Need for Speed: Carbon

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Post Reply
dexter

Post by dexter »

Da dar deja il prelungesc artificial. Fiecare versiune noua la ei inseamna 2 mashini si un bodykit nou....Si cand scot sau baga politie, scot sau baga damage. Si chiar sper sa bage damage real acu. Cand dau in parapet cu roata la 120 la ora sa crape janta din magneziu
Shader

Post by Shader »

Sperante, sperante dexter...
Live in your world, get pwned in mine!
XSamSung

Post by XSamSung »

Deja NFS e joc 100% Comercial, nu mai conteaza lucrurile de calitate ci ce se vinde mai bine, vedeti voi putine persoane peste 18 ani dau bani pe un joc de calitate, la varsta respectiva banii merg pe alte lucruri si jocurile se downlodeaza din retea, ca sa-si vanda marfa au fost nevoiti sa excluda Damage si Control Realist, au facut jocul jocul cat mai simplu, stralucitor si usor de controlat, atat de usor incat si un copil de 5 ani are placere sa-l joace, un copil care tine sageata in fata si nu stie de frana sau alte lucruri.

Adevaru-i ca minori cumpara astfelt de jocuri, adica parintii lor :), daca ar fi realist garantat ar fi un esec comercial, in Shootere se pot baga mai multe optiuni sa fie pe placul tuturor, daca ma gandesc mai bine si aici s-ar putea baga, in concluzie ori sunt prea lenesi ori nu sunt in stare, pana in momentul de fata Colin McRae Rally este cel mai realist joc din puct de vedere al controlului si damagelui.
RDCenemy

Post by RDCenemy »

XSamSung wrote:pana in momentul de fata Colin McRae Rally este cel mai realist joc din puct de vedere al controlului si damagelui.
foarte multa lume nu ar fi de acord cu aceasta afirmatie. poate n-ai jucat GTR, LFS sau Richard Burns Rally. Iar coliziunile cu semnele de circulatie in Colin sunt absurde... cel putin!
XSamSung

Post by XSamSung »

Din pacate pe PC "NU", stiu un joc pe consola mai realist si anume Grand Turisomo dar nu am gasit varianta si pentru PC, dintre cele jucate pe PC Colin McRae Rally mi s-a parut cel mai decent si NFS Porche dar a trecut ceva vreme de atunci ;)
Walttersm

Post by Walttersm »

ati uitat si de toca si evolution gt ca jocuri realiste
alah

Post by alah »

dexter wrote:Da dar deja il prelungesc artificial. Fiecare versiune noua la ei inseamna 2 mashini si un bodykit nou....Si cand scot sau baga politie, scot sau baga damage. Si chiar sper sa bage damage real acu. Cand dau in parapet cu roata la 120 la ora sa crape janta din magneziu
E adevarat ce ai spus, dar totusi jocul continua sa aiba succes la public si vanzari bune. Pacat, o schimbare a seriei catre simulare ar fi foarte benefica pentru noi.
Nerevar Moon-and-Star
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Sa dau cateva exemple din jocurile pe care le-am incercat personal:
Vreti simulare in ceea ce priveste controlul masinilor? Jucati Richard Burns Rally. Vreti damage, trasee si masini diverse, dar si simulare? Combinatia perfecta pentru voi? Jucati Toca Race Driver 3. Vreti si mai mult damage? Jucati Flat Out.
Ceea ce vreau sa spun este ca la ora actuala, chiar si pe PC, exista jocuri in materie de racing care pot satisface dorintele noastre diversificate.

Cred ca la urmatorul NFS, cand vor reincepe aceste discutii, voi izbugnii in ras la replica "nici asta nu e realist ca NFS Porsche". Nu ma intelegeti gresit acum, si mie mi-a placut Porsche, dar a ajuns sa fie omagiat din reflex parca. Daca stati sa analizati mai bine, eu cred ca ati gasii un joc la ora actuala care sa va satisfaca dorintele precum a facut-o Porsce la vremea lui. Sau daca nu scrie NFS pe el nu puteti sa-l testati?

