Half-Life 2: Episode Two
Moderator: Moderatori
Re: Half-Life 2: Episode Two
Si eu l-am vazut prin toata seria, inclusiv ultimu episod, aparitile astea ale lui sugereaza ca el este "mastermindu" din spatele a tot ce se intampla.
7950x3D Zotac 4090 AMP Extreme Airo MSI MPG B650 Edge Wifi Lian Li Galahad 360 V2 32GB Kingston Renegade RGB Z 6000ghz SSD: Kingston KC3000 2TB, 2x Samsung 970 Evo 1TB Lian Li O11 Dynamic Evo Corsair HX1500i Samsung Odyssey G9 Neo
De fapt eu cred ca-s doua factiuni, una reprezentata de el si alta de combine care au un mic joc de putere cu baietelul nostru Freeman la mijloc.
Dum zomfies...
van helsing wrote:Eram curios cati dintre voi ati observat momentul aparitiei?
Spoiler!
Live in your world, get pwned in mine!
- florin22xxl
ASROCK-Fatal1ty performance|| 2500K@4300 ||8Gb Corsair || Corsair Force GT 60gb SDD || WD 640GB || Saphire 5850 || corsair 550W power suply,Lian Li Case|| Logitech G9x mouse || Microsoft Sidewinder X6 keyboard || Apple Cinema Display 30" ||
- omul_maimutza
Care pod anume? picz or it didin't happen.Shader wrote:Spoiler!
picz or it didn't happen
- van helsing
Ma bucur sa vad oameni,care nu sunt atenti doar la tzaca-paca si la viteza cu care anunta terminarea inca unui joc!!!Shader wrote:van helsing wrote:Eram curios cati dintre voi ati observat momentul aparitiei?Spoiler!
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
Corrupt their Soul - Leech their Life - Kill em all!
Abaddon wrote:Care pod anume? picz or it didin't happen.
Spoiler!
- omul_maimutza
Ciudat, eu numai la împrejurări nu eram atent atunci, plus că am dat şi ceva quick-loaduri până m-am prins cum stă treaba.
picz or it didn't happen
A incercat cineva HL2 Ep Two pe GeForce6150??
poate sa-mi spuna si mie cum ii merge ?
poate sa-mi spuna si mie cum ii merge ?
Gigabyte M61P-S3||AMD Athlon X2 6400+ on Scythe Ninja Plus.B||2GB ADATA VEE|| Leadtek GTS 250 ||WD 250GB||LG GH22NS40||Realtek HD Audio||Altec Lansing 121i||Corsair VX450w||THERMALTAKE WING RS101||Taxan Ergovision 975
Am vazut cum merge pe un 6200 pe agp8x. In 800x600 cu totul la medium te puteai juca ok, se vedea chiar binisor.
Cat despre joc, e exceptional. Astept episode 3, mai ales dupa un asa final. Ce nu-mi place cand ma tine un joc in suspans.
Cat despre joc, e exceptional. Astept episode 3, mai ales dupa un asa final. Ce nu-mi place cand ma tine un joc in suspans.

am o problema cu HL2 - EP Two. nu se aude ce vorbesc caracterele din joc. aud sunetele pe care le fac armele, la fel si sunetul pe care il face un obiect lobit cu gravity gun-ul...dar nu aud ce vorbesc Alix, Dr Cliner, si altii 

