Ce v-ati cumparat in ultima vreme?
Moderator: Moderatori
"Cumpărat" e un fel de-a spune.. mai degrabă am moştenit / confiscat un combo DVD / CD-RW Sony CRX300E de la un prieten căruia i-am asamblat un sistem nou cu un DVD-RW pe el.
Acum am 2 unităţi optice (am renunţat la HDD rack'ul intern care stătea sub DVD-RW'ul meu, în ideea că-mi iau un rack extern cât de curând), să pot să bootez live CD'uri de pe una şi să recuperez date cu cealaltă într-o veselie
(plus că dc am de scris CD'uri, îmi menajez DVD-RW'ul)
Acum am 2 unităţi optice (am renunţat la HDD rack'ul intern care stătea sub DVD-RW'ul meu, în ideea că-mi iau un rack extern cât de curând), să pot să bootez live CD'uri de pe una şi să recuperez date cu cealaltă într-o veselie

Un iPod Shuffle 512 MB.
Se potriveste de minune persoanelor nehotarate (ca mine) care butoneaza o juma' de ora player-ul si nu asculta nici o melodie "cap-coada", datorita capacitatii mici de stocare. Practic esti obligat sa pui doar melodiile care iti plac cel mai mult.
Apropos, l-am luat de la Cora cu 3,2 mil. Nu cred ca sunt prea multe locuri unde sa fie mai ieftin si pe stoc.
Se potriveste de minune persoanelor nehotarate (ca mine) care butoneaza o juma' de ora player-ul si nu asculta nici o melodie "cap-coada", datorita capacitatii mici de stocare. Practic esti obligat sa pui doar melodiile care iti plac cel mai mult.
Apropos, l-am luat de la Cora cu 3,2 mil. Nu cred ca sunt prea multe locuri unde sa fie mai ieftin si pe stoc.
Vine un X-Fi Xtreme Music, mi s-a facut pofta de trecut la noua generatie cu EAX 5.0 si certificare THX.
Nu mai vine, nu luna asta. Nu era pe stoc, asa ca am investit echivalentul in lei intr-o pereche de pantofi de piele si o curea asortata.
Nu mai vine, nu luna asta. Nu era pe stoc, asa ca am investit echivalentul in lei intr-o pereche de pantofi de piele si o curea asortata.
Last edited by Sir Ice on Mon May 15, 2006 9:40 pm, edited 1 time in total.
Tocmai am cules o tastatura Logitech G15 (pe care am comandat-o 4acum vreo 2 sapt de la UltraPro) şi pe care am luat-o cu preţul de.. 207 RON
(a fost luată pe firmă, cu reducere şi nici nu plătesc TVA-ul).
Impresii aici.

Impresii aici.
- SharpShooter
Poti sa le musti linistit, niste pagini in urma cineva a luat microSD la un pret similar parca.lazarus wrote:E microSD(Transflash)?Si daca da,de unde l-ai luat la pretul asta?Un card SD de 512 MB by SanDisk (pt un prieten). @ 70 RON
Nu de alta,dar am luat la 256 MB cu 90 RON si vreau sa-mi musc degetele de ciuda![]()
Si mai era si Aopen
Later edit:
Nu mi-a mers net-ul si n-am vazut poza,acum m-am linistit
Gigabyte nForce 4-4x sk 754GA-K8NE (Stabila,Compatibila,Mainstream,OC Decent)

2 x AMD Athlon 64 2800+ (m-am ales cu doua din greseala
)
AC Freezer 64 Pro (Pret Decent,Performant,Usor de instalat)

Western Digital 160GB S-Ata II (WD1600JS) (Rapid,silentios,Fierbinte)

Palit Ati x1600 Pro 256 GDDR3 (575/1000) (Memorii bune,performante bune,racire proasta)

Asta numesc eu un System "Mainstream",desi nu o sa mai fie accepatbil pe cand o sa am nepoti,se descurca destul de bine luand in considerare bugetul redus,....
"Recomanded" ****

2 x AMD Athlon 64 2800+ (m-am ales cu doua din greseala

AC Freezer 64 Pro (Pret Decent,Performant,Usor de instalat)

Western Digital 160GB S-Ata II (WD1600JS) (Rapid,silentios,Fierbinte)

Palit Ati x1600 Pro 256 GDDR3 (575/1000) (Memorii bune,performante bune,racire proasta)

Asta numesc eu un System "Mainstream",desi nu o sa mai fie accepatbil pe cand o sa am nepoti,se descurca destul de bine luand in considerare bugetul redus,....
"Recomanded" ****
- Zâna Măseluţă
- Admin
- SharpShooter
Am zis eu intr-un topic, ca o buna parte din gamerii de pe forum or sa-si cumpere A4Tech X750F 

Inscrieri in noul sezon! -> prima liga de Counter Strike: Source din Romania www .cstrikesource.ro
1. Zalman VF-900Cu.
2. ThermalRight SI-120.
3. Enermax UC-12AEBS.

