World of Warcraft

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

andrei

Post by andrei »

uh, hai facem o treaba :) alegem toti 3 un server :)

vreau si eu sa stiu ce inseamna RP PVP? care e diferenta fata de PVP simplu?

work harder
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

O, nu, e prea misto :

http://video.google.com/videoplay?docid ... ly+maclure

:laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:

RP = role playing .

- Nu poti sa-ti pui un nume tampit la personaj. Ex : Pawnalot sau Roguinex, ci tre sa ai un nume in conformitate cu universul WoW sau care nu inseamna nimic.
- Nu poti sa-ti pui orice nume la ghilda, cum ar fi The Brotherhood Of The Ding, sau, Addicted to WoW, sau alte nume cretine ca astea.

In RPPVP inseamna PVP + regulile de nume.
Greg

Post by Greg »

GG Blizzard. Asta noapte am avut o runda de dragoni verzi, i-am ars pe toti 4 (si pe Azuregos intre ei, deci 5) cand eram la ultimul am aflat ca s-au mai spawnat 2 si dupa aia inca 2 (inca o runda de 4). In total 8 dragoni (7 verzi + Azu) doborati intr-o noapte. Pe ultimul nu l-am mai omorat ca s-a dus lumea la culcare, eram rupti toti, 6.30 AM game time ftw. Mi-am luat si eu in sfarsit http://www.thottbot.com/?i=52225 dupa 6 luni de dragon hunting si mult ghinion.
When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteorite hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed no matter what you wish for. Unless it's death by meteor.
y0py

Post by y0py »

Asa repede s-au spawnat ?
Oricum, grats. Te "lasa" feral ? Ghilda... Sau ai un build cu puncte si in resto si in feral ?
Greg

Post by Greg »

Da ma "lasa". Oricum in pve toti druizii suntem pe healing chit ca suntem feral sau resto (n-avem moonkins :P ). La unii trash mobs se mai merge cat form, sau bear form cand e nevoie de tanks (am tankat in MC si AQ 40). Buildul meu este 30 feral 21 resto (cel mai bun pt pvp/pve imo). Fata de un resto druid nu am innervate si talentul de mana regen dar am gearul ca sa suplinesc aceste minusuri. Iar atat timp cat avem ofiter druid full feral chiar nu are ce sa comenteze nimeni.
When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteorite hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed no matter what you wish for. Unless it's death by meteor.
Ithanium

Post by Ithanium »

Congrats TAS la primul outdoor boss kill :P Am luat-o pe Ysondre din prima...ca pacaleala dupa ce o "skinn-ato" o aparut emeriss in locu ei...acuma incercam sa il omoram :P
Greg

Post by Greg »

Atentie cu Emeriss :D Presimt niste ciuperci...
I.R.

Post by I.R. »

Cu patchul ultim toata lumea are probleme cu addonuri.Sunt cam lenesi moderii,cel putin cu CT_Raid a fost dezastru primele zile.
De pe ieri pe azi am avut un dublu raid in ZG. Tocmai ne indreptam catre Panther boss cand a picat serveru.Si surprisa, cand am intrat din nou nu eram *stored* in nici un Zg asa ca da-i inca o data cu Snake/Raptor/Spider. Dublu dkp.Prea fain :tongue3:
E chiar marfa cu chain questurile pentru Dungeon Set Tier2. Pana acuma am facut 150g vanzand stonescale oil( eel-urile cad cam 10 pe juma de ora si se vand cu 20g/10) si greater eternal essences(tailoring,le scot pe banda rulanta)
PS: clasele chiar depind de jucator si...dupa zeci de ore de duel si de research veti descoperi ca in cele intr-un duel intre 2 experti cu echipament si built cat de cat echilibrat victoria cade la voia sortii.
Si lasati magul in pace ca e bun
Fire e doar pt. RAW POWER
Dar cu timpul poti stapanii "raw power-ul". Din pacate sunt unii care cred ca daca dau un pyro instant rup totul..fals.Si nici warriorul nu sunt chiar asa de nerfed.Un warrior cu cel putin 1/2 rage bar full e de temut in pvp.Daca da harmstring,whirlwind si fol insignia sa se elibereze de frost nova rupe magul.Deh,traiasca poly
Ithanium

