Need For Speed: Pro Street

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Shader

Re: Need For Speed Pro Street

Post by Shader »

SoboLAN wrote:Am mai descoperit o problema.
Da, da...eu de ce-mi dadeam palme cateva posturi mai sus ? :-s
Abia astept sa apara versiunea full si p-aici sa comenteze doar 2-3 insi. \:D/ Restul sa nu care cumva sa-l incercati, ca e prea naspa pt. standardele voastre. :wink:
Live in your world, get pwned in mine!
Edge

Post by Edge »

Eu cel puţin o să joc şi NFS-ul ăsta pentru că mai ca la toate versiunile de acum, a adus ceva nou. Măcar de fun măcar dacă nu de fan. [smilie=maniac.gif]
Last edited by Edge on Sun Nov 04, 2007 9:22 pm, edited 1 time in total.
.:. Just passing by...don't mind me. .:.
Ze

Post by Ze »

Pigoo wrote:deci eu nu inteleg cum unii pot spune ca nfsps asta e arcade cand eu il vad aproape simulator .. [smilie=maniac.gif]
sa nu mai zic TDU care e pur simulator .. nu pot sa joc jocul ala deloc :laughing6:
Încearcă Richard Burns Rally joacă 2 zile şi dupaia treci pe NFS o să-ţi dai seama cum e un simulator şi cum e un joc arcade. A si CMR e simulator încearcă`l şi le el.
Disparut JACK SHEPARD doctor american.
La data disparitiei purta costum si o servieta de piele.
39 de ani; 1,88 m
Pigoo

Post by Pigoo »

nu imi plac simulatoarele.. singurul care l-am putut juca a fost collin mc rae dirt .
iar legat de nfs.. ma refeream doar la modul acela in desert unde controlul e mai dubios.. :P .
aa.. si ps: jocul e portat de pe consola (se poate vedea din meniu chestia asta) ](*,)
Men are like guns. They're funny.
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

Colin McRae Rally nu e simulator.
IL Dotore

Post by IL Dotore »

GabYO wrote:IL Dotore, iti reamintesc ca ceea ce spui este valabil pentru un singur mod de cursa. E ca si cum am zice ca in NFS-urile anterioare masina aluneca prea mult in modul drift... cam acelasi principiu e si aici.
Demo-ul asta nu lamureste mai nimic, doar aduce mai multe intrebari despre versiunea finala. We just have to wait and see!
GabYO sincer si in celalalt mod tot nu are liniaritate, acest lucur ma deranjeaza la culme. Este de o stupizenie inimaginabila pentru mine cum au ajuns ei la concluzia ca asa se comporta o masina.
Sa dea domnul sa mai schimbe ceva in varianta finala, desi tare ma indoiesc ca vor mai umbla la acest capitol.
Ghetto_64 wrote:Colin McRae Rally nu e simulator.
E de un infinit de ori mai realist decat Pro Street. (exceptie face DIRT care a fot o dezamagire crunta)
Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
caraboy

Post by caraboy »

Am jucat si eu demoul, dar nu am simtit acel "WOW" effect pe care l-am vazut in trailere. :P Poate varianta finala o sa fie mai interesanta. In cursa aia de viteza sau ce e in desert de abia poti tine masina pe circuit.. Si mi-a luat 10 minute sa-m dau seama cum dau new game pe fundalul ala colorat. :D Inca 15 minute pana am gasit cursa a doua. [smilie=maniac.gif]
TripleX

Post by TripleX »

Intr-adevar 'un meniu foarte complicat'... n-am ce zice.
In sfarsit un NFS normal fratilor. Fara o campanie tampita in care nici bine nu ajungi intr-un oras ca si esti asaltat de niste indivizi care iti zic ca strazile sunt ale lor [smilie=Nice-try.gif] (Carbon), nu tu sute poate mii de masini de politie care ies pe banda rulanta 'God knows where' numa ca sa te opreasca sau grafica plina de blizz-blizzuri in care iti sticlesc ochii dupa ce inchizi jocu :-!
Nu am de gand sa caut acu in carul cu fan cand vine vorba de bug-uri(ce joc nu are) sau de proasta implementare a unor concepte dar ptr ce se doreste a fi e numa bun. God speed! :d
...
Spoiler!
Why so curious?
...
vardikkk

Post by vardikkk »

control naspa.... de fiecare data am sperat ca o sa fie altfel in jocul full....dar nu prea a fost... pun pariu ca la anu` o sa fie cerinte mai mari de la jocul demo la jocul full...
When you're sittin' on the top, it's hard to hear you from way up here.
bantos

Post by bantos »

Personal mi se pare chiar reusit, poate cel mai reusit NFS de pana acum......ramane de vazut ce ne ofera jocul full.
Ze

Post by Ze »

Ghetto_64 wrote:Colin McRae Rally nu e simulator.

