Bacul - a reinceput teroarea [sezon 2010]

Discuţii generale însă nu în general. Orice depaşeşte limitele interesantului va fi imediat şters.

Moderator: Moderatori

Ce medie aveţi la sesiunea orală - BAC 2008

9.5 - 10
23
74%
9 - 9.5
4
13%
8.5 - 9
0
No votes
8 - 8.5
2
6%
sub 8
2
6%

Total votes: 31

Edge

Post by Edge »

Daca tot esti la curent, nu puteai da un simplu "Da" sau "Ba"? Stiu de situatia cu Ion a Glanetasului sau Ilie Moromete si intelectualitatea lor...iar ce am intrebat mai sus am intrebat pentru ca a fost vehiculata ideea cum ca cei care au avut acces la acele 3 subiecte controversate se pregatisera special la Ion si Moromete si acel subiect s-a vrut sa fie o lovitura sub centura adresata lor :wink:
In final, fiecare cu greseala lui, voi ca nu ati interpretat exact ca ei acel subiect, si ei ca au facut acel subiect in asa fel incat vina sa nu pice pe ei ca au "scapat" niste subiecte... ci pe "slaba" voastra pregatire, bazata se pare in mare parte pe interpretare. Imi pare sincer rau pentru voi ca s-au gasit acum sa apeleze la asa tehnici mârşave dar sper ca macar acum, sa-si dea seama cine trebuie cat de varza e sistemul educational in Romania.
.:. Just passing by...don't mind me. .:.
HerrMess

Post by HerrMess »

Din pacate generatia care da bacul acum este generatia care ii considera intelectuali pe cei care nu vorbesc cu "bah" si "mah". Daca se face sondaj, probabil ca majoritatea ar considera ca si Parazitii sunt intelectuali (nu le neg inteligenta si cultura generala peste medie).
Despre Ion = intelectual nu pot zice decat ca este undeva deasupra prostiei, intra in supra-realism.
Nici macar la Ilie Moromete nu o poti trage de par. Cum naiba il poti considera intelectual pe un "strateg de cafenea" ma depaseste. Nu zic ca taran <> de intelectual, dar in cazul asta e clar. Inteligenta nu este conditie necesara si nici suficienta pt. a fi intelectual. Nici pe departe. Iar daca cititul ziarului e considerata activitate intelectuala, probabil ca si Libertatea nu e doar fituica de sters la .... Ce sa mai zic de Infractoarea, sau mai stiu eu ce? Inadaptati sunt si punkerii. Oare ei sunt intelectuali?

S-a dat o simpla problemutza de gandire in subiect si se esueaza ca balenele pe plaja.

Sa ne traiasca natia!
Intelligent conversation requires at least two intelligent people.
Vl@d

Post by Vl@d »

eu deja m-am impacat cu gandul ca am picat la romana... si sper ca in august sa fac de 10 :sad1:
acum astept sa fiu banat de zana maselutza....
bafta in continuare la toti si poate ne mai vedem pe alte forumuri
salut
X2 5400 BE >< AsRock AM2 >< 3GB DDR2 >< Gigabyte 9600GT >< Samsung F3 500GB >< Benq 20.1"
zweistein

Post by zweistein »

Vl@d wrote:eu deja m-am impacat cu gandul ca am picat la romana... si sper ca in august sa fac de 10 :sad1:
acum astept sa fiu banat de zana maselutza....
bafta in continuare la toti si poate ne mai vedem pe alte forumuri
salut
De ce sa te baneze? ca ai picat? ROFL stai linistit nu e Zana atat de drastic :laughing6:

Cei care ati ratat subiectul 3. It's not over until the fat lady sings :D Este posibil ca in compensatie profesorii sa dea punctaje cat mai mari la primele doua. Ii obliga ministerul sa nu dea punctaj la subiectul 3, dar nu le spune nimeni ca nu pot da maxim sau aproape la celelate doua. Daca lor li se pare ca lucrarea merita sa treaca, dincolo de cerintel ministerului, va trece, cu 6, dar va trece.
Bafta in continuare si fiti mai atenti la formulari :thumbleft:
RAYNOR

Post by RAYNOR »

Oficial, comisiile nu acorda nici un pct. la sub. 3-lea daca nu s-a scris pe subiect. Am auzit niste zvonuri ca unii profi ar acorda max. 15 pct. din cele 40, pt subiectul 3-lea. (stiu asta deoarece am intrebat niste fosti profesori din liceu).
Oricum..... speranta moare ultima..... invatati la materiile care au ramas. Multa bafta! :wink:
Merced
Moderator

Post by Merced »

Am venit si de la matematica, si mor de somn. Subiectele la M1-2 destul de ciudata, iar ultima parte din subiectul IV chiar mi s-a parut dificila. Sper ca nu am gresit prea mult, nu aveam pretentii de cine stie ce nota la materia asta pe care n-o mai suport din clasa a V a, o nota de genul 7 ar fi echitabila. Presedintele comisiei s-a morcovit rau, a tinut un "speach" legat de presiunea care exista la toate nivelurile ca examenul sa fie corect si deci copiatul nu prea a mers. Ce am apucat sa mai corectez pe final cand incepusera sa se duca unii cu foile ca sa iasa, in rest a fost mormant in sala. Asta e, greul s-a dus si pentru mine urmeaza chimia la care am sperat mereu ca o sa iau o nota buna, dar acum sunt dezamagit ca in ultima luna am neglijat complet materia asta in favoarea limbii romane si matematicii, iar azi tre sa mai trec prin materie ceea ce e nasol si greu de facut intr-o zi. Sper ca macar maine sa fac si eu o lucrare de ~9... [smilie=maniac.gif]

@Vl@d: Stai linistit ca ZM nu te va bana, glumise si chiar daca era sa vorbeasca serios din cate am inteles eu atunci se referea la probele orale. Si nu-ti pierde speranta, probabil ca o sa treci cu putin noroc si o contestatie eventual. [smilie=Victory.gif]
aditza26

Post by aditza26 »

Gata cu matematica, super usor mi s-a parut. Iar sigur peste 9, eu si cu profesorul la care am facut meditatie ne-am evaluat si ne-a iesit cam 9,6. Oricum, ce mai scad si ei, peste 9 este sigur.
Maine va fi cea mai grea proba, desi cea mai usoara se va dovedi cea mai grea. Sper sa iau si acolo nota mare sa nu stric media asta frumusica de bac.
SUCCES IN CONTINUARE LA TOTI
Eu mai am economia intreprinderii si sport. La sport stiu ca este 10, dar la economie ...
y0py

Post by y0py »

M1-1-> floare la ureche.
Vl@d

Post by Vl@d »

am iesit si io de la mate M1-2..... i'm happyyyyyyy astept o nota peste 6 la cata [smilie=Yes!.gif] matematica am facut io e super buna nota :tongue3:
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
happyyyyyyyyyyyyy \:D/ [smilie=Victory.gif] [smilie=Victory.gif]

it's party time \:D/ :occasion9: :angel8:
X2 5400 BE >< AsRock AM2 >< 3GB DDR2 >< Gigabyte 9600GT >< Samsung F3 500GB >< Benq 20.1"
Black Shark
Moderator

Post by Black Shark »

Argh, nervi, M1-1, facut tot (verificat apoi) in afara de un singur lucru, punctul g ? f ? de la III sau IV ? Nu. un punct de la partea I, ecuatia tangentei la parabola
1 out of 3 people who start smoking will eventually die. The other two apparently become immortal.
Vl@d

Post by Vl@d »

Black Shark wrote:Argh, nervi, M1-1, facut tot (verificat apoi) in afara de un singur lucru, punctul g ? f ? de la III sau IV ? Nu. un punct de la partea I, ecuatia tangentei la parabola
esti toba de carte.... am dreptate nu ? :tongue3:
bv. sa i-ei 10 [smilie=Victory.gif] bafta mare la toti

maine am desenu tehnic si vineri geografia... weeeee super usor \:D/
aditza26

Post by aditza26 »

Nu inteleg de ce scrieti M1-1 si nu M1? Sau ce inseamna M1-2.
Eu stiu ca exista M1, M2 si M3.
Poate primesc lamuriri, desi nu cred ca ma mai intereseaza, matematica este capitol incheiat pana la 1 octombrie.
Vl@d

Post by Vl@d »

aditza26 wrote:Nu inteleg de ce scrieti M1-1 si nu M1? Sau ce inseamna M1-2.
Eu stiu ca exista M1, M2 si M3.
Poate primesc lamuriri, desi nu cred ca ma mai intereseaza, matematica este capitol incheiat pana la 1 octombrie.
M1-2 este ceva intre M1 si M2 :tongue3:
io sper sa fi terminat cu matematica pt toata viata :laughing6:
Black Shark
Moderator

