=)) 19 here tooice01 wrote: P.S. Nu va imaginati cum se poate vedea pe monitor de 19", unitatile si cladirile sunt cat caramizile pe ecran, imi aduc aminte de 14 analog, care abia tinea 800/600 in 60Hz

Moderator: Moderatori
=)) 19 here tooice01 wrote: P.S. Nu va imaginati cum se poate vedea pe monitor de 19", unitatile si cladirile sunt cat caramizile pe ecran, imi aduc aminte de 14 analog, care abia tinea 800/600 in 60Hz
detaliaza putin.....la ce te referi ?bine ca pana la urma exista o vraja care anuleaza complet tacticile de gen controale de nave de ultim nivel trimise toate intr-un singur punct.
eh, asta-i cu totul alta poveste.. de obicei am pe hotkeys ceva separat impotriva la ghosti, dar oricum urasc intreaga treaba legata de nucleare, pt ca de multe ori motivul pt care nu reusesc sa opresc una e ca nu disting ghostul pe ecran in multitudinea de culori sau adversarul e un marlan care-si muta flota peste ghost si nu mai pot ca click pe el.Mack wrote:in special daca in alea 55% se regasesc niste ghosti cu ceva nucleare....
nope, storm da 110, tancurile au 150. plus ca siegeurile au raza mai mare ca saracul templar, in mod normal trebuie sa distragi atentia cu ceva sa-i dai timp sa traga, ori daca tancurile mai sunt si aparate de terenul inalt.. daca esti la inceput, tot ce potiface e un zealot(sau dark) drop, pt ca pica aproape de tancuri si astea au limita minima de raza, dar si asa nu-i e greu sa aduca niste goliaths sau wraiths sa respinga shuttle-ul, caz in care chiar esti ars. in alte cuvinte daca joci contra terran, e mai bine sa pui ceva sa patruleze zona(sair) si sa ataci dropshipul cand are de gand sa faca dropul, take him down from the airfkiama wrote:mai spunea cineva k terranu e avantajat pe harta asta pt k poate folosi siege-uri... fals!
daca e vreo rasa avantajata undeva pe o harta,aceea este zerg,pt k se poate dezvolta uimitor de repede..
la strategia de la terran,unde venea terranu cu drop de siege-uri pe clifs treaba era simpla: * daca erai zerg: lurker,dar in mom. in care el avea dropship si 2 siege-uri sau eventual si pe-al doilea cu scv pt a face bunker langa siege-uri zergu deja are 2-3 gardieni..
* cat despre protoss: singurele sanse la protoss sunt: zeloti cu upgrade de viteza care merg la sacrificiu,templari(un singur storm nimicea siege-urile)
cine mai joaca star sa incerce si gamespace(sv din ro) aflati exact cum pe http://www.starcraft.ro ,eventual ma ofer si adversarfkiama wrote:putem juca oricand starcraft pe battle net insa trebuie sa indeplinim doua conditii:
1. sa fim multi
2. sa stabilim in prealabil o data/ora...
Depinde de harta - unele rase au un avantaj pe unele harti, din punctul meu de vedere BGH este cea mai echilibrata harta (nu LT ce se juca la competitii).jollyfellow wrote:nope. 3 rase atat de fundamental diferite si totusi balansate excelent. dovada e ca exista jucatori formidabili si de cariera in toate 3 rasele.Pantsless wrote: Eu am ramas cu impresia ca Protoss erau cei mai tari...![]()
sau poate ca nu stiam eu sa joc bine cu ceilalti?