Deci, putem sa analizam si acest nou NFS din prisma a ceea ce este si "s-o lasam mai moale" cu ceea ce ar putea fi (a se citi ceea ce am vrea noi sa fie)? Sau ramanem cu gandul doar la idealul Porsche? [smilie=maniac.gif]
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
omul_maimutza

Post by omul_maimutza »

Need for Speed, realismul scade din viteza pe care o putem atinge, aşadar nfs numai realist nu trebuie să fie. Personal prefer mai mult Arcade! =D>
picz or it didn't happen
Cristi23

Post by Cristi23 »

Seria NFS a ajuns o serie penibila care nu mai are nici o farmec,un nume foarte mare in industria jocurilor auto a ajuns de rasul curcilor,se vede din trailere ce penibilitate va fii acest Carbon....
Neconventional

Post by Neconventional »

Cristi23 wrote:Seria NFS a ajuns o serie penibila care nu mai are nici o farmec,un nume foarte mare in industria jocurilor auto a ajuns de rasul curcilor,se vede din trailere ce penibilitate va fii acest Carbon....

chiar crezi ca ai dreptul sa fii asa dur? vezi mai sus... pretenii iti sugereaza alte jocuri daca vrei altceva... marele avantaj al deomcratiei este capoti alege dinmai multe oferte!
A vazut cineva un iepure alb?
Walttersm

Post by Walttersm »

NEWS de pe site-ul EA Games wrote:Q&A with Larry LaPierre
The wait for the release of Need for Speed Carbon is as intense as a white knuckle race down a dark, mountain road. Only a few tidbits of information has been released about this game, but one man holds the answer to all your burning questions - Executive Producer Larry LaPierre.

In the thick of development, we pinned Larry down with the help of a modified muscle car to get some info about NFS Carbon and here's what he had to say.

Community Team: Give us an overview of Need for Speed™ Carbon. What's the overall premise of the game?

Larry LaPierre: In NFS Carbon, our hero from Need for Speed™ Most Wanted returns back home to Palmont city only to find out things have changed. He has been framed for a race that went wrong, rival street racing gangs have taken over, and like any good conflict, it has to be settled on the streets in their cars.

A battle for control of the city takes on even greater danger when the races move out to the Canyons.

CT: How does NFS Carbon differentiate itself from NFS Most Wanted and the Need for Speed™ Underground titles?

LL: NFS Carbon takes the danger and illicitness of street racing and amps it up by introducing canyon racing.

CT: Location has had a huge impact in past NFS games. What can you say about the "world" in NFS Carbon?

LL: NFS carbon takes place in Palmont City. It is heavily influenced by a west coast/Sante Fe vibe mixed with a bit of over the top Vegas glitz, all nestled in the California hills. It's vibrant, colorful and alive.

CT: Drift racing makes its return in NFS Carbon. How is the racing mechanic and physics different than what was in NFS Underground 2?

LL: We are really excited to be bringing drift back, its so challenging and so much fun to snake your car smoothly through a set of turns. We also have a much better scoring mechanic this year.

CT: What can you tell us about the cars and customization in NFS Carbon?

LL: I love the car set this year - we have such a cool variety with Tuners, Muscle and Exotics. The feel of each is really unique and as far as customization goes we have a totally new way to trick out your car with Autosculpt™.

CT: Ah, Autosculpt. I can't wait until we can talk about that more. Switching gears, no pun intended, what will NFS Carbon have by way of race modes?

LL: A lot! NFS Carbon will have Circuit racing, Sprint racing, Speedtrap, and new modes Canyon Duel, Canyon Race, Drift, Canyon Drift, Time Trial and a few others we can tell you about at a later date.

CT: Lastly, what is the one thing that has you the most excited about NFS Carbon?

LL: One thing? If it was only one thing it would probably be the canyon duels - they are so intense. You are ripping through these canyons as fast as you can trying to keep up to the lead car.

The slightest mistake and buh-bye...over the edge...into a heap of metal and carbon fiber.

CT: Ouch!
The Priest

prea multa critica

Post by The Priest »

Pe de o parte criticati NFS ca nu are damage iar pe de alta sunteti frustati si enervati ca nu-i faceti fata (vezi comentariul lui Aionita in care la nervi a dat numai un 7). Evident ma bucur ca Anda nu comenteaza singura toate jocurile pe PC, pentru ca se pare ca in zadar asteptam ca macar titlurile mari sa fie comentate de Bogdan Bridinel (ex. EPISODE ONE) , se pare ca este prea ocupat cu PlayStation - doar pe langa calculatorul in care investim atatia bani avem evident si un playstation! .
Defapt se pare ca nepriceperea lui Aionita are legatura exclusiva cu notarea , in rest ( cu exceptia faptului cand scrie la nervi), comentariile sunt foarte bune.
Nu se poate sa dai 9 la Call of Cthullhu ( am pierdut atata timp sa mi-l procur si alt timp sa-l joc sa constat ca e o mare porcarie-maxim 7) si tot 9 la EPISODE ONE (poate ar trebui sa se noteze de la 1 la 20). Cum nu se poate sa dai 7 la Most Wanted si 9 la Toca.
Our Father which art in heaven...
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

