Cosmote
Moderator: Moderatori
Cosmote, cosmote.. dupa 2 saptamani de promotie, ieri toata ziua nu se putea vorbi din Iasi, din nici un loc, nici prin campusul universitar, nici de la periferie... spunea bine tipa de la care am luat cartelele ca daca vorbesc in jurul meu vreo 30 de oameni in acelasi timp, sunt mari sanse sa cada reteaua.
Uhm...
e bine de stiut.
Trebuie sa se potoleasca oarecum "isteria" asta. Oricum, orice minune nu tine mai mult de 3 zile
e bine de stiut.
Trebuie sa se potoleasca oarecum "isteria" asta. Oricum, orice minune nu tine mai mult de 3 zile

- Ce ai Bulă în sacul ăla? / - Şoareci!
- Şi de ce-l tot scuturi? / - Să nu cumva să se organizeze şi să-mi roadă sacul! ( & don't click here )
Ideea e ca nu zice nimeni sa renuntam la celelalte retele, ci doar sa mai luam o amarata de cartela care se poate arunca, asta in caz ca apucam sa o cumparam, ca sa nu mai spun daca vom apuca sa vorbim la ele mare minune... Eu ma astept la o luna in care se va vorbi la greu, dar apoi la o perioade de relaxare, dupa ce trece entuziasmul de la inceput... 

documentează-te!hgz wrote:ok ma bag si eu in discutie!!!
Vad ca sunt oferte bune la cosmote dar uitate
Zona de acoperire in romania ii prea mic.
Nau servicii de calitate
Nau MMS cred ca nici GPRS si WAP
Parerea mea ii ca raman la Orange nare rost sami schimb nr si cartela ptr 1 oferta oarecare!
renunţă la prejudecaţi şi, dacă situaţia o cere, ia şi un calmant

Acoperirea nu este foarte mica iar pana in vara va ajunge să fie comparabilă cu a celorlalte reţele.
Doar MMS-uri n-au.
N-are sens sa-mi bat capul cu tine pentru calitatea serivciilor. Vad ca deja ai o parere deşi nu cred sa fi avut vreodata abonament sau cartela la ei. Dar e foarte bine ca ti-ai facut o parere. Exceptional!
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
taurled
Efecte generate pe piata si in retea de Revolutia Cosmote 2000
http://www.smartfinancial.ro/smart/Indu ... smote+2000
http://www.smartfinancial.ro/smart/Indu ... smote+2000
Este foarte bine ceea ce au facut, si sunt bucuros ca am gasit cartela si nu am asteptat o alta zi sa imi cumpar, pentru ca ramaneam fara. Oricat de full ar fi reteaua, tot reusesc sa sun, chiar daca trebuie sa incerc de mai multe ori.
Personal, chiar daca oferta venea cu 200 de minute tot imi cumparam pentru mine si prietena mea cate una, pentru ca nu exista la nici un astfel de operator cartela cu minute incluse (in afara celeia de la Connex cand iti da din doua in doua luni 10 minute). Zapp iese din discutie pentru ca este abonament.
Personal, chiar daca oferta venea cu 200 de minute tot imi cumparam pentru mine si prietena mea cate una, pentru ca nu exista la nici un astfel de operator cartela cu minute incluse (in afara celeia de la Connex cand iti da din doua in doua luni 10 minute). Zapp iese din discutie pentru ca este abonament.
La Tulcea nu prea merge Cosmote-ul,ca sa dai un telefon trebuie sa incerci zeci de minute in sir si de multe ori se intrerupe in timpul convorbirii.
Bila neagra,dar sa speram ca se va tempera lumea intr-o luna sau doua si dupa aia va merge normal.
Bila neagra,dar sa speram ca se va tempera lumea intr-o luna sau doua si dupa aia va merge normal.
Science is organized knowledge. Wisdom is organized life.
Vechiul user dandanel
Vechiul user dandanel
Nu cred ca orange sau vodafone faceau fata daca scoteau aceeasi oferta, nu cunosc detaliile despre aparatura lor doar imi dau cu parerea. Din cauza asta sunt oferte de ore favorite and stuff... pentru ca ziua retelele lor sunt destul de ocupate, dar de ce sa investim in echipamente pentru a avea mai mult abonati cand putem sa limitam convorbirile dupa o ora. Aceeasi mancare de peste ca si la providerii de internet.

