Despre discutii generale, mesaje, membri, etc.

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Snatcha

Post by Snatcha »

Froche Weinachten, mein Freund... M-ai prins, ma predau... DA, asta este tot ce-am vrut, sa distrug tot si sa lansez eu un forum XSnatcha pe care sa intram toti si sa scriem numai despre Pentium 8, Need 4 Speed 100 si Geforce 10, viata in Rai si muzica simfonica. Si totodata folosirea obligatorie a minim 10 limbi in fiecare post... Buna idee, nu am nimic de zis (pe dreaq, ca sa citez un drag prieten).

Si din nou am reusit sa nu fiu inteles. Eu nu vreau sa critic pe nimeni personal. Cum nu poti sa critici boschetarii de mahala, pe fiecare in parte, ca te trezesti cu un ciocan in cap, asa nu poti sa critici personal pe nimeni de pe acest forum, pentru ca se va gasi cineva care sa iti dea in cap...

Eu nu spun ca ideile mele sunt cele mai bune, nici ca ale lor sunt proaste. Imagineaza-ti ceva: o gramada de smecherasi de cartier cu muzica data la maxim sub geamul tau, cind tu inveti. Ce le spui? Alin, esti un bou. Si tu, Mircea, nu credeam ca poti fi atit de timpit incit sa vii cu muzica la maxim sub geamul meu?

Moment in care deja iti dai seama ca nu mai ai geam. Si ca invatatura de minte, data viitoare le vei spune: baieti, nu puteti sa mergeti si voi cu muzica si treburile voastre mai incolo, ca eu incerc sa invat ceva...

MENTIUNE: Wir sprechen kein Deutsch hier, aber Deutsch ist eine sehr schone Sprache. Hast du ein Sprachungs-Diplom? Dein Deutsch ist sehr gut... (pe dreaq). :smile: Nu ca a mea ar fi... :sad:

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Snatcha la 2002-10-19 00:17 ]</font>
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

http://www.xtrempc.ro/forum/viewtopic.p ... forum=20&2

Iar aici avem exemplul perfect de Quality Customer Service. Cand vad astfelde reply-uri pur si simplu ma tem pentru siguranta postului meu de lucru.
Snatcha

Post by Snatcha »

Acum stiu de unde iau altii exemple de posturi inteligente...

"Va rugam respectuos sa nu va mai intereseze cind apare revista noastra, deoarece ea apare cind apare si daca nu apare cind apare, atunci inseamna ca aveti voi o problema si nu vedeti cind apare... Si daca nu vedeti cind apare, poate nici nu o cumparati, iar noi toti ne vom da demisia si vom sustine campania prezidentiala a lui Vadim Tudor... In rest toate bune... Asta in cazul in care apare revista cind apare..."

MENTIUNE: What's love got to do with it? :smile:
My girlfriend always laughs during sex - no matter what she's reading.
--Steve Jobs, founder of Apple Computers
Colegu

Post by Colegu »

e fain ca mai sunt si useri cu simtu umorului ( pe dreq :grin: )
dar pacat ca nu sunt majoritari...

ps.v-am bagat in ceata este?
Alt-F4
Snatcha

Post by Snatcha »

Mersi (pe dreaq) :smile:

PS: nu stiu... :sad:
GOAmind

Post by GOAmind »

Partea asta de aberatii generale a fost facuta pt a creste popularitatea Xtrempc, DAAAAAAR cei care posteaza NUMAI la abjectii generale tot nu cumpara revista.Daca nu ar fi existat aceasta rubrica de dejectii generale ar lipsit muuulte din cretinatatile scrise pe aici, dar poate ca e mai bine asa ca altfel ar fi fost si mai multe prostii scrise la topicurile "de interes" (hard soft etc) pt care imi place sa cred ca a fost creat forumul.
Valoarea unui om consta in prieteni nu in bani.
GOA is not just music, it's a state of mind
cezar grig

Post by cezar grig »

da nu m-am miscat din loc pana nu am terminat de citit tot. acum ma duc sa mananc ca trebuie sa plec in oras. oricum..noi in loc sa ne certam care este mai tare eu sau tu fara sa stim ce este fiecare in realitate (eu nu cred 100% din tot ce se zice aici ca sunt asa, ca am asa, ca am asa sitem....am voie nu?) mai bine facem ceva constructiv. ce? va las pe voi sa va ganditi la ceva ca eu plec. cand ma intorc sunt curios sa vad. multumesc anticipat (pentru injuraturi si a probari).
P4 540 3.2GHz/MB MSI 915G Combo FR/2x512ddr400 Kingston/HDD 160gb WD JD/Video MSI NX-6600 256E/DVD-RW Teac DL/ Monitor 17 LG Flatron F700P 1600x1200@77 / Tower xxx
Snatcha

Post by Snatcha »

Ultimele doua posturi sunt exact ceea ce am vrut eu sa spun.

GOA, I totally agree... Dar asta nu inseamna ca la discutii generale sa fie cu adevarat o toaleta... Eu cumpar revista, scriu si alte topicuri si cind intru la discutii generale vreau sa stiu cine si cit sta pe net, la ce facultati suntem sau vrem sa dam, care e situatia cu emigrarea, etc.

Adica niste chestii care tin cit de cit de profilul general al unui om care citeste o revista de calculatoare.

CEEA CE NU MA INTERESEAZA, si cred ca pe majoritatea din cititorii XTremPC este daca exista tot felul de vampirism si motive pentru care sa iti inchei viata sau care este numarul maxim de posturi cu injuraturi inainte sa primesti ban....

