Care e cea mai mare timpenie pe care ati auzit-o lately?

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Locked
Snow

Post by Snow »

Azi mama mea la telefon cu o cunostinta a unei cunostinte [smilie=maniac.gif] (yeah,I know) in legatura cu niste vaccinuri anti-gripale.
Aia : Buna ziua
Mama : Buna ziua
A: Aveti vaccinurile pe care v-a rugat X sa mi le pastrati ?
M: Da
A:Si cit costa
M:Sa vedem...285.000
A: Au ! Da' ce's asa de scumpe ca anul trecut erau 130.000. Le-ati marit pretul ca sa luati mai multi bani.[smilie=maniac.gif] [smilie=Nice-try.gif]
M:Hangs up phone. [smilie=Victory.gif] [smilie=Respect.gif]

Ziceti si voi : Parca preturile trebuiau sa "inghete" pentru ea.
Nu stiu de ce toata lumea crede ca farmacistii o duc pe roze si ca mai umfla asa pretul in mod bombastic la medicamente doar ca sa mai jecmaneasca omul. Mama mea nu a facut niciodata asa ceva. Din contra tine prea mult la clienti.
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
Erebus

Post by Erebus »

azi la scoala in pauza de masa:
eu mancam cu pofta si vine un coleg:
hi, what are you doing
eu: ssup, i'm eating
el: why are you eating
eu: because i'm hungry
el: a ups, see ya later [smilie=maniac.gif]
follow instinct not a trend, go against the grain until the end
lordofthesewers.blogspot.com
alexa

Post by alexa »

In troleul 69, la "Jurnal online": "Pinguinii imperiali[...]. Atat femelele, cat si masculii, fac oua si cresc pui"....
feykinblues

Post by feykinblues »

don't be a woman (tm)

examples:
hey x, don't be a woman!
sau, hei gigi, nu fii femeie!

[smilie=maniac.gif]
brutalistu

Post by brutalistu »

discutie inteligenta pe un hub cu triva pe DC++ wrote: unu : ba te apropii de mine in top
unu : get away from me!
altu : sunt in spatele tau, simti?
unu : simt niste tztze pe spate
altu : te asigur ca nu sunt tztze, pune mana si o sa ai o surpriza
unu : sti ceva? depaseste-ma! sa fiu io in spatele tau
altu : pot sa merg si cu spatele sa stii!
unu : da in maini poti sa mergi? ar fi ceva deosebit sa mergi in maini cu spatele si io sa te urmez ... dand din fund
[smilie=Nice-try.gif]
Image
Eat shirt and pie!
quicksilver

Post by quicksilver »

feykinblues wrote:don't be a woman (tm)

examples:
hey x, don't be a woman!

[smilie=maniac.gif]
Da, si de multe ori mi se intampla sa aud asta tocmai de la fete. [smilie=maniac.gif] Proaste...(nu generalizez)...
Remus

Post by Remus »

alexa wrote:In troleul 69, la "Jurnal online": "Pinguinii imperiali[...]. Atat femelele, cat si masculii, fac oua si cresc pui"....
Începusem să cred că tre' să vizitez ORL-istu', da' se pare că sunt ok. Cel puţin în privinţa asta [smilie=maniac.gif]
Phenom 940@3.6GHz/Mugen 2/2x2GB DDR1066 6-6-6-22/Gigabyte MA790GP-DS4H/WD Raptor 74GB ADFD/CoolerMaster Centurion 590/Sirtec 500W
alyn3d

Post by alyn3d »

don't be a woman (tm)

examples:
hey x, don't be a woman!
Asta e ca în fazele alea cu "Zoe, fii bărbată!"

O mare tâmpenie pe care am auzit-o, este traducerea de la harddisk în română. Profa de info: Discul dur este...

bla bla. :)
The world will end in 5 minutes. Please log out.
www.alyn3d.com (Portofoliu foto)
FATHER

Post by FATHER »

Mi-aduc aminte o faza de la cursul de operator calculatoare. Zice profesorul : "Puneti mausul pe My Computer..." La care o gospodina ia mausul si il lipeste de ecran in dreptul iconitei... [smilie=Victory.gif]
”În viață trebuie să știi când să pierzi, că de câștigat știe orice prost” (Marian Vanghelie)
andrei

Post by andrei »

quantum wrote:Mi-aduc aminte o faza de la cursul de operator calculatoare. Zice profesorul : "Puneti mausul pe My Computer..." La care o gospodina ia mausul si il lipeste de ecran in dreptul iconitei... [smilie=Victory.gif]
Asta e la topicul poze de poze ultima pagină acum, e prea de tot să fi fost la cursul tău de calculatoare.

