Voi cu ce sunteti dotati sau cu ce vreti sa va dotati...
eu am gand rau pt un volan...si asta imi place dar imi da de gandit pretul
http://www.pcfun.ro/product--CHASE_BOOSTER--2026.html
stit altceva mai bun la pret decent?

Moderator: Moderatori
Exact dracovenii dinastea erau la CERF 2005 la standul Best deci cel mai bine da un telefon pe la ei si intereseazate...faza e ca sunt compatibile doar cu PS2 (cred).Jin wrote:Daca tot vorbim de volane, gamepad-uri si alte asemenea minunatii, caut si eu ceva mai special. Este vorba de acele playseats-uri. Unde as putea gasi asa ceva si pe la noi? Nu de alta dar un Gran Turismo impreuna cu o astfel de dracie merge de minune...
Misto!Ti-ar mai trebui si ASA CEVA si ar fi perfect!zaelu wrote:Eu sint dotat cu asa ceva:
Adica un Joystick X52, pedale de la un volan si o... Carcasa Work in Progrss still.
Ah... si ca sa mai aflati si noutati in ce priveste gadgeturile de gaming... watch this:
Track IR 4 Pro demo scenele sint din Lock On Black Shark si GTR..
am un volan Logitech WingMan Formula Force GP. Cu force feedback, 240 grade +pedale care e practic nefolosit si inca in garantie. E cu mult peste ce vrei tu. Daca te intereseaza da-mi un pm. Iti fac 'reducere'SharpShooter wrote:mda scurt si la obiect... acum cativa ani erau raritati, nu am gasit in tot aradul un Gamepad....acum gasesti tot ce vrei peste tot
Voi cu ce sunteti dotati sau cu ce vreti sa va dotati...
eu am gand rau pt un volan...si asta imi place dar imi da de gandit pretul
http://www.pcfun.ro/product--CHASE_BOOSTER--2026.html
stit altceva mai bun la pret decent?
Exact cu o asemenea jucarie am jucat ToCA Race Driver 3. Inutil sa afirm ca jocul este MULT mai interesant asa decat controlat cu banala tastatura.alexwinfast wrote:De la placa video m-am pricopsit si eu cu jucaria asta dar din pacate inca nu i-am gasit utilitate
Pacat de el ca pare foarte misto si complex...poate imi da cineva niste titluti de jocuri care merg bine pe jucaria asta...
Nope,cel putin controler-ul Wii sau ceva asemanator,nu se gaseste pt ca nu s-a implementat in jocurile PC controlul folosind Wii remote si ar fi un gadget inutil fara a il folosi....Ionut_xx_ wrote:Probabil o intrebare prosteasca![]()
Exista niste chestii pentru pc cum ar fi controler-ul de la Wii? Sau ca vechile pistoale de la Terminator(jocul pe televizor)?
Esti sigur k nu scrie Force Vibration pe cutie ?bastyyy wrote:Eu am un volan acasa, ceva marca anonima, care cica are Force Feedback dar vibreaza aiurea cu ce se intampla in joc, dar in rest e ok. Se fixeaza pe masa cu ajutorul unor ventuze, practic "se lipeste" de masa si sta foarte bine fixat asa.