sa mai zic. Cat despre Black Collector's Edition (faza cu custom tuned cars), mi-au venit in minte cele 3 variante de 350Z din demo-ul de U2 (galbena, rosie si verde)... ce mai, niste bijuterii. Cred ca o sa-mi iau varianta asta :wink:
.:. Just passing by...don't mind me. .:.
OClaudiu

Post by OClaudiu »

O intrebare. Jocul va avea acelasi cerinte ca NFS U2 ? Adica, va putea rula pe un Geforce 2 ti, 512 Ram si XP 1600 ?
The Life is beautiful with games.
Jin

Post by Jin »

De-abia astept sa "umplu" un Aston Martin DB9 cu NOS, sploilere cit mai avazate, eleron cit mai mare,sa-l vopsesc intr-un verde tipator, sa-l bricolez pina la refuz cu tot felul de briz-briz-uri... [smilie=maniac.gif]
"Jumatate din lume este compusa din idioti, cealalta jumatate din oameni care sunt suficient de inteligenti pentru a profita de ei in mod indecent"
Image
mit78

salut

Post by mit78 »

s-a mai alaturat un maniac echipei voastre,ala mis eu,toate jocurile cu masini leam jucat,srs,juiced,cmr2005,nfs este beton de la primul pana in zilele noastre.dar ce nu imi place la nfs nu este super realist jocul grafica este beton,dar nu este simulare cum au mai citat si alti.cmr 2005 si restul editiilor stau bine la cap asta,de cmr 2005 nu mai vorbesc grafica blana si simulare la fel,U2 si U1 au fost bune dar nu extra sper ca mw sa fie grozav la capitolul simulare
grafica merge chiar este buna.cand ma uit la traileruri mor de nervi ca nul pot juca acum
compul meu de abia asteapta,placa noua trebe si ea fortata(6800 ultra asus)asa ca sa apara odata.bafta baieti
va las sa va ganditi ,am oare comp tare?,sau nu?
Locked