Post by Black Shark »

M1-1 matematica-informatica
M1-2 stiintele naturii
1 out of 3 people who start smoking will eventually die. The other two apparently become immortal.
Merced
Moderator

Post by Merced »

aditza26 in principiu sunt doua tipuri de M1. M1-1 dau cei care au fost la clase de mate-info, iar M1-2 cei care au fost la stiintele naturii si unele licee cu profil tehnologic din cate mai stiu eu. Eu de exemplu am fost la stiintele naturii si nu am avut aceleasi subiecte ca cei de la mate-info. In general se considera mai usoare M1-2 dar depinde pana la urma si de varianta. Materia e in general aceeasi. Tu cred ca ai facut M2, asta am vazut ca se face la licee economice, iar cei de la uman fac niste M3, nici nu stiu daca 2 sau 3 ani, sau toti patru. :D Cam asta e "smecheria". [smilie=Respect.gif]

Edit: Iar m-am lungit cu post-ul si m-ati intrecut la raspuns... [smilie=maniac.gif] :tongue3:
viktor999

Post by viktor999 »

dupa dezastrul de la romana imi spal pacatele cu matematica unde sper sa i-au macar 9.80 :d
Opteron 165@2800MHz - cooled by Asetek WaterChill | DFI LanParty UT CFX3200-DR | 2x1Gb Pqi Turbo DDR500 3-3-3-8 | ASUS X1900XT | WD 160GB PATA+WD 80GB SATA | Sirtec HPC-620-A88S | Thermaltake Kandalf VA9000SWA |
Lacoste

Post by Lacoste »

ce note mari sperati voi sa luati ...eu am dat M1-1 si nu mi s'a parut asa usor....am minim 7 dar nu cred ca pot depasi 8.5 :(......oricum media de bac nu imi trebuie dacat 20% deci nu ma agit!...
You could think i'm wrong, but that's no reason to stop thinking
Shader

Post by Shader »

Ce de genii avem p-aici, numai la note de peste 9 se spera (cu mici exceptii). Bv voua =D>
Live in your world, get pwned in mine!
Tweek

Post by Tweek »

a fost de nivel mediu bacul la mate (1-1). punctul f de la IV a fost infect de tot , astept sa vad rezolvarea la el.
in rest ... pice of cake

Shark -> cu tangeta era shmecerie. punctul apartinea hiperbolei sau ce era aia ( 5^2 =5 *5. si faceai "pe jumatate" . era y^2 = 5x si faceai Y * Yo = 5/2 X * 5/2 Xo
si inlocuiai Yo si Xo cu 5 respectiv 5 si aflai tangenta ...

maine info, vineri geogra si dupa aia cateva zile cu burta la soare :)
Image
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

Gata cu ISTORIA. :occasion5: Am invatat tot in noaptea trecuta. [smilie=maniac.gif] Subiecte cu bun simt. Sper sa iau un 9. :)
Vl@d

Post by Vl@d »

moromete ma va trage in jos...eu totusi sper pe la un 7 pe acolo
Doamne Ajuta sa i-a toti

Ma cam indoiesc sincer , nu te lua dupa mine ... SI NICI DUPA MASS-MEDIA .. insa la stirile ProTV de la ora 13:00 s`a anuntat decizia ministerului de a nu puncta nici macar pt redactare .. deci cei care au facut pe Ion sau Moromete ... sau mai stiu eu ce minunatii au 0 ... aici depinde si de corectori .. eu unu personal NU CRED ca va pica 50% din tara .. e INADMISIBIL pt o tara care se vrea membra U.E.

there's a hope... :sad1:
MegaDeth

Post by MegaDeth »

Payback time!Am dat si eu proba la matematica si pot sa zic ca am cam stiut .Cam 99% trebuie sa iau >= 9, eu mi-am calculat 9.50 dar poate sa fie mai putin dar si mai mult :d.Abia astept baremul.
Subiectul pe care l-am dat a fost M1*(M1-1), fiind la mate-info .Subiectul asta a fost totusi mult mai accesibil decat cel de la romana.Damn... a ajuns matematica sa fie mai usoara decat romana.Partea I-a si a II-a le-am facut in 30 de min, si pentru ele se ia nota 6 :tongue3: .La subiectul III si IV ultimele 2 au cam dificile... #-o

Bafta in continuare! :wink:

EDIT:am fost la meditatii si se pare ca voi lua 9 :tongue3:

Sa afisat baremul , de fapt baremele http://bacalaureat.edu.ro/2006/

EDIT2: Mda la cum au fost unele exercitii...nici nu ma mir ca nu au bagat in barem raspunsurile , respectiv rezolvarile...
Tweek

Post by Tweek »

trebuia sa scriem si noi pe foaie la mate

formula
rezolvare

si conform baremului primeam punctele :laughing6: :laughing6:
Image
aditza26

Post by aditza26 »

Am scris 10 pagini, pentru ca la simulare am luat o mare tzeapa. Ma asteptam sa iau in jur de 8,5 si de fapt am luat 7. Explicatia a fost simpla: nu am scris formula, doar am aplicat-o. Acum am scris formula, am inlocuit si am scris si in cuvinte.
Shader

Post by Shader »

Eu vreau sa vad toate ex. rezolvate in baremul de corectare [smilie=Rulz.gif] ...m-am saturat de caterinca asta facuta de SNEE & MEC...sigur vom avea surprize si aici si poate si la urmatoarele probe. [smilie=Furious.gif]
Live in your world, get pwned in mine!
y0py

Post by y0py »

Subiectele au fost penibil de simple pana si pentru un non-geek ca mine. Nu trebuie sa fii geniu sau sa apartii vreunui alte categorii vehiculate pe aici.
Baremele sunt asa de cand hau', nu-s de azi, de ieri.
Rezolvarea, daca n-ai facut-o la examen, o vezi la meditatii, lol. Asta in cazul in care mai da cineva doua parale uscate pe ce-a fost azi.
Din punctul meu de vedere azi a luat sfarsit marele Bacalaureat. Maine Biologie, poimaine Economie. Sper la un 9 respectiv 10.
Bafta inca o data si fruntea sus, ca de picat nu picati decat daca sunteti... well... inconstienti.
Black Shark
Moderator

Post by Black Shark »

Plank wrote:a fost de nivel mediu bacul la mate (1-1). punctul f de la IV a fost infect de tot , astept sa vad rezolvarea la el.
foloseai relatia de la un punct anterior, inegalitatea cu f(k+1)-f(k)
scriai relatiile pentru k de la 0 la n si apoi le insumai, odata fara prima relatie si odata fara ultima, din cauza ca era scadere termenii de mijloc se reduceau(si ramaneai odata cu f(n+1)-f(1) si odata cu f(n)-f(0)) iar sirul se forma usor odata in stanga si odata in dreapta
aditza26

Post by aditza26 »

Tare ma trazneste un gand sa copiez maine la economie dupa un material pe care sa il pregatesc din seara asta. Dar imi este tare teama!
Treaba cu baremul este ciudata. Trebuia pe foaia de examen sa spuna ca dau 2 puncte pentru formula scrisa corect si inca 2 pentru inlocuire, iar la baremul care se afiseaza, sa se dea raspunsurile. Cum se pot evalua elevii???
iLogiK

Post by iLogiK »

eu am reusti sa demonstrez prima parte a inegalitatii si altfel....
am scris relatia de la d cu k=n...a trebuit sa fac ceva artificii si sa ma folosesc de faptul ca f era crescatoare.....
(nu mi-a iesit la a 2-a parte a inegalitatii)
nu m-am gandit sa le insumez...
asta este.....g-ul nici nu l-am inceput, si la III la ultimul punct nu sunt prea sigur de ce am scris...
daca nu imi mai scade de undeva prea mult ar trebui sa iau peste 9
gallardo

Post by gallardo »

Multi oameni destepti pe aici... Eu ma dadeam destept la mate, dar am cam zbarcit-o azi... Desigur, pentru Bac nu m-am pregatit decat foarte, foarte putin. Majoritatea matematicii facuta anul asta a fost pentru admitere la ASE... Dar tot nu se justifica. Eu cred ca iau in jur de 9 fiindca am gresit la primul subpunct (ala cu distanta.... don't ask how that happened #-o ) si la ecuatia tangentei se pare ca n-am stiut... si acuma depinde si de cum corecteaza profesorii si cum evalueaza ei ca am argumentat raspunsul desi am scris 11 pagini!!!!
Si da, mi s-a parut greu examenul! Am scris non-stop 2 ore si 50 minute si n-am scris nimic pe ciorna si desi multe exercitii veneau de la sine in timp ce scriam.... au fost si unele grele.