The Priest eu zic ca esti subiectiv. Intotdeauna vor exista diferente de opinii indiferent de sistemul folosit pentru notare. Daca tie personal ti-a placut Most Wanted si ti-a lasat o impresia atat de buna asta nu inseamna ca e un joc bun. De Toca nu mai vorbesc, nu trebuie comparat cu MW... Oricum, asa cum s-a mai precizat, pentru XPC 7 nu e o nota mica ci mai mult un "se putea mai bine" (o nota medie) si in opinia mea e tocmai potrivita pentru MW. Poate sa te impresioneze la un prim contact dar studiat mai in detaliu nu e nicidecum un hit.

Cu Episode One nu stiu ce ai...

N-ai precizat ce note ar fi meritat jocurile in discutie dupa parerea ta, sa vedem cat de mari sunt diferentele. Totusi, "gusturile se discuta dar nu se combat". Ca un exemplu (oarecum concludent) eu am jucat Postal 2 si chiar m-am bucurat de el cu toate ca XPC i-au oferit fix nota 2. Asta pentru ca la vremea aceea eu am apreciat "umorul stil Vacanta Mare" si am trecut peste atat de "numeroasele problemele" ale jocului in subiectivitatea mea iar redactorul respectiv nu (...nu mai tin minte cine era...).

PS: Postul tau nu s-ar fi potrivit mai bine la Discutii despre revista?
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
The Priest

MW

Post by The Priest »

Toti suntem subiectivi. Eu si prietenii mei ne-am distrat de minune cu Most Wanted si ii dam cu toti 9 desi mi-ar fi placut sa vad si ceva din culorile si peisajele din Hot Pursuit . Call of Cthulhu 7, asta numai pentru ca unii il cred de 9. Toca -8 iar Episode 1 9,8 si ma intreb daca cei care au scris povestea la HL 1 mai sunt in echipa de acum.
Ar trebui sa ne amintim cand impuscam ratusti sau mai stiu eu ce jucori cu bile jucam atunci cand analizam jocurile de astazi.
Oricine altcineva ar fi notat MW cu mai mult si ziceai de subiectivism. Cum sa nu fi subiectiv daca te enervezi si scrii la nervi. Oricum vad ca se gaseste intotdeauna cineva care sa ia apararea celor de la 'jocuri'. E foarte bine ; si eu apreciez foarte mult revista si o consider o 'minune' si chiar ma bucur de fiecare pagina , aproape nelasand nici un rand necitit. Dar am fost dezamagiti si defapt am ras copios la comentariul MW , pentru ca am un prieten care are 20 de ani si joaca de la gradinita - primise cadou un 486 de la bunica lui - toate jocurile posibile , evident nu a pierdut nici un NFS si chiar nu i-a pus nici o problema jocul... Si ni se pare evident si de departe cel mai reusit al seriei.
Si in continuare cred ca jocurile 'mari' trebuie sa fie comentate de redactorul sef ca de-aia e sef pentru ca altfel la zecele primit de SHADOW OF COLOSSUS nu pot decat sa mai dau si eu un 10 site-ului care promoveaza jocul.
Our Father which art in heaven...
PSS 214

Post by PSS 214 »

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
RDCenemy

Post by RDCenemy »

si pentru cine vrea sa le si downloadeze fara sa fie inscris pe gamespot:
http://www.nfsplanet.com/nfsc_movies.php
PSS 214

Post by PSS 214 »

[smilie=Eek.gif] [smilie=Eek.gif] [smilie=Eek.gif] omg... primu video cu TEHNOLOGIA AUTOSCULPT din NFS Carbon
il gasiti aici
enjoy
FireMan

Post by FireMan »

PSS wrote:[smilie=Eek.gif] [smilie=Eek.gif] [smilie=Eek.gif] omg... primu video cu TEHNOLOGIA AUTOSCULPT din NFS Carbon
il gasiti aici
enjoy
COOL! :thumbleft: ...si mai zicea acolo ca jocul va fi lansat in aceeasi zi pe toate platformele :wink:
Inscrieri in noul sezon! -> prima liga de Counter Strike: Source din Romania www .cstrikesource.ro
G-man

