Probleme cu un Radeon 8500
Moderator: Moderatori
Probleme cu un Radeon 8500
Problema mea consta in faptul k atunci cand ma loghez in windows imi apar patratele pe tot ecranul , insa sistemul continua sa functioneze (in cele mai multe cazuri) . Cateodata patratelele apar si in ecranul de logon . In ultima vreme Vpu recover imi reseta placa ptr k driverele nu mai raspundeau (asta in jocuri ) . I-am dat format , face la fel dar tot mai rar . Stie cineva din ce cauza se intampla toate astea ????
- cristi_TNT
pai este si ea destul de veche,eu am patit la fel cu un 9800xt,era o memorie crapata
la fel si la tine....o memorie face probleme(98%)
treaba cu racirea nu prea o cred pt ca nu ar face la boot ci dupa o perioada de functionare,mai ales in jocuri.
sa-i fie tzarana usoara!
la fel si la tine....o memorie face probleme(98%)
treaba cu racirea nu prea o cred pt ca nu ar face la boot ci dupa o perioada de functionare,mai ales in jocuri.
sa-i fie tzarana usoara!
Toshiba A100-599/C2D 7200/2GB ram/160GB hdd/7600Go perfect for Battlefield 2
Mei baieti,eu nus ce sa zic.....e totusi hercules placa!!Nu-mi prea vine a crede ca a crapat asa usor!!!
Incearca alte drivere,sau incearca-le pe cele care stii ca merg la placa cum trebuie!!

Incearca alte drivere,sau incearca-le pe cele care stii ca merg la placa cum trebuie!!
Venice 3200+ | DFI lanparty Ultra-D AD0
ATI x1950 pro 256Mb +Zalman VF700 CU
2Gb transcend DDR500
Enermax 370W Noisetaker (13A+14A dual rail)
ATI x1950 pro 256Mb +Zalman VF700 CU
2Gb transcend DDR500
Enermax 370W Noisetaker (13A+14A dual rail)