Partitia C: fragmentare 32% si partitia D: fragmentare 12%

Scoruri: 6476 pe C: si 6587 pe D:
Moderator: Moderatori
pompiliu92 wrote:Dar eu nu ma refeream sa le vindem gratis,am si spus mai sus sa le vindem pe profit
Încă de când am văzut testul în XtremPC am răsuflat uşurat că există în sfârşit un produs care să-i ţină piept şi în testele sintetice, având în vedere că mulţi se ghidează numai după astfel de teste, fără să ia în considerare un Windows boot pattern sau un Workstation pattern.Neon Biker wrote:Mi se pare mie sau Samsung HD321KJ a detronat mult-laudatul Seagate 7200.10 320GB?
Pei si HDD-ul se comporta putin diferit, deci este destul de logic zi eu, cat despre HD Tach nu as avea nimic impotriiva dar...Vivio wrote:Salutare,
Tetsul ăsta e cam ciudat, variaţii destul de mari la rezultate. După cum s-a observat, dacă rulezi de câteva ori obţii nişte bucurii de rezultate.
Scorul e obţinut cu un Seagate ST3320620AS 7200.10 320GB, 16MB buffer, NCQ.
La HD Tach văd că obţin aceleaşi scoruri în mare chiar dacă repet testele la câteva săptămâni.
PS. Ms John pt. ajutor
btw , daca te uiti pe HDD-ul tau Seagate o sa vezi acolo un chip cu un nume care o sa te surprindaVivio wrote:Sunt tare curios la Samsung de unde a făcut rost de know-how, nu prea am auzit că au cmpărat cine ştie ce în materie de HDD.
Un scor mai bun cu Seagate ST3320620AS 7200.10 320GB, 16MB buffer, NCQ.