Filme dupa jocuri
Moderator: Moderatori
- Bogdan Bridinel
Daca jocurile inspirate din filme erau ceva normal in ultima vreme au inceput sa apara si filmele inspirate din jocuri. Problema mea este ca pana acum au fost alese unele care din punct de vedere al povestii sunt absolut egale cu zero: Resident Evil, Tomb Rider si acum Doom. Voi ce credeti? Ce jocuri v-ar placea sa fie ecranizate?
-
- florinclaudiu
- Adrian-XPC
- Moderator
Cum ati putut uita Final Fantasy? Filmul este superb chiar cu un scenariu destul de slabut la origine...
Despre MK... cred ca e primul joc cu scenariu mai bun ca filmul...
Ar fi interesant ceva gen Unreal de vazut pe ecrane (ceva de genul: echipa de patru prieteni, frati etc, care bat tot in CTF, Assault, Domination, la sfarsit raman numai ei, campionii absoluti si cade bomba: tzeapa fraierilor... Death Match intre voi
)... dar filme de genul asta au mai fost...
Cine stie? Poate si ceva Starcraft ar fi interesant... sa nu mai vorbim Warcraft
<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Shagi_Tresty la 2002-10-01 17:37 ]</font>
Despre MK... cred ca e primul joc cu scenariu mai bun ca filmul...
Ar fi interesant ceva gen Unreal de vazut pe ecrane (ceva de genul: echipa de patru prieteni, frati etc, care bat tot in CTF, Assault, Domination, la sfarsit raman numai ei, campionii absoluti si cade bomba: tzeapa fraierilor... Death Match intre voi
Cine stie? Poate si ceva Starcraft ar fi interesant... sa nu mai vorbim Warcraft
<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Shagi_Tresty la 2002-10-01 17:37 ]</font>
1. bou esti tu pt.ca nu te-a facut nimeni tampit sau altfel pt.ca ti-ai exprimat parerea shi ca tu nu shtii altfel decat sa insultzi.
2. poate e prea mult spus traumatizat, hai sa zicem impreionat, na, acu e bine?
3.Final Fantsy nu e un film de copii de trei ani aşa cum sunt programele de pe cartoon...
<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: burner la 2002-10-04 17:28 ]</font>
2. poate e prea mult spus traumatizat, hai sa zicem impreionat, na, acu e bine?
3.Final Fantsy nu e un film de copii de trei ani aşa cum sunt programele de pe cartoon...
<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: burner la 2002-10-04 17:28 ]</font>
Dupa parerea mea un film bun se poate face (dar cred ca s-a si inceput la el)dupa unul dintre cele mai tari FPS-uri - Alien versus Predator 2.
Trei rase diferite pe aceeasi planeta,fiecare cautand sa domine folosind fiecare avantajele cu care i-a inzestrat natura sau stiinta ...
Ar trebui sa iasa un film SF foarte bun.
Nu credeti?
<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Sniper la 2002-10-17 15:19 ]</font>
<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Sniper la 2002-10-17 15:20 ]</font>
Trei rase diferite pe aceeasi planeta,fiecare cautand sa domine folosind fiecare avantajele cu care i-a inzestrat natura sau stiinta ...
Ar trebui sa iasa un film SF foarte bun.
Nu credeti?
<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Sniper la 2002-10-17 15:19 ]</font>
<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Sniper la 2002-10-17 15:20 ]</font>
oameni buni, daca astia de la hollywood vor sa faca filme dupa jocuri, yo i-as incuraja sa aleaga un super joc, de foarte mare succes la secretare, directori si alti oameni din campul muncii: SOLITAIRE 
Glumesc! Deus Ex, Thief, X-Com. Cred ca s-ar putea face ceva, si nu in ultimul rand Starcraft. Dar stiti cum e, nu mor caii cand vor cainii! :sad:
Glumesc! Deus Ex, Thief, X-Com. Cred ca s-ar putea face ceva, si nu in ultimul rand Starcraft. Dar stiti cum e, nu mor caii cand vor cainii! :sad: