Bacul - a reinceput teroarea [sezon 2010]

Discuţii generale însă nu în general. Orice depaşeşte limitele interesantului va fi imediat şters.

Moderator: Moderatori

Ce medie aveţi la sesiunea orală - BAC 2008

9.5 - 10
23
74%
9 - 9.5
4
13%
8.5 - 9
0
No votes
8 - 8.5
2
6%
sub 8
2
6%

Total votes: 31

Ionut_xx_

Post by Ionut_xx_ »

Si mie mi-a zis un coleg ca o sa faca rost de subiectele de la matematica cu o seara inainte de examen. Mi-a spus ca anul trecut se vindeau cu o zi inainte cu cateva milioane. Sper ca o sa reuseasca :thumbleft:
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

Nu va faceti sperante ca o sa vedeti subiectele inainte. (UTOPIA) [smilie=maniac.gif] Lasa ca vi le arat eu dupa ce ies de la rom. :laughing6:
Merced
Moderator

Post by Merced »

Ionut_xx_ wrote:Si mie mi-a zis un coleg ca o sa faca rost de subiectele de la matematica cu o seara inainte de examen. Mi-a spus ca anul trecut se vindeau cu o zi inainte cu cateva milioane. Sper ca o sa reuseasca :thumbleft:
Pe alea de la mate chiar le-as vrea ca e punctul meu "sensibil", sunt varza la aceasta materie. [smilie=Respect.gif]
m3nth0r

Post by m3nth0r »

eu nu intele ceva...nu dam toti matematica in aceiasi zii?
Din 10 prieteni .. Stii ca 5 sunt falsi .. Iar daca apare o problema .. inca 3 fac pasi .. Mai raman 2 care se cearta intre ei .. Despre cum ar fii mai bine sa cheltuiasca banii tai ..
Shader

Post by Shader »

Evident ca DA!
Live in your world, get pwned in mine!
The Godfather

Post by The Godfather »

Am trecut pe langa liceul meu in drum spre sala si m`am uitat peste rezultate...~65% din elevi au luat 10. Note de 8 au fost putine, iar sub 8 nu cred ca am vazut vreuna. Oricum protocol s`a dat din cate stiu eu, ca`n tot anul de altfel. =D>
When I die, bury me face down so everybody can kiss my ass!
Black Shark
Moderator

Post by Black Shark »

cei care dau matematica la proba obligatorie a profilului dau in aceeasi zi, cei care o dau ca optional o dau in ziua probei respective (E sau F) din cate stiu
1 out of 3 people who start smoking will eventually die. The other two apparently become immortal.
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

Am facut rost de subiectele de la franceza. Cam tarziu, dar poate ajuta pe cineva.

1F Quel est l’apport, selon vous, de la famille dans la construction de la personnalité des adolescents

2F Donnez votre point de vue sur les dangers de la publicité

3F Etes-vous ou contre l’interdiction de fumer dans les lieux publics ? Pourquoi ?

4F Exposez votre opinion sur la place du sport dans l’éducation

5F Choisissez un livre / un film / un spectacle que vous aimez et présentez – le / la

6F Aimez- vous les films qui font rêver ou qui font réfléchir ?

7F Un portrait littéraire.
Le portrait littéraire de Stanica Ratiu

8F Racontez une histoire amusante que vous avez aimée

9F ,, On n’a le plus souvent qu’un(e) ami(e) ou peu d’amis” affirme Jean Guitton. Etes-vous d’accord avec cette affirmation ?

10F Quelle est la personnalité artistique, roumaine ou étrangère, que vous aimez le plus ? Pourquoi ?

11F L’influence de la musique

12F Voulez-vous vivre dans le siècle avant ?

13F Comment a été la dernière semaine a l’école ?

14F Parlez-vous de votre pays

15F Considérez-vous que les grands-parents ont beaucoup vous apporter? Répondez en vous appuyant sur des exemples tires de votre expérience personnelle ou de votre observation de la vie quotidienne.

