The Godfather

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Sanguine

Post by Sanguine »

Din păcate pentru jocul ăsta, am rejucat recent Mafia şi am revăzut tot recent toate Godfather-urile. Mafia a apărut în 2002 iar Godfather în 2006. Mafia are grafică de 2004 iar Godfather de 1998. Jocul care îmi vine în minte de atunci e Carmageddon 2. Mafia are control de Max Payne, GF de GTA3. Povestea nu are cum să nu prindă pentru că urmăreşte îndeaproape filmul care la rândul lui urmează cărţile. Şi aici Mafia câştigă, având o poveste originală. Voice actingul îl consider egal între ele, balansând puţin în favoarea Mafia deoarece în GF replicile luate direct din film nu au coeziune cu jocul uneori. Fizica... Mafia are fizică, GF nu. Muzica e clar mai bună în GF deşi EA n-a avut nici o contribuţie aici. Totuşi, nu ştiu de ce, în dimineaţa asta prefer amintirile pe care mi le aduce muzica din Mafia.

Păcat că Godfather nu a fost faţă de Mafia ce a fost Once upon a time in America faţă de filmul Godfather.

Nu-mi pasă câtor oameni le va plăcea jocul, eu îl consider o ratare imensă şi o bătaie de joc la adresa filmelor.
Proud member of the "Brothel for slating intellectual lusts"
Promoter of the New World Order.
MAXKOOL999

Post by MAXKOOL999 »

GabYO wrote:In My Documents/GF/SG.
Dacă copiez salvările pe un CD sau Stick USB, după care fac un reinstal de Win am şanse să îmi mai meargă salvările după ce reinstalez şi jocul şi copiez salvările în director la loc?
Întreb asta deoarece la Dungeon Siege 2 nu a mers chestia asta, şi dacă pierd salvările voi fi jupuit de piele.
Rule 37: There is no Overkill, only 'Open fire' and 'Time to reload'
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

MAXKOOL999 wrote:
Dacă copiez salvările pe un CD sau Stick USB, după care fac un reinstal de Win am şanse să îmi mai meargă salvările după ce reinstalez şi jocul şi copiez salvările în director la loc?
Întreb asta deoarece la Dungeon Siege 2 nu a mers chestia asta, şi dacă pierd salvările voi fi jupuit de piele.
Teoretic trebuie sa mearga (ca la majoritatea jocurilor), dar practic nu stiu pentru ca n-am incercat. Garantez 98% sanse sa mearga. [smilie=maniac.gif]

Atasez o salvare a mea pe care sa o pui in folderul respectiv sa vezi daca merge (si asa vei fi 100% sigur :wink: ).

PS: In opinia mea: Mafia (10) > GTA 3 (9) > The Godfather (7.5) >= True Crime (7-7.5)
True Crime a avut o grafica jalnica in totalitate, spre deosebire de Godfather care are macar personajele bine realizate, dar pe mine asta nu m-a oprit sa apreciez jocul pentru alte plusuri (sistemul de lupta si libertatea de miscare in principal) asa cum apreciez si Godfather pentru atmosfera (chiar daca calitatea grafica scade din asta).
Attachments
20060321182659.rar
(6.33 KiB) Downloaded 39 times
Last edited by GabYO on Wed Mar 29, 2006 10:56 am, edited 1 time in total.
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
bogdan_gym

Post by bogdan_gym »

Asa ma gandeam si eu dar am vrut sa fiu sigur.10x :thumbleft:
CPU Intel E6300 :: MB Gigabyte Ga-965P-S3 :: VGA Gigabyte 8800 GT :: HDD SEAGATE 320 GB 7200RPM/ SATAII/ 16MB/ NCQ BARRACUDA 7200.10 + HDD WD 640GB AAKS :: RAM 3GB DDR2 800 Mhz :: Sursa Sirtec 430W :: OS Windows XP SP3 :: Monitor LG1900J
c-m3t

Post by c-m3t »

Sal baieti!! Am luat si eu The Godfather de la un prieten l-am instalat si mi se pare bine facut jocul, dar cu mouseul e cam naspa rau de tot ca nu poti sa-l controlezi ca la CS sa te intorci cu mouseu. Am si eu o problema legatu de iesitu din masina. Cum iesi dintr-o masina odata ce ai intrat??? Ce apesi ca am incercat toate butoanele de la tastatura absolut toate?? please . .. Help
#-o #-o
Luk

Post by Luk »

e de la crack. a aparut intre timp un patch care rezolva problema.
MAXKOOL999

Post by MAXKOOL999 »

GabYO wrote:Teoretic trebuie sa mearga (ca la majoritatea jocurilor), dar practic nu stiu pentru ca n-am incercat. Garantez 98% sanse sa mearga. [smilie=maniac.gif]
Atasez o salvare a mea pe care sa o pui in folderul respectiv sa vezi daca merge (si asa vei fi 100% sigur :wink: ).
A mers, rămân dator cu o bere :occasion5:
Rule 37: There is no Overkill, only 'Open fire' and 'Time to reload'
IL Dotore