Post by Ithanium »

Greg wrote:Atentie cu Emeriss :D Presimt niste ciuperci...
Am facut rost de vreo 2 kile...cumperi? :P

sa speram ca Taerar va fii mai usor :wink:

Nu prea inteleg de ce se omoara oamenii dupa tier 0.5 ...adica de exemplu din beaststalker bracers in beastmater dai 20G pentru 2 agi in plus? pleez... nu merita deloc
Ithanium

Post by Ithanium »

Se pare ca nici Emeriss nici Taerar nu pot fi batuti de noi inca...majoritatea au gear bun dar se pare ca healerii nu sunt in forma in seara asta...
I.R.

Post by I.R. »

Greg wrote:GG Blizzard. Asta noapte am avut o runda de dragoni verzi, i-am ars pe toti 4 (si pe Azuregos intre ei, deci 5) cand eram la ultimul am aflat ca s-au mai spawnat 2 si dupa aia inca 2 (inca o runda de 4). In total 8 dragoni (7 verzi + Azu) doborati intr-o noapte. Pe ultimul nu l-am mai omorat ca s-a dus lumea la culcare, eram rupti toti, 6.30 AM game time ftw. Mi-am luat si eu in sfarsit http://www.thottbot.com/?i=52225 dupa 6 luni de dragon hunting si mult ghinion.
Apropos..circula vorba pe server ca ati ninjauit un dragonash...E vorba de cel din Hinterlands.Mi se pare cam lame sa vina big bag Exiles of fate si sa fure dragonu exact sub mustata unui p.u.g. care se pregatea si el cu buffuri... =D>
Ithanium

Post by Ithanium »

PuG-urile nu prea au sanse contra outdoor bosses din cel putin 2 motive:
1. Daca nu sunt destui pentru 1 dragon intr-o ghilda inseamna ca nu fac nici MC deci nu prea au echipament.
2. De obicei lumea nu prea asculta de un raidleader dintr-o alta ghilda.

In plus daca aia se pregateau doar sa il atace nu prea vad de ce ar fi ninja...primul venit primul servit.
Greg

Post by Greg »

Nu mai stiu care a fost faza cu dragonul din Hinter insa stiu ca ne-am luat niste injuraturi pe general chat in romana. Iar pugul ala tocmai luase un wipe, nu mai stiu daca mai aveau Mark of Nature pe ei sau nu.
ionutb

Post by ionutb »

ce stiti de noua rasa de alianta ? pe blizzard a ramas whisp cu abilitatile anuntate :(( ( detonate, permanent death .. :-! )
Ithanium

Post by Ithanium »

Aia cu wisp a fost teapa de 1 aprilie dooh...
Trebuie sa fii cam greu de cap sa crezi ca whisp poate fii o rasa...no offense...
Imagineaza-ti oare cum ai putea echipa un whisp...
ionutb

Post by ionutb »

pai azi e 3, asta e ideea, au postat ceva nou ?
Ithanium

Post by Ithanium »

ionutb wrote:pai azi e 3, asta e ideea, au postat ceva nou ?
Faza cu whisp ca rasa e din 1 aprilie...
Snow

Post by Snow »

Sper ca nu intrerup ceva important dar poate ati vrea sa aruncati un ochi pe aici :

http://www.gamespot.com/pc/rpg/worldofw ... id=6146909
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

" At the end of the day, we needed to approach it as a player and ask ourselves, "Would I want to play that race?" Personally, I am very excited about our choice.
"

Ma intreb daca tot asa s-au intrebat cand au introdus gnome-ii ca rasa jucabila. Daca la fel au facut.... mi-e frica de ce rasa au ales. :laughing6: :laughing6:

Btw, modelul bloodelf este de fapt modelul nightelf cu texturi adaugate/schimbate. Are chiar si aceleasi animatii, deci se vede ca Blizz nu prea si-a dat silinta sa introduca ceva cu adevarat nou, prin urmare sunt sigur ca si noua rasa a Aliantei va fi tot ceva bazat pe un model deja existent.
shaark

Post by shaark »

are careva idee din ce cauza sacadeaza un calculator in wow?
spec: Amd 2600+ 1gb ram 333mhz 120gb maxtor 9600xt Saphire este montat pe o carcasa Shuttle cu chipset via KT400

merge in medie la 15-25fps ceea ce imi este ilogic tinand cont de alt pc cu o config identica si cu 768mb ram asus n9550GE merge la 45-50 cu detalii net superioare
orice ii fac ii scot detaliile la minim nu depaseste 25 fps si este total ilogic

reinstalat totul pe curat si face la fel.....
any idee?
Ithanium

Post by Ithanium »

Pai daca acel AMD 2600+ este Sempron acolo cam ar fi buba sau daca nu la ram...inainte aveam doar 512 si imi sacada putin dar doar in Ironforge.

Cho-mag blood-elfii nu au aceeasi textura cu a night-elfilor...e adevarat ca seamana doar sunt elfi...
Deasemenea se vede ca nu ai un caracter 50+...daca ai avea ai stii ca in Azshara exista ceva bloodelfi deci e normal ca nu trebuie sa faca texturi noi...
Cu gnomii e o chestie de gust, personal nici mie nu imi plac, dar mi se pare amuzant un MT gnome vs. Ony & Co.
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

Hahaha, pai bloodelfi sunt si in Ratchet la lev 15, in Stonetalon la lev 20, si in Loch Modan la lev 12. Nu tre' sa ai char de lev 50 si sa sa te duci in Aszhjara ca sa vezi unul . :laughing6: :laughing6:

Besides, eu am spus "Btw, modelul bloodelf este de fapt modelul nightelf cu texturi adaugate/schimbate ". Deci nu am spus ca au aceleasi texturi. :^o :^o :wink: Eu am spus doar ca au acelasi model ( corp ).
Ithanium

Post by Ithanium »

Cho-Mag wrote:Hahaha, pai bloodelfi sunt si in Ratchet la lev 15, in Stonetalon la lev 20, si in Loch Modan la lev 12. Nu tre' sa ai char de lev 50 si sa sa te duci in Aszhjara ca sa vezi unul . :laughing6: :laughing6:

Besides, eu am spus "Btw, modelul bloodelf este de fapt modelul nightelf cu texturi adaugate/schimbate ". Deci nu am spus ca au aceleasi texturi. :^o :^o :wink: Eu am spus doar ca au acelasi model ( corp ).
Si nu e normal ca elfii sa aiba acelasi corp?
Blood-elfii din Azshara nu se compara cu ceilalti, arata cel mai bine si sunt exact ca cei din screenshot-uri
I.R.

Post by I.R. »

ithanium2 wrote:PuG-urile nu prea au sanse contra outdoor bosses din cel putin 2 motive:
1. Daca nu sunt destui pentru 1 dragon intr-o ghilda inseamna ca nu fac nici MC deci nu prea au echipament.
2. De obicei lumea nu prea asculta de un raidleader dintr-o alta ghilda.

In plus daca aia se pregateau doar sa il atace nu prea vad de ce ar fi ninja...primul venit primul servit.
Mane...la ora 4 server time trebuie sa apelezi la pug...si pug-ul era format din membrii unor ghilde respectabile si da..erau multi romani,cu mult stres si multa oftica.Bine ca nu eram si eu acolo
shaark

Post by shaark »

ithanium2 wrote:Pai daca acel AMD 2600+ este Sempron acolo cam ar fi buba sau daca nu la ram...inainte aveam doar 512 si imi sacada putin dar doar in Ironforge.

nu este sempron este AMD Athlon 2600+
Ithanium

Post by Ithanium »

Atunci nu prea situ....WoW e destul de "sensibil" la ram, adica eu am nforce2 si memoria lucreaza in dual channel...nu stiu daca acel chipset kt400 sa nu fie buba...cel mai bine ar fi sa intrebi pe forumul de la blizz.
deco

Post by deco »

dupa cum probabil stiti maine or sa apara noi servere http://forums-en.wow-europe.com/thread. ... n&t=931251

Cum realmul pe care joc acum e pe juma mort m-am gandit sa reroll once again :). De data asta am sa schimb aerul si voi trece de la hoarda la alli si am ales realmul vek'nilash pvp

Stirea (threadul de mai sus )a aparut azi dimineata in jur de ora 9 . La ora la care scriu acest post deja s-au format cateva premade guilds (daca ati mai auzit de asa ceva ) si deja au facut si un site neoficial al realmului http://www.veknilash.com/forums/( blizz forum sux tbh)

Sunt deja intr-un premade guild "Fallout" http://www.fallout-guild.com/ , ghilda care pare super ok si care pana acum au strans 101 membrii inregistrati si 1046 de posturi si au inchis aplicatiile , lol
voi juca mage again
i love to be mage :P
Fuu ftw
y0py

Post by y0py »

Mai, tipii par ok (cel putin adminul ^_^). /cry ca nu ma lasa constiinta sa joc. /sigh ca de-abia ai ajuns cu un mag la 60 ca sa faci altul in alta parte si /clap ca... eh, ma gandesc eu la ceva.
deco

Post by deco »

y0py wrote:Mai, tipii par ok (cel putin adminul ^_^). /cry ca nu ma lasa constiinta sa joc. /sigh ca de-abia ai ajuns cu un mag la 60 ca sa faci altul in alta parte si /clap ca... eh, ma gandesc eu la ceva.
la ce te gandesti mah ? :)
Fuu ftw
Ithanium

Post by Ithanium »

Blizz sucks!!! The venture co e cel mai de kko realm pe partea tehinca :(
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

OMFG !!! 20 de magi si popi fac praf alianta in AV. TOTAL OWNAGE !!

http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=18135
Crysumoner

Post by Crysumoner »

deco wrote:
y0py wrote:Mai, tipii par ok (cel putin adminul ^_^). /cry ca nu ma lasa constiinta sa joc. /sigh ca de-abia ai ajuns cu un mag la 60 ca sa faci altul in alta parte si /clap ca... eh, ma gandesc eu la ceva.
la ce te gandesti mah ? :)
se gandeste la ce ma gandesc si eu :d :d :d :d :d :d :d :d :d
muhahahahahahahahahahahaha
ROFL
aceasta este o campanie ANTI EURI !!!
va rog dragi cansumatori de produse ambalate sa cititi pe ambalaj din ce este facut
si nu uitati !!!
Mens sana in corpores sano !!!
deco

Post by deco »

Crysumoner wrote:
deco wrote: la ce te gandesti mah ? :)
se gandeste la ce ma gandesc si eu :d :d :d :d :d :d :d :d :d
muhahahahahahahahahahahaha
ROFL
WTF ???
Fuu ftw
y0py

Post by y0py »

Ma, nu stiu. Daca se putea as fi cerut drept de moderare numai pe topicul asta. Lol.
Si nu deco, nu-i o conspiratie a inghetatei indreptata spre tine. X_X
deco

Post by deco »

/sigh ca de-abia ai ajuns cu un mag la 60 ca sa faci altul in alta parte
asa , si ?
/clap ca... eh, ma gandesc eu la ceva.
chiar nu inteleg ...
Fuu ftw
Seraph

Post by Seraph »

Molten Core se reseteaza yet again. 3 MC in 4 zile, gg Blizz.