work harder
FATHER

Post by FATHER »

N-am vazut faza de la poze de poze. Eu am asistat la asta, live, in '99. N-am nici un interes sa masluiesc asa ceva...
”În viață trebuie să știi când să pierzi, că de câștigat știe orice prost” (Marian Vanghelie)
Blaster

Post by Blaster »

Doua domnisoare discuta in spatele meu la care se trezeste una sa spuna
"Vai fata da' n-am dormit toata noaptea , ca m-am gandit la cat de proasta sunt..."
[smilie=maniac.gif] [smilie=maniac.gif]
Image
The spiders crawl through the night...be aware...!
_angel_

Post by _angel_ »

"Gata, am bagat divort de barbati-miu ca sa iau pensie alimentara pt.fetita ca nu ma mai ajung cu banii. Ca stiu ca si dupa ce divortez, o sa fiu tot cu el, sa ii dovedesc soacra-mii ca fac tot cum vreau eu si ca nu-s proasta ei"...

auzita azi, in statia de autobuz..
Anca

Post by Anca »

stiati ca pe strada invingatorilor din capitala se afla un magazin de servicii funerare? [smilie=Nice-try.gif]
I used to care but now i take a pill for that.
_angel_

Post by _angel_ »

Etaine wrote:stiati ca pe strada invingatorilor din capitala se afla un magazin de servicii funerare? [smilie=Nice-try.gif]
mi se pare corect amplasat acel magazin. moartea nu e oare cel mai mare invingator?
quicksilver

Post by quicksilver »

din nou, o "conversatie" pe mess:
vecin:sal
vecin:bai unde se salveaza prin sctinurile???
BUZZ
BUZZ
eu:ce?
eu: print screen?
eu: nicaieri, trebuie sa intri in paint si acolo dai paste
vecin: cum dau paste?
.....
[smilie=maniac.gif]
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Etaine wrote:stiati ca pe strada invingatorilor din capitala se afla un magazin de servicii funerare? [smilie=Nice-try.gif]
Aaa, daca stiam ca treci asa aproape de mine arboram drapelul la fereastra :)))))
Da, moartea nu a pierdut niciodata pana acum. Cu exceptia lui Iisus, desigur.
Ceea ce imi pune urmatoarea problema, dupa ce mor, eu cum mai am grija de persoanele pe care le iubesc? Atata placere am si eu in viata, sa veghez din umbra...
Avea un suflet... candva...

Currently very active, thank you very much Image
iLogiK

Post by iLogiK »

jucam azi mima cu ceva colegi....
i-am dat la unu sa mimeze stereotip...a inceput ala ca ii format din 2 parti, si a inceput sa mimeze prima parte, ca aude ceva, ca aude cu amandoua urechile etc....
5 minute mai tarziu inca incerca sa mimeze stereo...erau 3 fete care trebuiau sa ghiceasca...
(ps: nu sunt misogin, fetele respective imi sunt prietene foarte bune, si ma inteleg super cu toate, si nu sunt deloc proaste...sa nu sariti pe mine :P )
au zis surround, dar nu au zis stereo :D la un moment dat, una, mai mult in gluma a zis "bi-sunet"
=))
Remus

Post by Remus »

desi exprima 600W aceasta frecventa e doar un peak pentru ele,..frecventele reale in acest caz pot fi chiar de 250/350 W reali
Mai nou, frecvenţele se exprimă în W [smilie=maniac.gif]
de aici
Phenom 940@3.6GHz/Mugen 2/2x2GB DDR1066 6-6-6-22/Gigabyte MA790GP-DS4H/WD Raptor 74GB ADFD/CoolerMaster Centurion 590/Sirtec 500W
_Viper_

Post by _Viper_ »

Rapperii din suburbii vor cinta la inchisoare
Rapperii francezi sint acuzati ca prin versurile lor provocatoare au condus la violentele urbane ce au devastat suburbiile Frantei. Aproximativ 200 de parlamentari francezi au cerut ministrului Justitiei sa inceapa urmarirea in justitie a sapte formatii de muzica rap.
http://www.cotidianul.ro/index.php?id=2 ... 91b8295de4
Tresty

Post by Tresty »

Pe 131, copilasul cu bunicuta:

Copilul:"In ce tara sunt cei mai multi oameni?"
Bunicuta:"In Asia"

Greva trebuie sa inceteze cat mai curand...

Acum vreo 2 ani, un copil cu parintii in acelasi compartiment de tren cu mine, in timp ce treceam prin Busteni, noaptea:

Copilul: "De ce lumineaza crucea aia?" (cea de pe Caraiman)
Mama:"E fosforescenta"...