Post by G-man »

E singurul lucru care mi-a atras atentia la NFS Carbon pana acum. Oricum banii se duc tot la Test Drive Unlimited.
PSS 214

Post by PSS 214 »

G-man wrote:E singurul lucru care mi-a atras atentia la NFS Carbon pana acum. Oricum banii se duc tot la Test Drive Unlimited.
Indeed... :d :blob7: sper sa nu ajunga Test Drive sa coste peste 100$ :sad1:
2K

Post by 2K »

Foarte misto,sunt curios sa vad cat de misto mi se va parea acest feature cand il voi folosi....
Cat despre NFS si realitatea,nu vreau sa fiu carcotas insa voi dacă ati avea un Lamborghini sau un Porche,chiar ati participa la curse ilegale cu ele?
Majoritatea dintre noi nici cu o masina de peste 16000 de euro nu ar participa la curse,eu zic sa ne bucuram de NFS asa cum este datorita faptului ca ne ofera posibilitatea de a conduce (chiar dacă doar virtual) masini in care multi dintre noi nici nu am intrat :thumbleft:
G-man

Post by G-man »

Optiunea aia de Autosculpt ma face sa rad. Sa va zic si de ce. Fiindca am vazut-o demult implementata, ca sa zic asa, in diferite jocuri cand iti personalizezi personajul.

Ce-mi trece acum prin cap e chiar The Godfather. Exact aceeasi metoda, prin care tragi de un slider si lungesti, ingustezi etc. un anumit feature.

M-am uitat si la trailerele cu gameplay footage, si vad acelasi lucru pe care l-am vazut si in NFS UG2. Jocul asta e doar un fel de expansion pack, cu cateva masinute si moduri de joc noi. Nu vreau sa par rautacios dar asta e realitatea. Nu stiu cat mai poate fi inflorita seria asta, fiindca daca se merge pe aceeasi idee, deja devine aberant. Dar, inca e la moda, si gigantul EA stie cand sa profite. Interesant e ca inca prinde...Iar o gagica, iar acelasi plot, acelasi context, pana cand? E al 4-lea joc deja. Pana cand?
ursu

Post by ursu »

nu inteleg de ce o gramada de persoane din romania cred ca tara aia e buricul pamantului...si orice analiza se raporteaza la ceea ce poti tu face sau nu acolo.
Cat despre NFS si realitatea,nu vreau sa fiu carcotas insa voi dacă ati avea un Lamborghini sau un Porche,chiar ati participa la curse ilegale cu ele?
da tata, se baga.... se baga masini tzapene in curse ilegale.
Am un coleg de firma ce a bagat 20 000 $ doar in modificarea unei Mazdaspeed 323.
In grupul lui de prieteni mai exista un Mustang pe care s-au pus cam 40 000 si un Impreza STI pe care s-au pus cam 65 000. Baietii astia au ca masini de mers la job 1 porsche boxter, si 2 Infinity G35 .... Am stat cam 1 an in apropierea unei autostrazi...si cate curse nu m-au trezit in zilele de vara cand dormeam cu geamul deschis...nu le pot numara...
Give a man a fish and he will eat for a day. Teach him how to fish, and he will sit in a boat and drink beer all day

---------------
*This signature is for sale. Will accept cash, check, or Visa*
2K

Post by 2K »

Nu zic ca nu exista fenomenul asta,de aceea nu am zis ca cei care au un Lamborghini sau un Porsche nu participa la curse,insa trebuie sa recunosti,acei oameni sunt raritati,eu am vazut la Braila pe esplanada unu cu un Boxter care facea burnout "gogosi" pe ciment si care schimba un set de cauciucuri fara probleme,insa acel pusti era fiul celui mai tare notar din oras si isi permitea,restul muritorilor de foame viseaza la un logan sau orice masina straina in limita la 10000 de euro pt inceput.
PSS 214

Post by PSS 214 »

2K wrote:Foarte misto,sunt curios sa vad cat de misto mi se va parea acest feature cand il voi folosi....
Majoritatea dintre noi nici cu o masina de peste 16000 de euro nu ar participa la curse,eu zic sa ne bucuram de NFS asa cum este datorita faptului ca ne ofera posibilitatea de a conduce (chiar dacă doar virtual) masini in care multi dintre noi nici nu am intrat :thumbleft:
think again 2K look at this... in our own country :tongue3: :d
Image

si asta e doar una din ele... stai asa sa gasesc ca mai era inca o poza.. :tongue3: :tongue3:

Later Edit... am mai gasit una in care va asigur ca e si un porche argintiu iar in fundal un Gallardo :tongue3:
Image

si in final 2 Gallardo negre la semafor care nu m-ar mira sa participe si ele la curse ilegale :d
Image
Walttersm

Post by Walttersm »

am vazut ce-i ala autosculpt si-mi place, dar iar ne dau doar cateva spoilere, roof scoops, rims, hoods de pus pe caroserie, ne vopsim masina, punem si UN vinyl, si un numar si dacă n-am chef sa-mi intre soarele (care nu exista) in ochi schimb geamurile si gata am terminat tuningul masinii? ar trebui sa reintroduca specialitatile: neoane, spinners, usi si capote cu deschidere speciala, hydraulics, N2O purge, sa putem modifica portbagajul, sa-l umplem cu sub's si lcd-uri
2K

Post by 2K »

PSS wrote:
2K wrote:Foarte misto,sunt curios sa vad cat de misto mi se va parea acest feature cand il voi folosi....
think again 2K look at this... in our own country :tongue3: :d
Image

si asta e doar una din ele... stai asa sa gasesc ca mai era inca o poza.. :tongue3: :tongue3:

Later Edit... am mai gasit una in care va asigur ca e si un porche argintiu iar in fundal un Gallardo :tongue3:
Image

si in final 2 Gallardo negre la semafor care nu m-ar mira sa participe si ele la curse ilegale :d
Image
Ala galben era al meu :d
PSS 214

Post by PSS 214 »

tadam... :tongue3:

un Murci si un Gallardo =P~

Image
Wolverine

Post by Wolverine »

Nu stiu ce sa spun despre Carbon am vazut in emisiunea On the spot de pe http://www.gamespot.com cateva minute bune cum va fii,totusi dupa parerea mea nu aduce ceva spectaculos nimic extraordinar doar inca un joc nfs,au bagat american muscle,se bazeaza pe publicitatea facuta de F&F 3,acum personalizarea masinilor se face automat nu prea ne mai alegem noi ce vrem sa punem pe ele,cu o bara cuprinsa intre 0-100%,cursele prin canione arata la fel toate.Sper ca ma voi juca mai mult timp Carbon decat MW(adica sa nu fie la fel de plictisitor).In concluzie unde sunt vremurile in care ne jucam nfs2,3,5,6 fara sa ne mai oprim?
Neconventional

Post by Neconventional »

PSS wrote:tadam... :tongue3:

un Murci si un Gallardo =P~

Image
in parcare la ...
ca doar nu erau in spatele casei la tine...
oricum sunt supper tari ambele!
Wolverine wrote:Nu stiu ce sa spun despre Carbon am vazut in emisiunea On the spot de pe http://www.gamespot.com cateva minute bune cum va fii,totusi dupa parerea mea nu aduce ceva spectaculos nimic extraordinar doar inca un joc nfs,au bagat american muscle,se bazeaza pe publicitatea facuta de F&F 3,acum personalizarea masinilor se face automat nu prea ne mai alegem noi ce vrem sa punem pe ele,cu o bara cuprinsa intre 0-100%,cursele prin canione arata la fel toate.Sper ca ma voi juca mai mult timp Carbon decat MW(adica sa nu fie la fel de plictisitor).In concluzie unde sunt vremurile in care ne jucam nfs2,3,5,6 fara sa ne mai oprim?
mie in ciuda parerii multora mi-a placut MW! si cum am mai zis... poate din cauza ca l-am jucat inaintea U & U2!
si era lumina...nu sunt un fan al jocurilor pe intuneric!
J_Brujah

Post by J_Brujah »

Hmm , va place sau nu seria NFS e la moda din mai multe motive dintre care unul destul de greu este acela ca e controversata . Este de ajuns sa vorbesti mult timp de un lucru , chiar daca nu de bine si o sa il incerci , poate numai de curiozitate dar o sa il incerci asa ca fac pariu , toti o sa il incercati ( including me ) just to see what it is si pe langa toate criticile NFS-ul are ceva frumos in el , cel putin MW avea si anume senzatia de viteza , sa faci slalomuri mm printre masini la 350+ cu politia in spate era superb , asa ca sunt sigur de Carbon, va fi jucat de multa lume si de majoritatea dintre voi :laughing6: .
I smoke too much , i know
Neconventional