La ultimele 2 subpuncte m-am invartit, m-am rasucit... si am cam demonstrat jumate din cerinta.... dar (normal), tipic mie.... am gresit la alea usoare... #-o
I never finish anyth
Black Shark
Moderator

Post by Black Shark »

gallardo, chiar nu inteleg cum ai putut scrie atat de mult, eu am avut 7.5 pagini, aproape totul rezolvat in prealabil pe ciorna si timp "to share the joy", 90% din examen a fost rezolvat in o ora si ceva (restul a fost ca sa ma invart in cercuri la III g si sa ma prind cum sa scot inegalitatea la IV f + cateva corecturi, cum ar fi sa aleg doar solutiile reale la ecuatia de gradul 3, lucru care sper ca nu l-ati uitat)

apropo de 2 puncte pentru formula si 2 puncte pentru inlocuire, nu va faceti griji daca nu ati scris asta explicit dar v-a dat bine, punctajele partiale sunt tocmai pentru a da ceva la cei care nu au reusit s-o scoata la capat (ca altfel ar fi punctata doar valoarea finala, in fond asta fiind cerinta), va poate scade daca nu ati folosit cuantificatori sau daca nu legati bine argumentele de concluzie

btw, la aria triunghiului, cati v-ati amintit de metoda cu determinant ? :D eu am facut Heron de doua ori pe ciorna si a dat prostii, cand l-am facut pe curat a dat bine :D (5/2 parca)

iLogik, trebuia sa insisti putin la g, jumatate din punctaj il obtineai pur si simplu formal, se punea in evidenta de la punctele anterioare ca sirul e monoton si marginit (chiar daca nu ai rezolvat puteai folosi) deci prin Weierstrass era convergent
cel mai important lucru e sa nu lasi ceva ne-incercat, se poate stoarce punctaj cat de cat si prin ceva munca silnica, in 3 ore e timp
iLogiK

Post by iLogiK »

pentru cine e interesat, ce am facut eu la mate (M1-1)
sper sa ca e bine...am facut din cap, am explicat acolo unde am crezut ca e necesar
asta ca sa ma corectez eu, si sa va verificati voi :)

I
a) radical din 26
b) 4
c) x-2y+5=0
d) 1
e) 5/2
f) a=-1, b=0

II
1.
a) 92
b) 0,4 (am incercat fiecare n, si 1 si 2 verificau relatia)
c) 0
d) 0
f) x=1

2.
a) 2006*x^2005 (^ inseamna la putere)
b) 2008/2007 (parca)
c) f''(x)>0 (V) x real
d) =f'(0)=0
e) 0 (-1<=cosx<=1 (v)x real)

III
a)
det J=0
det I2=1
b) J^2=O2
c) prin calcule...
d) M=J (rang(J)=1, rang(J^2)=rang(O2)=0
e) am folosit det(B^n) = det(b)^n
f)
C nu e inversabila, rezulta ca detC=0 => ps=rq
prin inductie ajungeai la C^k+1=(p+s)^(k-1) * C^2
daca foloseai ps=rq si inlocuiai in C^2, iti dadea C^2 = (p+s)*C
din ultimele 2 rezulta ca C^k+1=(p+s)^k*C
=> P(k) -> P(k+1)
g) nu sunt sigur...am incercat prin inductie...

IV
a) f'(x) = 1-e^x/e^x+1 = 1/e^x+1
b) f''(x) dadea -1 inmultit cu ceva ce era strict pozitiv
c) se aplica lagrange pe (k, k+1)
d) din c) =>
k < c < k+1
e^k < e^c < e^(k+1)
...
am adunat un 1 si am rasturnat relatia sa imi dea in mijloc f'(c)
dupaia mi-a dat fix relatia care trebuia demonstrata (am inlocuit partea din mijloc cu rezultatul de la c)

e) An - An+1 dadea negativ => An< An+1 => An strict cresc

la f si g mai bine ma abtin ca presimt ca am scris prostii
Black Shark
Moderator

Post by Black Shark »

III. g a fost oarecum inselator
se putea lua pe cazuri asa :
1. matricea are rang 0, deci este O2 si la orice putere este tot O2 deci rangul se pastreaza
2. matricea are rang 2 deci are determinant nenul iar B^n are tot determinant nenul (punctul e) deci se pastreaza rangul
3. matricea are rangul 1, deci determinantul este 0, deci este neinversabila si se aplica formula de la f, orice putere a matricii este matricea initiala inmultita cu un scalar deci rangul se pastreaza