![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)

pac pac
aditza26 Cand aveam Connex cent [pe cartela], nu imi amintesc sa fi fost probleme cu reteaua [adica sa nu pot suna]. Deci infrastructura e okay.
Acum, la orange, la fel. Unii se plang ca e ocupata reteaua dupa 20:00.
Eu n-am patit asa ceva, in afara de clasicele perioade de craciun, pasti, revelion, cand toata lumea tine mortis sa se felicite sau sa isi trimita SMS/MMS. Atunci nici macar nu ma mai obosesc sa sun...
Legat de "revolutia 2000"
Cosmote si-a taiat o felie maricica de tort si sper sa nu se inece cu ea, cand vine vorba sa o inghita.
Eu n-am patit asa ceva, in afara de clasicele perioade de craciun, pasti, revelion, cand toata lumea tine mortis sa se felicite sau sa isi trimita SMS/MMS. Atunci nici macar nu ma mai obosesc sa sun...
Cosmote si-a taiat o felie maricica de tort si sper sa nu se inece cu ea, cand vine vorba sa o inghita.

- Ce ai Bulă în sacul ăla? / - Şoareci!
- Şi de ce-l tot scuturi? / - Să nu cumva să se organizeze şi să-mi roadă sacul! ( & don't click here )
Eu spuneam doar ca daca Connex lansa extraoptiunea 2000 de minute, sa zicem cu pt X dolari ai 2000 de minute, adica exact ca la Cosmote, sigur le pica reteaua pentru ca sunt mult mai multi posesori de cartele. Asa cum, cand a aparut Cosmote cu extraoptiumea s-a format coada la cumparare si apoi s-a asteptat cate 2 zile la activarea minutelor, iti dai seama ce se intampla la Connex daca se lansa oferta asta, pentru ca sunt multi abonati (posesori de cartele) care isi activau si se gaseau si doritori sa mai cumpere cartele. Si apoi, reteaua era asa cum se intampla in sarbatorile legale, cand nu poti sa dai un bip, cand un mesaj ajunge cu cateva ore intarziere la destinatar.boyarul wrote:aditza26 Cand aveam Connex cent [pe cartela], nu imi amintesc sa fi fost probleme cu reteaua [adica sa nu pot suna]. Deci infrastructura e okay.
pe langa ca is cozi infernale la cosmote...sau ca in complex sau publitim deja se da cartela de 5 EUR cu 3-400k ... e super meseriasa oferta!!!
in timisoara pana acum nu am avut probleme mai deloc din cauza retelei dar in scurt timp in ritmul acesta o sa fie praf. Am observat ca in orasele mai mici unde nu e reteaua mai "incapatoare" aceasta a fost deja ingenuncheata.
Rapid Cosmote trebuie sa isi dezvolte infrastructura! Ca si suprafata acoperita stau bine...eu nu am intampinat inca probleme.Unde are si Vodafone are si Cosmote.
Tin totusi sa amintesc, atunci cand Connex avea si abonamente cu CENT si Kamarad cu CENT in weekend nu puteai sa dai un telefon...era ca de revelion !!!
Oricum, un lucru e clar. Toata gasca e pe Cosmote. De 1 saptamana vorbesc numai pe gratis. Sa ne traiasca...acumulatoru LI ION
in timisoara pana acum nu am avut probleme mai deloc din cauza retelei dar in scurt timp in ritmul acesta o sa fie praf. Am observat ca in orasele mai mici unde nu e reteaua mai "incapatoare" aceasta a fost deja ingenuncheata.
Rapid Cosmote trebuie sa isi dezvolte infrastructura! Ca si suprafata acoperita stau bine...eu nu am intampinat inca probleme.Unde are si Vodafone are si Cosmote.
Tin totusi sa amintesc, atunci cand Connex avea si abonamente cu CENT si Kamarad cu CENT in weekend nu puteai sa dai un telefon...era ca de revelion !!!
Oricum, un lucru e clar. Toata gasca e pe Cosmote. De 1 saptamana vorbesc numai pe gratis. Sa ne traiasca...acumulatoru LI ION

Do Good by stealth, and blush to find it Fame.
Teapaaaa
Revolutia Cosmote 2000, limitata de companie din cauza succesului
http://www.smartfinancial.ro/smart/Tehn ... succesului
O sa se intample pana la urma ca la kamarad connex

