Pai si nu e o iluzie...? Ma refer la salvatul lumii....
Da si nu! In schimb este o ocazie buna pentru cei care nu au citit cartea sa o ceteasca. Cu siguranta o gasiti la anticariate.Eu am varianta aparuta in primii ani dupa revolutie si nu cunosc daca a mai fost tiparita.
Corrupt their Soul - Leech their Life - Kill em all!
fain o sa dam spaga la soldati ca in joc )
eu am calatorit mult la viata mea prin zeci de tari si fac poze , filmez etc trebuia sa mergem acus 2 ani in sankt petersburg la noptile albe cu ceva amici si de acolo moscova , inapoi pe litoral rusia marea neagra cu vaporu pana in turcia si inapoi acasa cu autocaru , daca cineva se incumata sa tragem o fuga pana la Chernobyl sa ma anunte si pe mine ca as avea drum pana la kiev dupa ceva chesti...
Chernobyl este la nord de kiev si ukraina se afla in europa si rusia pana la munti ural si etc sa nu intram in detalii..
am atasat o poza.
ps am prieteni un kiev
va sugerez sa puneti mana pe S.T.A.L.K.E.R. Radiation Limited Edition Bonus Disk
contine o multime de informatii interesante legate de dezvoltarea jocului/cernobyl.
ca sa citez: "Bonus DVD - includes exclusive footage, 360 screens, imagery, music and behind the scenes information"
have fun
Amethyst_Eye wrote:va sugerez sa puneti mana pe S.T.A.L.K.E.R. Radiation Limited Edition Bonus Disk
contine o multime de informatii interesante legate de dezvoltarea jocului/cernobyl.
ca sa citez: "Bonus DVD - includes exclusive footage, 360 screens, imagery, music and behind the scenes information"
have fun
Tu il ai? daca da..de unde? Pt ca l-am gasit saptamana trecuta in Viena la 65 Eur dar era in germana continutul..doar jocul putea fi instalat si in engleza...but not the goodies...
p.s. eu vorbesc de intregul "Radiation Pack". l-as vrea original.
It`s not God I hate, it`s his fan club i can`t stand...
S.T.A.L.K.E.R. possibly stole code from Half Life 2 and Doom 3
All over the interweb, there are intermittent forum posts with a strange topic: how similar S.T.A.L.K.E.R. looks to Half Life 2 and Doom 3. These claims certainly do not go unfounded. Someone, with way too much free time, went through and manually compared the texture directories of Doom 3 and S.T.A.L.K.E.R. You'll see the results in the first two pictures below. A particular texture, lights_impflash.dds, has the exact same name of the Doom 3 version, excluding the extension. Half Life 2 has also been allegedly stolen from. Not only are the file names nearly identical (except for the extension), the images are extremely similar as well. Whether or not anything comes out of this depends on what ID Software and Valve decide to do. Do you think S.T.A.L.K.E.R textures are stolen?
Corrupt their Soul - Leech their Life - Kill em all!
Alien-base wrote:hahaha
Dar cum sau gasit exact jocurile carora stalker le ameninta suprematia sa aiba ceva de comentat.
Era eu sa zic unde ii doare pe Valve si id daca Stalker le ameninta suprematia. Ei si-au facut vanzari bine mersi. Problema se pune altfel. Daca stirea e adevarata, proces, plata de daune, poate si retragerea jocului de pe piata. Get it? Sa vedem ce o iesii acuma.
Prison rape is the deterrent for me not to commit crime.
When the heart is ungoverned by reason, charlatans have powerful tools to decieve.
Codul este 9524, dar probabil nu merge pentru ca nu ai gasit PDA-ul inca...
Oricum, codul il gasesti in PDA-ul unui cadavru in camera cu monstru' ala biped cu un singur ochi. Nu stiu cum sa-ti explic mai bine incaperea... pe langa monstrul respectiv la intrarea in incaperea aia e o usa inchisa si alta langa ea scoasa din balamale. Cadavrul individului este in spatele incaperii langa niste trepte.
madmax ceea ce ai spus tu e valabil la iesire... MixMaster incearca sa intre momentan...
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.