Post by Neconventional »

J_Brujah wrote:.... cel putin MW avea si anume senzatia de viteza , sa faci slalomuri mm printre masini la 350+ cu politia in spate era superb , asa ca sunt sigur de Carbon, va fi jucat de multa lume si de majoritatea dintre voi :laughing6: .
Nu de majoritatea! De TOTI!!!
Walttersm

Post by Walttersm »

Neconventional wrote:Nu de majoritatea! De TOTI!!!
nici chiar de toti ca nu toata lumea are posibilitatea de a face rost de el
nfs-urile, parerea mea sunt plictisitoare dupa ce ai terminat cariera pt ca nu mai iti poate oferi nimic special dupa aia, o sa ai aceleasi circuite si aceleasi posibilitati de tuning deci pana ajungi sa faci quick race cu totul deblocat n-o sa mai ai chef de el pt ca stii absolut totul despre el
J_Brujah

Post by J_Brujah »

Corect , dar cat dureaza cariera are un je ne sais quoi ce te tine lipit de calculator , am i right ? :)
I smoke too much , i know
RDCenemy

Post by RDCenemy »

acel "nu stiu ce" poate fi si faptul ca nu exista adrenalina, sau nu asa cum ar trebui sa fie... sincer mie cursele cu politia in MW mi s-au parut ceva de genul doom 2 cu god-mode on... e sec.

nu ti-e teama ca faci varza masina .. poti da in orice si oricat si nu platesti nimic. lipseste FRICA! si va asigur ca aia da acel "nu stiu ce"...

va mai aduceti aminte de Porsche? factory driver, misiunea cu Boxster-ul pe Zone Industrielle... aveai 3 minute jumate timp sa ajungi unde trebuie si sa nu o lovesti. teoretic ai fi putut merge foarte incet ca aveai timp berechet... dar ti-era teama sa nu se ia politistii aia dupa tine, sa nu te loveasca - in stilul lor caracteristic - si sa trebuiasca sa o iei de la capat.

in evolution era similar... abia iti permiteai sa iti cumperi uneori o masina performanta si ti-era frica sa nu dai in cursa cu ea de pereti stiind ca te costa reparatiile f. mult. [e drept ca erau moduri de a face bani dar sa incepi un intreg campionat de la zero ca nu apucai sa termini o cursa era nasol]

suspansul, echilibrul bun intre distractie si teama de a pierde, astea fac un joc bun. in ultimele NFS-uri nu aveai de ce sa iti faci griji... cu AI-ul de gumilastic puteai merge perfect si cu o singura greseala pierdeai cursa... de reparat nu era nimic, si chiar daca te prindea politia mare lucru nu pateai... mai mult erai ranit in orgoliu decat in buzunarul virtual doldora de extra impound strike, get out of jail free si alte alea.
Walttersm

Post by Walttersm »

J_Brujah wrote:Corect , dar cat dureaza cariera are un je ne sais quoi ce te tine lipit de calculator , am i right ? :)
you're right
rdcenemy wrote:acel "nu stiu ce" poate fi si faptul ca nu exista adrenalina, sau nu asa cum ar trebui sa fie... sincer mie cursele cu politia in MW mi s-au parut ceva de genul doom 2 cu god-mode on... e sec.

nu ti-e teama ca faci varza masina .. poti da in orice si oricat si nu platesti nimic. lipseste FRICA! si va asigur ca aia da acel "nu stiu ce"...

va mai aduceti aminte de Porsche? factory driver, misiunea cu Boxster-ul pe Zone Industrielle... aveai 3 minute jumate timp sa ajungi unde trebuie si sa nu o lovesti. teoretic ai fi putut merge foarte incet ca aveai timp berechet... dar ti-era teama sa nu se ia politistii aia dupa tine, sa nu te loveasca - in stilul lor caracteristic - si sa trebuiasca sa o iei de la capat.