Detalii aici: http://www.xtrempc.ro/forum/viewtopic.php?t=53090
2. ThermalRight SI-120.
3. Enermax UC-12AEBS.

Detalii aici: http://www.xtrempc.ro/forum/viewtopic.php?t=53090
- razvan_AND
HDD Western Digital WD2500KS: 250 de gigi, SATA II, 16Mb buffer. Made in Thailand, Martie 2006 (deci din lotul ala cu "problema" cu senzorul de temperatura).
Gigabyte 890XA-UD3 | Phenom II X2 555 | SCYTHE Samurai ZZ | 2x1Gb 1600Mhz | Evga 8800GT | PSU Corsair 520HX | Antec SLK3000B | LCD Samsung T220
Nu cred ca arata ca cel din pozarazvan_AND wrote:HDD Western Digital 250 de gigi, SATA II, 16Mb buffer. Made in Thailand, Martie 2006 (deci din lotul ala cu "problema" cu senzorul de temperatura).
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)

- razvan_AND
Ai dreptate in legatura cu poza.
Acum m-am uitat mai atent. Cat spirit de observatie, dom'le!! Poza e luata de pe pagina oficiala, deci greseala e de la ei.
Legat de temperatura, normal ca l-am montat astfel incat ventilatorul frontal de 12cm sa bata pe el, si totusi Speedfan raporteaza 44 de grade. Verificat cu degetometrul carcasa HDD e rece, asa ca nu stiu ce sa zic...

Legat de temperatura, normal ca l-am montat astfel incat ventilatorul frontal de 12cm sa bata pe el, si totusi Speedfan raporteaza 44 de grade. Verificat cu degetometrul carcasa HDD e rece, asa ca nu stiu ce sa zic...
Gigabyte 890XA-UD3 | Phenom II X2 555 | SCYTHE Samurai ZZ | 2x1Gb 1600Mhz | Evga 8800GT | PSU Corsair 520HX | Antec SLK3000B | LCD Samsung T220
Un mouse pad Func F10.S 17 pe care de abia l-am gasit.
Ce sa zic, e un pic cam mare, dar de un lucru sunt sigur: nu mi se va mai "termina" pad-ul in jocuri.
La cat de mare e, cred ca poti servi masa linistit pe el.
Ca impresie generala, pot spune ca e diferenta imensa fata de pad-ul textil pe care il aveam inainte. Parca aluneca pe gheata mouse-ul.

Ce sa zic, e un pic cam mare, dar de un lucru sunt sigur: nu mi se va mai "termina" pad-ul in jocuri.

Ca impresie generala, pot spune ca e diferenta imensa fata de pad-ul textil pe care il aveam inainte. Parca aluneca pe gheata mouse-ul.

Nu cred ca e mai mare ca Razer Mantis!Oricum sa il stapanesti sanatos!adyp wrote:Un mouse pad Func F10.S 17 pe care de abia l-am gasit.
Ce sa zic, e un pic cam mare, dar de un lucru sunt sigur: nu mi se va mai "termina" pad-ul in jocuri.La cat de mare e, cred ca poti servi masa linistit pe el.

- Zâna Măseluţă
- Admin
Doua bucati Pentagram XC-80 Cu. Chiar impresionat de finisajul tălpii.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
- cristi_TNT
- razvan_AND
Monitor LCD Samsung 740N si un mouse Microsoft Wireless Intellimouse Explorer. Plus alte maruntisuri, cum ar fi casti cu microfon, o tastatura Genius neagra, etc.
Sa le stapanesc sanatos.
Sa le stapanesc sanatos.

Misto!Daca luai SAMSUNG-ul de la FORTE (Constanta) ieseai ceva mai ieftin!razvan_AND wrote:Monitor LCD Samsung 740N si un mouse Microsoft Wireless Intellimouse Explorer. Plus alte maruntisuri, cum ar fi casti cu microfon, o tastatura Genius neagra, etc.
Sa le stapanesc sanatos.