16F Etes-vous fan ou adversaire des comédies musicales? Pour quoi?

17F A votre avis les medias constituent-ils un instrument de culture puissant? Pourquoi?

18F Quels conseils pourriez-vous donner a Julien?

19F Ces derniers temps, il s'est produit un nombre anormal de catastrophes naturelles. Comment appliqués tout cela? Comment réagir?

20F Vous préférez les copains à vos parents? Pourquoi?

21F Quelle différence y a-t-il entre un touriste et un voyageur a votre avis?

22F Quel est selon vous l'apport des voyages dans la construction de la personnalité des adolescents?

23F Aimerez-vous faire carrière dans la chanson? Justifiez votre réponse.

24F La francophonie pourrait-elle faire diminuer les effets du mouvement d'uniformisation anglophone? De quelle manière?

25F Quels sont le nouveau rythmes de musique que le jeunes aiment a votre avis? Pourquoi ?

26F Vous refuse poliment (en donnant les raisons de votre refus) un ami qui vous a propose de l'accompagner a un concert de musique rock. Racontez la scene.

27F Les hobbies peuvent-ils avoir une valeur formatrice a votre avis? Justifiez votre réponse.

28F Les romans policiers ou film policiers? Que préférez vous? Pourquoi?

SUCCES IN CONTINUARE LA BAC!!
aditza26

Post by aditza26 »

Am auzit cateva dintre subiectele de la engleza. In mare parte sunt ca alea de anul trecut. Nu exista nimic despre istoria Angliei si alte alea, nu sunt grele. Nr total de subiecte sunt 33.
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

Tocmai m-am intors de la franceza oral. :) :blob7: \:D/ :occasion5: Am luat o nota HUGE pt mine la franceza 9 (NOUA [smilie=Eek.gif] ) Nu stiam la ce ora intru si m-am dus dimineata. Trebuia sa intru la ora 9.45. Cand am vazut m-am cam speriat, nu ma asteptam sa intru asa de repede. Intreb lumea care iese de la franceza daca e rea comisia, si primesc cam acelasi raspuns: e foarte de treaba. M-am mai linistit, dar totusi eu nu am pregatit nimic la franceza, doar asa ce mai stiam din cultura mea generala. Intru in sala si aleg subiectul. Norocul s-a intors la mine. :d Mi-a cazut un subiect foarte abordabil din punctul meu de vedere: SIMBOLURILE EUROPENE. Un text destul de mare de citit si 2 cerinte la el: care e parerea mea despre moneda unica EURO si ce simbolizeaza drapelul UNIUNII EUROPENE. :thumbleft: Super usor. La subiectul II sa povestim o intamplare amuzanta intalnita intr-un mijloc de transport. M-am descurcat si la asta mai mult de cat onorabil. Per total, s-a facut dreptare dupa rom oral unde am fost dezavantajat urat tare :sad1: Eu visam la un 7 si am luat 9, iar la romana unde "visam" la un 10 am luat 8. E bine totusi. MULTA BAFTA CELOR CARE DAU AZI SI MAINE ORALUL si succes in general la BAC. Sa veniti numai cu note mari :thumbleft:
Merced
Moderator

Post by Merced »

Felicitari Ghetto 2200!!! :thumbleft: Nota buna intr-adevar pentru franceza, limba care nu o suport. [smilie=maniac.gif] Intru si eu azi la engleza din ce am inteles de la un coleg sunt programat ori de la 15 ori de la 16, nu mai stia nici el sigur. Oricum pe la 13 o sa ma duc si eu sa vad ce misca pe acolo, sper sa nu se decaleze prea mult si sa nu intru cand trebuie. Ultima zi cu costum! Intr-un final termin, la scris pot sa ma duc si-n chiloti... [smilie=maniac.gif] Azi nu plec de acolo fara un 10... [smilie=Victory.gif]
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

