Moderator: Moderatori
Fiecare cu testele lor. io nu ma iau dupa nimic; le testez io.alexwinfast wrote: Poate ne arati si noua poze din testele efectuate de tine si ne dai niste detalii despre platforma ta de test...
Cine stie...poate ca vor modifica si cei de la XPC rezultatele testelot dupa tine
Ia d-aci: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2717&p=6nebunu wrote:[...]
Ca sa iti arat cat de relativa e treaba poftim...citeste aici atent si ai sa vezi ca nu prea e cum zici tuOvermind wrote:Ia d-aci: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2717&p=6nebunu wrote:[...]
Asa, ca sa fie clara treaba ca X1900XTX bate 7900GTX, iar X1900XT face muci 7900GT.
Ultimul e 2006,dar 2006 se stie ca nu e corect din mai multe puncte de vedere ,dupa mine 2003 ar fi cel mai corect apoi 2005,ca 2001 e cam vechinebunu wrote:bravo tata chiar nu stiam ca 7800 GT e mai tare in 3DMark 2005 decat 7800 GTX chiar ai zis-o!(majoritatea sunt eronate) si ce?tu te iei numai dupa 3DMark?ai auzit de teste in jocuri?cand o sa auzi atunci sa vb cu mine fiindca tin sa spun ca X1800 XT e la 300 puncte diferenta de GF 7800 GTX 512 iar in testele din jocuri GF-u surclaseaza in aproape orice test RADEONU!asa ca mai documenteazate!SI apropo ultimul program de benchmark este 3DMark 2006 nu 2005
Presimti gresit!danboc wrote: Ne vedem in curand cand apare Oblivion, primul joc cat de cat mai SM3.0, presimt ca o sa dati de pamant cu placile Nvidia.:D:D
danboc wrote: Lost Coast?get real, ala merge si pe 9600XT-ul meu cu 4XAA si 16AF.
Ba chiar un 7800GT este in topul placilor video high-and si va mai fi ceva vreme nu imi duce tu grijaAres wrote:Pana una alta eu va astept la cotitura cu ce aveti voi pe acolo sa facem teste in paralel ca ce testeaza altii mi plin podu![]()
.
alexwinfast, vezi ca iti intepeneste maxilaru de atata ranjit...si apropo, cand iti faci upgrade la placa videoca a ta deja este ..... nu depasita dar nici macar mainstream nu prea mai este
![]()
![]()
Mai Daniel ia fi tu atent cat de bine merge 7800 in FEARdanboc wrote:Da, nebunule, vrei o mostra de performanta in FEAR? Vezi ca nu avantajeaza Nvidia
Asa este si e valabil si pt 7800GT dar e necesar sa ai 2Gb DDR si se misca parfumnebunu wrote: pot juca F.E.A.R la detalii maxime la rezolutie 1280x1024 pe un PX 7800 GTX TDH EXTREME si se vede si se misca ff bine!
ok mai Dane vad ca nu o scot cu tine la capatdanboc wrote:Dragul meu Alex, am din intamplare un XPC p-acasa, am gasit in el un review la o placa X1800XL si unul la o placa 7800GT (Gigabyte respectiv ASUS Silent care cred ca e si un pic OC-ata) nr.73 ca sa fiu mai exact. Cu surprindere am observat ca la rezolutia de 1280x1024 cu 4XAA si 8XAF (adica exact cat imi trebuie mie de la o placa de 400$ ca sa isi merite banii) XL-ul scoate 44FPS in medie iar GT-ul 37FPS (la care o valoare minima de FPS ar fi cam la jumate, deci considera 22 min la ATI si 18 min la Nvidia - deja se cam strica gameplayu
) Acuma, daca stau si ma gandesc bine, FEAR este doar inceputul pentru ca abia acum apar jocuri care avantajeaza arhitectura seriei X1k, mai mult, ATI ofera in aceiasi bani AA+HDR, HQ AF (nu ca la Nvidia un fel de FAKED AF) si ajustarea voltajelor din software pentru performanta maxima fara interventii pe placa (v-mod and ....). Daca mai socotesc si AVIVO care fenteaza Purevideo pe orice teren si pe orice vreme
atunci chiar ca imi vine sa sparg pusculita. Si chestia asta e valabila pentru fiecare placa de ultima generatie de la ATI la fiecare categorie de pret. Intr-un cuvant CLASA.
Da, cum ajung acasa vi le arat.nebunu wrote:si ... overmind dc nu ne arati testele facute de tine si ne dai un link d la un site?ca parca ziceai ca ai testat si xtx si gtx?ia sa vedem ce arata testele tale