CMR e semi-arcade din 2004 încoace, sau asa a fost mereu cred. RBR e simulator 100% :P
Disparut JACK SHEPARD doctor american.
La data disparitiei purta costum si o servieta de piele.
39 de ani; 1,88 m
Pigoo

Post by Pigoo »

inseamna ca deaia am putut eu sa il suport . pe restu nu le suportam .. :laughing6:
pun pariu ca daca gameplay-ul primului joc cu masini pe care l-ati fi jucat acum 10 ani .. era identic cu cel de acum din nfsps , spuneati ca gameplay-ul din nfsu2 e naspa :P asa sunt gamerii .. daca un joc nou e diferit de primul jucat .. atunci e naspa
omul_maimutza

Post by omul_maimutza »

Jocul este fain, controlul mai greoi iar soundtrackul ceva mai bunicel, cine ştie la ce aştepta lumea? Demo-ul mi s-a părut peste Carbon si Most Wanted.
picz or it didn't happen
Heavy_D

Post by Heavy_D »

Bun au trecut 2 zile de testari la demo si am ajuns la concluzia ca merge bine pe laptop :)
Problema ii ca ptr vista nu ajunge 1GB ram ca cu 1GB e mare seeku si merge sacadat :(
Dar dupa ce merg 1 tura cu masina dispare seek-ul si merge ca uns ;)

Bun ziceti ca demo-ul ii naspa??
Ma la care NFS demo nu ati zis ca ii naspa???
uitativa in topicul de Carbon si MW si acolo ati zis naspa napsa naspa si tot dupa ati zis jocu ii perfect etc ;)

@Edge pe laptop il joci :P?
IL Dotore

Post by IL Dotore »

Heavy_D wrote: uitativa in topicul de Carbon si MW si acolo ati zis naspa napsa naspa si tot dupa ati zis jocu ii perfect etc ;)
Ei n-as generaliza asa...
klin

Post by klin »

M-am gandit sa pun si eu o poza cu geamul spart prin nevada.. :iconbiggrin:
nfsps.jpeg

Jocul este destul de bun.. din punctul meu de vedere.. controlul insa este mai greoi poate in speed challenge, insa in circuit mi se pare destul de bun si realist, la fel k si NOS'ul care nu se mai incarca precum in jocurile precedente ale seriei. La capitolul grafica jocul sta bine, acesta fiind si destul de bine optimizat. Astept full'ul care sper sa aibe cateva progrese fata de demo. :iconbiggrin:
Last edited by klin on Mon Nov 05, 2007 6:25 pm, edited 1 time in total.
2002angel

Post by 2002angel »

unde e fumul ala pentru care au facut atata tam tam?unde e blur-ul ala din trailere?unde e iluminarea aia misto?daca jocul final e la fel ca demo-ul atunci e o gluma proasta
The man that GOD makes fun of
TripleX

Post by TripleX »

Asa e ... .vrem engine de crysis in NFS [smilie=Nice-try.gif]
O intrebare: Mi se pare mie sau in speed challenge schimbarea vitezelor din cutia automata este cam anapoda? Am observat ca motorul tureaza exagerat intre doua viteze, cel din fata mea luand un avans considerabil. Folosind cutia manuala l-am putut chiar depasi din prima curba [smilie=maniac.gif] deci sigur aceasta implementare a fost din start gandita asa, cred eu, sa diferentieze modurile de joc.
A, si apropo, jocul asta mananca 'fum pe paine', nu inteleg cum de nu il gasesti :d
...
Spoiler!
Why so curious?
...
Pigoo

Post by Pigoo »