Ms mult [Merced]. La engleza nu a fost greu la mine la liceu, toti ieseam cu 9.5 sau 10 de acolo. Pana si niste fete de la mine din clasa care nu le au la engleza au luat 9.5. Nici nu ma astept sa nu iei 10 mane. Bafta multa. De acum devine mult mai usor (in cazul meu cel putin): rom - peste 9 sigur, ist peste 8.5 sigur, iar engleza peste 9.5 si sport unde sper la un 10 desi nu prea sunt pregatit :laughing6: dar ma descurc eu.
aditza26

Post by aditza26 »

10 si eu. Dar greu subiectul. Revin cu detalii...
Black Shark
Moderator

Post by Black Shark »

engleza - 10, dar nu aveam emotii aici
s-au luat totusi si destui de 9 si 9.5 la mine la liceu, 8.5 a fost cea mai mica nota pana am plecat eu
1 out of 3 people who start smoking will eventually die. The other two apparently become immortal.
paradox

Post by paradox »

am uitat sa mai postez..
am luat 10 la romana oral, mi`a picat ceva raport fictiune-realitate intr`o opera studiata; am ales Alexandru Lapusneanul.
Azi dau la engleza (trebuia sa dau maine) si sper ca vin si de acolo cu aceeasi nota ca la romana :D
sa ne auzim cu bine.
Image
Shader

Post by Shader »

Engleza - 10 fara comentarii, nota obtinuta pe merit! :thumbleft:
aditza26

Post by aditza26 »

La engleza a fost usor, si din cate am vazut eu s-a trecut repede. Unii care trebuiau sa intre maine au fost chemati azi, sa se termine mai repede.
La noi nu s-a luat sub 9.
Gata cu emotiile, a fost greu prin prisma faptului ca a fost primul (romana oral), pe urma la engleza oral a fost usor. Acum vine greul, probele scrise.
myx4ever

Post by myx4ever »

poll ar trebui sa se transforme in "media de bac"
felicitari cei care ati luat deja si bafta la ceilalti.
Do Good by stealth, and blush to find it Fame.
Ionut_xx_

Post by Ionut_xx_ »

Am luat 8 la engleza pentru ca am avut o profesoara care avea un bat in c.r. O baba de 50 de ani care a invatat engleza pe vremea lu' Ceausescu.
Cateva din replicile ei de astazi:
-draga tu chiar crezi ca stii engleza, iti spun eu nu stii
-stiai ca femeile sunt cele mai bune soferite? (prostu raspunde ca nu)
-tu ai o parere buna despre tine nu? nu ar trebui

Pana am plecat eu s-au luat doar doi de zece, un baiat care avea o engleza perfecta si celalalt cand a plecat baba din sala.
La cealalta comisie notele de 9 s-au numarat pe degete, in rest numai 10.
Anul asta nu s-a mai dat protocol, erau toti invatati sa plece cu sacosele pline.
Invat la Caragiale in Bucuresti si anul asta la oral cred ca toate liceele industriale ne-au luat.
Merced
Moderator

Post by Merced »