New realms maine. Eu impreuna cu mai multi romani pe care ii stiu si care au jucat pe US pana acum dam roll pe realmul Vek'Nilash (English PvP), Alliance side. Daca v-ati plictisit de characterele voastre in tier 2 epics pe care le jucati de un an, poate vreti sa incepeti un personaj pe Vek'Nilash. Mi-ar face placere sa joc cu voi, ca pana acum chatul cu Ithanium si pe la inceput cu Yoshi au fost singurele contacte din joc pe care le-am avut cu voi.

Recruitmentul in ghilda este inchis momentan, dar se va deschide peste 1-2 saptamani, pt ca mai mult ca sigur o parte din membri se vor lasa, nu vor aparea la server launch etc. Am sa anunt numele ghildei noastre, numele personajelor si adresa web dupa ce serverul se va lansa :) (am mai vazut cazuri de rezervare a numelui unei ghilde/ unui personaj doar din placerea de a face un rau).

Suntem pana acum 7-8 romani, 60 de membri inscrisi pe forum in total. Evit sa afirm ca toti au experienta Zg/MC/BWL cum afirma pe forum, dar despre romanii pe care ii cunosc, au experienta de joc de la game launch in USA -tot de la MC pana la AQ 40 (eu doar full ZG/MC/Ony si Kazzak/Azu din pacate :sad1: ).

Nu am postat ca sa fac reclama la ghilda, dupa cum v-am spus recrutarea este closed oricum, si eu nu voi fi guild master /ofiter (am f guild master timp de 10 luni, chiar m-am plicitisit sa conduc sincer :) ). Insa mi-ar placea sa vad macar cativa din jucatorii romani experimentati de aici pe Vek'Nilash cu un main pe care sa il joace ceva timp de acum incolo (nu sa ajunga la level 10 si /delete :) ). Imi aduc aminte de ghilda MithriL (->Pantheon->United) si de romanii din ea (inclusiv Yoshi :) ). Mi-ar placea sa va revad pe Vek'Nilash, desi probabil va este greu sa va despartiti de personajele/ghildele voastre actuale. Insa decat sa dati reroll si sa jucati doar 1 zi-doua, mai bine deloc. Intentionez sa raman pe realmul asta pentru mult timp, si caut dintre voi pe aceia care au aceleasi intentii ca si mine :)

Scuze pt postul cam lung si multumesc pentru atentie. Joi sau vineri va dau mai multe detalii despre numele ghildei si romanii de pe server.
I may be lying.
deco

Post by deco »

Pai sa imi zici ce nick ai ca sa te adaug la friends ;)
Fuu ftw
Greg

Post by Greg »

Persian Prince wrote:Sper ca nu intrerup ceva important dar poate ati vrea sa aruncati un ochi pe aici :

http://www.gamespot.com/pc/rpg/worldofw ... id=6146909
Toata lumea reroll Blood Elf female :D
Yoshi

Post by Yoshi »

Seraph wrote:Onyxia bugged, it's official.
Bugged aşa cum era măcar era fun. Altfel e free epix. Totul e de poziţionare la deep breaths. Când vezi că e incoming, te duci pe margine. Simplu.
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Talent Reviews: Interview with a Game Designer

Dau un quote la partea care m-a interesat pe mine (si cred ca nu numai):
Can you tell us which class will receive the next talent update and maybe also add a little bit about what your plans are?

Well, right now we're in the process of working on the talent review for the mage. Some of the aspects we're looking to improve include easing a mage's downtime between fights a bit and making a Fire/Frost build a more viable combination than it is right now. (Currently most magi feel that having anywhere between 11 to 21 points in the Arcane is a "must").
To accomplish this, it's likely that we'll take a few of the "must have" abilities from Arcane, and make them available to all magi. (Some likely candidates are the talents Evocation and Improved Arcane Explosion.) From there, we'll also look at ways for players to be able to create interesting combos between the Fire and Frost trees. Hopefully, these changes will further polish the general play experience of magi while also opening some new, interesting talent builds.
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
Post Reply