Zapp - Talk Free pana la 1000 minute

Telefonie fixa/mobila, PDA, Palm etc.

Moderator: Moderatori

Post Reply
dinicu

Zapp - Talk Free pana la 1000 minute

Post by dinicu »

Zapp a lansat Talk Free - pana la 1000 de minute gratuite in retea

http://www.smartfinancial.ro/smart/Tehn ... e+in+retea
aditza26

Post by aditza26 »

Toti au fost oarecum afectati de oferta Cosmote si incerca sa isi incante clientii cu oferte noi. Este un lucru bun, poate vine si Connex cu ceva frumos!
KalKo

Post by KalKo »

Momentan din punctul meu de vedere este cel mai bun abonament, numai 8$ pt 1000 de minute care poti sa le si vorbesti nu ca si la cosmote
Loading....
Black Shark
Moderator

Post by Black Shark »

da, dar abonamentul e abonament, l-ai facut si stai cu el iar pentru zapp trebuie si alt telefon, la cartela cosmote poti renunta oricand (mai bine zis o poti vinde destul de bine din cauza ca nu mai poate fi activata optiunea de minute la cele noi), cele 2000 minute sunt mai ieftine (semnificativ, desi nu e vorba de sume mari), parca mai ai si extraoptiunea de 100sms/1.5E care iar e cea mai cost-effective iar cu reteaua...eu nu am probleme atat de mari (Suceava) si in timp cu siguranta va fi mai bine
1 out of 3 people who start smoking will eventually die. The other two apparently become immortal.
ice01

Post by ice01 »

Hmmmm ...
Si uite cum anonimi telefoniei mobile de pe la noi, incep sa impresureze greii pietei, cu oferte din ce in ce mai avantajoase. Personal sunt adeptul abonamentului, nu suport cartelele ... Am deja un abonament Zapp 500 Enytime, am deja multi prieteni care au Zapp, si probabil ca de acum noi avea si mai multi. Cartelele Cosmote au fost o furtuna intr-un pahar cu apa, dar tot e bine ca uite asa se misca si altii. Din cate vad Connex/Orange inca se tin falnici ... ma intreb cata vreme, firmele prefera Zapp, si de acum il vor prefera si mai al dracu, iar cartelarii deja au fugit marea majoritate la Cosmote ...
Sa vedem ...
Black Shark
Moderator

Post by Black Shark »

nu m-as grabi in a spune ca firmele prefera Zapp, si spun asta pentru ca m-am ocupat personal de niste oferte corporate atat de la Zapp cat si de la Orange pentru o firma cu ~60 de abonamente iar Orange a scazut preturile foarte aproape de zapp (1 cent/minut in grup, etc) si apoi vine avantajul retelei mai bune (am avut Zapp mai bine de un an deci stiu ce spun) si a raspandirii mai mari.
Nu ai de ce nu suporta cartelele, la Cosmote de exemplu chiar nu e nimic care sa tipe "cartela !" la tine, eu mi-am luat cosmote ca numar secundar (pe langa un Orange) si consum doar din cele 2000 de minute, imi ia 3 euro pe luna din credit si sa-ti cumperi o cartela de reincarcare de 5E odata pe luna(sau incarci mai mult deodata) nu poate fi mai greu decat sa platesti o factura tot odata pe luna.

Imho aceasta oferta zapp va avea mai putin succes decat Cosmote si am mai spus de ce, abonamentul e descurajant in astfel de situatii. La Cosmote dadeai 5E in speranta ca o sa ai cu cine vorbi, foloseai telefonul vechi sau gaseai usor si ieftin unul nou, iar daca nu si nu, o puteai vinde sau puteai renunta la ea cu minim de stres sau pierderi materiale iar daca ti-ai luat telefon nou pentru asta si ala il vinzi usor. De fapt a fost o oferta foarte asemanatoare la zapp acum un an (care am luat-o eu) 500 anytime la 5$/luna pentru jumatate de an deci 1cent/minut (la oferta actuala e 0.8$/minut) iar apoi 10$/luna, tot s-a facut destul de multa valva(si promovare din partea zapp) pentru ca atunci era clar cea mai avantajoasa oferta cu minute in retea si pana la urma putini si-au luat.
1 out of 3 people who start smoking will eventually die. The other two apparently become immortal.
Merced
Moderator

Post by Merced »

Am vazut ca 500 Anytime s-a si scos. Oricum TalkFree asta e o porcarie. Daca ati vazut si voi pe site oferta clara, minutele gratis cu alte Zapp-uri sunt doar intre orele 21-08 deci 500 Anytime are un mare plus aici, chiar daca si pretul are un plus... :( Am Anytime si momentan sunt destul de multumit. Lunar nu sar de 350 de mii si am si 15 minute nationale +5 SMS-uri. Terminalul este binecunoscutul Z110 cu care pot sa zic ca-mi fac treaba macar. Bateria ma tine 3 zile, dimensiunile sunt mici, ce sa zic... E nasol dar asta e! :D Am destui de prieteni care au luat Zapp, mai nou s-a umplut liceul si de Cosmote-isti, dar acolo mi-am luat teapa ca nu am apucat sa cumpar cartela si s-a dus oferta. Dar asta e, noi sa fim sanatosi! :occasion5:

Edit:Acum am vazut ca la abonamentul ala de 1000 de minute acestea sunt "anytime", doar la cel mai mic acestea sunt restrictionate intre orele 21-08... :sad1:
Post Reply