Gigabyte M61P-S3||AMD Athlon X2 6400+ on Scythe Ninja Plus.B||2GB ADATA VEE|| Leadtek GTS 250 ||WD 250GB||LG GH22NS40||Realtek HD Audio||Altec Lansing 121i||Corsair VX450w||THERMALTAKE WING RS101||Taxan Ergovision 975
1. Cumpără jocul original.
2. Dacă ai jocul original, atunci intră pe forumul Steam.
2. Dacă ai jocul original, atunci intră pe forumul Steam.
Last edited by GabYO on Mon Nov 19, 2007 9:35 pm, edited 1 time in total.
Reason: Ai grija ce recomanzi...
Reason: Ai grija ce recomanzi...
Old nickname: Rayden
PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
Gresiti in legatura cu G-Man. Nu e al nostru si nici al lor. Este third party, omul unora care vor sa vada Combine in ruina.
Acest site mi se pare cel mai bun apropos de descrierea evenimentelor plus ceva pareri apropos de G-Man.
http://members.shaw.ca/halflifestory/timeline.htm
Mai e o teorie conform careia G-Man ar fi Freeman din viitor. Ramane sa investighez ce probe sustin aceasta teorie sau, mai precis, de unde a aparut. Insa nu este plauzibila si nici nu o cred.
Cand Combine planuiau sa suprasolicite turnul din City 17 pentru a transmite un semnal disperat de cerere de trupe, G-Man a VRUT sa ia loc acest eveniment, ceea ce ne spune ca, probabil, oricine ar reprezenta el, acei "neni" ori vor sa distraga atentia Combine, ori au decis ca Terra este un camp de lupta decisiv si care poate inclina balansa in favoarea lor. Tot ce a avut loc pana in momentul cand Vortiguans au scos pe Freeman din stasis, a decurs dupa voia G-Man-ului mai mult sau mai putin. Apoi, planurile acestuia au trebuit "retusate" insa, per total, cred ca tot dupa placul lui decurg lucrurile.
Freeman ca Freeman, insa ce se mai intampla cu Major Shephard? Intreb pentru ca m-am apucat de Opposing Force din nou si mi-am amintit de el. Sper ca Valve il baga din nou in scena intr-o maniera misto, ar fi prea pacat sa ramana pe nicaieri. After all, el este omul 2 al lui G-Man, mai mult sau mai putin.
Acest site mi se pare cel mai bun apropos de descrierea evenimentelor plus ceva pareri apropos de G-Man.
http://members.shaw.ca/halflifestory/timeline.htm
Mai e o teorie conform careia G-Man ar fi Freeman din viitor. Ramane sa investighez ce probe sustin aceasta teorie sau, mai precis, de unde a aparut. Insa nu este plauzibila si nici nu o cred.
Cand Combine planuiau sa suprasolicite turnul din City 17 pentru a transmite un semnal disperat de cerere de trupe, G-Man a VRUT sa ia loc acest eveniment, ceea ce ne spune ca, probabil, oricine ar reprezenta el, acei "neni" ori vor sa distraga atentia Combine, ori au decis ca Terra este un camp de lupta decisiv si care poate inclina balansa in favoarea lor. Tot ce a avut loc pana in momentul cand Vortiguans au scos pe Freeman din stasis, a decurs dupa voia G-Man-ului mai mult sau mai putin. Apoi, planurile acestuia au trebuit "retusate" insa, per total, cred ca tot dupa placul lui decurg lucrurile.
Freeman ca Freeman, insa ce se mai intampla cu Major Shephard? Intreb pentru ca m-am apucat de Opposing Force din nou si mi-am amintit de el. Sper ca Valve il baga din nou in scena intr-o maniera misto, ar fi prea pacat sa ramana pe nicaieri. After all, el este omul 2 al lui G-Man, mai mult sau mai putin.
Eu cred ca G-Man a declansat accidentul din prima parte, doar ii clar ca a fost intentionata chestia. In rest e evident ca ce reprezinta el daca-i factiune umana (doar arata a om, nu insecta/vierme/ce-or mai fi) atunci ii din viitor, daca nu atunci ii de partea altor extraterestrii. Multe de povestit, sigur mai prindem un hl3...
Btw, major who?
Si vezi ca mai era si ceva politist prin Blue Sh*t... daca l-o mai gatat cineva si pe asta.
Btw, major who?