<cezar grig>, eu sunt adeptul actiunii, dar cu inspiratia stau mai prost deoarece am o groaza de probleme pe cap in clipa de fata... So, da tu startul cu o idee de actiune si promit ca subscriu...
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

cred ca este inutil sa vorbiti in termeni jignitori.nu inteleg de ce intrati de forum ca sa va injurati pentru niste cuvinte.nu exista in spatele lor decat formele pe care,prin conventie,oamenii le-au atribuit.ce inseamna pt unii fenomene paranormale,pentru cineva care este obisnuit cu acestea este realitate,normalitate sau cum vrei sa-i spui.existenta forumului presupune faptul ca exista un loc unde sa vii si sa vorbesti cu cineva altfel decat in lumea contemporana noua,atat de agresiva in incercarea ei de a-si pastra nonvalorile.

eliberati-va de fantasmele lexicale si incercati sa vedeti ce se ascunde in spatele cuvintelor
cezar grig

Post by cezar grig »

eu as vrea sa fac o piscina la mine in oras (sunt din ramnicu sarat) caci sunt sigur ca toti "smechirii" or sa vina sa se dea tari si pe teasta lor o sa scot o groaza de bani.daca cu mintea nu se scot lovele multe la noi in tara ca asta este (sa lucrezi curat) fac o investitie si apoi curg lovelele. e...ideea este....loveaua nu!
P4 540 3.2GHz/MB MSI 915G Combo FR/2x512ddr400 Kingston/HDD 160gb WD JD/Video MSI NX-6600 256E/DVD-RW Teac DL/ Monitor 17 LG Flatron F700P 1600x1200@77 / Tower xxx
GOAmind

Post by GOAmind »

In data de 2002-10-18 22:09, Black_AdormeN a scris:

constat ca asa a fost dat sa fie forumului xtrempc...ca toti useri sa se critice unii pe altii
Si cel mai dureros este ca majoritatea au dreptate...intelegi unde bat
GOAmind

Post by GOAmind »

In data de 2002-10-21 22:13, cezar grig a scris:
eu as vrea sa fac o piscina la mine in oras (sunt din ramnicu sarat) caci sunt sigur ca toti "smechirii" or sa vina sa se dea tari si pe teasta lor o sa scot o groaza de bani.daca cu mintea nu se scot lovele multe la noi in tara ca asta este (sa lucrezi curat) fac o investitie si apoi curg lovelele. e...ideea este....loveaua nu!
Vesnic cea mai profitabila afacere a fost si va ramane manipularea prostimii.De cand istoria, lumea a fost condusa de oamenii inteligenti care au stiut ce si cum sa manevreze si nu de aia "mari si tari" care "iti sparg figura fraiere ca esti la mine-n cartier";si asta este o dovada in plus ca, da, conteaza nivelul de inteligenta al individului.Toti oemanii sunt egali, doar ca unii sunt mai egali decat altii.....pacat, dar asta-i realitatea.
Snatcha

Post by Snatcha »

Nu cred ca ai dreptate... Explica-i unui ciine turbat de ce ar fi frumos din partea lui sa nu te muste. Si daca reusesti si asta atunci esti poate pregatit sa convingi un smecher ca nu e smecher si un prost ca nu e prost...

Inteligenta e o arma puternica si un asset f.valuable dar daca incerci strategia Rambo cu "me against the world" si te lupti singur cu o armata de prosti vei pierde... Trebuie sa stii sa aduni si in jurul tau oameni carora sa le mearga minte macar cit tie, cu cit mai mult si mai multi cu atit mai bine... Si poate atunci vei reusi sa faci ceva...

Dar pentru asta trebuie scapat de egoism, mindrie si alte calitati demne de a nu mai imi bate capul sa mi le amintesc ca sa le scriu aici...
GOAmind

Post by GOAmind »

Din contra, daca vrei sa manipulezi nu incerci sa convingi un smecher ca nu-i smecher si nici un prost ca-i prost,le dai apa la moara,orice nimeni adora sa fie laudat.Daca sti cum sa-l iei si daca in plus mai poti beneficia si de alte atuuri e usor sa duci un om slab(sarac cu duhu) cu zaharelu'.Gandeste-te cum a fost in istorie, manipularea maselor nu s-a facut prin contradictii ci prin promisiuni desarte, prin "gadilirea " punctului sensibil!
Asa a fost si va fi lumea!
Colegu

Post by Colegu »

are dreptate GOA....
uitati-va prin campaniile electorale ca sa vedeti ce promisiuni se fac ....

dar abilitatea de a manipula masele nu tine de inteligenta...de fapt tine da intr-o masura mai mica...uitati-va la hitler-tipu era un orator excelent dar ma indoiesc ca era cine stie ce inteligent.
acum si termenu de inteligent e putin in ceata..si nu se mai asimileaza cu capacitatea creierului de a gandi brut!(ce exprimare tampa) inteligent acum inseamna sa stii sa te descurci ...adica sa stii pe cine si cat sa pupi in k*r ..pt ca in Romania cam asa se fac banii(relatii si chestii d-astea)
nu spun ca toti aplica aceasta metoda...dar majoritatea da!
si atunci ce dreq inseamana sa fii inteligent
btw,cum dreq se scrie fii cu unu sau doi i?
...parerea mea
Alt-F4
Locked