Eu sunt adeptul sistemelor silent si de aceea nu ma ocup cu overclocking. Am incercat pe cat posibil sa-mi fac sistemul silent dar tot m-am ales cu 2 ventilatoare de 12cm si unul de 9.2 (pe procesor) care desi sunt puse la turatie minima tot fac o galagie care e cam deranjanta noaptea cand incerc sa dorm.
Uitandu-ma pe pcgarage am observat ca sistemele de racire pe baza de lichid s-au ieftinit (vezi
asta ) si ma gandesc ca poate fac cumva sa imi iau unul intr-un viitor "semi-apropiat" (2-3 luni).
Deocamdata sunt in faza de documentare si am citit mai mult aritcole despre subiectul asta dar as vrea pareri si de la cei care au asa ceva (sper sa fie careva pe forum).
Momentan detin un Athlon 64 X2 3600+ (ne-overclock-at) pe socket AM2, o placa de baza care are un sistem de heatpipe-uri deci nu ii trebuie racire suplimentara, memoriile nu au nevoie de asa ceva si nici nu vor fi schimbate prea curand si o placa video care probabil va mai ramane in sistemul meu pana cel mult la anu'. Despre HDD nu stiu ce sa zic dar nu cred ca are nevoie de racire pentru ca momentan temperatura lui este f mic (masurata cu degetul

)
Deci mi-ar trebui un sistem de racire cu lichid care sa faca fata procesorului si unei placi video. Totusi as vrea sa nu fie limitat la atat si pompa sa poata duce si mai mult in cazul vreunui upgrade neprevazut pe aici.
Intrebarea mea este: sistemul de racire din link-ul de la inceputul post-ului ar face fata la ce vreau eu?
Aveti si vreo alta recomandare care sa nu aiba un pret prea mare (ma gandesc ca voi reusi sa strag vreo 500 lei pana atunci deci cam asta ar fi bugetul - hehe, vine ziua mea

)
PS: eu vreau daca se poate sa raman doar cu ventilatorul de pe pompa si cel de pe sursa (asta nu face galagie aproape deloc)
PS2: mai am o intrebare: pompa face galagie in timpul functionarii ?