as vrea sa-mi iau un proc si nu stiu ce sa aleg
ca optiuni am fie un Barton la 2600 fie un Procesor Intel Pentium 4 506+ socket LGA 775 2667 MHz FSB 533 nucleu Prescott EM64T cache L2 1MB BOX BX80547PE2667EN
Ce sa-mi iau?
ce merita mai mult
Moderator: Moderatori
Fara indoiala poti cumpara Procesor Intel Pentium 4 506+, deoarece a apus de mult epoca 'A', daca te pui sa investesti in acea platforma moarta, pe viitor 0 upgrade.
Nu se mai ofera dezvoltare la acea platforma, pe scurt DEAD END.
Si platforma LGA 775 este in continua crestere, ofera DDR 2 fata de amaratul de socket A, care nici de FSB 400 nu mai stie, ca sa nu mai spun, de faptul ca Barton-ul a fost candva ceva...dar acum decat sa iei acel Barton mai bine, un Sempron pe 64biti.
Desi nu se stie cat o sa pluteasca socket 754, dar ma rog la noi romani se pare ca o sa supravietuiasca...in casele fiecaruia
, ca pe linia de productie o sa fie scos, in cele din urma.
Ca sa faca loc,noilor jucari
.
Nu se mai ofera dezvoltare la acea platforma, pe scurt DEAD END.
Si platforma LGA 775 este in continua crestere, ofera DDR 2 fata de amaratul de socket A, care nici de FSB 400 nu mai stie, ca sa nu mai spun, de faptul ca Barton-ul a fost candva ceva...dar acum decat sa iei acel Barton mai bine, un Sempron pe 64biti.
Desi nu se stie cat o sa pluteasca socket 754, dar ma rog la noi romani se pare ca o sa supravietuiasca...in casele fiecaruia

Ca sa faca loc,noilor jucari

Nu mor asa usor !
Sunt de acord cu voi, Intel este solutia cea mai buna dintre cele doua.
Insa daca te gandesti si la bani mai bine iti iei un Athlon2800+ pe soket 754 + o placa destul de ieftina gen K8N.
PS. cand e vorba de buget restrans si de imposibilitatea schimbarii componentelor periodic, nu mai conteaza daca 754 are viitor scurt sau lung, ci conteaza raportul pret/performanta in momentul de fata.
Insa daca te gandesti si la bani mai bine iti iei un Athlon2800+ pe soket 754 + o placa destul de ieftina gen K8N.
PS. cand e vorba de buget restrans si de imposibilitatea schimbarii componentelor periodic, nu mai conteaza daca 754 are viitor scurt sau lung, ci conteaza raportul pret/performanta in momentul de fata.
Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.