Dum zomfies...
Tare asta cu Shepard... chiar ar fi cool sa apara.
Si politistul din Blue Shift nu era Barney?
Si politistul din Blue Shift nu era Barney?
Ba da, e Barney Calhoun care apare si in Half-Life 2.
Acum, in legatura cu G-Man, am mai citit un site de teorie care abordeaza "lore-ul" presarat din HL/HL2/Ep1/Ep2 si, parca si ala e mai plauzibil decat teoria ca G-Man nu e uman. E foarte plauzibil ca pur si simplu este government employed si aia stiu mult mai mult decat stim noi si isi permit sa vada lucurile in ansamblu. Cine stie, poate ca expeditiile de pe Xen nu au fost varful de lance al explorarii inter-dimensionale.
Link-ul dat de mine spune ca creaturile ce apareau in Lambda Complex erau "deployed" in mod logic si sistematic, insa modul in care se desfasoara actiunea mi se pare totusi clar ca virgula cascada de resonanta provoca portaluri si rupturi sporadice si spontane. Half-Life Chronicles, site-ul, prea explica totul ca si cand, headcrabs, de exemplu, ar fi facut o decizie constienta sa treaca prin portaluri, ceea ce nu mi se pare plauzibil la nivelul primitiv al acestora.
Am re-apucat HL/BS/OF si a inceput sa ma pasioneze din nou subiectul. Totodata am citit ca Valve intentioneaza sa-l readuca cumva pe Adrian Shephard in joc.
Daca stiti si voi site-uri tari care pur si simplu pun pe masa toate bucatile de informatie, precum afisele de prin joc si de-alea, va rog sa nu ezitati.
Acum, in legatura cu G-Man, am mai citit un site de teorie care abordeaza "lore-ul" presarat din HL/HL2/Ep1/Ep2 si, parca si ala e mai plauzibil decat teoria ca G-Man nu e uman. E foarte plauzibil ca pur si simplu este government employed si aia stiu mult mai mult decat stim noi si isi permit sa vada lucurile in ansamblu. Cine stie, poate ca expeditiile de pe Xen nu au fost varful de lance al explorarii inter-dimensionale.
Link-ul dat de mine spune ca creaturile ce apareau in Lambda Complex erau "deployed" in mod logic si sistematic, insa modul in care se desfasoara actiunea mi se pare totusi clar ca virgula cascada de resonanta provoca portaluri si rupturi sporadice si spontane. Half-Life Chronicles, site-ul, prea explica totul ca si cand, headcrabs, de exemplu, ar fi facut o decizie constienta sa treaca prin portaluri, ceea ce nu mi se pare plauzibil la nivelul primitiv al acestora.
Am re-apucat HL/BS/OF si a inceput sa ma pasioneze din nou subiectul. Totodata am citit ca Valve intentioneaza sa-l readuca cumva pe Adrian Shephard in joc.
Daca stiti si voi site-uri tari care pur si simplu pun pe masa toate bucatile de informatie, precum afisele de prin joc si de-alea, va rog sa nu ezitati.
Barney era? Nu mai tin minte, eu stiam ca barney era singurul politist din HL original care avea alt model, dar sigur incurc ceva pe-acolo...
LE
fish, n-are rost sa umblii pe site-uri, nimeni nu stie nimic
Si chestia ca ar fi agent guvernamental e legata de faptul ca pe vremea HL1 erau in voga x-files, si G-Man ar semana cu cancer man... speculatii si iar speculatii. Eu is curios de altceva... de ce ii zice G-Man?
LE
fish, n-are rost sa umblii pe site-uri, nimeni nu stie nimic

Dum zomfies...
Pai ii zice G-man din cauza ca lucra/lucreaza pentru Goverment, cel putin asa iesea din aparitile din HL1, fix la inceput cand il vezi vorbind cu tot felul de "scientists". Astept si eu sa vad cand intra Shepard in ecuatie ca deja a trecut cam mult timp si inca nu am aflat nimic despre soarta acestuia, dar intrebarea mea e de partea cui va fi, se aliaza cu freeman si restul sau va fi de partea lui g-man.
7950x3D Zotac 4090 AMP Extreme Airo MSI MPG B650 Edge Wifi Lian Li Galahad 360 V2 32GB Kingston Renegade RGB Z 6000ghz SSD: Kingston KC3000 2TB, 2x Samsung 970 Evo 1TB Lian Li O11 Dynamic Evo Corsair HX1500i Samsung Odyssey G9 Neo
De fapt nu s-a confirmat niciodata daca g-man e g-man sau nu. In orice caz, marea majoritate a informatiei de pe Half-Life Saga este luata din joc si doar organizata mai pe intelesul nostru.
Suna bine toata povestea aia, eu zic sa o adopte Valve
. Sincer din cate stiu de-abia de la HL2 incoace au un scriitor pentru poveste, si cine stie, poate G-Man era doar asa de easter egg (I mean come on, pana la finalul HL1 era doar un tip dincolo de usa pe care n-o poti deschide) si n-aveau nici o poveste atat de elaborata pregatita.

