Respect pentru Keanu Reeves

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Locked
Useri şterşi

Respect pentru Keanu Reeves

Post by Useri şterşi »

Keanu Reeves Gives Up Matrix Cash

Generous actor Keanu Reeves has sacrificed a massive $38 million to prevent the two new Matrix films being scrapped.

The Speed hunk gave up his claim to a cut of the films' ticket sales when producers began fearing the box office would not cover the costs of making the special effects-laden flicks.

The gesture is one of the most generous ever in Hollywood and has stunned studio bosses.

A Warner Brothers insider says, "The special effects in the new movie are beyond belief - but hugely expensive."

"There was a real danger the projects would be scrapped until Keanu offered to sign away his cut. He has kissed goodbye to a huge sum of money."
Black Shark
Moderator

Post by Black Shark »

deodata a crescut in ochii mei, a sacraficat el 38 mil $ ca sa pot vedea si eu doua filme :D
1 out of 3 people who start smoking will eventually die. The other two apparently become immortal.
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Black Shark wrote:deodata a crescut in ochii mei, a sacraficat el 38 mil $ ca sa pot vedea si eu doua filme :D
Sa stii ca nu multi ar fi facut chestia asta ... omu' isi luase probabil banii ptr rol, insa nu cred ca i-ar mai fi stricat inca 38 mil $ ...
Last edited by Bossman on Wed Jan 29, 2003 6:08 pm, edited 1 time in total.
Truth is relative. Pick one that works
Adrian-XPC
Moderator

Post by Adrian-XPC »

Bossman, omul nu isi luase deja banii, era vorba de un profit estimat din vinzarea biletelor. Pentru rol si-a luat deja banii, sau o sa si-i ia si sunt destul de multi.
Oricum, cred ca e vorba de o miscare publicitara si chiar daca nu e, Keanu Reeves a facut bine ce a facut: ca nu pentru el vad eu filmele astea, ci pentru efecte speciale. A recunoscut omul ce merita de fapt vazut :)
Arrogant and right is surely better than humble and wrong.
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Eu unul cred ca a renuntat la mai mult de atat, pentru ca se va duce multa lume la Matrix-uri. Ma intreb care este situatia pentru casetele video, DVD-uri si jucarii.
Avea un suflet... candva...

Currently very active, thank you very much Image
tzui-k

Post by tzui-k »

un gest foarte frumos... dar sa speram ca acele 38 mil. de & sa se vada in efectele filmului....
"I try to live in an ivory tower, but a tide of sh** is constantly beating at its walls."
Snatcha

Post by Snatcha »

Dupa parerea mea este un om care crede in ceea ce face. El oricum isi lua banii pentru rol si ar fi putut sa il doara in c.r daca filmul ar fi aparut vreodata sau nu. Mie mi se pare un gest nu frumos, ci inteligent.

Eu oricum am avut intotdeauna un mare respect pentru Keanu R., si acum cu atit mai mult.

Si parerea mea este ca daca o sa joace si in acest Matrix cum a jucat in celelalte filme ale lui, o sa primeasca dupa aia roluri pentru care va lua bani pe linga care 38 mil $ vor fi floare la ureche.

Oricum, RESTECP !!! 8)
My girlfriend always laughs during sex - no matter what she's reading.
--Steve Jobs, founder of Apple Computers
Locked