Hai sa fim seriosi ca acum deja ma enervez nici acum cand scrie rosu pe negru nu se accepta situatia astapoe wrote:alexwinfast, tu ai inteles pe deplin cum au facut cei de la hardocp testele? Nu conteaza atat de mult rezultatele, cifrele, ci conditiile in care s-au obtinut acele rezultate (chiar si rezolutia conteaza mai putin , ci ce modalitati de a imbunatati imaginea au activat: hdr, adaptive AA, High Quality AF, etc); si in marea majoritate a testelor, (mai putin cele default nvidia-lovers), un X1800XT e MULT mai rapid decat un GTX521, in acelasi timp gasindu-se pe piata si chiar mai ieftin. Si ca tot am vazut intr-un topic de-al tau ca te interesa o placa cu rezultate bune in FEAR, de ce nu iei in considerare ceva X1900? In unele teste cu acest joc, cel mai intensiv joc in shadere de azi, e cu pana la 100% mai rapid decat un GTX:![]()
ATI a scos o placa video de 25 milioane lei care in unele teste nu este in stare sa se tina langa "vechiul" 7800GTX indiferenr de ce setari sunt puse nu este de discutat si de acceptat asa ceva!!!
In mod normal si indiferent ca e toamna sau primavara X1900 trebuia sa stearga pe jos cu 7800GTx daca era ceva de capul ei.Asta cu gasitul in magazine este Knor pt ciorba nu ma intereseaza pe mine si nu este ceva elocvent!
Aici vorbim strict de performante!
Alta chesti,tu ai citit atent ca oamenii aia ziceau ca HDR-ul este mai placut ochiului pe 7800GTX in NFS Most Wanted?Cum adica sa nu conteze cifrele?
Pai normal ca pt cei care nu stiu decat Ati nu conteaza cifrele ca intotdeauna ei au fost mai in spate la acest capitol...dar tine seama ca pt foarte multi acele cifre sunt foarte importante!
Eu...sa iau eu X1900

"Inovatoarea" X1900 care in mod normal trebuia sa stearga pe jos cu 7800GTX daca era ceea ce se vrea a fi!
Lasa-ti propaganda asta de salvare a onoarei firmei ATI ca momentan nu sunt pe drumul cel bun
Tu sper iti dai seama ca 7900 nu va avea ce discuta cu acest X1900 nu?
Ps:Eu nu iau placa video ca sa rejoc FEAR,l-am terminat de mult cand a aparut si a mers foarte bine pe un 6800GT,eventual il voi testa putin ca sa ma bucur de noua achizitie!