Revolutia Cosmote 2000, limitata de companie din cauza succesului
http://www.smartfinancial.ro/smart/Tehn ... succesului
O sa se intample pana la urma ca la kamarad connex
- Widsith the Wanderer
Intr-un fel aici au dreptate, dar per ansamblu, tot nu au. Sa stai la coada la cartele, sa iei 2, ca atat da maxim si apoi sa te pui din nou la coada, asta pana cand nu mai sunt cartele sau nu mai rezisti, este o mare tiganie. Din cauza celor care cumpara cartele pentru tot cartierul, sa le vanda cu 50% mai scumb, d-aia s-a ajuns aici. Personal, eu veneam cu idee sa se cumpere cate o cartela, maxim 2 pe CNP. Asa poate mai prindea si omul de rand o cartela, nu numai bisnitarii.Sir Ice wrote:Acum ca au vazut ca au succes dau inapoi. Jegosi ca toti ceilalti.
Iar nesuplimentarea stocului de cartele si nevanzarea unui produs/serviciu la care fac reclama e OPC pana una alta.
un rezultat trist. ce naiba, nene? dau chix si a doua oara?
http://www.capital.ro/index.php?a=23304&shift=1
http://www.capital.ro/index.php?a=23304&shift=1
la mijloc intre .asm si .c
cosmote nu va fi niciodata decat masina de spalat rufe murdare a lu romtelecom.
ei nu vor ajunge sa se bata niciodata cu vodafone si orange.
De ce? Simplu...Romtelecom a inregistrat anul trecut un profit destul de mare. Si decat sa platesti impozit la stat pe profit mai bine investesti banii in altceva...adica in cosmote.
Se tot lauda ca vor face si drege...niciodata...atunci cand vor exista bani vor mai moderniza pe aici pe acolo cate ceva...vor mai introduce un serviciu nou sau altceva. Dar sa treaca la atac asa cum a facut-o orange si vodafone NEVER EVER !
Cosmote va inghiti bani care in mod normal s-ar duce la stat...si grecii nu vor asta.
Oricum, la un operator de genul asta nu te poti astepta de la prea multe.
Pana una alta e bine totusi ca s-au oprit cu oferta cu 2000 min. Asa mai respira oarecum reteaua...
ei nu vor ajunge sa se bata niciodata cu vodafone si orange.
De ce? Simplu...Romtelecom a inregistrat anul trecut un profit destul de mare. Si decat sa platesti impozit la stat pe profit mai bine investesti banii in altceva...adica in cosmote.
Se tot lauda ca vor face si drege...niciodata...atunci cand vor exista bani vor mai moderniza pe aici pe acolo cate ceva...vor mai introduce un serviciu nou sau altceva. Dar sa treaca la atac asa cum a facut-o orange si vodafone NEVER EVER !
Cosmote va inghiti bani care in mod normal s-ar duce la stat...si grecii nu vor asta.
Oricum, la un operator de genul asta nu te poti astepta de la prea multe.
Pana una alta e bine totusi ca s-au oprit cu oferta cu 2000 min. Asa mai respira oarecum reteaua...
Do Good by stealth, and blush to find it Fame.
Este adevarat ca au dat gresi, politica lor de marketing a fost luata prin surprindere de numarul romanilor devoratori de a vorbi cu bani putini. De aceea s-a ajuns la cozi de cativa metri la cartele (asa ceva nu am mai vazut niciodata) si sa ajunga o cartela deja activata sa se vanda (in prezent) cu 1,5 milioane.
Sunt bucuros ca au oprit oferta, pentru ca inca o saptamana de activari cred ca ducea la o blocare generala a retelei.
Cred, si sper sa nu ma insel, ca prima luna, si poate si a doua vor mai fi probleme cu reteaua, pentru ca asa este cand stii ca poti sa vb gratis (oarecum) cu prietenii (care au cosmote), iar pe urma, cand lumea se va plictisi sa mai sune pentru orice mica prostie, reteaua va fi mai lejera.
Oricum, felicit Cosmote pt ceea ce au facut, pt curajul lor de a se baga printre Connex si Orange. In plus, ii fac si pe acestia sa sara cu oferte.
Sunt bucuros ca au oprit oferta, pentru ca inca o saptamana de activari cred ca ducea la o blocare generala a retelei.
Cred, si sper sa nu ma insel, ca prima luna, si poate si a doua vor mai fi probleme cu reteaua, pentru ca asa este cand stii ca poti sa vb gratis (oarecum) cu prietenii (care au cosmote), iar pe urma, cand lumea se va plictisi sa mai sune pentru orice mica prostie, reteaua va fi mai lejera.
Oricum, felicit Cosmote pt ceea ce au facut, pt curajul lor de a se baga printre Connex si Orange. In plus, ii fac si pe acestia sa sara cu oferte.
Cum vi s-a parut prima luna in care ati putut vorbi in retea, indiferent de ora cat vroiati (bine, in limita a 33 de ore)? Deja s-a trecut in a doua luna cu extraoptiunea de 2000 de minute, si, ceea ce eu nu vroiam, se intampla din nou - retea ocupata, se intrerupe in timpul convorbirii, etc. Am vazut totusi o scadere a acestor probleme, si sper sa fie un inceput.