Post by IL Dotore »

Atentie la Warez ca se da ban pt asta.(vorbiti pe PM)
Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
robyyy

Post by robyyy »

Imi poate spune si mie adresa de unde pot descarca patch-ul acela care sa pot iesi din masina (PM)
Mersi
vlad79

Post by vlad79 »

M-am jucat pana am terminat misiunile Corleone, dupa aia m-am enervat. Sa tot intru in aceleasi interioare, sa ma bat/impusc in acelasi fel, pana pun mana pe toate locatiile de pe harta... Super repetitiv. Joc decent, pana la un punct.
Athlon 64 Venice 3200+@2750mhz|DFI NF4 SLI-DR|Liqu1d One water cooling|2x512 OCZ Platinum EL Rev 2|Leadtek Geforce 6600GT|2xWD 160GB S-ATA Raid|Asus DVD writer 1608p|Audigy 2 ZS
IL Dotore

Post by IL Dotore »

De aceea e bine sa le alternezi, si sa termini totul odata.
Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
neagugbrl

bug or not The Godfather

Post by neagugbrl »

Recent mi-am instalat jocul Godfather.Toate bune si frumoase pana la o misiune in care trebuia sa folosesc o masina, care "intamplator" mai ia si foc si din care trebuia sa si cobor, dar se pare ca este imposibil deoarece in meniul pentru taste aceasta comanda nu exista. Are cineva vreo idee cu se poate rezolva aceasta problema?
johny _ joe
mister

Post by mister »

Space, totul se rezolva cu Space.
Luk

Post by Luk »

NU AM IDEE DE UNDE PUTETI LUA PATCH-UL DE PE NET. L-AM VAZUT LA UN TIP CARE ARE INSTALATIE DE SATELIT SI CARE A LUAT JOCUL DE ACOLO, INCLUSIV PATCH-UL. PLS NU MA MAI OMORATI CU PM-URI.
stefy

Post by stefy »

am jocul pe pc si am o intrebare:cum dreq iesi din masina??????????????cu ce tasta (la controale nu scrie ;am apasat tot ce exista toate combinatiile si imi vinnervii ca nu pot sa fac nimic fara masina)??????????????????????
alexwinfast

Post by alexwinfast »

Ma baieti voi ce joc jucati?Eu am terminat asta acum 3 saptamani si intram si ieseam din masina cu space care era pus default!
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
stefy

Post by stefy »

io intru in masina cu space si apoi pot sa innebunesc ca nu ies ddin masina cu nici o tasta(pot sa dau si cu ciocanul in space ca degeaba)
stefy

Post by stefy »

o fi poate de crack(sunt mlte rau la GF);poate de-aia nu-mi mergenici mie nici lu' neagubrl
stefy

Post by stefy »

are cineava GodFather ne patch-uit si poate iesi din masina????????????????
SuperSonic

Post by SuperSonic »

[smilie=Off-Topic.gif] man .. pls ... triple post...sa numai faci asa ceva..kestia aia nu s`ar fi intamplat dacă ai fi avut jocul cumparat ... si nu cred k exista vreun patch pt asa ceva..
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

E a opta oara cand se pune intrebarea asta cu iesitul din masina !!! Cititi si voi posturile intr-un topic inainte de a posta !!! Nu mai spamati topicul cu intrebarea asta !!! Pls !!! Da, eu am terminat jocul si am iesit din masina fara probleme cu space !!!
GabYO wrote:In mod normal se iese din masina cu space dar la varianta warez nu poti sa iesi din masina "in nici un fel" din cauza crack-ului non-dvd!
PS: Daca sunteti atenti gasiti si o potentiala rezolvare in topicul asta...

stefy

Post by stefy »

nu mai stau sa mai citesc 99 de post-uri.O sa joc cu DVD-ul

http://www.utintag.uv.ro
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

stefy wrote:nu mai stau sa mai citesc 99 de post-uri.
Natural raspuns! Ce pot sa spun... esti foarte comod... Bravo! [smilie=Nice-try.gif]

Iti dai seama ca nu era nevoie sa citesti toate posturile. Si ca sa afli raspunsul nu-ti lua mai mult de 5 minute (timp care oricum l-ai pierdut postand) de rasfoiere in 2-3 pagini de topic... Dar... asa nu era... comod... precum triple post... #-o

mister

Post by mister »