Sal am un ATi X1950PRO de la Sapphire si nu inteleg de ce jocu "ingheata" pana sa faca asa ruleaza bine se vede bine tot la max mai precizez ca mai am un P4 la 3,2HT 800fsb si 2mb c si 2gb dual-chanel GEIL 400 plsss help
van helsing wrote:S.T.A.L.K.E.R. possibly stole code from Half Life 2 and Doom 3
Nu a furat nimic, am vazut si eu pe niste forumuri peafara. Toate cele 3 jocuri au texturile cumparate de la Marlin Studios . MS au texturi excelente , totusi e pacat ca ei au vandut la 3 firme diferite acceleasi texturi (mercenari). Oricum HL2 si STALKER sunt cu 3 clase peste Doom3. Eu am cumparat STALKER in semn de respet pt munca oamenilor astora ( si ca sa joc online)
Mda, am salvat si eu un joc langa x19, am murit, si dupa ce am incarcat save-ul respectiv, am pierdut cam toata culoarea din joc...totul are nuante de galben si bej...ca si cum cineva s-ar fi jucat cu hue-ul in photoshop. Beleaua e ca acum patesc asta la orice save as incerca sa reiau. Help!
in safsit am ajuns si eu la marele "cernobil":D mai precis am intrat la levelul cu sarcofagul si am niste intrebari.
Este normal sa creasca acolo la subsol in contiinu radiatiile??ca sincer e foarte enervant in timp ce impusti sa mai iei niste medicamente antiradiatii.Oi fi avand multe(vreo 16) dar astea se termina la un momendat.Intrebarea este daca peste tot pe acolo sunt radiatiI??adika trebuie sa folosesc tot timpul medicamente antiradiatii??
yeee am terminat si eu jocul.finalul de care am avut parte e cam ca la toti, tragic(pune dorinta sa dispara zona ajung pe un camp bla bla bla).Da am o intrebare;Locul acela unde e wish ganter(sau nu stiu cum e denumirea;aproape de locul unde iti pui dorinta) este reactoru cel explodat ???
alex_06 wrote:in safsit am ajuns si eu la marele "cernobil":D mai precis am intrat la levelul cu sarcofagul si am niste intrebari.
Este normal sa creasca acolo la subsol in contiinu radiatiile??ca sincer e foarte enervant in timp ce impusti sa mai iei niste medicamente antiradiatii.Oi fi avand multe(vreo 16) dar astea se termina la un momendat.Intrebarea este daca peste tot pe acolo sunt radiatiI??adika trebuie sa folosesc tot timpul medicamente antiradiatii??
Da, ce nu ti se pare nromal sa fie radiatii exact la reactor
Parca ai fi sub apa si ai intreba daca e norma lsa te inneci
alex_06 wrote:yeee am terminat si eu jocul.finalul de care am avut parte e cam ca la toti, tragic(pune dorinta sa dispara zona ajung pe un camp bla bla bla).Da am o intrebare;Locul acela unde e wish ganter(sau nu stiu cum e denumirea;aproape de locul unde iti pui dorinta) este reactoru cel explodat ???
Stii ca inainte sa ajungi in hala aia mare unde este monolythul urci o scara si la capatul scarii este un capac mare ( cilindric ) din ciment cu niste bare in el.
Acolo era reactorul, barele acelea sunt pentru a masura nivelul radiatiei.
As a performer of the dark arts, I DEMAND that the Directx10 client also features Devil Rays!
Nu imi vine in minte decat o chestie. Stici ca la vreo 10 zile inainte de lansarea oficiala au fost facute cateva review-uri pe o versiune de 5.5. Nu cumva sa fi "cumparat" unii dintre voi versiunea de review in loc de cea finala ?
As a performer of the dark arts, I DEMAND that the Directx10 client also features Devil Rays!
revenind, am si eu o intrebare legata de o misiune
Spoiler!
Am luat prima misiunea de tipul din satuc, i-am gasit oamenii pe deal si am atacat parcarea / baza , ce era aia, si i-am gasit omul cu USB-ul. de la tipul asta am luat o misiune care ma trimite spre vest sa gasesc un artefact, un rockflower. problema e ca atunci cand incerc sa intru sa iau piatra, dau de campuri de radiatii sau ce sunt acelea, incepe si se lumineaza treptat ecranul dupa care incepe si scade viata. daca tine minte cineva misiunea asta si ati reusit sa o faceti cum ati intrat dupa piatra ?!
revenind, am si eu o intrebare legata de o misiune
Spoiler!
Am luat prima misiunea de tipul din satuc, i-am gasit oamenii pe deal si am atacat parcarea / baza , ce era aia, si i-am gasit omul cu USB-ul. de la tipul asta am luat o misiune care ma trimite spre vest sa gasesc un artefact, un rockflower. problema e ca atunci cand incerc sa intru sa iau piatra, dau de campuri de radiatii sau ce sunt acelea, incepe si se lumineaza treptat ecranul dupa care incepe si scade viata. daca tine minte cineva misiunea asta si ati reusit sa o faceti cum ati intrat dupa piatra ?!
Nu prea exista metode abl-negru. Intra si tu cu grija si arunca cat mai des suruburi. Eu am luat artefactul acela chiar cu foarte mare usurinta dar cu multa rabdare.