Am venit si eu cu nota maxima azi. Daca nici la engleza nu luam 10 eram vai de p**a mea... :laughing6: Notele la mine in liceu au variat la aceasta materie, si au fost corecte daca stau bine sa ma gandesc. Cea mai mica cred ca a fost 6.50, chiar o colega de-a mea care intr-adevar nu stia de 10, dar nici asa varza nu era. Eu am intrat pe la orele 15, la a doua comisie, unde normal ca erau doua femei trecute cred de 50 de ani. Am tras subiectul 10, si de atunci ma gandeam ca aia va fi si nota. Spre surprinderea mea, in timp ce ma straduiam sa fac cat mai bine primul subiect observam cum timpul devine insuficient pentru a apuca sa scriu tot subiectul II pe ciorna aia. Oricum profesoarele au pus mult accent pe dialog la subiectul II, nu te lasau sa citesti ce ai scris, bine ca nu am apucat sa scriu decat trei randuri. Am citit textul spre surpinderea mea, cu emotii. Chiar penal pot sa spun, m-am mai si balbait, parca e altceva cand vorbesc engleza cu o persoana oarecare si altceva cand e o comisie de examinare in fata. Am raspuns la primul subiect, scurt si la obiect si am trecut la al II lea, incepand sa citesc cele trei randuri pe care le scrisese, ca introducere. Profele se uita la mine si-mi spun "We want to see your eyes!", iar eu le raspund sec in romana "Stati ca n-am apucat sa scriu mare lucru, doar o introducere. O citesc si vorbim apoi!". S-au uitat cam ciudat initial, dar apoi cand au vazut ca incepusem sa vorbesc mai fluent decat citisem textul(ale naibii de emotii :D ) si ca le raspund repede la intrebari, mi-au cerut foaia aia pe care se trece nota. Se uita si ma intreaba "Dar de ce ai nota asa mica la romana?". In gandul meu "9 e nota mica? De cei cu 7 ce o sa mai zica?", dar le raspund "Am avut un subiect mai greu, am intrat printre primii...". Apoi imi trec ambele nota 10 si una din ele imi spune "Sa ai grija la scris... Pari baiat istet, sa iei numai 10". Incep sa rad si plec...

Asta a fost cu oralele, sa vedem saptamana viitoare. Daca merge tot asa de bine, sper sa am o medie cat mai mare. Ce-mi place acum, ca tot s-a terminat practic liceul e ca la noi in curte toti fumatorii isi scot linistiti tigarile si nimeni nu comenteaza, ba chiar mai vine cate unul din comisie si cere un foc. :laughing6: Tare, ieri dupa ce au dat niste colegi romana am luat cate o bere si ne-am dus in fosta clasa sa ne racorim, ca e cea mai ferita de soare din liceu. [smilie=Victory.gif]
zxp

Post by zxp »

Cand va aud mi se face dor..desi nu a trecut decat 1 an...
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
paradox

Post by paradox »

Am luat si eu 10 la engleza.
Intamplare happy, sa`mi aduc aminte ca totusi sunt in romania:
Dupa cum stiti, engleza e pe doua zile. Ma uit pe fisa, ma vad programat a doua zi. In prima zi pe la amiaza primesc vreo doua GM`uri pe yahoo cum ca ne cheama comisia pe toti acolo sa termine intr`o zi cu toti. La ora 4 sunt prezent acolo...astept...astept....astept. Se face ora 5...6...7...8... Veneau o gramada de capre cu nume inaintea mea care abia atunci s`au trezit ca dau bacul. Pe la 9 fara ceva iese din sala o profesoara si ne spune ca a obosit comisia, sa venim maine (adica azi) la ora 8. Am plecat acasa cu ganduri optimiste la adresa organizarii si a celor care mi-au trimis mesajele... Azi m-am trezit linistit la 8....m-am imbracat...la 9 am ajuns la scoala, comisia astepta dupa mine (muahahah). Am fost ultimul examinat. 10 onorabil ;)
Image
m3nth0r

Post by m3nth0r »

aditza26 wrote:Am auzit cateva dintre subiectele de la engleza. In mare parte sunt ca alea de anul trecut. Nu exista nimic despre istoria Angliei si alte alea, nu sunt grele. Nr total de subiecte sunt 33.
nu e adevarat...mie mi-a picat o aiureala cu printesa diana..dar am luat 10 evident. Recunosc ca mie imi place mai mult engleza ca romana
Din 10 prieteni .. Stii ca 5 sunt falsi .. Iar daca apare o problema .. inca 3 fac pasi .. Mai raman 2 care se cearta intre ei .. Despre cum ar fii mai bine sa cheltuiasca banii tai ..
aditza26