in evolution era similar... abia iti permiteai sa iti cumperi uneori o masina performanta si ti-era frica sa nu dai in cursa cu ea de pereti stiind ca te costa reparatiile f. mult. [e drept ca erau moduri de a face bani dar sa incepi un intreg campionat de la zero ca nu apucai sa termini o cursa era nasol]

suspansul, echilibrul bun intre distractie si teama de a pierde, astea fac un joc bun. in ultimele NFS-uri nu aveai de ce sa iti faci griji... cu AI-ul de gumilastic puteai merge perfect si cu o singura greseala pierdeai cursa... de reparat nu era nimic, si chiar daca te prindea politia mare lucru nu pateai... mai mult erai ranit in orgoliu decat in buzunarul virtual doldora de extra impound strike, get out of jail free si alte alea.
ceea ce spui tu acolo n-are legatura de cariera?
eu ziceam ca te plictisesti dupa ce termini cariera, ca stii toate traseele pe care e imposibil sa nu le fi parcurs de cel putin 3 ori in cariera si stii ce masina sa folosesti sa n-ai probleme pe ele. Pt a te mentine pe scaunul de la pc ar trebui sa faca un "track editor" sau asa ceva sa faci tu traseele
Keos

Re: prea multa critica

Post by Keos »

The Priest wrote:Pe de o parte criticati NFS ca nu are damage iar pe de alta sunteti frustati si enervati ca nu-i faceti fata (vezi comentariul lui Aionita in care la nervi a dat numai un 7). Evident ma bucur ca Anda nu comenteaza singura toate jocurile pe PC, pentru ca se pare ca in zadar asteptam ca macar titlurile mari sa fie comentate de Bogdan Bridinel (ex. EPISODE ONE) , se pare ca este prea ocupat cu PlayStation - doar pe langa calculatorul in care investim atatia bani avem evident si un playstation! .
Defapt se pare ca nepriceperea lui Aionita are legatura exclusiva cu notarea , in rest ( cu exceptia faptului cand scrie la nervi), comentariile sunt foarte bune.
Nu se poate sa dai 9 la Call of Cthullhu ( am pierdut atata timp sa mi-l procur si alt timp sa-l joc sa constat ca e o mare porcarie-maxim 7) si tot 9 la EPISODE ONE (poate ar trebui sa se noteze de la 1 la 20). Cum nu se poate sa dai 7 la Most Wanted si 9 la Toca.
Aaa, pentru ca Most Wanted a fost si Most Stupid in acelasi timp? Daca nu ai fost in stare sa joci Call of Cthulhu nu inseamna ca nu merita 9, mie mi s-a parut un joc foarte bun si plin de atmosfera, Episode One a fost o foarte buna finisare(cam scurta ce-i drept) a universului din HL2, iar Toca, pentru ce vroia sa fie, un simulator auto, a fost foarte bun, nu stiu exact ce a vrut sa fie NFS MW dar nu a iesit nimic... in orice caz, daca ignori prezenta politiei nu e deloc o evolutie a seriei, Carbon asta oare ce o sa aiba in plus, pe Emmanuelle Vaugier ?
There is no order...
Walttersm

Re: prea multa critica

Post by Walttersm »

Keos wrote:
The Priest wrote:Pe de o parte criticati NFS ca nu are damage iar pe de alta sunteti frustati si enervati ca nu-i faceti fata (vezi comentariul lui Aionita in care la nervi a dat numai un 7). Evident ma bucur ca Anda nu comenteaza singura toate jocurile pe PC, pentru ca se pare ca in zadar asteptam ca macar titlurile mari sa fie comentate de Bogdan Bridinel (ex. EPISODE ONE) , se pare ca este prea ocupat cu PlayStation - doar pe langa calculatorul in care investim atatia bani avem evident si un playstation! .
Aaa, pentru ca Most Wanted a fost si Most Stupid in acelasi timp? Daca nu ai fost in stare sa joci Call of Cthulhu nu inseamna ca nu merita 9, mie mi s-a parut un joc foarte bun si plin de atmosfera, Episode One a fost o foarte buna finisare(cam scurta ce-i drept) a universului din HL2, iar Toca, pentru ce vroia sa fie, un simulator auto, a fost foarte bun, nu stiu exact ce a vrut sa fie NFS MW dar nu a iesit nimic... in orice caz, daca ignori prezenta politiei nu e deloc o evolutie a seriei, Carbon asta oare ce o sa aiba in plus, pe Emmanuelle Vaugier ?
nu, ei se bazeaza pe autosculpt, pe cursele in canioane si pe aparitia a mai multor american muscle bune numai pt drag :d
eracereracer

Post by eracereracer »

si totusi, cand o sa apara pe PC?
Post Reply