Dum zomfies...
ar mi fi o propunere cum ca G-Man ar fi Gordon din viitor ,chiar dacă pe linkul dat mai sus scrie clar la final ca se exclude acea varianta (in opinia lui ,celui care a scris articolul).
m-am apucat si eu de Blue Shift ,nice memories
si parca e mai bun k shooterele astea noi ,il prefer in loc de Crysis chiar daca e muuuult mai bling bling la grafica decat HL1...si le-am terminat pe amandoua
am cautat ceva info despre EP3 si se pare ca va fi lansat de craciun ,dar erau doar speculatii ,desi valve spune k saga-ul cu HL2 EP xx se va termina de craciun 2007 (mai caut ,nu mai stiu exact unde am gsit info-ul)
voi ce stiti? ca ma roade rau EP3
m-am apucat si eu de Blue Shift ,nice memories

am cautat ceva info despre EP3 si se pare ca va fi lansat de craciun ,dar erau doar speculatii ,desi valve spune k saga-ul cu HL2 EP xx se va termina de craciun 2007 (mai caut ,nu mai stiu exact unde am gsit info-ul)
voi ce stiti? ca ma roade rau EP3

Se stie doar ca vor fi 3 episoade, cand o sa apara ultimul sunt doar zvonuri.
- razvanrazy
mai mult ca sigur pana in toamna anului viitor nu apare episode 3. asta daca apare anu viitor, daca nu in 2009.
G-man spune lucruri interesante lui Freeman, ca de exemplu "your contract is available for the highest bidder".
Ar fi super. Arsenalul din Opposing Force a fost cel mai fain din toată seria HL1,2. Fiecare armă avea eficacitatea sa şi se utiliza în anumite momente. Mi-aduc aminte cum mai mângâia Shepard Spore Launcher-ulfishbone wrote:... Totodata am citit ca Valve intentioneaza sa-l readuca cumva pe Adrian Shephard in joc.
...

În seria HL2 am avut impresia că arsenalul a fost trecut pe plan secund, gravity gun-ul având prima atenţie. Spun asta pentru că armele utilizate cu efect sunt în număr de 3. Excluzdem pistoalele şi arbaleta - opţionale şi cu efect îndoielnic în gameplay. Cel puţin arbaleta mi se pare cel mai mare eşec din arsenal.
Au trecut două episoade şi nici o adăugire la arsenal, ceva care să fie indispensabil în anumite momente şi care cere precizie la utilizare pentru efect optim.
Mi-e dor de sniper rifle (ce efect avea în Opposing Force când trăgeai în ochiul extratereştrilor ălora!) şi de FN Minimi (M249 SAW). Yummi.
Mai vorbiti despre G-man va rog.
Chit ca e inutil sa speculam e extrem de amuzant sa vezi cum discuta oamenii si mai sare cate unu: "Major who?"
Chit ca e inutil sa speculam e extrem de amuzant sa vezi cum discuta oamenii si mai sare cate unu: "Major who?"
G-man este Elodia.Asta este clar.
Ontopic : stiu ca era un site care monitoriza de cate ori apare Gman..dar nu il gasesc
Ontopic : stiu ca era un site care monitoriza de cate ori apare Gman..dar nu il gasesc

got somethin' to eat?
Am terminat jocul si e la fel de superb ca si episodul 1.Deabea astept episodul 3
Am reluat seria HL şi să reamintesc câteva întâlniri cu G-Man(cel puţin câte am avut eu) PS: Am pus linkuri fiindcă la Photobucket nu mă lasă să dau previewuri şi nu am vrut să umplu jumătate de pagină cu poze
În HL:
1 2 3 4 5 6 7
Numere 4-7 sunt la sfîrşitul jocului
aici, aici şi afară din "cărucior". Şi pe camerele de supraveghere .
G-Man, G-Main, avem şi o referire la John Shepard în timpul unei obişnuite activităţi de aruncare a cadavrelor; îl mai vedem pe Freeman
În Opposing Force G-Man se simte ca acasă
1 2 3 4 5 6 7, ave Prada dom'le!. Şi The End
Next up, HL2
O să încerc să îl trec pe Hard 

În HL:
1 2 3 4 5 6 7
Numere 4-7 sunt la sfîrşitul jocului
Spoiler!
În Blue Shift îl vedem pe Mr. Freeman 
G-Man, G-Main, avem şi o referire la John Shepard în timpul unei obişnuite activităţi de aruncare a cadavrelor; îl mai vedem pe Freeman
Spoiler!
.În Opposing Force G-Man se simte ca acasă
1 2 3 4 5 6 7, ave Prada dom'le!. Şi The End
Next up, HL2

intalnesc o eroare (atasament) despre care habar nu am..
primesc eroarea aia cand ajung exact in acelasi loc si nu pot continua mai departe. ma poate ajuta cineva? am terminat recent hl2 + ep1 si ar fi pacat sa nu inchei si ep2. practic am luat cap-coada toata seria pentru ca e un joc care chiar merita.
ma rog, vre'o idee?
primesc eroarea aia cand ajung exact in acelasi loc si nu pot continua mai departe. ma poate ajuta cineva? am terminat recent hl2 + ep1 si ar fi pacat sa nu inchei si ep2. practic am luat cap-coada toata seria pentru ca e un joc care chiar merita.
ma rog, vre'o idee?