Pe mine m-a prins tare jocul asta. Dupa ce m-am mai invatat cu sofatul cu tastele am constatat ca jocul nu este prost. Dimpotriva, nu pot sa-l mai las. Ca atmosfera mi se pare original. Muzica, secventele cinematografice, mimica personajelor! Ca feeling nu este mai slab ca Mafia, este altfel si este placut.
Un alt lucru pe care il apreciez este varietatea mijloacelor de lupta corp la corp. N-am mai intilnit acest lucru in alt joc. Scena in care il arunc pe politai de pe cladirea aceea este grozava, ca si cut-scene-ul de dupa aceea.
Imi place si sistemul economic construit pe mai multe nivele: familii si teritorii, afacerea legala la strada, racketii din spate, depozitele, mituirea politistilor, cumpararea de arme si munitii. Inainte de o actiune trebuie sa te duci sa iti improspatezi proviziile [smilie=Nice-try.gif] .
Controlul la persoana a 3-a nu este mai grozav nici in Vice City cum nu era nici in Mafia. Imi aduca aminte ca m-am obisnuit greu in primele misiuni din Mafia si nu prea reuseam sa-i impusc pe inamici.
Eu cred ca Godfather este un joc foarte bun. Ar fi fost un joc mare daca mai lucrau un pic la masini (detalii, damage, control) si daca orasul ar fi fost mai detaliat, mai luminos, mai cu dimineti insorite.
In Mafia orasul era superb si a fost un joc in care te preumblai mult cu masina. Aici s-a pus accent si asta ii da originalitate, pe lupte (doar sintem mafioti :thumbleft: ) si pe sistemul economic.
darkgoro

Post by darkgoro »

asta mi-apare cand vreau sa-l instalez cica n-am dx9 dar eu il instalat si nu pleaca mai departe install-ul:
Image

Image
“What are the differences between Mark Zuckerberg and me?
I give private information on corporations to you for free,
and I’m a villain. Zuckerberg gives your private information
to corporations for money and he’s Man of the Year”
Julian Assange.
Shader

Post by Shader »

Intri in Autorun.cfg iar la linia DirectXVersion lasi =0 in loc de =9.0c...
Live in your world, get pwned in mine!
darkgoro

Post by darkgoro »

Thx, asa m-am gandit si eu prima oara mi-a fost sila sa copii pe hdd...Tha again [smilie=Victory.gif]
“What are the differences between Mark Zuckerberg and me?
I give private information on corporations to you for free,
and I’m a villain. Zuckerberg gives your private information
to corporations for money and he’s Man of the Year”
Julian Assange.
KlaX

The Godfather

Post by KlaX »

Eu am dat cu "serci", am dat cu ochiu' pe listă, am mai dat odată o căutare, iar m-am uitat pe listă şi am găsit un topic legat de acest joc, postat înainte de apariţia lui pe piaţă. În afară de asta nu am găsit nu alt topic şi dacă există atunci să-mi fie cu iertare, data viitoare... promit că nu mai fac.

Simţeam nevoia să vad ce spune şi comunitatea de aici despre acest Naşu', că de remarcile colegilor mei de la servici: "marfă, beton, belea, ş.a.m.d.", sunt sătul. Poate mulţi dintre voi l-au terminat deja, poate alţii acum se bucură din plin de el, poate unii sunt trişti că pe un PIII la 800 nu vrea să meargă nici de-al dracu', poate unii sunt dezgustaţi de ce au văzut pe monitor etc.

Toată lumea s-a grăbit să-l compare din start cu Mafia, ba mai mult de atât, ca fiind o copie infidelă a acestuia. Sunt oameni care vociferează că tot mai bun e un Vice City, că wanna be-ul ăsta de Godfather n-are nici măcar grafica la care mulţi se aşteptau.
Părerea mea este că acest joc are exact ce a lipsit în Mafia, un fel de libertate de exprimare... witch is very precious. Cât despre Vice City, nu vei regăsii nicăieri atmosfera din Godfather şi dorinţa de a avansa şi de a fi boss-ul unui oraş, fără a fi nevoit să candidezi la primărie (nu că asta s-ar putea face în GTA).

Da, din rândurile de mai spus se înţelege clar că sunt un fan al acestui joculeţ (imens al draq) şi că am pierdut câteva jumătăţi de nopţi încercând să-i conving pe negustorii cinstiţi să cotizeze la bugetul familiei Corleone. Mai un cap de casa de marcat, mai un cap in cură, o ameninţare... merge treaba. Mai în glumă mai în serios, personajul meu seamănă cu un anume nea' Năstase şi credeţi-mă pe cuvânt că aşa de bine-i şedea jilţ când a ajuns nea'lui Don... Jocul ăsta mi se poare o găselniţă super mişto, iar diferitele moduri de execuţie sunt într-adevăr făcute în stil mafiot. Sunetul (tot ce ţine de el) este frişca, iar realizarea personajelor principale e cireşica dp tort. Ar mai fi muuuulte de adăugat dar... hai să nu le zic eu chiar pe toate.
Image
Post Reply