Faze absolut reale, proprii si personale...

Si cireasa de pe tort, tot un copilas cu bunicul, tot in autobuz, acum vreun an:

Bunicul:"Fii cuminte"(copilul vorbea ca prin megafon)
Copilul(urland):"Nu vreau"
Bunicul(cu ton scazut):"Fii cuminte sau te spun lui mami!"
Copilul(zbierand din fundul plamanilor):"DAAAAA? ATUNCI TE SPUN SI EU LUI BUNICA CA FACI PIPI IN CHIUVETA!!!"

Moshu s-a uitat numai in pamant, si s-a dat jos la prima...
"Science without religion is lame. Religion without science is blind."
El-Dan

Post by El-Dan »

Faza povestita de un prieten dar care ulterior am patit-o si eu cu un "cunoscator" al limbii engleze:
Ii explica el diferite chestii la calculator,cum sa instaleze aia,cum sa formateze..si ajung ei la un punct in care pe monitor apare mesajul 'press any key to continue",la care invatacelul in ale calculatoarelor isi plimba dezorientat privirea pe tastatura si mormaie "Unde dracului o fi"..
:))
Science is organized knowledge. Wisdom is organized life.

Vechiul user dandanel
eracereracer

Post by eracereracer »

unii din cls a XII-a au prostit-o pe profa de fizica ca factura la Romtelecom vine dupa numarul de camere din casa/apartament in care stai....
_angel_

Post by _angel_ »

asta e prea de tot. e auzita de prin vecini sau de propriile tale urechi? ca daca e adevarata, nici nu vreau sa imi imaginez ce fizica preda respectiva profesoara.
r4zv4n

Post by r4zv4n »

Discuţie între doi "băeţ de cartie'", la care am asistat azi dimineaţă în drum spre servici, într-un autobuz care nu poate duce elevii decât la vreo 2-3 licee industriale:
- Buey, tu ai net acasă ?
- Daaa.. suuuper tare de la o reţea din bloc. Iau un film în 3-4 minute.
- Io iau în vreo 2-3 minute !!
- Aaa, puei uneori şi mie îmi merge suuuper repede. Când am luat "Transpotăr doi" l-a luat în vreo 20-30 de secunde !
- Hai măă !!!
- Să mor iooo !
- Eh, păi oricum.. eu nu mă pricep.. da' am un vecin heacăr care a daunlodat cu doi giga !! Am văzut io, că eram la el !
Mi-a plăcut cum a escaladat discuţia, ajungând la un climax după care s-a schimbat subiectul. Pesemne oamenii au dual-gigabitLAN'uri şi RAID'uri SCSI pe "pentiumele" lor de văzut pr0n'uri.
Sunt foarte misterios. De multe ori nici eu nu ştiu ce fac.
Mood: "I can't help but feeling that love is always dealing me a losing hand" (Deep Dish - "Sacramento")

Image
Snow

Post by Snow »

Ok azi dimineata curs de info. Ma duc prin ultimele banci ca sa mai trag si eu un pui de somn (cursul e de la 8 la 10). Vine proful incepe sa discute chestii fumate pentru mine (ce e aia sistem de operare,disc dur,etc.). Cite dume am auzit azi de la el doamne ma iarta. Cred ca am sa mai merg la info !
So here goes :

Procesoarele dual-core se gasesc numai in supercalculatoarele de tip Cray (ma gandeam daca sa-i spun de X2/seria D (Intel), sa-i spun , sa nu-i spun,nu i-am spus).
Intrebare pentru clasa : Citi Gb are cel mai spatios HDD de pe piata in momentul actual ? Eu stiam de testele din XPC si raspund : 400 GB. La care colegii mei (de la care as avea ceva pretentii in materie) incep sa-mi zica ca-s nebun si ca cel mai mare HDD de pe piata e de 120 GB. WTF ?
M-as fi asteptat de la prof dar de la ei...
Profu imi zice ca ma gindesc la viitor. Ce viitor frate ca asta e prezentul.
Nice.
Mai era una hazoasa cu ram-ul dar trebuie sa mi-o amintesc exact. Am sa revin.