2002angel , ce placa video ai ?
Walttersm

Post by Walttersm »

ca veni vb de fum, sunt singurul care la start n-are fum de la masina lui (masina stand pe loc, asteptand sa iei startul)? in rest e si chiar arata destul de bine
TripleX

Post by TripleX »

Daca te referi la speed challenge trebuie sa schimbi in prima viteza (tasta shift), altfel turezi (degeaba) motorul fara nici un efect spectaculos.
...
Spoiler!
Why so curious?
...
Răzvan

Post by Răzvan »

Fumul este foarte frumos facut si pe DX9 dar cel din trailere este randat de DX10.Daca vreti fumul din trailere jucati pe DX10.Daca nu,nu :iconbiggrin:
Superfly
Pigoo

Post by Pigoo »

deasta intrebam mai sus ce placa video are... ar fi trebuit sa intreb si ce SO are .. dar fie . eu am dx10 si vga si SO .. deci vad fumu ok [smilie=Thumbs-Up.gif]
ps: fumul nici macar nu e dx10 .. :d dar va las pe voi sa credeti asta :laughing6:
2002angel

Post by 2002angel »

Eu am un X800 dar am testat pe sistemul fratelui meu (8800gts640mb+E6600+3gb ram)cu vista si tot nu arata ca in trailere!Nu e fumul ala alb,dens si nici iluminarea de pe harta nevada nu e cea vazuta in filmulete!Grafica e mult mai taioasa si mai spalacita(si nu e luminozitatea d vina)
The man that GOD makes fun of
Shader

Post by Shader »

Need For Speed: Pro Street Video Dev Diary #8 131.85MB

Replica de geniu, undeva pe la sfarsitul trailer-ului, referitor la damage:
We're very excited about this feature. I don't think any other game has damage to this level.
8-[
Live in your world, get pwned in mine!
IL Dotore

Post by IL Dotore »

Poti face asa o afirmatie daca ai jucat doar Solitaire si Minesweeper la viata ta (ma refer la cei ce au facut acel coment). :laughing6:
zombie

Post by zombie »

Arata bine, mai ales la rezolutii mari, dar nu mi se pare cine stie ce... O sa-mi dea de furca cu controlul, in rest same all same all
Last edited by GabYO on Tue Nov 06, 2007 9:13 pm, edited 1 time in total.
Reason: Caps down!
sindromul meu: jocurile vechi ma fac sa vars (pe bune!)
PuZZel

Post by PuZZel »

Mie personal imi place mai mult decat carbonul si Underground (1,2)... probabil din cauza ca nu imi place NFS noaptea...
Am pus niste capturi de la mine cu ceva detalii mai bune, dar nu maxime... pt cine zicea ca nu are fum, dovada e mai jos!

Singurul lucru care nu imi place e culoarea textului din joc... de exemplu "FINAL" scris cu galben e cam naspa!
Attachments
nfsPS2.JPG
nfsPS1.JPG
nfsPS.JPG
In mana tin ceea ce pot face cu mintea! by me
Oamenii seriosi sunt niste copii frustrati! by me
Dupa caine, arma este cel mai bun prieten al omului! by me
Triumful oamenilor mici, e mai mare ca triumful oamenilor mari! by me
SoboLAN

Post by SoboLAN »

@=777=, ce sistem ai ?
A rough road leads to the stars
Ad Astra Per Aspera
PuZZel

Post by PuZZel »

1x Carcasa Speeze BlackFin V, fara sursa
1x Tastatura A4Tech ergonomica Slim, PS/2
1x Placa de baza Gigabyte P31-S3L, socket 775
1x HDD Samsung SpinPoint T133, 320GB
2x Memorie Kingmax 1GB DDR2 800MHz PC6400
1x Placa video Palit Daytona Ati Radeon HD2600Pro Sonic 256MB DDR3, 128bit, PCI-E
1x DVD Writer Samsung DL 8x/18x, SATA, negru, bulk
1x Procesor Intel Pentium Dual-Core E2140, 1600Hz, box
1x Monitor LCD HORIZON 2206SW, 22", wide
1x Sursa Sirtec 370W, ATX2.2, passive PFC
1x Mouse Optic Canyon CNR-MSOPT3, USB/PS2

