O pereche de casti bună
Moderator: Moderatori
O pereche de casti bună
m-ar interesa o pereche de casti calumea.Chiar daca pretul ii mare, macar sa merite.Ceva foarte tare cu un bas mortal...stiti vreu produs?
,,Mai bine sa crezi in Dumnezeu si sa nu existe, decat sa nu crezi si sa existe''-Platon
Ceva bun pana in 1,5 mil
Si eu caut de ceva vreme o pereche de casti mishto, dar la un pret accesibil. Am sistem 5.1 dar cateodata simt nevoia sa ascult doar eu, nu tot blocul. Ma gandeam la o pereche de la Altec Lansing. ATP512 sau ATP712. Ce stiti de ele?
Eu mi-am luat acum un an niste Zalman 5.1 ZM-RS6F de la DC http://www.zalman.co.kr/eng/product/vie ... 0&code=023
Sunt impecabile, trebuie doar sa te obisnuiesti cu ele, de fapt urechea sa se obisnuiasca si chiar se simte sunetul 5.1. Dar si stereo se aud impecabil.
Insa, daca ma iau dupa specificatii se pare K55 sunt si mai ieftine si mai bune.
Sunt impecabile, trebuie doar sa te obisnuiesti cu ele, de fapt urechea sa se obisnuiasca si chiar se simte sunetul 5.1. Dar si stereo se aud impecabil.
Insa, daca ma iau dupa specificatii se pare K55 sunt si mai ieftine si mai bune.
K55 nu intruchipeaza profesionalismul, dar suna surprinzator de bine; le-am recomandat si eu. K44 suna mai firav, iar K66 nu au bass-ul acela profund. Daca vrea scule profi, atunci mai bine se orienteaza spre Audiotechnika, Beyerdinamics sau Sennheiser.cucukozma wrote:Insa, daca ma iau dupa specificatii se pare K55 sunt si mai ieftine si mai bune.
”În viață trebuie să știi când să pierzi, că de câștigat știe orice prost” (Marian Vanghelie)
Eu am avut vreo 3 perechi de casti Watson care erau prin Metro , dar s-au stricat .. din toate castile pe care le-am avut la alea am auzit cel mai bun bass .. acum am o pereche de Philips HP250 luate de la Intend cu ~500 de mii (la Altex erau 1 milion si , curios , pe acelasi raft mai sus , 1.2 mil
) , dar parca tot nu se aud ca Watson-urile din Metro.
PS : Scuze pentru multitudinea de reclame ..

PS : Scuze pentru multitudinea de reclame ..
-
- Darth Vader
andu87 wrote:Ce reprezinta impedanta si cum ar trebui sa fie (mica/mare) ?
Toate informatiile utile despre IMPEDANTA.
http://sound.westhost.com/impedanc.htm
Speaker systems are rated for a nominal impedance, which will be typically 8 Ohms for hi-fi systems. Many of these claimed impedances are very misleading, since the actual impedance varies widely with frequency. There will be two impedance peaks at low frequencies, corresponding to the driver and enclosure resonance (the upper peak), with the vent and enclosure resonance providing the lower peak. Sealed enclosures will exhibit only the speaker/cabinet resonance peak, since there is no vent used.
1. Alpha-100, DT 18-70mm F/3.5-5.6; DT 75-300mm F/3.5-5.6 ; Tamron SP AF90mm F/2.8; Manfrotto 190XPROB; RC322
2. Nikon D300, Nikon Nikkor 50mm f 1.4, AF-S DX VR Zoom-Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED , Tokina ATXProDX 12-24mm F/4.
3. Sony DSC -H5
2. Nikon D300, Nikon Nikkor 50mm f 1.4, AF-S DX VR Zoom-Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED , Tokina ATXProDX 12-24mm F/4.
3. Sony DSC -H5
WOW!!! Voi dati 700 EURO pe o pereche de casti??? Cu banii astia iti iei Altecul de 650 RMS! Eu zic ca pretul maxim pentru o pereche de casti, dupa mine, ar fi pertul celui mai ieftin sistem audio de calitate. Nu cred ca am sa dau vreodata mai mult de 4 milioane pe o pereche de casti. Dar 700 EURO???
E chiar exagerat sa dai 700 de euro pe o pereche de RS2. Dar 700 pe o pereche de HP1 la mana a doua e chilipir.aditza26 wrote:WOW!!! Voi dati 700 EURO pe o pereche de casti??? Cu banii astia iti iei Altecul de 650 RMS! Eu zic ca pretul maxim pentru o pereche de casti, dupa mine, ar fi pertul celui mai ieftin sistem audio de calitate. Nu cred ca am sa dau vreodata mai mult de 4 milioane pe o pereche de casti. Dar 700 EURO???
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)

Ma intereseaza sa atenueze f. mult zgomotul strazii si de asemenea, sa nu se auda la exterior ce muzica ascult.
Am auzit ca cele cu mufa aurita ar fi de preferat.
Pareri & magazine de unde as putea cumpara? [Nu sunt din Bucuresti.]
Multumesc mult.

- Ce ai Bulă în sacul ăla? / - Şoareci!
- Şi de ce-l tot scuturi? / - Să nu cumva să se organizeze şi să-mi roadă sacul! ( & don't click here )
Mda..
pacat ca nu au si pozele produselor... (macgallery.ro)
Dai banii si nu stii pe ce.
La diverta & media galaxy nu ma duc... De ce? au produse proaste.
Iar la Best nu au decat casti pt PC, majoritatea cu microfon.
Next?
pacat ca nu au si pozele produselor... (macgallery.ro)
Dai banii si nu stii pe ce.
La diverta & media galaxy nu ma duc... De ce? au produse proaste.
Iar la Best nu au decat casti pt PC, majoritatea cu microfon.
Next?

- Şi de ce-l tot scuturi? / - Să nu cumva să se organizeze şi să-mi roadă sacul! ( & don't click here )
Multumesc de poza si link, insa 1.819.867 lei....???
Cam scumpa "distractia". Eu ma gandeam la ceva pana in maxim 4-5 sute de mii. Altfel ma trezesc dand pe casti jumate din valoarea playerului. ![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)

![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)

Bai... ma omorati cu distribuitorii astia.
Dati-mi un link concret...
De unde sa stiu eu cine aduce Sennheiser in .ro?
Dati-mi un link concret...
De unde sa stiu eu cine aduce Sennheiser in .ro?

Alea de la Apple sunt cele mai ieftine casti de In-Ear pe care le-am gasit. Pe Apple Store (apple.com), sunt 39$ si se aud excelent. Pareri mai gasesti si aici la customer reviews:
http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/W ... M9394G%2FA
Fiecare are pareri si pareri..mie mi s-au parut foarte bune. Se aud foarte clar si au si bass, izoleaza si zgomtoul exterior.
http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/W ... M9394G%2FA
Fiecare are pareri si pareri..mie mi s-au parut foarte bune. Se aud foarte clar si au si bass, izoleaza si zgomtoul exterior.
Astia:boyarul wrote:Si daca NU sunt din Bucuresti?
http://www.senia.ro/distrib.php
Si mai sunt unii din Timisoara : http://www.video-s.ro/ , care mi se pare ca trimit in tara.