nu e tocmai genul de intrebare care sa aiba legatura cu ce se vorbeste aici...dar am vista , am pc sanatos, dc nu pot pune directx 10? e selectat dx 9.0 si nu poate fi modificat.
Ce vroiam sa mai zic...am citit pe aici ce se discuta despre acest G-Man....si am vazut cativa care au zis ca este un agent guvernamental, altu zicea ca e un Freeman din viitor (am citit astea pe la ora 4 dim, ori am citit aiurea ori asa scria), dar mie sincer mi se par putin deplasate , recunosc nu am intrat pe linkurile lasate de voi prin acest thread, unde sunt prezentate cateva opinii despre cine poate fii G-Man..dar sa va explic cum vad eu lucrurile, si nu sunt asa mare fan al seriei half life incat sa aflu tot ce se poate despre acest joc. In HL1, prezenta lui G-Man prin tot jocul, cum zicea cineva..dupa usa pe care nu o poti deschide, mi se pare logic faptul ca apare pt ca la finalul jocului tot de el dai si.... daca la final aparea cineva pe care nu il mai vazusei pana atunci...ziceai wtf cine e asta???, asa in timp ce te jucai te intrebai cine e tipu in costum albastru si la sfarsit sa zic ca mai clarifica putin treaba, nu cred eu ca atunci cand a fost facut HL1 aveau ei o poveste atata de elaborata, eu cred ca HL1 a fost facut fara sa se stie continuarea lui, si rolul lui G-Man a fost doar sa mai "condimenteze" putin jocul, si mai tarziu au aparut urmatoarele, si ca sa tina lumea in suspans sau luat iar de acest G-Man. Cam asa vad eu lucrurile.
Ce vroiam sa mai zic...am citit pe aici ce se discuta despre acest G-Man....si am vazut cativa care au zis ca este un agent guvernamental, altu zicea ca e un Freeman din viitor (am citit astea pe la ora 4 dim, ori am citit aiurea ori asa scria), dar mie sincer mi se par putin deplasate , recunosc nu am intrat pe linkurile lasate de voi prin acest thread, unde sunt prezentate cateva opinii despre cine poate fii G-Man..dar sa va explic cum vad eu lucrurile, si nu sunt asa mare fan al seriei half life incat sa aflu tot ce se poate despre acest joc. In HL1, prezenta lui G-Man prin tot jocul, cum zicea cineva..dupa usa pe care nu o poti deschide, mi se pare logic faptul ca apare pt ca la finalul jocului tot de el dai si.... daca la final aparea cineva pe care nu il mai vazusei pana atunci...ziceai wtf cine e asta???, asa in timp ce te jucai te intrebai cine e tipu in costum albastru si la sfarsit sa zic ca mai clarifica putin treaba, nu cred eu ca atunci cand a fost facut HL1 aveau ei o poveste atata de elaborata, eu cred ca HL1 a fost facut fara sa se stie continuarea lui, si rolul lui G-Man a fost doar sa mai "condimenteze" putin jocul, si mai tarziu au aparut urmatoarele, si ca sa tina lumea in suspans sau luat iar de acest G-Man. Cam asa vad eu lucrurile.
Last edited by DEVYL on Thu Jul 30, 2009 11:14 pm, edited 1 time in total.
Born to be guilty
Pentru că engine-ul Source e creat pe platforma DirectX 9, 8 şi 7 (7 nu sunt sigur).
Educativ: "fii" din textul tău se scrie cu un singur i.
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Educativ: "fii" din textul tău se scrie cu un singur i.
Old nickname: Rayden
Postez intr-un thread total aiurea, dar asta macar a avut activitate cat de cat recent.
Daca am jucat tot ce tine de Half-Life-ul original, Opposing Force, Blue Shift, etc, ce mods recomandati? As vrea sa-l mai joc de dragul nostalgiei dar ceva nou.
Daca am jucat tot ce tine de Half-Life-ul original, Opposing Force, Blue Shift, etc, ce mods recomandati? As vrea sa-l mai joc de dragul nostalgiei dar ceva nou.