IV. g se facea cum am spus un post mai sus la convergenta iar pentru incadrare se folosea inegalitatea anterioara ca si un cleste (care evident dadea slab dar exact ce trebuie in fond, calculul nu era foarte greu, doar trebuia totul transformat in logaritm natural, deci trebuia vazuta ideea n=ln e^n ca sa mearga totul bine)
Tweek

Post by Tweek »

foloseai relatia de la un punct anterior, inegalitatea cu f(k+1)-f(k)
scriai relatiile pentru k de la 0 la n si apoi le insumai, odata fara prima relatie si odata fara ultima, din cauza ca era scadere termenii de mijloc se reduceau(si ramaneai odata cu f(n+1)-f(1) si odata cu f(n)-f(0)) iar sirul se forma usor odata in stanga si odata in dreapta
#-o #-o #-o of course !! eh , asta e, fac acuma scandal pt 0.2 , ms Black Shark
nr de pagini ? pai 11p si 9 randuri :), sa tot citeasca
Image
aditza26

Post by aditza26 »

Si eu care credeam ca am scris ca nebunul 10 pagini si sunt in frunte. Mai este cineva care a dat la M2 si ma ajunge, sau ma egaleaza?
manu144x

Post by manu144x »

la III ala cu inductie exact asa m-am gandit sa-l fac, am facut jumate pe ciorna, dar nu l-am mai copiat pe foaie, poate mai luam ceva punctaj...vai copt is. De asteptat ma astept la un 9, dar pe foaie am facut de pana la 9,6 maxim. Dar un 9 e bestial.
Merced
Moderator

Post by Merced »

Ce bine ca nu e nimeni de la stiintele naturii cu chef de comentariu pe subiecte, ca mie deja mi-e sila. S-a terminat cu matematica pentru mine, a fost cel putin nasol sa fac o materie in slila 3 ani cu un mos, betiv si fumator de Carpati care stia doar de existenta notelor 4 si 6 si care din nefericire a sfarsit prin a se pensiona mai devreme din cauza unei tumori pe creier. [smilie=maniac.gif] Din fericire n-a murit si l-am mai vazut, inca o mai duce, oricat de nesimtit ar fi un profesor nu i-as dori moartea. In ultimul an am facut cu o nebuna, care intr-adevar cu stilul ei comunist de predare si disciplina a reusit sa scoata cat mai mult din noi, chit ca de la elevi de 5-6 nu putea sa ajunga intr-un an la elevi de 10, mai ales ca erau atat de multe goluri din anii precedenti de umplut. Acum sunt multumit, sper la un 7.50 chiar daca eu pe foaie am scris corect din cate am vazut eu cam de 8.50, dar probabil ca o sa mi se mai scada prin unele locuri. Oricum peste asteptari ar fi si nota asta.

Acum mi-e frica maine la chimie, adica nu neaparat frica ca nu e vreo materie la care sa nu ma descurc dar speram sa iau macar un 9. Din nefericire n-am mai invatat de o luna nimic, sper sa-mi aduc aminte maine dupa ce vad subiectele ca n-as vrea sa iau la chimie mai putin ca la romana sau la mate ca as fi de rasul lumii... [smilie=Nice-try.gif] [smilie=maniac.gif]
iLogiK

Post by iLogiK »

am venit de la info...destul de usoare subiectele...
la III-2 m-am speriat putin cand l-am vazut dar si ala a fost foarte banal pana la urma.....sper sa iau 10
Merced
Moderator

Post by Merced »

Mda... Am venit de la chimie si intr-adevar s-a vazut ca nu am mai deschis un caiet de o luna... :( Am facut subiecte cam de 9 dar cu siguranta am mai gresit desi dupa ce am vorbit si cu profa mi-a confirmat ca nu, dar si aici voi presupune ca iau cu maxim un punct mai putin. Dezamagitor pentru ca puteam mai mult cu siguranta, dar s-a simtit perioada de timp in care nu am mai facut nimic. Din fericire sper sa compensez cu note mai mari decat credeam la romana si matematica si cu o nota cat mai aproape de 10 maine la sport. Acum ma culc, sunt mort de somn si bucuros ca s-a terminat. De-acum incolo ce-o fi o fi! Bafta celor care nu dau sport maine! [smilie=Respect.gif]
paradox

Post by paradox »

eu am venit de la bio si am facut tot (daca a fost bine sau nu, ramane de vazut :P )
Image
Post Reply