vreau si eu sa stiu ce inseamna RP PVP? care e diferenta fata de PVP simplu?
Moderator: Moderatori
Dar cu timpul poti stapanii "raw power-ul". Din pacate sunt unii care cred ca daca dau un pyro instant rup totul..fals.Si nici warriorul nu sunt chiar asa de nerfed.Un warrior cu cel putin 1/2 rage bar full e de temut in pvp.Daca da harmstring,whirlwind si fol insignia sa se elibereze de frost nova rupe magul.Deh,traiasca polyFire e doar pt. RAW POWER
Apropos..circula vorba pe server ca ati ninjauit un dragonash...E vorba de cel din Hinterlands.Mi se pare cam lame sa vina big bag Exiles of fate si sa fure dragonu exact sub mustata unui p.u.g. care se pregatea si el cu buffuri... =D>Greg wrote:GG Blizzard. Asta noapte am avut o runda de dragoni verzi, i-am ars pe toti 4 (si pe Azuregos intre ei, deci 5) cand eram la ultimul am aflat ca s-au mai spawnat 2 si dupa aia inca 2 (inca o runda de 4). In total 8 dragoni (7 verzi + Azu) doborati intr-o noapte. Pe ultimul nu l-am mai omorat ca s-a dus lumea la culcare, eram rupti toti, 6.30 AM game time ftw. Mi-am luat si eu in sfarsit http://www.thottbot.com/?i=52225 dupa 6 luni de dragon hunting si mult ghinion.
Si nu e normal ca elfii sa aiba acelasi corp?Cho-Mag wrote:Hahaha, pai bloodelfi sunt si in Ratchet la lev 15, in Stonetalon la lev 20, si in Loch Modan la lev 12. Nu tre' sa ai char de lev 50 si sa sa te duci in Aszhjara ca sa vezi unul .![]()
![]()
Besides, eu am spus "Btw, modelul bloodelf este de fapt modelul nightelf cu texturi adaugate/schimbate ". Deci nu am spus ca au aceleasi texturi.![]()
![]()
Eu am spus doar ca au acelasi model ( corp ).
Mane...la ora 4 server time trebuie sa apelezi la pug...si pug-ul era format din membrii unor ghilde respectabile si da..erau multi romani,cu mult stres si multa oftica.Bine ca nu eram si eu acoloithanium2 wrote:PuG-urile nu prea au sanse contra outdoor bosses din cel putin 2 motive:
1. Daca nu sunt destui pentru 1 dragon intr-o ghilda inseamna ca nu fac nici MC deci nu prea au echipament.
2. De obicei lumea nu prea asculta de un raidleader dintr-o alta ghilda.
In plus daca aia se pregateau doar sa il atace nu prea vad de ce ar fi ninja...primul venit primul servit.
se gandeste la ce ma gandesc si eudeco wrote:la ce te gandesti mah ?y0py wrote:Mai, tipii par ok (cel putin adminul ^_^). /cry ca nu ma lasa constiinta sa joc. /sigh ca de-abia ai ajuns cu un mag la 60 ca sa faci altul in alta parte si /clap ca... eh, ma gandesc eu la ceva.
Toata lumea reroll Blood Elf femalePersian Prince wrote:Sper ca nu intrerup ceva important dar poate ati vrea sa aruncati un ochi pe aici :
http://www.gamespot.com/pc/rpg/worldofw ... id=6146909
Bugged aşa cum era măcar era fun. Altfel e free epix. Totul e de poziţionare la deep breaths. Când vezi că e incoming, te duci pe margine. Simplu.Seraph wrote:Onyxia bugged, it's official.
Can you tell us which class will receive the next talent update and maybe also add a little bit about what your plans are?
Well, right now we're in the process of working on the talent review for the mage. Some of the aspects we're looking to improve include easing a mage's downtime between fights a bit and making a Fire/Frost build a more viable combination than it is right now. (Currently most magi feel that having anywhere between 11 to 21 points in the Arcane is a "must").
To accomplish this, it's likely that we'll take a few of the "must have" abilities from Arcane, and make them available to all magi. (Some likely candidates are the talents Evocation and Improved Arcane Explosion.) From there, we'll also look at ways for players to be able to create interesting combos between the Fire and Frost trees. Hopefully, these changes will further polish the general play experience of magi while also opening some new, interesting talent builds.