Post by aditza26 »

Asa a fost si la noi. Ne-au chemat mai devreme (chiar am intrat mai devreme cu aproape o ora) pe motiv ca e cald si sa termine mai repede. Cei de azi nu au scapat, i-a chemat, chiar daca mai devreme tot in ziua in care au fost programati au fost examinati.
Gata cu oralul, a iesit super la mine, 2 x 10. Cu un 10 la sport deja am umflat media. Sa vedem la scris. Doamne ajuta sa avem noroc de subiecte acceptabile.
aditza26

Post by aditza26 »

Ce??? Am vazut toate cele 33 de subiecte si nu a existat asa ceva printre ele!
Poate e si altfel, dar eu vorbesc de engleza oral pt 1-2 ore.
Shader

Post by Shader »

Poate se refera la Subiectul I [smilie=maniac.gif]
aditza26

Post by aditza26 »

Se poate, mai mult ca sigur.
Merci Shader.
y0py

Post by y0py »

Ionut_xx_ wrote:Pana am plecat eu s-au luat doar doi de zece, un baiat care avea o engleza perfecta [...].
Haha, sigur nu eram eu ? Rofl, bine ca ne gasim acum.
korggis

Post by korggis »

Hehee ! Cum mergre treaba Y0py cu zuper-bac-ul asta ? Sper ca o data ce ai terminat dai si tu un semn ceva ...
Pina atunci bafta multa copii ! :)
Join us on #xpc ! NEW : #xtrempc
If you are going through hell, keep going. - W Churchill
y0py

Post by y0py »

Oho, nenea koarge :D Sigur :)

Ionut_xx, really now. Daca te refereai la o chestie de ~2m, o suta de kile si imbracat gen hitman (costum negru)... atunci eu eram :)
Daca nu, atunci sa stii ca baba era abordabila. :P
vică

Post by vică »

Hai sa ma bag si eu in vorba...
Am auzit la radio azi dimineata ca in nu stiu cate (si care) judete, nu a fost nici un picat la oral...unul din ele, pe care mi-l amintesc este Constanta...
Hai ca incep deja sa ma mir! :d Si cred ca BAC-ul asta se transforma incet-incet in caterinca ieftina si formala de acum 10 ani, cand se dadea examen la 4 materii...si numai tampitii il picau....numa' ca la admitere la facultate era groasa...

Dupa ce se termina "oralele" si incepeti scrisul...marturisiti pe aici care ati copiat.....sa facem o statistica..
Bafta! Si sa copiati cat mai mult...
m3nth0r

Post by m3nth0r »

eu nu am copiat...dadem smsuri la aia care a intrat dupa mine ca era " afon "...si a luat 9...mentionez ca media la engleza a fost numai 5 "tras de par" ...waaaa creditu` meu..acuma mi-am amintit :)...da oricum seara m-a luat si ma imbatat de nici nu shtiu cum am ajuns acasa :D
Asimilatrixu

Post by Asimilatrixu »

In primul si in primu rand, bafta tuturor care dati/veti da BAC-ul! O sa vedeti voi dupa aia sau dupa fuckultate ce faceti cu diplomele alea! Dar pana atunci mai e.

@[Merced]: ca tot am vazut ca vrei sa dai la Chimie in Univ. Buc. Aceeasi replica de mai sus, bun o termini, dar ce faci dupa. Chimia = profesori invechiti ca mentalitate, putini pusi la punct cu materia sau plictisiti de viata, ai sa vezi cand o sa iti vina ala si o sa iti dicteze cursul si o sa te puna sa il memorezi...Nu te astepta sa fie lucrurile chiar atat de roz precum sunt la prima vedere. Apropo, de ce neaparat universitatea?
"Oamenii se nasc ignoranţi, nu proşti - devin aşa prin educaţie..." Bertrand Russel
m3nth0r

