Da, am citit si eu mai demult acel articol care este, notati, scris de:
Gabriel Bridger is an art director, and part-time blogger living in Chicago.
Ford F150 a
avut probleme la crash test rating, acum nu mai are. E vorba de un pick-up, nu SUV. Pick-up care s-a notat ca sta ca prost la crash test rating si s-a rezolvat. SUV-urile continua sa fie mai sigure, in primul rand din cauza gabaritului. Imagineaza-ti, din acelasi test, cum ar fi fost sa se catere acel Ford pe Mini ....
Informatia prezentata este prost pusa la punct, argumentele la fel. Majoritatea accidentelor si fatalitatilor conducatorilor de Ford, ei bine acestia saracii au avut si ghinionul sa care marfa dupa ei, care a venit val vartej gramada in cabina ... Sa retinem si ca F150 cantareste 2 tone si ceva.
Ca vorbim de accidente si siguranta, luni am avut un accident si 90% sigur ca masina mea este pierdere totala, la fel ca si a lui. Adios, Altima. Vreau sa va spun ca am fost lovit fix in spate partea dreapta dupa roata, portbagajul pe jumatate este impachetat. S-au declansat airbag-urile laterale care au acoperit complet geamurile si partea superioara a usilor, complimentate de airbag-urile laterale din scaune. Slava Domnului ca am fost singuri in masina si eu si celalalt, dar daca ar fi fost sotia langa mine ar fi fost ca si cand aceasta ar fi cazut pe o saltea. Deci foarte incantat de cum a avut grija de ocupanti, nu e de mirare ca cu dotarea airbag-urilor laterale a obtinut cea mai mare nota la crash testings ... Saraca de ea, mi s-a rupt inima cand am vazut-o urcata pe tow truck sa o duc la dealer, ca sa nu mai zic ca am fost dupa ea tot drumul pana acolo ...
In orice caz, daca intr-adevar este pierdere totala, daunele sunt se pare ca pe la 12 mii USD in conditia in care masina valoreaza 17 mii pe piata, cred ca imi iau un Subaru Legacy GT.
A da, majoritatea vinei a fost a mea. Puteti citi detalii pe blog daca sunteti curiosi.