@r4zv4n :Poate trailer-ul de la Transporter 2 l-au luat in 20-30 de secunde ? Mai stii ?
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
_angel_

Post by _angel_ »

asta nu mi se pare o prostie ci doar o dezinformare. si nu inteleg faza "m-as fi asteptat de la prof". consideri ca proful tau de info e pe langa?
Sabina
Moderator

Post by Sabina »

Persian Prince wrote: Intrebare pentru clasa : Citi Gb are cel mai spatios HDD de pe piata in momentul actual ? Eu stiam de testele din XPC si raspund : 400 GB.
Bine, dar tehnic vorbind sunt si de un TB. :D
1 1 was 1 racehorse. 2 2 was 1 2. 1 1 1 1 race 2 day. 2 2 1 1 2.
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Si mai vor marire de salariu =))

AsAsIn8eR

Post by AsAsIn8eR »

Da mai ales astia de info.Imi vine profa la mine si se da mare ca poate sa opreasca calcul de la server.M-am gandit eu:GET A LIFE B***H!!!
FATHER

Post by FATHER »

AsAsIn8eR wrote:Da mai ales astia de info.Imi vine profa la mine si se da mare ca poate sa opreasca calcul de la server.M-am gandit eu:GET A LIFE B***H!!!
Daca are un VNC in retea, chiar poate sa faca ce vrea cu statia ta... :)
AsAsIn8eR

Post by AsAsIn8eR »

Da si ce?Cu aia se lauda la mine ca poa sa opreasca un pentium 1 de parca pe mine ma doare-n coate ca ea il opreste ori ba.
poe

Post by poe »

Am un prieten care este admin al retelei unei reprezentante auto si azi imi spunea ca a mers in service sa instaleze un program pe un pc al unui inginer de acolo si mouse-ul se misca ca naiba; s-a gandit ca din cauza prfaului existent intr-un service se misca atat de nasol (mouse cu bila); nu mica i-a fost mirarea cand l-a desfacut si a gasit o textura dura, alba, pe cei 2 "tamburi" din mouse; ce facuse respectivul inginer: i se misca prea rapid cursorul, incat a pus super glue pe ei ca sa creeze aderenta mai mare sa incetineasca miscarea.
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Solutie de inginer :))))). Asta e tare draguta, nu stia sa schimbe rata de refresh a mouse-ului sau sensibilitatea lui.

Link^

Post by Link^ »

e-Z wrote:a..inca una..prietenul meu max2003 crede ca placa lui video TnT2M64 e potenta!!!(inca cati ani o mai tii max??) :P
citeam si eu prin threadul asta si am remarcat postul asta din 2003, nu stiu cat a mai tinut max placa aia dar eu deabia luna trecuta am schimbat tnt-ul meu :)

un prieten de al meu i-mi zice: bha trebuie sa vi sa ma inveti si pe mine sa folosesc internetul, ca eu inafara de dc, yahoo messenge, navigare pe situri si irc... nu mai stiu sa fac !
paradox

Post by paradox »

Link^ wrote:un prieten de al meu i-mi zice: bha trebuie sa vi sa ma inveti si pe mine sa folosesc internetul, ca eu inafara de dc, yahoo messenge, navigare pe situri si irc... nu mai stiu sa fac !
Eu am persoane in lista de mess la care le trimit un link si ma intreaba ce sa faca cu el. Intamplarea face sa fie toate fete #-o
Image
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Pe aici e plin :)))))

AsAsIn8eR

Post by AsAsIn8eR »

Pai stai sa va zic ce a facut o colega cand a primit un mesaj LAN.Si-a scos repede telefonul ca a crezut ca o cauta cineva la telefon.
_angel_

Post by _angel_ »

mey mey...cum naiba se face ca toate gafele sunt facute de persoane de sex feminin... :P
Sabina
Moderator

Post by Sabina »

Bine, nu ca partea cealalta o fi mai desteapta. O discutie pe un hub local de dc ceva de genul
"Ma, vreau si eu sa iau discografia Metallica"
"Incearca torrente"
"Cum?"
"Ia-ti un client de torrente, gen BitTorrent, si apoi du-te de exemplu pe torrentreactor.com si cauta acolo, sau da un search pe google"
--- dupa ceva timp ---
"Ma, mie Dc-ul imi da connection timeout la adresa aia"...

Si din seria, ce-i ala google, pe messneger: (era vorba de unde sa ia dc++)
(20:37:25) eu: Descarca-l.
(20:37:38) someone: de unde?
(20:38:08) eu: Ai auzit de Google? Da, foloseste-l.
(20:38:59) someone: aaaaaa
(20:39:00) someone: =))
(20:39:03) someone: ce e google?
(20:42:53) eu: Un program complet inutil.
(20:45:00) someone: da??
(20:45:07) someone: pai shi atunci de ce imi mai zici sa iau de pe el?
La inceput am crezut ca facea misto, ulterior s-a vazut ca nu, asa ca am facut eu :d.
Zicea cineva ceva neaparat de fete [smilie=maniac.gif] ?
1 1 was 1 racehorse. 2 2 was 1 2. 1 1 1 1 race 2 day. 2 2 1 1 2.
Locked