Post by m3nth0r »

in ziua de azi mai nou din facultate se iese " prost cu diploma " , prea putini sunt cei care ies cu...macar " temelia " profilului respectiv
Merced
Moderator

Post by Merced »

Asimilatrixu wrote:Nu te astepta sa fie lucrurile chiar atat de roz precum sunt la prima vedere. Apropo, de ce neaparat universitatea?
Nu ma astept sa fie roz situatia, dar e singura facultate unde am gasit Chimia Mediului. Consider ca daca aici probabil nu o sa se puna accent prea mare pe acest domeniu, poate ca dupa ce vom intra in UE voi avea posibilitatea sa lucrez in acest domeniu in alta parte. Si dupa cum am spus e o facultate mai scurta decat fosta mea optiune, medicina, nu vreau sa fac 30 de ani si sa fiu "in bancile scolii". [smilie=maniac.gif]
Vl@d

Post by Vl@d »

woooooooooooooooow am luat 9 la franceza desii meritam chiar 11 nu 10 fara modestie... m-a tras 7-le de la romana in jos \:D/
mi-a picat sub 3 super tareeeeeeee :)
unde la punctu 2 am avut de prezentat cateva monumente din Franta sau Romania... super ushor : Luvru, Notre Damme Catedralle, Tour Eifel si cele 2 arcuri de triumf
:tongue3:
iar la punctu 1 de citit si raspuns la cateva intrebari dint-un text estival/turistis... si mai usor :laughing6:

bv la toti pt notele obtinute =D> tot asa in continuare [smilie=Victory.gif]

i'm sooooo happyyyy :blob7:
X2 5400 BE >< AsRock AM2 >< 3GB DDR2 >< Gigabyte 9600GT >< Samsung F3 500GB >< Benq 20.1"
Asimilatrixu

Post by Asimilatrixu »

@[Merced]: Nu o sa faci nici 30 de ani pe bancile scolii, dar nici nu cred ca o sa ajungi la $$$/luna cand te-oi angakja dupa. Prietenii stiu de ce! Si Facultatea de Chimie Industriala din POli are sectie de mediu (sau mai nou Facultatea de Chimie aplicata si stiinta materialelor :banghead: ). Daca chiar vrei chimie, ai putea sa te indrepti si spre Iasi/Cluj. Nu stiu exact ce au, dar stau mai bine ca BUC. Nu zic ca acolo e lapte si miere, dar depinde ce vrei tu . Chimie pura sau inginerie chimica. Stiu insa ca e cam departe de Pitesti , dar nu cred ca e un capat de lume
"Oamenii se nasc ignoranţi, nu proşti - devin aşa prin educaţie..." Bertrand Russel
omul_maimutza

Post by omul_maimutza »

Nota obţinută la proba orală la franceza - 10.
Săptămâna viitoare urmează scrisul la română, engleză şi geografie. Ultima probă e sportul.
Urez succes tuturor şi copiaţi fraţilor mai ceva ca în Splinter Cell sau Thief, că de asta l-am jucat toţi. [smilie=Respect.gif]
picz or it didn't happen
m3nth0r

Post by m3nth0r »

m luat 9 la franceza desii meritam chiar 11 nu 10 fara modestie... m-a tras 7-le de la romana in jos
...eu am avut tot 7 la romana dar nu m-a tras in jos deloc..dar am avut an outstanding prezentare :D
viktor999

Post by viktor999 »

[Merced] daca tii neaparat sa faci chimie mai bine te indrepti spre farmacie sau medicina, eu am ambii parinti absolventi de chimie si in prezent sunt someri cu diploma...
Opteron 165@2800MHz - cooled by Asetek WaterChill | DFI LanParty UT CFX3200-DR | 2x1Gb Pqi Turbo DDR500 3-3-3-8 | ASUS X1900XT | WD 160GB PATA+WD 80GB SATA | Sirtec HPC-620-A88S | Thermaltake Kandalf VA9000SWA |
Post Reply