Ce relevanta are?
SoboLAN

Post by SoboLAN »

Pai am vazut ca-l joci la 1680x1050 si eram curios, ca doar la rezolutia aia si la setari de calitate (aproape) maxime iti trebe un sistem peste mediu.
A rough road leads to the stars
Ad Astra Per Aspera
bad2worse

Post by bad2worse »

Eu joc la max la toate pe 1680 x 1050 si se vede bn. Dar i s-a desprins cuiva roata k la mn doar s-a indoit :-s Sau rotzile sar doar la drift sau drag cum apare in trailer :-s
Last edited by bad2worse on Thu Nov 08, 2007 2:14 pm, edited 2 times in total.
Heavy_D

Post by Heavy_D »

TripleX wrote:Asa e ... .vrem engine de crysis in NFS [smilie=Nice-try.gif]
O intrebare: Mi se pare mie sau in speed challenge schimbarea vitezelor din cutia automata este cam anapoda? Am observat ca motorul tureaza exagerat intre doua viteze, cel din fata mea luand un avans considerabil.
Zici la automat cand schimba primadata viteza ca tureaza?
E normal ca in prima treapta todeauna se tureaza pana ia viteza ce poate si dupa schimbi viteza ;)
TripleX

Post by TripleX »

Ma refeream ca masina se chinuie sa accelereze pana la 60km/h (asta e limita intre viteza 1 si 2) turand motorul in gol 1 secunda pana sa treaca la viteza urmatoare, ceea ce mi se pare ineficient; asa pot sa schimb cam pe la 50 si se observa o diferenta clara. Totusi mi se pare cam stupid dupa parerea mea: dupa ce ca ma chinui sa tin masina pe traseu, sa am grija sa nu ajung in decor, trebe sa mai fiu atent si cand sa schimb viteza desi e setat pe automatic gear. Na, am zis ca nu trebuie sa cautam un joc de buguri [smilie=maniac.gif]
...
Spoiler!
Why so curious?
...
eMalware

Post by eMalware »

Rapidshare sucks.
blackj

Post by blackj »

Acum am testat si eu demo-ul. Mi se pare o schimbare in bine de la carbon, problema e ca sistemul meu nu face fata (Sempron 2600+, 7600GS, 1 GB RAM, K8n Neo FSR) Dupa ce reusesc sa-l schimb probabil ca-mi va placea, la 800*600 agata serios, arata binisor totusi si la rezolutia aia. In concluzie, e un joc pe care il voi juca, cand voi avea ce trebe sub capota.
Never trust women and brakes....
Lulu

Post by Lulu »

- Nu exista nicio diferenta intre casual si king (eu n-am observat niciuna).
- Masina se comporta ca o caramida (aici au vrut sa simuleze ceva.. de unde si aroma de Porsche)
- Damageul e total aiurea. Daca ating vreo doi-trei stalpi se freaca masina.. cand face cinspe tumbe n-are nici pe dracu
- Muzica e gay
- Camera din spate (far chase) e pusa prea jos.. si la viteza prea mare mai vezi o p....arte din drum.. aiurea
- Same .... under a different name !

7600gt, pd 3, 1gb ram - toate pe high se misca lejer
Racer

Post by Racer »

Mie mi-a placut...adica trebuie sa mai faci si altceva decat 3 sageti directionale pentru a putea termina cursa. Intradevar, dupa cum zice toata lumea, controlul la BMW-ul ala e destul de ciudat...adica sunt de acord ca la viteze foarte mari masina sa nu mai raspunda la comenzi cum trebuie, dar se comporta la fel si la viteze mici ceea ce nu e ok...Sa vedem ce si cum va fi in jocul full.Oricum e bine :)
@ Lulu - foarte tare avatarul =D>
Reducere 1% la PC Garage: NQTB2Z1R
PuZZel

Post by PuZZel »

[quote="Lulu"]
- Camera din spate (far chase) e pusa prea jos.. si la viteza prea mare mai vezi o p....arte din drum.. aiurea/quote]

da asta am observat si eu... dar mai exista un mod din care poti vedea f bine...
eMalware

Post by eMalware »

Last edited by eMalware on Sat Nov 10, 2007 12:07 am, edited 1 time in total.
Rapidshare sucks.
Post Reply