Mai joaca si cu oameni - calculatoare bate oricine, in SC este si o strategie numita "Rush" - nu are nimic cu rusa, inseamna "Atac rapid" (tradus pe romaneste) - daca joci cu jucatori buni nu ajungeti voi la Carrier si Nuke sau voi sunteti daia cu: "Dezvoltare 20 de minute"?jollyfellow wrote:nu-mi displace nimic mai mult ca BGH, fiecare joc e la fel. faci forta de extractie imensa, faci aparare imensa, faci flota imensa, intrii peste adversar pe unde vrei.. da un dezcreierat un nuke.. nu vede nimeni unde-i punctu de la cata invalmaseala e, toata lumea bubuie, si o luam de la inceput..![]()
LT nu e echilibrata da e exrem de fun. numai pe LT joc, chiar si contra terrani
rush pe Big Game Hunters? nush cat de buni sunt "jucatori buni" de care zici tu..Mai joaca si cu oameni - calculatoare bate oricine, in SC este si o strategie numita "Rush" - nu are nimic cu rusa, inseamna "Atac rapid" (tradus pe romaneste) - daca joci cu jucatori buni nu ajungeti voi la Carrier si Nuke sau voi sunteti daia cu: "Dezvoltare 20 de minute"? laughing6
sunt "f. buni" , iti voi raspunde eu!jollyfellow wrote:rush pe Big Game Hunters? nush cat de buni sunt "jucatori buni" de care zici tu..Mai joaca si cu oameni - calculatoare bate oricine, in SC este si o strategie numita "Rush" - nu are nimic cu rusa, inseamna "Atac rapid" (tradus pe romaneste) - daca joci cu jucatori buni nu ajungeti voi la Carrier si Nuke sau voi sunteti daia cu: "Dezvoltare 20 de minute"? laughing6
rush-ul se face pe plansi cel mult medii. si se face cand stii unde e inamicul, nu cand tre sa-l cauti in 7 pozitii posibile, impartite pe o plansa extra-large (in alte cuvinte pe BGH tre sa fii chiar sucker sa te invinga cineva cu un rush dupa ce a bajbait prin toata plansa dupa tine). asta daca nu e joc de 8 si toate pozitiile sunt ocupate, caz in care rush-ul e practic suicid, pt ca sacrifici pe atac resurse pe care altii le pun pe dezvoltare. adica daca ai facut zerlingi in loc de drone in minutul 3, in minutul 10 esti probabil cel mai slab jucator din joc.
ideea e ca in BGH ai resurse mai multe decat iti trebuie =>
1 n-ai de ce sa te extinzi, deci nu te ciocnesti cu nimeni decat daca vrei
2 iti permiti sa ridici aparare masiva la rampa, ceea ce face ca atacurile terestre sa fie destul de ineficiente.
si ajungi la flote si nuke-uri, nu pt ca e cel mai convenabil ci pt ca e cel mai logic. din pacate e si cel mai plictisitor.
a bit offtopic arent we
pai tocmai ca NU precedez.. pt ca nu mai joc pe BGH, joc pe planse normale, in special Lost Temple.daca tie-ti place sa te plafonezi jucand fiecare meci de starcraft dupa o singura strategie, pt k in fond si la urma urmei daca procedezi asa cum ai spus mai sus ... se pierde tot farmecul e intr-adevar placerea si alegerea ta dar nu generaliza.
heh.. dar lui de ce sa-i trebuiasca secundara? si el tot pe BGH joaca, remember?sa-ti raspund la 1. nu trebuie neaparat sa te extinzi pt a acapara tu resurse, ba din contra te poti extinde pt a bloca adversarul sa-si construiasca o eventuala secundara.
hehe.. da mah stiu faza.2. cand te gandesti la aparare eficienta probabil iti imaginezi vreo n siege-uri & stuff d'oh! ... crede-ma k tot degeaba le faci... tot corsair-ul avea un upgrade ( nu mai retin exact numele) - bloca pret de cateva secunde o zona destul de mare cat sa-ti cuprinda o tureta si 3-4 siege-uri .
bring it!fkiama wrote: media unui meci de starcraft din punctul meu de vedere este pe la 12-15 min. daca vrei sa te convingi putem incerca sa jucam pe battle.net