Cred ca glumitiCoza wrote: Daca placile sunt luate si platite eu nu m-as mai chinuii sa-l gasesc !Daca nu-s platite ....hmm, cam naspa.

![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Moderator: Moderatori
Cred ca glumitiCoza wrote: Daca placile sunt luate si platite eu nu m-as mai chinuii sa-l gasesc !Daca nu-s platite ....hmm, cam naspa.
Slabutz eu scot 80xx cu un ASUS6600GT\TD dar cu un Sempron 2800+@2100.Placa ta e PCI-E si la cite ns sunt memoriile?SwatKat wrote:Sistem din semnatura, adică 64 3000+, Gainward 6600GT si 2*512 DDR 400 - totul pe default 8092.
CUM E SCORUL?
Astea sunt scorurile cu frecventele default ale placii!Intr-o sapt ajung acasa si voi face teste cu overclocking la greu!Abia astept!:PCoza wrote:@Novi, dragute scoruri(2003-20005) dar ma asteptam la mai mult de la acel XFX. Daca reusesc modarea la GTO am mari sanse sa le depasesc. Diferenta e data doar de PS3, insa nu am fost dipsus sa mai arunc cu 3 mil. doar pentru acel lucru.
Hehe!Daca ai 2X7800GTX situatia se schimba!:PIL Dotore wrote:Iti dai seama ca in jocuri, mai ales cele noi abia aparute, nu va fi o diferenta prea mare pana cand Nvidia nu va lansa suportul aferent in drivere.
Concluzia este urmatoarea: daca joci cele mai noi jocuri aparute imediat cand apar (uneori chiar inainte) atunci stai departe de SLI.
Foarte putin a scos X1800XL-ul!Ma asteptam la mai mult!Depinde acum si ce configuratie are si ce driver a folosit!:-kcristi_TNT wrote:ati x1800xl scor13360 eu pe asta nu o prea inteleg,asta e scorul lui velatos.
cum draq o placa de 18-19 mil sa scoata asa putin?!
mai putin decat mine sau novi cu 6800gs.
Vinde-o frate vinde-o ca ai aruncat banii pe fereastra!
se vede ca nu cunosti preturile placa a costat mult mai putin iar faptul ca scorul este atita se datoreaza faptului ca nu pot pune aa si af pe of ,imi ramine pe 'Let aplication decide ' iar la nvidia se poate ,dar testul asta nu are nici o relevanta pt mine.cristi_TNT wrote:ati x1800xl scor13360 eu pe asta nu o prea inteleg,asta e scorul lui velatos.
cum draq o placa de 18-19 mil sa scoata asa putin?!
mai putin decat mine sau novi cu 6800gs.
Vinde-o frate vinde-o ca ai aruncat banii pe fereastra!